Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

​Godkväll! 
Hade en kanonhelg med Ems, och träffade så många gamla bekanta under natten också. Lyckades dessutom slå ut en bit av framtanden på samma gång, så ser rent ut sagt korkad ut just nu. Sånt som händer haha!

Idag har jag laddat upp inför en ny vecka med hjälp av walking dead och en nagelkund. Har lite möten inplanerat, frans- och nagelkunder, samt bloggevent innan det är dags för helg. 

Likes

Comments

Hej på er!
Jag är ledig hela denna helgen, vilket faktiskt slutade med en riktigt skön hemmakväll igår. God mat, glass och walking dead på tv halva natten. Nu väntar jag däremot på att Emelie ska komma hit för lite tjejmys och sedan en utgång. Riktigt ruggigt väder, helgen innan löning... Vi får väl se om vi får dansgolven för oss själva inatt haha!

Vad ska ni göra denna kalla lördagkväll?


Likes

Comments

Att jobba hemifrån - vad är det egentligen jag jobbar med?
Jag jobbar i en bransch som kallas network marketing, även känd som MLM - multi level marketing. För att förklara det enkelt, i nätverksmarknadsföring, distribuerar ett företag sina produkter och tjänster genom oberoende företagare som i sin tur säljer dessa produkter till sina kunder. Man skippar därmed ALLA mellanhänder som gör sin del och också ska ha betalt. 
​Vi brukar kalla det "rekommendationsbranschen", för lite så fungerar det. Om du rekommenderar en film till en vän, som sedan går och ser den på bio så blir du inte belönad. Rekommenderar du en produkt som denna vännen sedan köper av detta märket, då får du betalt. Inte konstigare än så. Hur vi kan bli belönade så bra beror på att man har kapat alla mellanhänder.

Så, vad är det jag gör? Jag jobbar i samband med ett internationellt mångmiljard företag, Forever Living, som är världens största distributör av aloe vera. All aloe vera odlas naturligt, på de bästa plantagen i världen, och blir sedan innehåll i våra produkter. Produkterna är allt från skönhet till hälsa. Kosttillskott, hudvård, ansiktsvård, träning, smink etc. "Vanliga" produkter som alla redan använder i hemmet.
Företaget är trippel AAA-certifierad sedan 10 år tillbaka och finns i över 150 länder, UTAN några skulder över huvud taget. Det säger ganska mycket om både företaget och våra produkter.

Fördelen med denna bransch är att man kan välja själv när, var och hur man vill jobba. Jag jobbar främst via sociala medier, då det passar mig bäst, men det är helt upp till var och en. Har kollegor som jobbar heltid med detta, men även dom som jobbar 1 timme i veckan. Du styr själv!

Nackdelar med branschen? Det krävs ett riktigt driv och motivation för att lyckas i början. Det krävs lite mer jobb i början, för att sen kunna leva på detta. Tyvärr ger många upp där, men man måste bara komma över den svåra tröskeln, sedan är det en dröm.

Vad är det bästa med mitt jobb? Utan tvekan mina kollegor. Åh, vad jag blir lycklig av dom. Sedan jag började jobba med detta har jag mått bättre än vad jag gjort på flera år, tack vare fantastiska människor runt omkring mig. Vi ses minst 1 dag i veckan hemma hos vår mentor, för att prata, utbildas och dricka champagne. Haha, ja vi fikar och dricker champagne alldeles för mycket i denna branschen. Men framgång ska ju firas?!
Jag hjälper andra personer att komma igång med sin business hemifrån och få leda och inspirera dom längs hela vägen. Det är underbart, jag ÄLSKAR mitt jobb.


Jag har idag bytt ut i stort sett ALLA mina produkter mot forevers produkter, av den anledning att de helt enkelt är så galet jäkla bra (ursäkta min franska.) Det är produkter av högsta kvalite, och när man väl testat så går man inte tillbaka. Så det är också en av de bästa sakerna, att jag får köpa produkterna till inköpspris woopwoop.

Så, det var lite kort om vad jag faktiskt gör. Är ni nyfikna på mer information eller att kanske jobba tillsammans med mig? tveka inte att kontakta mig på linnea.mellblom@hotmail.com så svarar jag så fort jag kan!


Likes

Comments

Fick hem dessa ansiktskrämer och ansiktsmask i ett pressutskick för någon vecka sedan från Lookfantastic. Har hunnit testa allihopa en hel del och måste säga att jag verkligen tycker om dom. Just dessa tillhör serien "Tolerance" vilket är för känslig hy och är helt oparfymerade.
Ni hittar dom på apoteket och på apotea.se för ca 150-200 kronor per tub.

Likes

Comments