tankar

Varit hemma från skolan i 8 dagar nu. Det får räcka, jag har snart gått ur tvåan och på torsdag läser jag matte som ett skolämne för sista gången i hela mitt jävla liv. Gud har ingen aning om hur jag ska ta mig igenom kommande veckor, eller vad som ens händer med mitt liv som bara tycks rinna mig ur händerna. vem bryr sig. (jag kanske)

ska alltså till skolan imorgon för att gå på en lektion? ska upp om fyra timmar nu men natten för mig känns alltid tröstande och trygg. Än så länge är klockan inte försent, det är som om jag tror att jag lurar systemet, att jag lyckas sno extra timmar av ett liv som är mitt. Jag behöver dem där timmarna. Sen att det är en sanning som är en illusion gör mig inte så mycket har jag kommit fram till. Så länge som natten får mig att känna mig trygg. jag får hoppas att det löser sig.

det är bara så mycket tårar nu. tårartårartårar och känslor. i och med åren har jag förstått att det är någonting som man koketterar om, för att det är fint att gråta. när jag var liten skämdes jag för det. Men det verkar ju iofs vara så att allt som jag har fått lära mig när jag var liten har kommit att visa sig vara fel. min pappa lärde mig att tårar är fult. jag gråter så mycket hela tiden och jag kan inte hjälpa det och inte vet jag om det hjälper heller men det händer och det som jag blir allra mest ledsen över är att jag fortfarande skäms. ibland är det skönt att få en mammakram.

guu saker att ta tag i när man är rik blir ju att gå till en privat terapeut så man kan få klaga och vända ut och in på sig själv utan att skämmas. Nu känns det som om jag bara utnyttjar en plats som är otroligt skön att ha men som om någon annan förtjänar den bättre. Min hypokondri gör att jag har så svårt att skilja på hur stora mina problem egentligen är eller om det är min hjärna som bara alltid tar till extrema åtgärder och tror på saker som egentligen inte är sanna.

men ven bryr sig (kanske jag)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

ungdomen

wille med bilen
som jag trodde hette kniven?
Hata adolfsberg är ngnting starkt som folk säger känns
det märkligaste var ändå att han gått på karro

han höll med.

Likes

Comments

fotografier

På bilder är en tjej som heter Ida Eriksson som på den här tiden hade ganska så stor modeblogg då som jag brukade fotografera bilder till ibland. Har helt glömt bort?? Dessa kanske finns långt ner i detta bloggarkiv, men vill lägga upp som minne ifall det är så att dessa usbn försvinner. Så sjukt (eller sjukt är det väl inte lol) men har rotat fram massa usbn för behöver flytta över lite bilder och blev helt jättesås sentimental just nu över allt fint jag hittade. Bland annat en massa familjebilder från när jag var *ung* och blev så fylld med sorg på grund av att hjälp vad mitt liv är annorlunda. Hjälp vad människor som fanns då inte finns i mitt liv nu känner sånt veeeemod suckkk

Likes

Comments

jag

Jag har ny hårfärg!!! About to fk it up för tänkte klippa mig på tors. Lugg? Gud bevare mig

Likes

Comments

fotografier

jag lyssnade håkan hellström när jag redigerade de här bilderna och det var fint för det gör jag aldrig längre. Förstod att jag är inne i en annan tid nu. Det känns fantastiskt att inte vara där.

Likes

Comments

jag

människan är ju anpassningsbar är väl en sanning antar jag. recap veckor som inte sagts något om: färgat min utväxt, blivit varmt typ, bokat en resa till London om ngn vecka, har jobbat i princip varenda helg, examinationer har avlöst varandra lite för snabbt. känner att det är nära nu. livet. typ.
ofantligt trött också har jag varit? tänker att min kropp får väl vänja sig men den verkar aldrig göra det. försöker sova ikapp och pussla ihop sådär. Går ändå relativt bra. Har en helvetes jobbhelg att se fram emot nu men sen är det ju ett sådant fantastiskt lov. undrar hur det blir när jag måste börja jobba livet ut. kommer denna människa klara det? Högst otroligt. har inte riktigt löst den livsekvationen än. time will tell antar jag. dock!!! känner att livet är påväg. känslan är liten men den finns och det är fint.

Likes

Comments

tankar


Minns att jag vaknade och var arg på ngn jäcla kroppsaktivist på instagram som skrev om sin ångest som en hårig boll och att man bara skulle klappa den. Att hon sa att den helt tagit över men att det då "bara var o sparka till den o fixa sig o gå till jobbet" kände att jag hatade henne. Tills jag kom på att det är en alldeles hemsk tanke om en kvinna som faktiskt är *kroppsaktivist*

Skrivit i massor av timmar på en uppsats som ändå är sen. Kan bara bli arg över att den ännu inte är klar och min oförmåga av att KLARA AV SAKER.
Jobbigt om man endast för att klara av livet ska behöva vara sjuk tre dagar per vecka. Ännu jobbigare är ju att förstå att livet faktiskt kommer vara så tills man dör????????? Eller? Kan ngn vuxen bekräfta elr dementera?
Försöker ha mysigt åt bakpotatis.

Väldigt o pk inlägg det här blev för o vara mig.

Likes

Comments

fotografier

tog ikväll det vuxna beslutet att inte gå på fest utan att istället vara hemma och kurera mig själv. för övrigt så hiimla fotosugen var verkligen superlänge sedan jag fotade så ska se om jag hittar lite gamla bilder att redigera om i brist på annat. När jag letade efter bilder hittade jag de här på Nim och hennes kompis. hatar ju barn (tror som en motreaktion mot att de alltid har funnits runt om mig i hela min uppväxt typ) men finns ju inga som jag tycker är så gulliga som Sigge och Nim som e mina småsyskon på pappas sida. såå gulliga. minns att Nim här var otroligt stolt för hon hade precis lärt sig att göra peacetecknet och gjorde det exakt hela tiden.

Likes

Comments

kläder

Tänkte skriva två looks från veckan. Men tror detta är mer av ngn slags snapshot som det heter på bloggspråk. Återinvigde i alla fall lite sneakers, det är ju en vara man tyvärr inte har brist på och då ska jag ändå säga er att jag sålt väldigt mycket skor på senaste tiden

Likes

Comments