View tracker

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Färgerna är 210, 212 och 800 och kommer ifrån KIKO cosmetics.

Likes

Comments

View tracker

Inlägget innehåller affiliatelänkar

1. Guess HÄR / 2. Versace Jeans HÄR / 3. Michael Kors HÄR / 4. Valentino by Mario Valentino HÄR / 5. Love Moschino HÄR / 6. Michael Kors HÄR / 7. Pinko HÄR / 8. Rebecca Minkoff HÄR

Likes

Comments

Inlägget är i samarbete med glossybox

Jag tror inte jag behöver göra någon större presentation av glossybox? Troligtvis (förhoppningsvis) så vet mer eller mindre alla vad det är. För er som har lyckats missa denna kända skönhetsbox, så är det precis som jag precis nämde, en box du får hemskickad en gång i månaden fylld av 5 stycken olika skönhetsprodukter. En fantastisk affärside om ni frågar mig!

Vad som är speciellt just nu är att Glossybox fyller hela 5 år, vilket firas med en "The pink diamond box" för att hylla alla starka kvinnor. The Pink Diamond Box är alltså en hyllning till Glossybox prenumeranter som de anser vara rosa diamanter – lika starka och unika som en diamant. Så vem passar bättre som ansiktet utåt för denna box - om inte världens vackraste och inspirerande kvinna, Kenza?

Glossybox är en prenumerationstjänst där du betalar 139 kronor/månad för denna underbara box med produkter av värde minst 450 kronor. Du behöver inte ens binda upp dig på ett långt abonnemang, utan du väljer själv hur länge du vill prenumera på boxen. Det bästa är att alla produkterna är överraskningar och att man får testa på produkter som man kanske själv inte hade valt att köpa i butik. Love it!

Detta är verkligen ett hett julklappstips till dottern, vännen eller någon annan kvinna som du tycker är värd det bästa. Det finns även en likvärdig box för män, kallad "The man box" som har samma koncept. Skillnaden är att The man box skickas ut var 3e månad, istället för varje. Men det finns många fördelar med det också! Perfekt att hinna använda upp produkterna innan nästa box kommer.

Beställer du innan 12e december så kommer dessutom The pink diamond-boxen att levereras innan julafton. Första produkten i Pink diamond är redan avslöjad - ett semi-matt läppstift i den snygga färgen Bossy från det omtalade brittiska varumärket MDMflow.

Klicka här för att komma till Glossybox.Likes

Comments

Jag vill börja med att be om ursäkt för att här stått tomt och det kommer det göra ett tag framöver också tyvärr. Jag har det väldigt jobbigt med mig själv just nu och måste främst fokusera på min egen hälsa. Jag saknar lust för att blogga, lust för att göra saker, lust för att leva. Så tills jag har kommit på fötter igen så kommer det inte bli superbra uppdatering här, vilket jag hoppas ni kan ha förståelse för.

Men vi är ju inne i december månad (!!!). Hur sjukt är inte det? Så givetvis kommer här komma upp lite julklappstips, bilder och inlägg från alla glöggmys osv. Så här kommer så klart inte stå helt tomt!

Ni får ha en superbra helg. Ta hand om er!

Likes

Comments

För någon vecka sedan var jag ju på bloggevent på Make Up store i Malmö och har helt glömt att visa er goodiebagen som vi fick med hem. Jag är verkligen inget stolt fan av läppstift men shit så snyggt detta är! Invigde det redan dagen därpå när jag klädde ut mig till vampyr. En fantastisk rödlila nyans. Tyvärr lite för mycket för att jag ska bära det till vardags, men det är väl en vanesak antar jag.

Otroligt skön konsistens på både läppennan och läppstiftet, Im in love. Och brush cleaner, gud vad välbehövligt. Man är alldeles för dålig på att tvätta sina sminkborstar nu för tiden. Har alltid använt mig av diskmedel tills nu. Denna har dessutom en sjukt god doft av mint. Like it!!

Likes

Comments