Detta vinet - alltså wow. Det är SÅÅÅ fint. Tyvärr inte lika gott, men vad gör det när det är fint att kolla på? ;) Vinet heter Aviva och finns att köpa på de flesta systembolag. Vinet beskrivs som "mycket fruktig doft med inslag av persika, galiamelon, honung, rosor och mandarin." vilket faktiskt stämmer rätt bra in. Det ska nog vara vitt vin, men tyvärr innehåller där någonting som gör att det smakar liiiiite rosevin, vilket gör att jag inte är stormförtjust i det tyvärr.


Likes

Comments

Klockan slår snart halv 12 och jag sitter med massor av jobb runt om kring mig. Idag har jag bara gjort massa jobbuppgifter, varit på teammöte (ooooh vad jag saknar mina fina kollegor) och sitter nu och kollar på videor av några av världens mest framgångsrika personer. Så mycket motivation till att kämpa och att lyckas.

Imorgon har jag fullt upp och lär vara väldigt stressad. Jag har en fika med en tjej som är nyfiken på vad jag jobbar med, därefter en franskund och sedan måste jag skynda mig hem för att göra mig klar inför kvällens festligheter. Ems fyller nämligen år nästa vecka vilket vi kommer att fira imorgon. Så det blir tårta, champagne och utgång tillsammans med ett härligt tjejgäng.


Likes

Comments

Katy Perry, Killar queen
Katy Perry Killer queen

Jag har gjort något som jag aldrig har lyckats med förutom - nämligen att använda upp en hel parfym innan jag tröttnar på den eller den blivit för gammal. Den röda Killer Queen från Katy Perry har verkligen varit min signatur-doft det senaste året och jag fullständigt älskar den. Tanken var att beställa en ny likadan, men sen kom jag över den blåa hemma hos min kusin. Också en fantastisk doft, som inte är så "mörk och djup" som den tidigare versionen. Så efter många om och men så bestämde jag mig för att testa den istället, då den har en lite somrigare och fräschare doft. Perfekt nu när vi går in i varmare tider.

Katy Perry Killer Queen , EdP är en lekfull, sofistikerad och kaxigt feminin doft. Parfymen återspeglar Katy Perrys rebelliska sida och ger ett självsäkert intryck.

Doftfamilj – Blommig/Fruktig
Toppnoter – Vilda bär, mörka plommon och ackord av bergamott
Mellannoter – Celosior, arabisk jasmin och plumeria
Basnoter – Kashmir, patchouli och krämig pralin

Katy Perry Killer Queen Royal Revolution , EdP är en oemotståndligt blommig doft som inspirerats av skönheten hos den blåa diamanten. En feminin parfym som andas skönhet och självsäkerhet.

Doftfamilj – Blommig/Fruktig
Toppnoter
– Granatäpple och fresia
Mellannoter
– Jasmin, apelsinblomma och sandelträ
Basnoter
– Slån, vaniljorkidé, läder och mysk

Jag köper mina parfymer hos Parfym.se då de har otroligt mycket bättre priser än på övriga marknaden, samt leveranstid på 2-3 dagar. Rekommenderas starkt!

Likes

Comments

Hallonsmoothie toppat med choc' nicecream, kokosflingor och bananskivor. Yummi!

Likes

Comments