Äntligen har man en ledig dag från jobbet!:D Dock måste jag ner till körskolan och boka om mina tider eftersom skolan fuckar upp allt!

Dessutom skaffade jag instagram igår så tycker att ni ska börja föjla mig på lillalinneapea så blir allt så mycket bättre;)! Eftersom jag är lite seg på att skirva här.

FÖÖÖÖÖÖLJ MIG!!!Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag hade vi bara en lektion så skönt! Sen drog jag och bella till Täby c för att jag skulle köpa mitt fösta par converse!!! Så bella känn dig väldigt speciellt som tog min converse oskuld! :D Sen åkte vi hem och jag stannade till i centrum och skulle bara kolla på hm lite snabbt kan ju säga att det inte blev en billigt titt. jag kom ut där ifrån men en jacka två tröjor och två koftor. Nu ska jag chilla galet efter en tuff dag  ;) 

Likes

Comments

Idag är det månadens bästa dag de är löööning!!! Så värt att jobba och slita när lönen kommer in på ens konto :D! Skoldagen har väl varit helt okej samma gamla sak.

Kvällen spenderas med jossan och vi ska baka, fika och ha tjockiskväll! Vi är så värda de.Likes

Comments

Nu har jag och lotta precis tränat kiboxning vi var så duktiga. Jag är så sjukt trött tur att man är ledig i morron så jag ska soooova :D! Jag fick hem HM katalogen idag så ska kolla igenom den och se vad man ska köpa när lönen kommer! De blir nog lite kläder till sommar garderoben och nya skor. 

 

Likes

Comments

Min helg har jag mest spenderat med jossan och hennes pojkvän Ian och lite annat folk förutom när jag har jobbat. Igår kväll kom vi nog in på allt mellan himmel och jord så som gamla minnen och massa annat. Ian sa en väldigt bra sak som vi nog alla började as garva först åt men sen började fundera. Han sa att vi "lever i end tid där det är mer dramatiskt att förlora mobilen än oskulden"kommer inte håg exakt va han sa. De är ju såå sant folk gör de ena och de andra med varandra utan att direkt bry sig men om man tappar bort mobilen då är det som att hela livet försvinner. 

 

 

 

 

 

So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free

Kände att texten passade lite för bra in här  ;)!

BTW förstår jag inte hur folk står ut med gratis spotify visst bättre än inget och det är gratis men man får ju bara lyssna på samma låt 5 gånger...

Likes

Comments

Ska man dra ut i helgen eller inte? Eller om man ska vara "hemma" och ta de lugnt så man blir frisk. Jag ska ju trots allt ut nästa helg. Plus att i morron ska jag övningsköra lite med pappa så nu får alla hålla sig ur vägen för här kommer jag i min lilla bil! Jag börjar känna pressen inför körkortet fyller 18 i november och jag känner ju redan av pressen! Kommer bli kul när de börjar dra ihop sig och jag får panik. Jag och bella har ialla fall fixat att vi ska gå teori kurser lite senare så man kommer någon stans i boken. 
 

På lördag ska jag ialla fall fira bästa pappa som fyller 47 <3 

 

 

Juste igår var jag på en föreläsning som hette body talk, hon vi hade som föreläste var en tjej som var föredetta anorektiker eller var man säger. Hon frågade om vi visste var det var för skillnad på självkänsla och självförtroende vad man kunde göra för att stärka de. Hon visade ett klipp när man såg hur en tjej såg ut innan fototagningen och hur mycket dom ändrade i ps. Vilket är helt sjuke jag visste att de var mycket som ändrades men när man såg allt från början till sluta så får man sig en tankeställare. Hur kan man vilja vara modell om dom tjatar på att man är för tjock för ful hela tiden. Dom bantar för att bli super smala men ändå photoshopar man om hela bilden. Man ser hur mycket media påverkar oss med kroppsidealen. Jag tycker föreläsningen var bra och jag tror alla fick sig en tankeställare!

Jag säger keep up wiht the good work body talk! 


 

Likes

Comments

I går började jag känna mig sjuk och seg men stannade kvar i skolan hela dagen. När jag kom hem sov jag i fyra timmar somnade om senare vid halv tolv och sov fram till halv tio snacka om att jag behövde sova! Zzzzzz. Det var de ända jag gjorde igår och de var så sjukt sköönt! 

Snart ska jag iväg till skolan igen för en lektion... De känns så onödigt men ändå så skönt ;)

Aja nu ska jag gå BYE!

Likes

Comments

 

Jag har fortfarande inte bestämt mig och jag ska ha låga eller höga converse.
Vad tycker ni vad är snyggast till sommaren? Personligen tror jag att låga passar mig bättre.

 

 

 

 

                                                                                            


Utifrån mitt köp problem idag så har jag träffas Jossan har snackat en del märks att vi inte träffas lika mycket längre! Men har väl mest mig själv att skylla på eftersom jag för det mesta jobbar hela tiden. 

 

 

 

 

 

                                                  

But we always have each other!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Likes

Comments

Sitter i skolan och ska skriva om social media and family life. How does it affect/change our relationships. Fy vad tråkit men vi får göra det bästa av situationen och bara skriva så man blir klar någon gång!

Juste jag ska ha prov i projekt och företagande TAGGA!!! Får se om jag kommer ihåg alla bolagsformen mitt minne är ju som ett

guldfisk minne.

Vill att det ska bli sommar!

Likes

Comments

Jahaja nu va det ett tag sen jag skrev igen så det kan bli ;)! tänkte lägga upp lite nya bilder har dock inte så många men men.
Snart lägger jag upp nya vår bilder måste bara bli lite varmare före bree!

 

Likes

Comments