Header

fotografier

Förra veckan fyllde denna person vuxen. Snäll som hon e bjöd hon på middag<3

Blir alltid glad såhär i efterhand att jag tog med mig kameran? Måste börja med det mycket mycket mer eftersom att den oftast annars ligger hemma helt orörd. Orkar jag bära runt på en dator dagarna i enda så orkar jag faktiskt ta med mig en mycket mindre kamera då och då när jag gör något kul. Det är det faktiskt värt.

Likes

Comments

tankar

Halloj befinner mig just nu i Småland hos min fader som jag inte hälsat på sen jul. Alltid väldigt väldigt annorlunda att vara här. Jag är
På en ö utan teckning o pappa tror heller inte på det här med internet så man får lära sig att försöka göra ingenting. Försöker att anamma det. Kan klara av det plus märkliga relationer i några dagar men sedan blir det alltid för jobbigt. Sånt här är alltihop väldigt konstigt egentligen. Vad en familj o så förväntas att vara.mm *sparkar in öppna dörrar* men har inte energin att beskriva och kanske är det så att jag inte vågar heller pga rädslan för vem som kanske skulle råka läsa.

Man vill ju inte såra dem man älskar. Kramar från en liten ostadig person som hör av sig igen när hon är hemma. Hoppas ni hare fint!

Likes

Comments

fotografier

Fotade för ett tag sedan!!! Blev svinnice men tyvärr försvann det ju iom att datorn gick sönder. Här är några riktigt pixliga iPhonebilder iaf.

Likes

Comments

vardag

Himla fint att alla en känner fyller arton nu. Blir så mkt fint att fira. För en vecka elr två sen så var det en kompis till mig i kga som fyllde o hade tema såhär kmr du aldrig se mig igen. Hatar egentligen temafester (tyvärr lyckas jag alltid bli inbjudna till just sådana) pga orkar oftast inte lägga ner så jävla mkt planering runtomkring det. Kan va kul högst 3ggr per år men snittar fan varannan fest känns det som.

Anyywayyyyz detta va ändå ok tema och Ella o jag var moderater. Det var inte förrens samma dag som jag kom på att detta kan bli jobbigt pga att hälften av människorna som rör sig på kga fester inte riktigt skulle rösta vänster om det skulle vara val imorgon om en säger då plus att jag typ också alltid råkar hamna i så jävla mkt bråk om politk when im drunk

Gick bra!!! Hade ok kul men livet va lite osams med mig då men så kan det vara.

Likes

Comments

fotografier

har tre fotouppgifter som jag ish var klar med nu finns inga kvar att lämna in. /person som nu måste gå igenom den förnedrande processen med att hitta tre olika människor som jobbar någonstans och ta kort på dem IGEN. är scarred for life sen vi hade ngn jävla uppgift att ta kort på främlingar och en man blev så arg på mig att han skulle stämma mig. Lite synd för övrigt att mediaundervisningen jag får är ganska så trist och ouppdaterad typ? Har en lärare som tkr att a la 2009 style portätt i studio är det snyggaste och framför allt det mest korrekta som finns. Ratar allt annat. Synd då det dödar ganska mycket utrymme för att få utvecklas åt det håll man vill.

Likes

Comments

listor

- jag har typ fått ett jobb på olearys. än så länge jobbat tre gånger. vi får se hur det blir men e glad för jag behöver pengar då mitt sparkonto tog slut december 2016 :-) men vem bryr sig har ju haft kul.

- livet har gått januari har gått februari är påväg. jag pluggar och äter lantchips. jag är trött. väntar på vår, på att måla naglarna i fina färger och bära solglasögon. Trodde denna lista typ skulle vara jättelång men jag kan verkligen inte komma på något mer. Är mest bara trött i kroppen och så får det väl vara tänker jag lite då och då. Lov om typ en vecka. vi håller ut<3

- the 1975 blev flyttat till juni/juli minns ej och först blev jag så jävla stött för helt plötsligt kändes allt omöjligt, men nu när jag tydligen är betryggad en plats iom min gamla biljett så känner jag att köa under sommar i sthlm med mina kompisar låter mycket finare än i snöstorm i februari. Skulle dock behöva en konsert nu, något måste hända. Vill också jättegärna se little jinder live nu men som vanligt e det 18.

- på tal om det!!! alla mina kompisar fyller år(!!!) på löpande band. Strax är jag typ ensam kvar fast. Men det är ändå fint för det betyder att att folk drar ihop så mycket fina fester och träffar som fyller upp mina helger och det mår jag bra av.

Likes

Comments

tankar

om jag nu ska lista något positivt med den här datadöden så är det ju i alla fall att jag är hundra procent övertygad om att jag kommer blogga i princip på en gång för att jag nu är livrädd för att minnen ska behöva raderas på det här fruktansvärda sättet igen.


Likes

Comments

texter

min dator är sönder. min dator är förstörd. Min min min. Det är egentligen idiotiskt att man lägger så mycket av sig själv i en sak. EN SAK. Det ska ju inte vara grejer som betyder något men det gör ju det. DET GÖR JU DET. Allt är borta. Allt allt allt. Alla mina dagböcker i två års tid som jag har i dokument, texter. skolarbeten, cv:n osvosvosvosv. Men framför allra allt.

mina bilder.

Jag äger inte en enda bild längre. Inte en enda jäva bild av alla bilder som jag tagit i hela mitt liv. Min telefon enda från 2014 - borta. Alla alla mina kamerabilder. ALLA. Jag hade de inte någon annan stans än på den där jävla datorn vilket är HEEELT DUMT I HUVUDET. JAG ÄGER INGA BILDER? Inte en enda en so jag själv tagit? Allt är borta.

borta borta borta.

resor som ligger i raw-filer i ngn mapp som jag tänk ta tag i och spara ordentligt någon gång.

men som aldrig blev av.

Det blev aldrig av.

Och jag hatar mig själv så jäva mycket just nu att jag verkligen verkligen inte klarar av att vara i min egna kropp. INGENTING FINNS KVAR.

I början tänkte jag att det värsta var att jag skulle komma att behöva betala tusentalskronor för en ny. Det slog mig nu att ? jag bryr mig inte om hela mitt sommarjobb går att till att skaffa de där jävla pengarna utan vad jag bryr mig om är datorn i sig. hårddisken. Det som fanns inuti den. Fan fan fan vad jag förstört för mig själv och jag är så jävla ledsen och besviken för så många timmar av arbeten som finns därpå som jag nu bara får inse att jag inte har längre.

Och jag ger verkligen upp nu

på mig själv

på att jag är dum i huvudet och att allt det här verkligen endast bara är mitt fel.Är inne i hatveckor och paniik och förra veckan var verkligen hemskt i mitt huvud och har inte tid för någonting längre inte tid för fest inte tid för film inte tid för sömn allt jag gör är att vara en död själ som desperat bara behöver hjälp alternativt bara dö för orkar inte ta tag i allt som är jag. Nu kommer pk linnea heja svejs och jag fattar att jag inte har dött eller någon annan jag bryr mig om och jag typ hånskrattar åt mig själv för att det är ju orimligt att det här skulle vara det som fick mig att rasa men jag.orkar. inte. mer.

allt jag vill exakt nu nu nu är att gå hem så att detta fula ansikte typ kan få sova eller något men inte fan kan jag det heller för ligger så jävla efter i allt i skolan och jobbar i helgen. Jag känner att ta sig fram till lovet som kommer om 8 dagar kommer vara en av de jobbigaste kraftansträngningarna jag gjort i mitt liv. Gör just nu allt bara så jäva halvdant och hmmm mmmmmm. Kan inte längre äta frukost which is my favorite thing about life och skakar även hela tiden. fattar ju såklart att det är min kropp som säger ifrån och emot att nu fan räcker det linnea. När vilade du senast. MEN DET ÄR SVÅRT ATT VILA NÄR DET FAKTISKT PÅ RIKTIGT KRÄVS SAKER AV MIG.

en stor sarkastisk jävla kram.

Likes

Comments