1 här / 2 här / 3 här

Eftersom att jag publicerade ett "inför julafton"-inlägg igår tänkte jag att jag kunde lägga ut ett "inför nyårsafton" idag. Det är rätt lång tid kvar till bägge högtiderna men jag kunde inte göra annat än att tänka på jul och nyår när jag såg alla dessa klänningar. Så, hope you like it.

Likes

Comments

1 här / 2 här / 3 här

I år på julafton ska jag klä mig rött och juligt, någon av dessa får det bli. Det är bara två (!!) månader kvar och jag längtar galet mycket.

Likes

Comments

I brist på inlägg visar jag er fyra bilder från helgen som jag missat att visa er. Mitt "nya" lite ljusare och kallare hår som pojkvännen fixade. Ett fint höstträd då jag älskar hösten. Sushilunch på Yama och frukost på sängen med stekta äpplen och yoghurt, så gott.

Likes

Comments

Ligger just nu i min ensamhet och hör regnet smattra på fönstret. För drygt ett år sen eller bara för en månad sen hade detta blivit ett mer negativt inlägg. Men idag, just denna vecka och period kan jag säga att jag mår bra. "Jag är inte längre en olycklig person som ibland mår bra, utan jag är en lycklig person som ibland inte mår så bra" eller något i den stilen beskrev sig Therese Lindgren. Och ja, exakt så är det. Jag kan faktiskt inte komma på några större problem just nu i mitt liv som gör att jag bara vill ligga hemma i sängen längre. Idag mår jag bra. Tack gode.

Likes

Comments

...utan shopping. Även fast att garderoben och sminkbordet skriker efter nya saker fick jag inte med mig något hem, livet som pank... Blev bjuden på lunch och fika av pojkvännen min helt spontant, så mysigt. Idag står bakning på schemat, vi får se hur det går.

Likes

Comments


Vad önskar du dig mest av allt just nu?

Att ta studenten, kan knappt bärga mig. Önskar mig också en hel drös med pengar så jag kan flytta hemifrån så fort som möjligt..

Favorit butik?

Har ingen "favorit" direkt, men jag köper oftast kläder från Gina tricot, Bikbok, H&M, en del från nelly.com.

Något beroende?

Jag vill egentligen inte svara min mobil men det får nog bli så haha.. MEN när hela familjen + min pojkvän är samlad kan jag låta den vara i timmar. Då behöver jag inte nå någon som är i rummet vilket jag annars vill kunna nå lätt.

Vilka var de mest känslosamma ögonblicken i ditt liv?

Det finns en del. Men två starka ögonblick är när min mormor dog och när mina föräldrar skilde sig. Jag har dock tur som har mina föräldrar som vänner.

Det värsta du vet?

Homofobi, rasism, sexism, krig, våldtäkter, mord och allt sånt hemsk. När man har förväntat sig något så blir det inte av, folk som inte förstår att alla är olika, att säga hejdå fast man verkligen inte vill, mensvärk haha.., att se min mamma gråta och en hel drös till.

Vanligtvis lyssnar du på ditt hjärta eller din hjärna?

Jag vill säga båda. Men jag tror liiite mer mitt hjärta.

Hur är du i ett förhållande?

Jag är helt klart den kärleksfulla typen. Och känslosam. Och rätt avundsjuk (eller, iallafall VAR, inte lika mycket nu).. Jag bryr mig väldigt mycket. Jag bryr mig alltid mer om min partner än om mig själv, självklart. Jag vill alltid vara nära min partner och när det inte går vill jag att sms/samtal ska vara tillgängligt hehe.. Jag är alltid ärlig och jag vill ha ett öppet och ärligt förhållande, skulle inte klara av att hålla saker inom mig. Min pojkvän är ju min allra bästa vän. Jag skojar mycket och tycker inte om när allt är seriöst hela tiden. Jag är en sucker för romantik och slutar alltid varje samtal med "jag älskar dig."

Hur är du som singel?

Rätt tråkig kanske haha. Jag flirtar absolut inte och jag kollar knappt åt killars håll. Fine, några kan väl se bra ut men jag söker inte uppmärksamhet. Jag tar det som det kommer helt enkelt.

Är du mer en förhållande tjej eller singel tjej?

Förhållande tjej. Jag älskar att ha ett förhållande även om det har sina brister ibland. Att mysa, att alltid ha någon man kan lita på till 100%, att somna i någons famn, att skratta tillsammans så man nästan kissar på sig, att gå på små söta dejter, att få höra "jag älskar dig" varje dag, att prata om framtiden man har tillsammans, resor tillsammans och allt annat man gör slår alla bråk och även all ensamhet.

Blir du lätt kär?

Nej verkligen inte.. Jag är rätt kräsen, vilket är bra i kärlek. Men jag har ingen "typ" heller. Gillar jag dig, så gillar jag dig.

Förebild?

Många tycker nog jag är tråkig men jag har ingen förebild faktiskt.

Om du fick en miljon vad hade du gjort?

RESA och spara till nästa flytt. Men även ge en del till de mer behövande såklart.


Vad gillar du mest med dig själv?

Att jag inte dömer folk. Jag vet att alla är olika och gör ingen större grej av det. Jag accepterar alla och står för allas rätt och det är en jäkligt viktig sak enligt mig.

Vad gillar du minst med dig själv?

Att jag ofta är negativ. Jag tänker lite för mycket och tror sällan saker kan bli bra när det i själva verket blir bra till slut. Det är något jag helt klart måste jobba på.

En dröm du har?

Att vara ekonomiskt oberoende. Jag vill kunna bo i ett stort, fett hus och unna mig hela tiden och även skänka hela tiden. Men även att lyckas inom bloggen och sociala medier.

Vad får dig att hålla motivationen uppe och fortsätta?

Min pojkvän och vårt förhållande just nu faktiskt. Egentligen vill jag bara hoppa av skolan tex. men att ha lektioner med tillsammans med honom får mig att palla med. Jag får motivation för jag kan inte tänka mig hur det skulle se ut i mitt liv utan honom. Allt skulle vara så grått. Han får mig att må så bra.

Vad innebär lycka för dig?

Oj, lycka för mig är mycket. Min älskade pojkvän, och alla andra nära och kära så som mina fina diamanter till vänner och min underbara familj. När man är nöjd med tillvaron, när allt i livet bara går bra. Men också andra saker som sommarkvällar, hög musik, att skratta så magen gör ont, hösten, julafton, födelsedagar och listan fortsätter.

Vad tar du helst på dig?

Svart svart svart. Jag trivs bäst i svart och tycker det är allra snyggast också. Jag gillar dock också vitt, så det bryter av lite, det är sjukt snyggt.

Hur lång är du?

Runt 170 tror jag, det var rätt längesen jag mätte mig.

Vilken är din favoritlåt?

Just nu är det Kan nästan lova med Hanna Järver.

Vilken är den senaste läxan i livet du lärt dig något av?

Senaste och senaste vet jag inte. Men jag har lärt mig att veta vad jag själv förtjänar och jag prioriterar de som prioriterar mig. Jag har blivit bättre på att ta hand om mig själv med andra ord.

Flirtar du mycket?

Verkligen inte. Jag har ju haft förhållande i två år snart. Och återigen så innan det kollade jag inte ens åt killars håll, haha..

Hur många gånger har ditt hjärta krossats?

Mitt hjärta har aldrig krossats, och jag hoppas det förblir så.

En vacker mening som har fastnat hos dig?

Ett sms från min pojkvän. "Jag tvivlar aldrig på våran kärlek".


Tänkte att ett get to know me inlägg skulle vara bra nu i och med att jag är tillbaka på riktigt. Alla bilder är från min weheartit då min telefon är tom på bilder.. här finns min weheartit!

Likes

Comments

Ikväll är det myskväll med mitt hjärta som gäller. Hela helgen har vi hållit igång och jag har varit hemma i några timmar sammanlagt bara. Söndagsångetsen är rätt grov ikväll, jag skulle inte tacka nej till några dagar (några månader...) ledigt till. Men iallafall. Det är snart lov. Så jäkla skönt.

Likes

Comments

Ååååh. Min pojkväns brors flickvän är artist och idag spelade hon i Örebro på Satin så vi åkte in för att självklart se. Adams bror är också med i vissa låtar och det är verkligen nostalgi för öronen. Sök Hanna Järver på Spotify. You'll love it.

Likes

Comments

Har precis kommit hem från min praktik, hänger då med min mamma varje onsdag vilket är jätte skönt. Hon är lärare så att träffa yngre barn en dag i veckan är faktiskt jätte roligt.

* * *

Jag vet att jag varit väldigt off den senaste tiden här, men jag vill och ska lägga ner 100% på bloggen nu framöver. Jag ska iallafall försöka allt jag kan. Nu ska jag hoppa i badet sen laga middag till mig och Adam, hemmagjord sushi får det bli! Kram.

Likes

Comments

Instagram@linneajohans