Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • Filed under: annat

Likes

Comments

Igår fyllde min fina vän Wilma 18 (!!!) år och det firades med tacos och myskväll. Vi hade tur med vädret och det blev en jäkla lyckad kväll.

  • Filed under: love

Likes

Comments

Med gott att äta och sällskap från två av mina närmaste blev det en mysig kväll. <3

  • Filed under: love

Likes

Comments

Nu är äntligen allt med London-resan klart! Den 27 oktober tar jag och min kärlek flyget till London för två heldagar med shopping och upplevelser plus Zara Larsson konsert. :-) Två flugor i en smäll.

Har ni några tips på caféer/restauranger/affärer vi måste besöka? Detta är min första gång i London.

  • Filed under: annat

Likes

Comments

Fick äran att fota min fina vän. KOLLA på henne!! <3

  • Filed under: foto

Likes

Comments

Halloj. Linnéa Johansson heter jag, en tjej på 18 vårar som kommer från Örebro. Efter många oseriösa bloggar tänkte nu starta en blogg ännu en gång (en seriös denna gång då), jag känner mig oerhört taggad på detta då jag tycker det är grymt kul att blogga, älskar att fota, skriva och dela med mig!

När jag ändå håller på tänkte jag dela med mig av lite viktig och oviktig (eller kanske bara oviktig?) info om mig själv. Jag börjar tredje året i gymnasiet till hösten (halleluja!), jag ääääälskar musik och går helst inte utanför dörren utan mina hörlurar med mig. Jag är en rejäl sushi och Zara Larsson-nörd, bra kombo? Jag är en person med mycket och starka känslor vilket är både bra och dåligt beroende på sammanhang. Nu tog det helt slut i huvudet, men om det är någon som fastnar för min blogg så lär väl ni lära känna mig under tiden! Kram kram.

  • Filed under: annat

Likes

Comments

Instagram@linneajohans