18/5

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej fina! Hur mår ni idag? Jag mår toppen för idag är det äntligen min tur att fylla 18 år!!! Har haft två otroligt bra dagar med både fest och firande med vänner, familj och släkt. Är så galet tacksam över alla mina nära och allt fint jag fått! Efter en natt med få timmars sömn ska jag nu vila resten av kvällen, ska bli skönt <3. Ha det bra!

Likes

Comments

Halloj. Jag känner mig denna gång oerhört taggad på att blogga trots alla mina år av oseriöst bloggande. Jag älskar att skriva, ta bilder och dela med mig så detta blir nog kul. Det jag då mest kommer blogga om är min vardag, tankar/åsikter och mode om jag känner mig själv rätt. När jag ändå håller på tänker jag ta tillfället i akt och dela lite viktig och oviktig info om mig själv.

Jag är en sjutton (arton imorgon!!) årig tjej med mycket tankar och funderingar. Jag bor i en liten stad utanför Örebro och jag går mitt andra år på Virginska gymnasiet. Jag brinner för feminism och det är något jag alltid kommer kämpa för. På min fritid så älskar jag att hänga med peeps jag gillar, ta en fika på stan, somna bredvid min kärlek och gå på långa promenader (om det är fint väder vill säga).

Jag äter alldeles för mycket sushi. Jag är alldeles för sällskapssjuk. Jag slösar alldeles för mycket pengar. Jag är alldeles för skoltrött och jag är alldeles förälskad i regn.

Jag är en Zara Larsson-nörd och jag älskar att gå på konserter och lyssna på musik. Jag har ett stort intresse för fotografi och det är något jag skulle kunna tänka mig att jobba med i framtiden. Jag vill resa jorden runt och jag går helst inte utanför dörren utan mina hörlurar med mig.

Och där tog det typ slut i huvudet, men det blir nog ändå roligare om ni lär känna mig under tiden. Hoppas ni fann något intresse. Nu kör vi på en rejäl omstart. Nytt och fräscht!

Likes

Comments

Instagram@linneajohans