Header

Tallriken kanske såg lite tråkig ut men så gott det var! Grekisk inspirerad sallad men en kycklingklubba, kan det bli mer somrigt än så? Till det blev det bara vanligt vatten med lite citron och lime i, smarrigt.
Karaffen var en 20 års present och är ifrån eva solo och ni hittar den här.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Tiden verkligen bara flyger förbi, att det snart har gått ett år sedan man gick på bal och tog studenten känns helt galet. Och jag verkligen avundas alla som ska få uppleva detta i år för det blir verkligen ett minne för livet, minns det som igår. Satt nämligen för någon dag sedan och tittade igenom bilderna från både balen och studenten för kanske hundrade gången nu. Så då tänkte jag att jag kunde dela med mig av de fina minnena med er.

Jag gick i skolan i Hedemora och där är det enligt tradition att man har sin bal på en herrgård en bit utanför stan, vilket då vi såklart hade. Man åker bil dit och glider in på röda mattan ett par i taget, fotas lite sen är det mingel innan det blir trerätters middag för att sedan dansa hela natten. Jag ångrar verkligen inte en enda minut att jag gick och jag tycker verkligen att man ska ta chansen att gå om man kan.

En vecka senare var det dags för studenten, klockan 07:00 var det champagnefrukost sen var det fullrulle hela dagen. Studentlunch på skolan med alla lärare, sedan vidare på utspring och efter det väntade en timmes flak åka vilket var extremt roligt. Sen hade jag en liten mottagning hemma med familjen och sedan kom hela min klass och sen var det väl i stort sätt fest hela natten lång.

Har du tagit studenten?

Likes

Comments

Jag kan inte vara den enda som älskar striped clothes just nu. införskaffade mig just en randig skjorta men nästa köp kommer absolut att bli ett par randiga byxor. Så s enkelt att matcha med något enfärgat men ändå så galet snyggt.

Likes

Comments

Vad känns inte mer passande än att hoppa på tåget "jag genom åren"-inlägg som ett första inlägg här. Men gud vad svårt det var att hitta på bilder från där man va mindre men en del lyckades jag hitta på.

Början av 2000-talet kan det ha varit då? Skulle tippa på att jag är runt 5 års åldern på dessa bilderna.

Några år senare, vet fortfarande inte någon direkt ålder men vad gör det, man va ju lite charmig iaf.

Nu blir det ett hopp på bra många år men detta är 2010, 13 år gammal alltså. Minns detta så väl än idag, vi va på "modell för en dag" i Västerås.

Två bilder från 2013 då jag precis slutade nian och det va väl här som mitt mående började bli bra, jag var inte längre lika underviktig som jag var tidigare därav att jag inte hittade så många bilder från min tid på högstadiet. Men här minns jag hur lycklig man var över att äntligen slutat nian men dock också väldigt ovetande om att gymnasiet va mycket mer krävande.

2014 och 2015, vad finns det att säga om det. Jag hade upptäckt smink, grattis till mig.

Första bilden är från 2016 och vad kan man mer säga än att det va den lyckligaste tiden man fick uppleva, studenten är magisk och jag är så avundsjuk på alla som får uppleva den i år. Sen där tog man även det stora klivet ut i vuxenlivet, att flytta hemifrån och börja plugga. sen den andra bilden är från januari detta år, glad som vanligt skulle jag vilja påstå.

Detta är alltså jag genom åren, hur ser din "jag genom tiden" resa ut?

Likes

Comments