Header
View tracker

jag

Ganska så ofta känner jag att den här bloggen kanske bara ska få vara en plats för töntiga och självömkande tonårstankar (vilket det typ oftast blir.) Men nu är jag inne i en sånär jävla period då jag känner att foto är aaallt. Har så mkt foto-projekt jag tänker att jag ska ta tag i. mhm ääälskar detta utan att överdriva? Blir glad över att min högra sida av hjärnan inte dött trots allt!! :-)

(ändå notera att detta är vad jag gör när jag säger att jag pluggar media:') går runt i något garage och livear *cool girl in music video* typ.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

fotografier

älskar att vara i konsthallar eller museum eller vad det nu heter (? lol) endast pga harmonin??? Förstår ni vad jag menar??? Aldrig kaos, saker har sin plats, oftast luftiga väggar osv osv. Har lite samma inverkan på mig som jag tänker mig att meditera har för andra? (hittade på detta just nu men ni fattar mitt försök till metafor ok) BLIR SÅ LUGN. Skrivet i caps, vilket typ alltid lite är min sinnesställning pga en ängslig orolig själ som alltid är stressad ? Mitt största fokus i livet handlar verkligen om att försöka återhämta sig.

Ville bara dela med mig av dessa små bilder som en liten tisdagshälsning och hoppas ni också känner lite lugn!! Blev för övrigt sugen på att måla med vattenfärg när jag såg den översta bilden, kanske ska göra det nu? Brukar vara mysigt. Mvh självterapeuten herself.

Likes

Comments

View tracker

tankar

hej igår var jag på kent mitt favoritband. hejdå. hade strängt sagt åt mig själv innan att försöka att NJUTA och inte ha så mycket ångest och vara ledsen eftersom att jag faktiskt ska få se dem en gång till innan de försvinner för alltid. Jag lyckades ganska bra? Kände mig lycklig och uppfylld och som att mitt liv var mitt mitt mitt att leva. Känslan höll i sig fram tills kanske en timme sen då jag nu känner denna härliga känsla som jag alltid får efter att ha varit på konserter. Det här med att ens vardag ÄR så meningslös???? Vi kan göra så stora grejer hörni? Vi kan skapa fantastiska saker ?? Vad gör vi?

Har ångest.

Tråkigt det där.

Likes

Comments

tips!

Hej hörni! Råkade snubbla över en krönika som jag läste i slutet av nian ungefär när jag var världens mest prestationsångest-babe. Skulle man förklara Linnea Jansson i högstadiet och även innan dess kunde man ju verkligen använda sig av order duktig flicka. Det uttrycket var liksom jag personifierat. Problemet är ju att det kväver en. Minns att jag läste den här krönikan och det var som ett sådant jävla uppvaknande. Efter det bestämde jag mig för att gymnasiet i n t e fick bli som högstadiet igen.

Läs den bara:

http://www.devote.se/made/ett-stycke-kroenikejaevel-29810747#comments

Likes

Comments

vardag

Tisdag. Mobilbloggar. Ligger i min säng. Var på en mattelektion kl 8.15 i Örebro för att sedan åka hem till kga för att vara hos tandläkaren. Cyklade hem. Somnade i sängen vid halvtvåtiden vaknade sedan upp förvirrad kl 16.30 av att mamma väckte mig. Efter det har min hjärna försvunnit och jag vet inte riktigt vad som händer. Känner mig ångestig, trött och arg på mig själv för jag har så mkt att plugga o ta tag i. Detta aldrig slutande stresshjul :-)

Vi får se vad det blir av kvällen ska försöka plugga lite matte. Funderar för övrigt på att börja äta d-vitamin pga e ju såå trött jämt o vet ej vad jag ska ta mig till? Mamma säger att det e helt ofarligt att äta kosttillskott men e jättetabletträdd plus hypokondriker. Vet ni ngt? Ska googla sen. Kram på er.

Likes

Comments

fotografier
ska inte ljuga satt faktiskt jättelänge med att ändra de fula gula och blå ljusen i dessa bilderna BLEV ALLTID SVINFULT plus ibland när jag suttit och redigerat länge blir jag typ helt blind och kan inte bestämma mig för vad som är svinfult och vad som kanske är lite coolt. Här fotade jag lite under en fotolektion som var ganska fri, så vi gick bara ut och spontanfotade lite.

På bilder, Vilma Jansson

Likes

Comments

listor

kolla bara på den här. min bästa intervju genom tiderna. skickat den till ca alla mina vänner

blir lycklig av denna bilden för minns att jag var lycklig

JAG HAR MÖTT EN AV MINA TVÅ IDOLER I VERKLIGHETEN FÖRSTÅR NI ENS

min lillasyster hade precis sett sitt favoritband och jag kände verkligen att hon mådde bra och ville vara vid liv

blev bara glad av moas skratt på den här bilden

kolla söt.

 vet inte ens vad som är roligt med denna bild? skrattar ändå alltid högt

Likes

Comments

vardag

hej detta är ännu ett kaosigt och tråkigt inlägg vill jag för det första säga men är ju min blogg så får väl skriva hur många sådana jag vill !! För övrigt fett dåligt självförtroende? Har inte ens skrivit inlägget än? Kanske blir svinbra och fantastiskt och jätte strukturerat vad vet jag.

Ska snart äta kyckling i pitabröd <3 Längtar pga har bara ätit frukost och godis idag. Detta lov har jag inte gjort någonting förutom färgat mitt hår och klippt mig, har som sagt varit S J U K :') Tjoho!! Mår fortfarande inte bra, sov precis i två timmar nu liksom. Blir så sur på min egen kropp, kan den bara inte ta och börja bete sig. Å andra sidan har jag ju verkligen behövt ett lov eftersom min kropp uppenbarligen gått in i väggen, men tror typ egentligen aldrig jag mår bra av lov. Eller jag mår bra av och vila men jag är dålig på att strukturera och jag behöver lite struktur för att den här hjärnan ska må bra. Nu finner jag mig själv inte göra någonting vilket iofs kan vara skönt ibland men mm.

SÅ förhoppningsvis tänker jag att jag kommer må lite bättre igen när skolan börjar och jag börjar göra saker igen. Det är i alla fall det jag hoppas på!!11 Hoppas med mig!! kram på er.

ps, känner mig bloggig ikväll, vilket antagligen innebär att det kommer fyra inlägg på en och samma gång för att sedan vara tomt i en vecka. AJa.

Likes

Comments

jag, kläder

Visst ser det varmt ut?? Det var det ikke, minns att jag frös ihjäl men skulle låtsas vara somrig. Kanske var en månad sen. Iklädd byxor jag hittade för 150kr!!! plus min sidenmorgonrock :-) Ville typ använda den som ett klädesplagg pga snyggt så denna dag blev ett test. Funkade för övrigt utmärkt.

ps. så där snyggt vitt är inte mitt hår. det är redigering): Fick dåligt samvete av att ni ev skulle tro att det faktiskt var så fint:(

Likes

Comments