Header

listor

alltsåååå kolla mitt hår får panik det var så långt???? får ännu mer panne eftersom att jag idag den 30 dec klippte av det ännu mer

alltså kolla på håret ! ! ! !

feb!!

drog med mig lil sis på hennes första konsert! ! !

ngt jag inte saknar. att ha panikångest i Gälve ensam kl mitt i natten och att jag inte ens kunde gå in pga "ommålning" och livrädd för mannen som satt på andra sidan vägen i TVÅ TIMMAR

ingen jävla aning varför dessa bilder blir snea orkar inte bry mig heller

denna är inte zoomad kram. för övrigt är det här min bästa konsert jag varit på!!!! 123 är denna beyonce + yy och alla dessa hände det här året så det har ju varit en sådan jälva ynnest om en säger så.

en gång pilt alltid pilt ! okej såhär långt in i denna jävla ihopsättning av 2016 kan jag berätta en hemlis. jag försöker bilderna i ordning efter hur de tillkom men det har gått sesådär.

hahaha

!! :)

måste bara berätta att lina och jag såg en kille som var så sjuuuukt lik neil milan i publiken på belle & sebastian????? ok ej en bra bild MEN DET VAR SJUKLIGT likt.

köpte jacka !!!!!

var på jb

denna bild har faktiskt en jätteroligt berättelse men vågar inte skriva för ingen aning om vem som läser det här

hahahahahaha tack 2016 du har varit så jävla händelserikt för en introvert person som mig!!! kanske ändå bra tror jag.

Likes

Comments

jag

detta år ska jag försöka skaffa mig ett jobb och fortsätta ta bra hand om mig själv. tack 2016 för att du varit mitt mest händelserika år någonsin. Ville bara säga det för imorgon hinner jag nog inte med så mycket reflektion. Att jag typ ska lämna ett år som ändå varit ganska bra? Även om så jävla mycket hemskt också har hänt med personer jag älskar. Men de är vid liv!!! Det är det viktigaste ändå. Fyfan vad fint. det allra finaste!! Det finaste vi kan vara är att vara vid liv hörni. och försöka att må så bra som det går. Enda egentliga viktiga strävan för 2017 hörni det!!!!

Var vid liv för det är värt det och resten ska lösa sig !!! Bra skrev det igen för otroligt v i k t i g t.

det enda jag faktiskt bryr mig om, resten rullar väl på som vanligt.

Men tack 2016 för att du gett mig livserfarenhet och en massa massa konserter plus lite mer självständighet. Denna korta person har växt även om det tyvärr inte varit i centimeter.

Likes

Comments

tankar

bildningskomplex.

saknar att typ njuta av att läsa en bok?

hjälp. kanske för att det typ var så länge sedan som jag fastnade i en bok? inget känns tillräckligt intressant för att jag ska ta mig tiden till det. Eller så är jag bara stressad. Jag vet inte. Så mycket som händer på exakt samma gång? Har tydligen gått halva gymnasiet om två veckor. Ser mitt favoritband för sista gången i mitt liv om någon dag. Har börjat gått och pratat med någon. Mitt huvud är typ tomt pga att har så mkt känslor i mig att jag går på autopilot. Tyvärr har jag ju under dessa sjutton år ändå förstått att det antagligen betyder krasch snart. Hoppas lov och d-vitamin tillskott gör att jag kan landa lite mjukare!!! hoppas ni som tittar in här också har ett lov eller lite ledigt att se fram emot. Vila är så jävla underskattat.

Likes

Comments

jag

Ganska så ofta känner jag att den här bloggen kanske bara ska få vara en plats för töntiga och självömkande tonårstankar (vilket det typ oftast blir.) Men nu är jag inne i en sånär jävla period då jag känner att foto är aaallt. Har så mkt foto-projekt jag tänker att jag ska ta tag i. mhm ääälskar detta utan att överdriva? Blir glad över att min högra sida av hjärnan inte dött trots allt!! :-)

(ändå notera att detta är vad jag gör när jag säger att jag pluggar media:') går runt i något garage och livear *cool girl in music video* typ.

Likes

Comments

fotografier

älskar att vara i konsthallar eller museum eller vad det nu heter (? lol) endast pga harmonin??? Förstår ni vad jag menar??? Aldrig kaos, saker har sin plats, oftast luftiga väggar osv osv. Har lite samma inverkan på mig som jag tänker mig att meditera har för andra? (hittade på detta just nu men ni fattar mitt försök till metafor ok) BLIR SÅ LUGN. Skrivet i caps, vilket typ alltid lite är min sinnesställning pga en ängslig orolig själ som alltid är stressad ? Mitt största fokus i livet handlar verkligen om att försöka återhämta sig.

Ville bara dela med mig av dessa små bilder som en liten tisdagshälsning och hoppas ni också känner lite lugn!! Blev för övrigt sugen på att måla med vattenfärg när jag såg den översta bilden, kanske ska göra det nu? Brukar vara mysigt. Mvh självterapeuten herself.

Likes

Comments

tankar

hej igår var jag på kent mitt favoritband. hejdå. hade strängt sagt åt mig själv innan att försöka att NJUTA och inte ha så mycket ångest och vara ledsen eftersom att jag faktiskt ska få se dem en gång till innan de försvinner för alltid. Jag lyckades ganska bra? Kände mig lycklig och uppfylld och som att mitt liv var mitt mitt mitt att leva. Känslan höll i sig fram tills kanske en timme sen då jag nu känner denna härliga känsla som jag alltid får efter att ha varit på konserter. Det här med att ens vardag ÄR så meningslös???? Vi kan göra så stora grejer hörni? Vi kan skapa fantastiska saker ?? Vad gör vi?

Har ångest.

Tråkigt det där.

Likes

Comments

tips!

Hej hörni! Råkade snubbla över en krönika som jag läste i slutet av nian ungefär när jag var världens mest prestationsångest-babe. Skulle man förklara Linnea Jansson i högstadiet och även innan dess kunde man ju verkligen använda sig av order duktig flicka. Det uttrycket var liksom jag personifierat. Problemet är ju att det kväver en. Minns att jag läste den här krönikan och det var som ett sådant jävla uppvaknande. Efter det bestämde jag mig för att gymnasiet i n t e fick bli som högstadiet igen.

Läs den bara:

http://www.devote.se/made/ett-stycke-kroenikejaevel-29810747#comments

Likes

Comments

vardag

Tisdag. Mobilbloggar. Ligger i min säng. Var på en mattelektion kl 8.15 i Örebro för att sedan åka hem till kga för att vara hos tandläkaren. Cyklade hem. Somnade i sängen vid halvtvåtiden vaknade sedan upp förvirrad kl 16.30 av att mamma väckte mig. Efter det har min hjärna försvunnit och jag vet inte riktigt vad som händer. Känner mig ångestig, trött och arg på mig själv för jag har så mkt att plugga o ta tag i. Detta aldrig slutande stresshjul :-)

Vi får se vad det blir av kvällen ska försöka plugga lite matte. Funderar för övrigt på att börja äta d-vitamin pga e ju såå trött jämt o vet ej vad jag ska ta mig till? Mamma säger att det e helt ofarligt att äta kosttillskott men e jättetabletträdd plus hypokondriker. Vet ni ngt? Ska googla sen. Kram på er.

Likes

Comments

fotografier
ska inte ljuga satt faktiskt jättelänge med att ändra de fula gula och blå ljusen i dessa bilderna BLEV ALLTID SVINFULT plus ibland när jag suttit och redigerat länge blir jag typ helt blind och kan inte bestämma mig för vad som är svinfult och vad som kanske är lite coolt. Här fotade jag lite under en fotolektion som var ganska fri, så vi gick bara ut och spontanfotade lite.

På bilder, Vilma Jansson

Likes

Comments