Almänt

Idag har det varit en så mysig dag. Jag och Lova hade get oss själva en spa dag! Vi fick varsin ryggmassage och sen en ansiktsbehandling det var så jävla skönt helt sjukt. Sen efter massagen gick vi i alla dom olika basturna var så avslappnande men sen testade vi något så "speciellt" det var en säsongs dusch den hade alltså olika sett vattnet kom ner på och olika grader för vilken årstid du ställde in på. Men sen satt vi bara i deras pool med lite dricka. Sen för att avsluta dagen gick vi såklart och åt sushi hehe. 

Dagar som dom här behövs lite oftare. Bara ta en kvälll och sluta tänka på allt och bara slapna av <3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jobb

Ni som känner mig vet om att jag älskar att jobba, så pass mycket att jag vid ett tag där hade 5 jobb samtidigt och gick i skolan. Jag får dok höra väldigt ofta att jag måste chilla så att jag inte går in i väggen men i nuläget mår jag mycket bättre, kör endast Cg's och live nu men kommer bli även lite Allstar men e väldigt oklart enu om det blir av. Det är så sjukt roligt att jobba på CG's för det blir som en helt anan miljö än båten det blir mer en närmare kontakt med gäster, verkligen taggad på att fortsätta jobba på CG's nu framöver

Likes

Comments

Almänt

Skolan har tyvärr börjat om igen efter en kort sommar.. Men har dock varit en av dom bästa somrarna i mitt liv. Har hunnit med så mycket även fast jag har jobbat något sjukt mycket. Men dom två sakerna jag har tyckt varit roligast i "sommar" har varit bränbollsyran och fria min kompis Emmy som fyllde 17år men komiskt nog hände inget att dom två i somras utan innan och efter men jag räknar det som sommar för hade tagit mitt lila egna sommarlov då. Men nu har det dags att ta tag i skolan och klara av 2an. Alltså fattar inte hur lärarna kan ha sån press på oss idag att vi ska kunna vara matte genin och samtidigt ha en fritid??

Likes

Comments