Jag la inte upp nåt igår kväll för det som hände. Jag är så ledsen och jag ger all min kärlek till alla familjer som har förlorat någon eller har någon svårt skadad. Det är så många som har skadads och som är rädda, jag var på Ariana Grande konserten i Stockholm och det kunde ha hänt där också. Jag tycker så synd om alla som vara där och fick uppleva allt kaos. Ariana Grande har varit väldigt tyst och har bara skrivit några saker på Twitter. Jag respekterar hennes val av att inte gå ut och prata om det inför media.

Jag kan inte fatta hur någon kan vara så självisk att göra så mot familjer. Den personen kanske inte mådde bra men det är ingen ursäkt för det den gjorde. Familjer förlorade barn och vuxna och dom måste behöva leva med detta kaos. Man säger att det var en 23 årig man som la ut bomben. Han döda 22 människor och 59 är skadade, det är helt sjukt.

här är några videor från igår ( om du är känslig för typ skrik så kolla inte)

https://www.youtube.com/watch?v=Kawqidv7c8w

https://www.youtube.com/watch?v=l1TDY3ZF7Yk

förlåt för dåliga bilder.

Ariana blev inte skadad men hon kommer inte att uppträda i London eller kanske mer på denna turné för säkerheten. Hon är inte hellre i formen för att uppträda.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hejsan💄 Här är frisyr två som jag tänkte visa er och den är nog min favorit av alla. Gå till det första inlägget för att veta om min ponytail.

Men detta är då när man har halva håret uppe i en tofs. Många vet att Ariana Grande har ofta en sån frisyr, det är väldigt enkel du tar bara allt hår som är ovanför öronen och drar det bak. Sen när du har dragit det bak så sätter du det i en tofs. Det är jätte enkelt och är en snabb frisyr.

Likes

Comments

Hejsan💆 Tänkte visa er mina fem favorit hårstilar, jag visar en idag och en imorgon osv... Den första är en sne ponytail, jag sätter upp håret så att det är lite fluff och inte helt platt och rakt. Jag sätter det upp på sidan såklart och innan jag sätter fast det så drar jag ut hår så att det är lite mer messy. Jag tycker det är sött när man tar ut lite hår så och att man ska tro att man bara satt upp det. Sen så tar jag och sätter fast håret och det är klart. Gillar denna för att den inte tar lång tid eller är jobbigt.

Likes

Comments

Hejsan👀 Tänkte bara berätta lite om min dag, jag köpte ett par byxor till skolavslutningen som jag kan länka nedanför. Jag köpte även en sminkborste till contour från Lindex. Jag hängde med min kompis och min pappa var med. Vi köpte fika och glass sen så gick jag och Agnes i affärerna. Efter det så var jag med min mamma på hennes jobb för att hon snart skulle sluta och då så kunde jag få skjuts hem. Jag sitter nu hemma och skriver detta inlägg men senare ska jag facetima med Agnes och äta choklad😍


byxorna

https://bikbok.com/sv/7186984_F307

Likes

Comments

Hejsan👄 Tänkte prata lite om mina fyra favo läpprodukter! Jag älskar att ha nåt på läpparna, jag brukar inte ha det på skolan men annars älskar jag det. Två är ifrån NYX eftersom att NYX är mitt favorit märke, en är ifrån Kylie Kosmetiks och en är ifrån SLEEK. Första är ifrån NYX och det är en Soft matte lip cream i färgen ABU DHABI, namnen är döpta efter städer. Nästa är också ifrån NYX det är en soft matte lip cream i färgen Transylvania. Det är bara 8ml och det är ganska lite, den kostar 80kr om jag minns rätt. Nästa är en från Kylie Cosmetics i färgen Koko K. Det är ett matte liquid lipstick och det är 12ml som är ganska vanligt. Dom är dyrare så jag kommer nog inte skaffa några själv. ( Fick detta i julklapp). Nästa är en ifrån Sleek i färgen Vinto Tinto och det är 36ml i. Det är väldigt mycket produkt för pengarna. Den kostar 100 kr, men sett är mina favoriter och hoppas ni kanske testar nån av dom här.

Likes

Comments

Hejsan🎶 Tänkte bara berätta om min dag och lite om vad som händer i helgen. Idag så har jag haft genrep för dansföreställningen på söndag. Imorgon så ska jag åka och köpa avslutningskläder på BIK BOK och senare kanske sova över med Agnes som jag dansar med. Jag köpte en stickad tröja på gina idag men det var helt fel väder liksom. Dock behövde jag en under genrepet,.

Jag fick tillbaka mitt betyg från ett bokprov och det gick jättebra💗

Men denna bloggen ska ju handla om mode och smink så jag ska föröka att skriva mer sånna nu i helgen. Men man måste ändå ha lite vardagligt.

Likes

Comments

Hejsan🎵 Tänkte prata lite om skolan. Skolan kan vara en jobbig del av ditt liv och jag går själv i sju:an. Det kan vara så jävla jobbigt att behöva gå upp 5 dagar i veckan och vara glad nog att behöva lära sig sig massa saker. Jag kan tycka att det är så jobbigt men helt ärligt så är det roligt att vara i skolan, du har något att göra om dagarna och du träffar nya vänner. Högstadiet är nog det roligaste men som jag vet så kommer åttan vara svårast..... Jag har träffat så många vänner som kommer stå bakom mig när det är tufft men även människor som kommer att låta dig falla. Jag har inte träffat sånna människor än men jag vet att jag kommer.

Betyg kan också vara en svår grej när du kommer till betygssystemet. Det blir en hel ny upplevelse av stress och det är en svår period i högstadiet. Jag har haft det stressigt men man vänjer sig att betyg är nåt du kan ändra om du vill. Tro på dig själv istället för att tro att ett F är slutet. Det blir bättre tro bara på dig själv!!!!

Här är en av mina vänners blogg : @agneskarjalainen 💋

Likes

Comments

Hejsan 💪 Jag tränar på gym och så går jag på dans. Men träning behöver ju inte vara fysiskt du kan träna på att kunna matte jättebra eller hur man lär sig spela piano. Men jag går på Nordic Wellnes och tränar för att det vår ett bra pris och ett bra gym. Det är ju alltid roligt att träna med en kompis men då kan du inte riktigt utmana dig själv eftersom att ni kanske gör likadana saker, ni är ju olika starka. Så ibland kan det vara skönt att vara själv på gymmet för att du behöver inte stressa eller känna dig svag för att den andra kan mer. Man kan ju bli osäker när man går till gymmet och ser alla där så smala och starka mesans du känner dig osäker. Men vi alla är ju på gymmet av att vi alla vill antingen bli jättestarkt eller gå ner i vikt. Det är inget pinsamt att man vill gå ner i vikt eftersom att det är din kropp du ska känna dig säker. Men alla är fina som dom är! Vill du gå ner i vikt gör det men gör det för att du vill det inte för att en person du gillar vill det eller nån som säger du är för fet. Jag kände mig osäker på gymmet men tänkt att desto mer du faktiskt tränar och lär dig desto mer självsäkrare blir du.

https://nordicwellness.se

( ej sponsrad så att ni vet🌟) haha

Likes

Comments

Hejsan☀ Jag tänkte prata om min morgon rutin, jag sätter alarm från kl. 05.00 till 06.00. Många tycker att det är väldigt tidigt att gå upp men jag blir så mycket piggare. Jag är sån att om jag sover mer än typ 7h så kommer jag vara så trött att allt kaffe i hela världen inte kommer att hjälpa mig!!! Fast sover jag mindre än 7h så är jag som jag vet inte vad. Senare så går jag upp och sminkar mig och det tar ca en timme! Jag tar tid på mig när jag sminkar mig eftersom att jag har den tid så att jag kan göra mig iordning på 60min eller mer. Efter det så äter jag frukost men ibland så köper jag en macka istället i cafeterian. Jag gör iordning frukost och kollar om det hänt nåt på sociala medier på typ bloggen, insta, Facebook och snapchat. Jag går sen och tar på mig kläder i stress för att jag satt med bloggen för länge. Jag går till skolan 07.3, det tar ca 10 minuter för mig att gå så går jag senare en 07.40 så måste jag typ springa. Så jag har det ganska stressigt på morgonen men efter ett tag så har jag alltid en strategi. Under all tid som jag har så lyssnar jag även på musik hela morgonen.

SNAPCHAT: linnwas_life:

Likes

Comments

Hejsan 🐢 Ville bara berätta att jag kommer lägga ut just denna veckan från torsdag till söndag ca 9-10 inlägg sammanlagt. Så om ni har några idéer till nåt inlägg så skriv!! Känner att jag vill vara väldigt aktiv nu denna helg och jag kommer göra såhära lite då och då . Jag kommer att kalla det för Long Jenzen eller på svenska lång Jenzen! Har ni några andra förslag på namn skriv gärna det ❤️

Likes

Comments