Vi har mest cyklat runt här på ön. Riktigt mysigt och bara chilla. Inte dom bästa vägarna direkt haha men charmigt! Det här är verkligen en jättefin ö. Väldigt liten och det gör det lite coolt, att man kan cykla runt hela ön på typ 40 min. Men har dock inte fastnat för den lika mycket som alla andra verkar göra.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

I förrgår fyllde jag 21 år! Hjälp, gamlingen jale<3 vi åkte ju tidigt från padang den dagen med båt till gili t. Båten gick fett smidigt och vi kom fram till vårat hotell snabbt. Mår så sjukt dåligt över hästarna som drar alla turister helaaa dagarna. Men iaf, vi hade det mysigt på min födelsedag. Vi cyklade ner och åt köttbullar till lunch Fyfasen va gött. På kvällen regnade det lite men sen blev det uppehåll så vi drog ner och åt en god middag och hade det mysigt. Bästa gummsan bjöd ma hela kvällen<3 kunde spenderat födelsedagen på ett sämre ställe iaf ;)

Likes

Comments

I förrgår blev det old mans. Så himla sköj. Igår kom vi till gili trawangan, en liten ö en båttur från Bali! Berättar mer later

Likes

Comments

Igår blev det en sista turisttur till ett jättefint vattenfall. Efter det lämnade vi ubud och åkte tillbaka till canggu. Finns inget bättre ställe, så himla najs här. Första gången jag rest iväg till ett ställe och känt att här vill jag stanna. Vi åt på la mexicana för tredje gången och det var underbart haha. Sen var vi på old mans asskoj!

Likes

Comments

Idag har vi turistat runt i ubud. Vi har tagit oss till monkey Forest och risfälten. Det var ascoolt båda ställena, men det behövdes inte så mycket tid. Räckte med en timme på varje ställe typ. Värt iaf! Och sen ser ni den vanliga hamburgaren längst ner.... haha vi var så himla hungriga och sugna på det så det fick bli så. Imorn sk vi turista lite till på förmiddagen sedan tillbaka till vårat älskade canggu<3

Likes

Comments

Imorse checkade vi ut, vi börjar kunna det här med in och utcheckning nu haha. Vi tog en taxi mot ubud. När vi kom fram hyrde vi moppe och tog oss in mot ubuds marknad. Vi höll på där ett tag, lite på varsina håll prutandes och härjandes. Vi köpte lite fina grejer jag köpte bland annat dom här smyckena, jättefiiiint. Jag som hatar fötter har börjat gilla mina lite mer, framgång. Dom har blivit bruna och fina. Så för att fira min framgång av fotgillande köpte jag en tåring. Sen åt vi en helt galet stark kyckling. Vi kunde inte ens prata med varandra när vi åt. Imorn ska vi upptäcka!

Likes

Comments

Idag blev det sovmorgon... dom vanligt haha. Blev poolchill, pasta till lunch/middag (ojdå) och så tog vi ett dopp in the ocean. Ikväll är det ett ställe som heter Deus som gäller, näjs!

Likes

Comments

Idag checkade vi ut från hotellet och bytte till ett annat här i canggu, vi vill verkligen inte lämna det här stört najsa stället. Dunderhungriga tog vi våran nya moppe från det här hotellet och letade nåt najs, vi tog en mexikansk burgare som var helt underbar asså bästa. Haha imorn ska jag äta nånting indonesiskt....

Likes

Comments

Imorse var vi lite småslitna. Magen mår ju inte alltid prima, inte min iaf. Livet med känslig mage. På eftermiddagen tog vi moppen och drog för att leta någonstans att äta. Det blev ett ställe som heter Avocado, de hade jättemycket fräsch och vegetarisk mat m.m. Jag tog en Avocadoburgare och vattenmelonjuice det var sjukt gott, och sötpotatispommes till Yum. Fräscht för maggggen. Natti!

Likes

Comments