Usch mår inte alls bra, skolan tar kål på mig, orkar snart inte med skiten längre. Vet att jag säger så ganska ofta men har fan fått nog nu, vet inte vad jag ska göra längre. Dryga och tröga lärare är dom hela högen. Har legat i sängen med huvudet fullt av ångest ända sen jag kom hem nu, vill sova men kan inte... Saknar någon som håller om mig och som jag kan ligga och kolla in i ögonen så allt det jobbiga kopplas bort. Saknar mitt hjärta :'(

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

...med syrran & mamma! Mums

Likes

Comments

Ja det är långt kvar... Hela 512 dagar kvar tills jag fyller 18 och förmodligen får körkort och får göra va fan jag vill! Haha tråååk

Likes

Comments

Sitter på n3 och tar en fika tsm med erica, visst ser det gott ut? Haha, har bara två lektioner kvar sen får jag äntligen åka och träffa min älskling!

Likes

Comments

Sitter på bussen påväg till skolan nu, hur segt som helst... Svinkallt ute är det oxå och dum som jag är så tog jag ju bara min skinnjacka haha.. Men ni får ha en bra dag hehe puss&kram!

Likes

Comments

Tillbringade ungefär 6 timmar i göteborg idag, sjukt ont i fötterna men riktigt mysigt att gå runt i stan och kika i affärer och prata skit med vännen min. käkade på donken som typ är standard när vi e där haha, fick oxå med mig en tröja hem och lite underkläder, köpte även en liten present till mitt hjärta men det kan jag tyvärr inte skriva vad det är här för han läser nämligen min blogg höhö!


Likes

Comments

Sitter på tåget påväg till göteborg nu med bästis, får väl se vad vi hittar på haha, puss


Likes

Comments

Har nyss käkat frukost och nu sitter älskling och bygger ihop en motorcykel haha, så söt när han koncentrerar sig.


Likes

Comments

Följ mig på instagram! @linneajosefine

Likes

Comments