Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Tänk att du redan är 7 månader, älskade du! 

Likes

Comments

Hej. Efter tre nattpass så börja man bli gode sliten i kroppen, men snart är det min tur att sova. Sen börja man om och jobba på fredag.


Likes

Comments

snart är det jul 

Likes

Comments

Hej!
Vaknade kring 06.30 gjorde mig i ordning och gick till bussen. Helgen har varit toppen förutom att helgen är för kort. I helgen kommer Marcus föräldrar och hälsar på, kmr att bli mysigt! Ikväll blir de att sätta sig ner och gör lite skoluppgifter så att man inte hamnar efter. Men nu ska jag fortsätta lyssna på läraren. Hare bra!

Likes

Comments

Lägga sig i sängen och kolla på film! & imorgon kmr äntligen Marcus hem! ❤️

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej, I helgen tog jag det bara lugnt var barnvakt åt min lillasyster från torsdag till fredag. Och så fredagen  så for  jag och såg bio med Lina och självklart så såg vi fifty shades of grey så himla bra film nu måste jag bara börja läsa böckerna också. Igår då jag kom hem efter skolan så gjorde jag lite skoluppgifter, gjorde middag, duschade och kollade på film. Ikväll blir det väl samma sak eftersom kurserna vi håller på med nu slutar nästa vecka på torsdag och har fortfarande en massa uppgifter att ta igen då jag var borta från skolan i 3 veckor, men jag har sagt till mig själv att detta ska jag klara. Men nu ska jag fortsätta snacka med Lina och sen gå tillbaka till klassrummet. Hare bra! 

Likes

Comments

Hej, har just skrivit klart ett prov & det gick nog åt helvete, men bättre att man försöker än att bara skita i det. Ikväll blir det att göra klart lite uppgifter så jag inte ligger så långt efter i kurserna så förhoppningsvis man kanske klara dessa kurser, men de är bara att tänka positivt. Imorgon blir det att göra ett prov i psykiatri och förhoppningsvis så klarar man det för de är en ganska lätt kurs. Men nu ska jag fortsätta lyssna på läraren så hon inte blir förbannad för att jag inte sitter och lyssnar på hennes lektion. Så ni få hare bra!  

Likes

Comments