Likes

Comments

Jag har ju tidigare tipsat er om den otroliga kickstarten - C9. Lättast sättet att beskriva den på "Lägg grunden till att må bättre, och att se bättre ut. CHANGE 9 är programmet som på nio dagar kan hjälpa dig att kickstarta din resa mot ditt smalare, hälsosammare jag. Det är effektivt, enkelt att följa och ger dig verktygen du behöver för att starta din förändring i dag!"

Ganska nyligen släppte vi en ny box, F15, som tagit världen med storm. Detta är en box som antingen är fortsättning på c9 eller för de som inte behöver en "kickstart".

F15 består av tre kompletta kost- och träningsprogram. Du väljer mellan programmen Beginner 1 & 2, Intermediate 1 & 2 och Advanced 1 & 2 beroende på hur din aktiva livsstil ser ut. Varje program är alltså uppdelat i två nivåer, och varje nivå är på 15 dagar vardera. Du kan enkelt välja att endast utföra nivå 1 eller båda nivåerna för varje program.

När du köper ett F15-paket får du en fullspäckad 48-sidig broschyr med all information som behövs för båda nivåerna samt produkter för 15 dagar för nivå 1.

F15 är särskilt utformat för att ge dig de verktyg som behövs för att du ska lyckas göra en livsstilsförändring för din hälsas skull. Programmet är komplett med noggrant utvalda produkter för en aktiv livsstil, träningsscheman, träningsvideos, hälsotips och kostråd, som hjälper dig att stanna kvar på din hälsosamma bana.

Känner du att du behöver en livsstilsförändring? Maila mig på linnea.mellblom@hotmail.com eller besök min webshop HÄR , så hjälper jag dig med allt du behöver.

Likes

Comments

Tisdag den 14e februari, vilket innebär alla hjärtans dag! Firar ni denna dagen? Uppvaktar någon ni tycker om lite extra mycket? För min del blev det blommor till mamma, vaniljhjärtan på jobb och en rejäl hjälp från mamma till att köpa ett utsug till salongen. Världens bästa mams.

Här står ju ganska tomt för övrigt, vilket faktiskt endast beror på att det inte händer särskilt mycket intressant i mitt liv för tillfället. Jag gör inget annat än att jobba och sova nämligen. Sedan blir jag extra trött av att jag antagligen utvecklat allergi eller yrkesastma pga franslimmet, vilket rent ut sagt SUGER. Påverkar verkligen allting, då det orsaker andningssvårigheter, näsrinna/nästäppa och hosta. Men det är bara att investera i en bättre utrustning och hoppas på att det ger resultat.

Hur mår ni själva? Mitten av februari och vi har SNÖ. Såååå fint men värmen får gärna kika fram snart!

Likes

Comments

Får du i dig tillräckligt med vitaminer? Skulle du behöva mer energi, orka dagen bättre och förbättra din sömn?

En jobbig tenta att läsa till? Ta hand om småbarn? Vill du ha mer ork på gymmet?

Den bästa lösningen - ARGI +
Ett kosttillskott innehållande L-arginin, en aminosyra som även kallas för "mirakel". L-argin har positiva effekter på immunförsvar, kroppens egen hormonsyntes, blodtryck och -cirkulation, samt mycket mer. Googla aminosyran "L-arginin" för massa nyttig information om vad den gör med kroppen.
Vår Argi+ ger dig dessutom den dagliga dosen av vitaminerna C, D, B6, B12 och folsyra, samt smakar RIKTIGT GOTT!

ARGI + är rekommenderat av Dr. Ferid Murad, som fick Nobelpriset för L-argininets betydelse. Han har uttalat sig såhär om ARGI + "ARGI+ är det enda kosttillskottet med L-arginin i Europa som jag rekommenderar".

Produkten kommer i portionspåsar, som är enkla att ta med sig i väskan och blandas ut med vatten.

För beställning eller mer information - kontakta mig på linnea.mellblom@hotmail.com eller beställ på http://myaloevera.se/linneajos…/…/product/argi_stick_packets

Likes

Comments