Header

hahahahahah era jävlar!!!

yes. nouw har ju aldrig riktigt varit för mig och har nog alltid vetat vart jag hört hemma så där e jag tillbaka fast på en ny webbadress. SKA skriva ut den !! behöver bara någon dag till, gillar tanken av att jag har en hemlig blogg med en massa (lol fyra) inlägg som ingen ännu har läst.

ps jag ska försöka flytta över er som följer mig på bloglovin här, lovar. 

Likes

Comments

tankar

dilemma;

när din familj delar av den i alla fall bor 23 mil ifrån dig och du vet att du egentligen inte mår bra av att vara där men ändå ändå skär det lite i hjärtat av att veta att människor som du på något vis älskar djupt och svårt existerar samtidigt fast ni knappt pratar och de har kul och de har det svårt och jag vill hjälpa och jag hör ledsamheten via enbart tonen på rösten han behöver inte ens säga det. Och hur jävla dum i huvudet man känner sig när det visar sig att man glömt bort en födelsedag och måste försöka rädda upp det och be om ursäkt hundra gånger och den på andra sidan luren säger att det är lugnt men man HÖR att det aldrig kommer att bli bortglömt att det satte sig på insidan av den personen. för det är ju det som är problemet. vi älskar ju varann.

Likes

Comments

ungdomen

150617

Pank är ett uttryck jag får använda för mitt sparkonto är faktiskt också helt tomt:( suck. har inga jobbpass heller just nu har knappt råd med buss in till örebro?? (det kostar 40kr ENKELRESA) värre grej är ju att när jag slutas räknas som ungdom kostar det 80:-) aja ska väl inte vara kvar här då förhoppningsvis.

update på min helg, mikaela fyllde 18 (i swear to god jag är ensamt barn kvar nu) och firade henne i världens finaste lokal med massor av människor jag aldrig mött. Finast av allt var att vi mötte Marianne<3 Hon bodde i ett pensionärsboende bredvid och jag och Saga gick dit för att be om ursäkt att det lät så mycket och hon skrattade och sa att det bara var härligt att det hände något. Mitt hjärta rispades, slutade prata gjorde hon heller inte men blev så förälskad i hennes historier och så upplyft av att en så gammal kvinna kan vara vettig smart och inte konservativ. Hon pratade om sin tid inom revyn och hur viktigt det var med jämlikhet i ett förhållande, hade alldeles för mycket mascara på sig plus en superfin rosa tröja som hon bar upp med prakt. efter den här pratstunden visste jag att kvällen skulle bli bra. hade rätt också!! kom in på satin, absolut tack vare marianne!!!

Likes

Comments

tankar

idag är det 365 dagar tills jag springer ut ifrån de dörrar som jag använt endast en gång, och det var första dagen i ettan. Ett år, det känns så ingenting. Speciellt om jag ska sätta det i perspektiv med hur snabbt dessa två år har gått. Jag är medveten om att jag har mycket sentimentala drag och gärna velar med mina tanker hundra gånger om men det känns så otroligt mycket att jag inte kan hantera det.

Jag vill så mycket och så gärna. Å ena sidan har det jag alltid velat vara att bli vuxen och flytta hemifrån, få vara min egen person med eget space som jag kan göra vad jag vill med. Å andra sidan så har karro varit en så himla trygg plats för mig de senaste två åren. Mår så bra nu på grund av skolan att jag nästan helt har glömt bort hur hemskt högstadiet var. Kan nästan inte förstå att de tre långa åren var mitt liv, för nu när det är ett annat som jag faktiskt trivs med vågar jag inte röra mig en millimeter.

Synd det här med att jag inte är kraftigare än tiden, för jag kommer ju att ta studenten varken jag vill det eller ej. Om 365 dagar närmare bestämt.

Likes

Comments

ungdomen

Är ju en evig pessimistisk optimist o vågar ju absolut aldrig tro på någonting för ens det faktiskt händer. Tror det är en försvarsmekanism för vill skydda mitt lilla hjärta meeeen den här personen lyckades övertala sin mamma (sa inget till pappa ops) om att få åka till London o hälsa på en kompis som hon inte har en aning om vem det är? Och det funkade? Fkn allt funkade. Är fortfarande i chock av vad en kan om en vill (jag)

Efter att jag hade haft ca 4 hjärtattacker och en riktig(!!!) när jag va påväg att ej bli insläppt i landet pga ej var arton och hade inte med något himla papper så satt jag tillslut in på ett tåg in till liverpool där jag skulle träffa erica. Utanför var det så jävla jävla fint med solnedgång och äcklig fuktig londonluft. Satt ett så fint gammalt par bredvid mig i vagnen också och blev så glad för deras skull. Att de var gamla och vid liv i en sådan fin stad typ.

ps, här bodde vi ? gratis ? detta var vår utsikt. var som sagt kär tre sek in i resan.

i egen hög person

haft mkt fotosessions på denna gata. saknar den.

denna mat må kanske inte se så smickrande ut för era ögon men otroligt(!!)) bästa maten på hela resan massor av små maträtter som alla innehöll allt som jag älskade, låg på någon liten gata i Brixton

viktigt att köpta blommor till Katie/Kate oklart vad hennes namn var?? Var liksom en kvinna på ish 30 år som liksom lånade ut hennes hem åt två nästan främlingar? vi fick hennes sovrum? så gulli. hon var tydligen en scout också (erkänner att jag googlade för att kolla hur d stavades) vilket jag tyckte var så kul framför ALLT en gång när jag skulle gå på toa och så hade hon på fågelkvitter ???? ändå harmoni goals

first night over n out vågar inte göra längre inlägg sen jag blev traumatiserad av mitt en mils långa sommarinlägg som aldrig tog slut. puss.

Likes

Comments

hej! nu går tiden väldigt fort och jag tycker att det är både obehagligt och jobbigt blandat med andra saker som kräver energi men vem bryr sig om mina känslor????? som Hans roslings son sa människors åsikter är som ogräs!!!!

ta bort dem.

Likes

Comments

tankar

Varit hemma från skolan i 8 dagar nu. Det får räcka, jag har snart gått ur tvåan och på torsdag läser jag matte som ett skolämne för sista gången i hela mitt jävla liv. Gud har ingen aning om hur jag ska ta mig igenom kommande veckor, eller vad som ens händer med mitt liv som bara tycks rinna mig ur händerna. vem bryr sig. (jag kanske)

ska alltså till skolan imorgon för att gå på en lektion? ska upp om fyra timmar nu men natten för mig känns alltid tröstande och trygg. Än så länge är klockan inte försent, det är som om jag tror att jag lurar systemet, att jag lyckas sno extra timmar av ett liv som är mitt. Jag behöver dem där timmarna. Sen att det är en sanning som är en illusion gör mig inte så mycket har jag kommit fram till. Så länge som natten får mig att känna mig trygg. jag får hoppas att det löser sig.

det är bara så mycket tårar nu. tårartårartårar och känslor. i och med åren har jag förstått att det är någonting som man koketterar om, för att det är fint att gråta. när jag var liten skämdes jag för det. Men det verkar ju iofs vara så att allt som jag har fått lära mig när jag var liten har kommit att visa sig vara fel. min pappa lärde mig att tårar är fult. jag gråter så mycket hela tiden och jag kan inte hjälpa det och inte vet jag om det hjälper heller men det händer och det som jag blir allra mest ledsen över är att jag fortfarande skäms. ibland är det skönt att få en mammakram.

guu saker att ta tag i när man är rik blir ju att gå till en privat terapeut så man kan få klaga och vända ut och in på sig själv utan att skämmas. Nu känns det som om jag bara utnyttjar en plats som är otroligt skön att ha men som om någon annan förtjänar den bättre. Min hypokondri gör att jag har så svårt att skilja på hur stora mina problem egentligen är eller om det är min hjärna som bara alltid tar till extrema åtgärder och tror på saker som egentligen inte är sanna.

men ven bryr sig (kanske jag)

Likes

Comments