jag

Jag har ny hårfärg!!! About to fk it up för tänkte klippa mig på tors. Lugg? Gud bevare mig

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

fotografier

jag lyssnade håkan hellström när jag redigerade de här bilderna och det var fint för det gör jag aldrig längre. Förstod att jag är inne i en annan tid nu. Det känns fantastiskt att inte vara där.

Likes

Comments

jag

människan är ju anpassningsbar är väl en sanning antar jag. recap veckor som inte sagts något om: färgat min utväxt, blivit varmt typ, bokat en resa till London om ngn vecka, har jobbat i princip varenda helg, examinationer har avlöst varandra lite för snabbt. känner att det är nära nu. livet. typ.
ofantligt trött också har jag varit? tänker att min kropp får väl vänja sig men den verkar aldrig göra det. försöker sova ikapp och pussla ihop sådär. Går ändå relativt bra. Har en helvetes jobbhelg att se fram emot nu men sen är det ju ett sådant fantastiskt lov. undrar hur det blir när jag måste börja jobba livet ut. kommer denna människa klara det? Högst otroligt. har inte riktigt löst den livsekvationen än. time will tell antar jag. dock!!! känner att livet är påväg. känslan är liten men den finns och det är fint.

Likes

Comments

tankar


Minns att jag vaknade och var arg på ngn jäcla kroppsaktivist på instagram som skrev om sin ångest som en hårig boll och att man bara skulle klappa den. Att hon sa att den helt tagit över men att det då "bara var o sparka till den o fixa sig o gå till jobbet" kände att jag hatade henne. Tills jag kom på att det är en alldeles hemsk tanke om en kvinna som faktiskt är *kroppsaktivist*

Skrivit i massor av timmar på en uppsats som ändå är sen. Kan bara bli arg över att den ännu inte är klar och min oförmåga av att KLARA AV SAKER.
Jobbigt om man endast för att klara av livet ska behöva vara sjuk tre dagar per vecka. Ännu jobbigare är ju att förstå att livet faktiskt kommer vara så tills man dör????????? Eller? Kan ngn vuxen bekräfta elr dementera?
Försöker ha mysigt åt bakpotatis.

Väldigt o pk inlägg det här blev för o vara mig.

Likes

Comments

fotografier

tog ikväll det vuxna beslutet att inte gå på fest utan att istället vara hemma och kurera mig själv. för övrigt så hiimla fotosugen var verkligen superlänge sedan jag fotade så ska se om jag hittar lite gamla bilder att redigera om i brist på annat. När jag letade efter bilder hittade jag de här på Nim och hennes kompis. hatar ju barn (tror som en motreaktion mot att de alltid har funnits runt om mig i hela min uppväxt typ) men finns ju inga som jag tycker är så gulliga som Sigge och Nim som e mina småsyskon på pappas sida. såå gulliga. minns att Nim här var otroligt stolt för hon hade precis lärt sig att göra peacetecknet och gjorde det exakt hela tiden.

Likes

Comments

kläder

Tänkte skriva två looks från veckan. Men tror detta är mer av ngn slags snapshot som det heter på bloggspråk. Återinvigde i alla fall lite sneakers, det är ju en vara man tyvärr inte har brist på och då ska jag ändå säga er att jag sålt väldigt mycket skor på senaste tiden

Likes

Comments

fotografier

min mamma<3 visst e hon fin?

äkta turistbilder som jag aldrig visat www tror jag!!! är fett fett pepp för lilla lilla jag bokade precis biljetter till detta stället igen? Ska åka ensam?(hjälp) till en av mina allra bästa person som BOR där (?) Hur sjukt är det. hur sjukt är allt?

Likes

Comments

tips!

tycker det här är världens mest underskattade popartist?? Var verkligen i chock över att hennes album inte blev större? I alla fall, beatrice har släppt en singel idag som e så himla bra att det är sjukt? Om jag var frisk skulle jag dansa till denna på en fest!

Likes

Comments

texter, tips!

hej idag är jag hemma och pluggar satsdelar och äter godis och så. ser på världen fast från min telefon. Även om jag vet att allt försvinner imorgon igen och även om jag vet att världen brinner både bokstavligen och som en metafor så kan jag ändå inte låta bli att känna mig stark och trygg när jag ser internet idag. Ja visst att det kanske e g e n t l i g e n inte hjälper ett jävla skit att någon lägger upp en instagrambild. Men det ger mig så jävlajävla mycket hopp. Om att det finns motstånd i oss alla. Kolla vad stora och mäktiga vi är tillsammans?? Varje like, varje bröstbild, varje töntig text ÄR ETT MOTSTÅND. som inte är att förlöjliga även om det såklart är mycket lättare för vissa av oss att delta i den här kampen en för andra.

så här kommer lite mer bildtexter som kanske inte kommer förändra världen (det ska ju vi göra) men i alla fall ger mig hopp.

Likes

Comments