Sjukstuga här hemma. Det suger. Snart mars, snart vår. Andas in, andas ut.

Likes

Comments

Glasögon börjar bli poppis igen. Kul för oss halvblinda! Hittade dessa snygga bågar på synsam från celiné. Avled. Vill gärna ha.

Likes

Comments

Har en riktigt tråkig helg rent ut sagt full med plugg, men inte deppar jag ihop för det! Igår var jag på en jobbintervju och fick ett väldigt glädjande besked efteråt! Så nu är jag med jobb både fram till sommaren och sedan sommarjobb vilket känns så djävulskt skönt! Behöver verkligen pengar, haha!

Likes

Comments

Varvar tentaplugg med redovisningar. I veckan har träningen fått lida och jag kaaan ha ätit en och annan rad fazer men i nästa vecka är det full fart som gäller igen. Ibland behövs det också men jag längtar till gymmet! Min hy har blivit 100 gånger bättre och jag är dödstrött innan 10 nu på vardagarna vilket gör att får sova mina 8-9 timmar per natt. Så. Himla. Skönt.

Likes

Comments

Hade en av de bästa alla hjärtans dagar jag någonsin upplevt. Jag hade verkligen såå mysigt hela dagen!

Började dagen med att köpa lite smått och gott till nära och kära på förmiddagen i det härliga vädret. Efter det mötte jag upp min mamma, syster och lilla Teddie på Söderfamiljen för att käka lunch. Åt typ den godaste svampmackan jag någonsin ätit och bara myste. Efter det tog vi kustvägen upp till Falkenberg och fikade hjärtanbakelser och annat gott. Möttes av ett fång röda rosor när jag kom hem och sen lagade jag och Rasmus en riktig lyxmiddag med champange och gratinerad hummer! VA SÅ HIMLA GOTT, njöt efter varje tugga. Slutade kvällen i soffan framför Bonusfamiljen, vi älskar den serien, tips!Happy Valentine´s day
Now and forever

Vill att varje dag ska vara såhär <3

Likes

Comments

Har haft en sån himla drömhelg! I fredags var jag på ved & kol och åt en så jäkla god pizza innan jag och mina fina tjejer gick och såg "fifthy shades darker", så sjukt bra! Se.
Lördagen var ganska lugn med lite jobbsökande och en runda på stan innan vi åkte hem till Jannika och Felix och bakade pizzorna från himmelriket! Hade så jäkla trevligt (som alltid).
Igår var vi på väla och Ikea en sväng och avslutade helgen med egenlagad spagetti bolognese.
Nu är det ny vecka med tentaplugg och redovisningar.

Likes

Comments

...of jeans hittade jag i en levisbutik. Kommer hoppa runt mycket i dessa till våren.

Levis 501 skinny

Likes

Comments

Ny craving: skor med kaninöron.

Likes

Comments

Har haft den bästa helgen på länge med en så jävla bra förfest i fredags följt av Boom Boom room och födelsedagsfirande för en barndomsvän i lördags. Idag blir det hundpromenad och termoskaffe ❤

Likes

Comments

I tisdags var jag i Göteborg med min mamma och syster. Åt den godaste bowlen och salladen på JOS. Bästa lunchstället i GBG. Veckan har varit väldigt bra, och helgen var ännu bättre. Livet flyter på rätt bra och det pirrar i magen ❤

Likes

Comments