Vardag

Nu har jag precis förberett morgondagens middag till mig och Joel. Han jobbar sent och hinner inte laga något innan sin match medan jag också jobbar så jag måste åka från jobbet direkt till matchen, därför var det bäst om vi ordnade en sallad var. Vi var på ICA förut och köpte kyckling, skinka och mozzarella i deras plocksallad. Så nu ikväll skar jag gurka, tomat, lök och kokade pasta som vi alltså gjorde själva istället för att köpa på ICA (billigare för plånboken hehe).

Utöver det har jag inte gjort speciellt mycket på min lediga dag utan har mest tagit det lugnt. Imorgon jobbar jag 9-18, sedan är jag ledig på torsdag och därefter jobbar jag fredag till måndag. Tycker verkligen det är skönt med nån ledig dag mitt i veckan även fast jag jobbar helg, föredrar nästan att jobba helg och hellre ha nån ledig dag mitt i veckan istället.

Däremot ser det kanske inte så lockande ut med grönsaker och pasta haha, men där under gömmer det sig skinka, kyckling och mozzarella!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Jag hade tänkt att jag skulle köra igång med bloggandet, som jag verkligen har saknat. Jag har sedan jag varit liten följt bloggar slaviskt och även haft en hel del egna bloggar. Men nu kände jag att jag behöver en blogg som jag kan skriva på, som också kan vara kul att se tillbaka på när jag blir äldre.

Även nu när jag har slutat skolan tänkte jag att det kan vara roligt att ha en blogg att skriva om sin vardag på, samt att jag alltid velat jobba med sociala medier (vilket inte kommer ske haha) men då kan jag istället ha en blogg som bara mina närmsta följer eller nåt haha. Dock tror jag inte speciellt många kommer läsa det jag skriver men den är ju framför allt till för mig själv ändå så.

Något om mig själv är det kanske ingen idé att jag skriver eftersom det ändå inte lär vara så många som läser, men det jag gör utöver att jobba är att träna på gym och kolla på fotboll-, innebandy och hockeymatcher beroende på vad det är säsong för då!

En palmbild från när jag var i Magaluf med tjejerna, en av de bästa veckorna i mitt liv!

Likes

Comments