Så jag är alltid ute efter kärleken för jag tror att jag är värd en riktig fin kille. Men då måste man också sortera ur ungefär 99% fakes/oattraktiva/elaka personer! Jag har hållt till på badoo i några år och jag har lite tips som såklart går att använda sig av vart man än är på nätet!

BILDER

Har personen ifråga många bilder? Jag personligen skriver aldrig med någon som bara har en bild på badoo eller tinder!

Hur är kvaliteten på bilderna? Är dom gryniga eller oklara kan det vara något fuffens! Även om du ser att en del av bilden är klarare än en annan (även färgnyans skillnader)! Det kan tyda på att bilden är photoshopad.

Gör en "image search"! Detta kan du endast göra på dator vilket jag tycker suger.. men om du nu har tillgång till bilder på personen så spara ner dom och sedan använd denna länk: http://images.google.com/
Hur du gör i mer detalj hittar du här: https://support.google.com/websearch/answer/1325808?hl=sv

PROFIL

Har personen någon presentation om sig själv? Många skriver bara sina snapchats här eller kik. Men många använder faktiskt denna och jag tycker man lättare kan avgöra om folk är riktiga eller inte om man läser deras info.

Plats? På badoo finns nuvarande plats och om denna är påslagen så kan du iaf veta vart personen är!

Är personen verifierad? Längst ner i profilen på badoo finns verifiering på att personen har kopplat något konto eller telefonnummer till profilen.
Hur många följare/vänner har hen? Jag litar inte på att personen är verklig om hen har under 50 vänner på Facebook och även om dom har väldigt få följare på instagram.

GOOGLA

Ratsit/hitta.se? Har personen hela sitt namn utskrivet? Eller finns det nån ledtråd i profilen som får dig att lista ut namnet? Google är din bästa vän! Sök upp dom!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Jag vet knappt hur jag ska formulera mig. Jag har sett dig växa upp och det känns som dom sista åren gott på tok för fort! Som jag har uppskattat att ha dig i mitt liv, du kan inte ens förstå. Men det är så mycket jag aldrig får tid eller tillfälle att säga till dig, det är inte sånt man vill höra från sin stora syster då det är skämmigt. Men jag vill ta tillfället i akt att berätta att jag är så stolt över dig. Du är så duktig i skolan, snäll jämt och så enormt duktig på allt du gör! Jag vill aldrig att du ska tro att du är dålig på något sätt! Låt ingen få dig att tro det! Oavsett hur mycket du har att göra med vänner, skolan och cyklingen så vill jag att du ska veta att jag älskar när du kommer hem på helgerna och jag får träffa dig igen. Jag saknar dig verkligen när du är borta, det blir så tomt.. jag är van att ha dig här hela tiden. Och jag vill att du ska veta att jag älskar dig av hela mitt hjärta och du har under många år vart det som fått mig orka med skolan, hitta jobb och annat för jag vill att du ska kunna se upp till mig och se att jag lyckas och att du vill göra det samma. Jag vet att jag inte alltid varit så snäll när vi var små, men liksom vad annars ska man ha stora syskon till? Dom är ju till för att jävlas! Haha, hoppas du får en super fin dag min kära bror. Ja må han leva! ❤️

Likes

Comments

Så låt mig berätta om min dag 🙃

Jag hade en bra dag, vilket inte skett på bra länge, livet börjar räta ut sig.
Så kollar jag posten och ser att jag fått ett brev från creditsafe, vilket jag känner igen från att min x-sambo lånade till bil.
Jag har inte lånat något eller haft något företag be om kreditupplysning så jag blev chockad. I brevet stod det att Lindorff AB hade gjort den.

Jag går in på Lindorffs hemsida, fortfarande i chock för jag har aldrig hört om företaget. Då kan man logga in så jag gör det med BankID mest för att se vad det handlar om. Där står det KRONOFODGSÅTGÄRD.. jag får panik då jag alltid skött mina räkningar och vart jätte noga med ekonomin för att inte hamna där. Klickar för att kolla vad som skickats dit och det står Dagens Nyheter.. jag bara WTF?! Jag har aldrig läst DN i hela mitt liv, ingen tidning intresserar mig speciellt.

Jag ringer Lindorff för att få mer info men dom sa bara att det redan skickats till kronofogden och att det var en digital prenumeration. Jag säger att jag inte fått någon varning eller någon faktura innan varningen för den delen så jag skulle få mer info mailat.

Jag tänker att jag pallar inte vänta så jag ringer DN och dom säger att jag via telefon har godkänt en prenumeration vilket jag absolut inte har. Dom har dessutom fel adress (min gamla från november) och Fel mail. Dom frånsäger sig allt ansvar.

Ringer då kronofogden för att höra om dom kan hjälpa mig men dom har skickat ut ett papper till mig angående detta igår och jag måste vänta på det för att kunna överklaga. När dom nämner detta så blir jag arg och tänker att jag vill fan veta vad jag sagt.

Jag ringer upp DN igen för att fråga om inspelning eller avtal på att jag gått med på prenumerationen men dom säger att det får Lindorff lämna ut till mig då dom tydligen ska ha det.
Jag lägger på och ringer Lindorff och nu är dom inte lika trevliga och hjälpsamma. Nu får jag snäsiga svar och han säger att det inte är en idé då dom redan krävt underlaget för skulden och att jag ska vänta på den och om den inte har avtalet så kan jag ansöka om det. Men tydligen så är det ingen idé för allt har redan gått till kronofogden.

Så nu måste jag sitta och vänta på papper medans räntor tickar upp och jag blir bara mer och mer ångest fylld.. snälla människor vart ni än är! Svara inte på okända nummer och skaffa en nummerpresentatör! 🙌🏻 Jag är 20 år och mamma och har nu blivit lurad och sitter hos kronofogden. Det är sånt man får för att man sköter sig...

Likes

Comments

Att vara mamma är det coolaste jag vart med om men ibland tar känslorna över lite och man tänker hur lätt allt var innan. Hur roligt det var när vänner faktiskt ville ses och man inte behövde inte ligga i sängen klockan 8-9 varje kväll. Man är ganska låst som mamma (och det hade jag ju såklart väntat mig!) men snäppet värre som ensamstående. Du vill inte behöva be om hjälp men på samma gång så vill du ha lite tid själv.. Min hjärna är en riktig dubbelmoral kärring för så fort jag har barnvakt så sitter jag bara på mobilen och det slutar bara med att jag kollar på bilder på Nicolas. Det är svårt när man väl är ensam att ta sig för med något speciellt det man tänkt för att allt man vill är att få tillbaka sin lilla älskling. Jag saknar att KUNNA gå ut, att kunna bara smita iväg med bilen sent på kvällen och ställa mig nånstans och bara vara. Jag saknar även friheten att vara vem jag vill och inte vara MAMMA. Jag känner det nu när jag försöker vara mig själv mot folk att dom backar och tvekar.. jag skämtar om fräcka grejer vilket jag alltid gjort men nu när jag är mamma så skämtar dom inte tillbaka utan jag får bara en konstig blick.. Att vara tonåring är härligt, jag saknar det varje dag. Varje helg kollar jag snapstory och svär för att inte jag kan åka på den där konserten, festa på en udde, åka på bio eller bara ta en roadtrip.. själviskt, va? Det är vad du tänker.. det är iaf vad jag tänker.. jag är självisk för som förälder.. NEJ, som mamma, för jag har aldrig hört sånt här om en pappa, ska du inte tänka på dig själv. Du ska vilja vara med ditt barn 24 timmar om dygnet och jag gråter bara jag tänker på att jag har velat gå på toa själv. För jag tänker att jag är dum i huvet för att jag vill göra saker som andra 20 åringar gör, det som pappan gör utan att bli utskälld.


Så vet ni va jag tänker bryta den här isen! Jag saknar att festa, jag saknar att vara ute sent och jag saknar mina vänner! Jag visste det här när jag skaffade barn men självklart trodde jag ALDRIG att jag skulle behöva göra det ensam! Och ja jag har hjälp men den hjälpen känns bara som att jag lägger en börda på andra som är min att bära! (N är inte en börda, bara ett uttryck) Jag saknar mitt gamla liv och jag känner i vissa 10 sekunder att mitt liv är förstört MEN DET BETYDER FÖR FAN INTE ATT JAG INTE ÄLSKAR MITT BARN!
Mitt liv kommer inte bli som jag tänkte. Jag kommer aldrig ha en hel familj, men det är inte mitt fel. Jag tänker göra allt för att både jag och Nicolas ska må bra!

Ingen aning vad jag ville men skönt att skriva av sig ❤️

Likes

Comments

Så jag har under lång tid haft det jobbigt men typ hållt käften för det är vad man gör när man är nybliven mamma. Du vill ju inte att folk ska tro att du är en dålig mamma. Men jag har fattat att det spelar ingen roll hur mycket jag försöker att visa min glada sida och dölja allt så gör jag fel. Det är anledningen till att jag inte skriver. Jag vill inte vara nån som ljuger för mina läsare.
Just nu känner jag mig som allt jag åtar mig blir misslyckat. Jag ville bli animatör men det blir inte av, jag ville ha en hel familj men det sket sig och kärlek kan slänga sig i väggen.
Det enda som gläder mig idag är Nicolas. Jag gör mitt bästa.. för det här var inte vad jag tänkte att hans första år skulle va. 💔

Likes

Comments

Låt oss inte oroas av den fula värld som aldrig ska bli kallad vår.
Låt inte din vackra sömn störas av kallhjärtade egoister som märker allt som sitt.
Låt inte ditt underbara hjärta brista för att någon blint stirrar ut i hunger för att äga.
Låt inte din goda själ tas bort av giriga kostymnissar som aldrig kommer säga tack.
Låt inte tårar rinna på din kind för att jorden imorgon kommer må sämre.
Låt kärlek fylla ditt hjärta så länge det slår. Låt lycka fylla dina lungor så du orkar ta dina sjungande andetag.
Låt oskyldigheten stråla så att girighet, egoism och grymhet blir förblindat.
Låt oss bygga en egen värld som vi kan kalla vår.

(Älskar dessa teckningar❤️)

Likes

Comments

N älskar katrinplommonpuré! Alla märken inte bara Semper! Det ska vara jätte bra för magen så jag är nöjd. Haha, men ingen mat går ner dock. Har provat det mesta han spottar ut eller rent utsagt vägrar ha skeden nära sig. Välling går ner tre klunkar sen vänder han sig och grinar efter bröstet och den ända vätska som han vill ha är apelsin juice. Fått en son med en stark vilja i alla fall..

Likes

Comments