Header

tankar


Minns att jag vaknade och var arg på ngn jäcla kroppsaktivist på instagram som skrev om sin ångest som en hårig boll och att man bara skulle klappa den. Att hon sa att den helt tagit över men att det då "bara var o sparka till den o fixa sig o gå till jobbet" kände att jag hatade henne. Tills jag kom på att det är en alldeles hemsk tanke om en kvinna som faktiskt är *kroppsaktivist*

Skrivit i massor av timmar på en uppsats som ändå är sen. Kan bara bli arg över att den ännu inte är klar och min oförmåga av att KLARA AV SAKER.
Jobbigt om man endast för att klara av livet ska behöva vara sjuk tre dagar per vecka. Ännu jobbigare är ju att förstå att livet faktiskt kommer vara så tills man dör????????? Eller? Kan ngn vuxen bekräfta elr dementera?
Försöker ha mysigt åt bakpotatis.

Väldigt o pk inlägg det här blev för o vara mig.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

fotografier

tog ikväll det vuxna beslutet att inte gå på fest utan att istället vara hemma och kurera mig själv. för övrigt så hiimla fotosugen var verkligen superlänge sedan jag fotade så ska se om jag hittar lite gamla bilder att redigera om i brist på annat. När jag letade efter bilder hittade jag de här på Nim och hennes kompis. hatar ju barn (tror som en motreaktion mot att de alltid har funnits runt om mig i hela min uppväxt typ) men finns ju inga som jag tycker är så gulliga som Sigge och Nim som e mina småsyskon på pappas sida. såå gulliga. minns att Nim här var otroligt stolt för hon hade precis lärt sig att göra peacetecknet och gjorde det exakt hela tiden.

Likes

Comments

kläder

Tänkte skriva två looks från veckan. Men tror detta är mer av ngn slags snapshot som det heter på bloggspråk. Återinvigde i alla fall lite sneakers, det är ju en vara man tyvärr inte har brist på och då ska jag ändå säga er att jag sålt väldigt mycket skor på senaste tiden

Likes

Comments

fotografier

min mamma<3 visst e hon fin?

äkta turistbilder som jag aldrig visat www tror jag!!! är fett fett pepp för lilla lilla jag bokade precis biljetter till detta stället igen? Ska åka ensam?(hjälp) till en av mina allra bästa person som BOR där (?) Hur sjukt är det. hur sjukt är allt?

Likes

Comments

tips!

tycker det här är världens mest underskattade popartist?? Var verkligen i chock över att hennes album inte blev större? I alla fall, beatrice har släppt en singel idag som e så himla bra att det är sjukt? Om jag var frisk skulle jag dansa till denna på en fest!

Likes

Comments

texter, tips!

hej idag är jag hemma och pluggar satsdelar och äter godis och så. ser på världen fast från min telefon. Även om jag vet att allt försvinner imorgon igen och även om jag vet att världen brinner både bokstavligen och som en metafor så kan jag ändå inte låta bli att känna mig stark och trygg när jag ser internet idag. Ja visst att det kanske e g e n t l i g e n inte hjälper ett jävla skit att någon lägger upp en instagrambild. Men det ger mig så jävlajävla mycket hopp. Om att det finns motstånd i oss alla. Kolla vad stora och mäktiga vi är tillsammans?? Varje like, varje bröstbild, varje töntig text ÄR ETT MOTSTÅND. som inte är att förlöjliga även om det såklart är mycket lättare för vissa av oss att delta i den här kampen en för andra.

så här kommer lite mer bildtexter som kanske inte kommer förändra världen (det ska ju vi göra) men i alla fall ger mig hopp.

Likes

Comments

tips!

är det tonårsnaivitet att länka en kentlåt i tron om att vi klarar allt?

Likes

Comments

inspiration

går i solglasögon fast det är minusgrader och har inte så mycket sömn i kroppen men jag är glad, och det är ändå värt någonting. Sitter och dricker pepsi på ett hål, skrivit reflektion som jag precis skickat in. Nu ska jag på filosofilektion till fem. Det fixar jag. Är upptagen exakt hela tiden för typ tre veckor framöver men det kanske är bra att uppehålla sig så att det hunnit bli varmt innan jag hinner tänka efter nästa gång. Jag övertalar mig det i alla fall.

Likes

Comments

fotografier

blivit besatt av färgat ljus!! lite komplicerat att fota, eller tycker att det kan vara svårt att få till det "fint" men så roligt att försöka, min dröm är ju att få fota rosa/blått men skolan har inte de färgerna tyvärr. Här har vi bara använt oss av lampor och sen typ genomskinligt färgat papper (??) om det nu går att beskriva det så som vi satt över lampan. Även testat att ha pappret framför kameran med det gav ett litet annat resultat. kan visa de bilderna i något annat inlägg.

Nu ska jag kolla grammis. (är det y eller i?) Plus vad fan e det för sell out att det ska SÄNDAS PÅ 5:AN? med vänlig hälsning

Likes

Comments