Shit vad stressig vardagen är nu. Det var längesen mitt liv var så intensivt. Jag dricker minst fyra koppar kaffe om dagen och somnar vid niotiden på kvällen. Är jag inte på praktiken så pluggar jag eller jobbar, noll fritid ungefär. Jag är stressad på andra vis också, framtiden. När kommer man sluta stressa över den egentligen? Det känns som att jag har stressad över denna förbannade framtid sedan jag fyllde 14.

Nu ska jag boka klipptid.

Vill egentligen bara bort nu över några dagar. Tänka på annat, inga krav eller måsten.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Har världens bästa kompisar. Hej förresten! Har bloggat för lite för att jag har haft för lite tid helt enkelt, eller jag har bortprioriterat saker som inte är prioriterade i livet för ögonblicket.

Fick i alla fall en av de bästa födelsedagspresenterna i livet, en Göteborgs get-away med damerna i mitt liv. Blev totalt överraskad. Dansade i bara underkläder i en asflott våning som mina kompisar fixat, åt århundradets godaste pasta på en italiensk restaurang där det kändes som att all personal var släkt och bara hade the time of my life. TACK.


SMACK I LOVE YOU.

Likes

Comments

Äntligen fredag. Igår lagade jag och jobbet mat på ett supermysigt ställe ute på landet. Vi gjorde vietnamesiska vårrullar, thaisoppa, lasagne och bröd. Vi dukade fint i en lada och åt åt åt. Pratade också såklart.
Känns så bra att ha ett extrajobb utöver studierna, man får lite perspektiv på saker och ting och huvudet kan koppla bort plugget för en stund. Att man har så himla bra jobbarkompisar gör ju det hela ännu bättre.

Likes

Comments

Jag vill ha nya promenadstråk och lunchställen jag aldrig ätit på innan, nya människor som jag får lära känna och lära mig av. Jag vill bort men jag vill ändå vara kvar. Jag vill skratta i en lite för hård soffa med människor jag känt nästan hela livet, jag vill kunna gå in på ett lunchställe där jag glatt småpratar med personalen för vi känner ju nästan varandra vid det här laget. Jag vill jogga min vanliga runda vid havet, där jag vet exakt på stället när jag har sprungit fem kilometer.


Jag vill bort men jag vill ändå vara kvar.

Likes

Comments

En onsdag i slutet på oktober. Snart november. Snart min födelsedag, advent, jul.

Snart varma koppar kaffe, frusna fingertoppar, mina händer under din jacka nära ditt varma bultande bröst.

Likes

Comments

Särskilt nu på hösten så älskar jag att lyssna på poddar. En podd är ett exceptionellt sällskap när jag åker till och från skolan, går på promenad, lagar mat, städar eller tvättar.

Jag har försökt att lyssna på ljudböcker men jag faller nästan alltid tillbaka till att lyssna på poddar istället då ett avsnitt är allt från 30 till 60 minuter vilket är lagom när man håller på med hushållssysslor eller går en powerwalk.

Jag har lyssnar på många många poddar genom åren, men dessa poddar har jag fastnat för och faller alltid tillbaka till:

🎧 Alex och Sigges podcast

🎧 Skäringer och Mannheimer

🎧 Fredagspodden

🎧 Relationspodden

🎧 Therese och Zäta

🎧 Spöktimmen

🎧 Creepypodden

Likes

Comments

Klänning: Vero Moda. Kappa: Mango 

Haft en väldigt intensiv helg, rolig också. Jobbade på lördagen från sex till halv två, sedan skyndade jag mig hem för att hinna se lite representabel ut inför min min tjejkompis dop för hennes lille Walter. Så himla fint var det. Efter det vin och drinkar med några tjejer från klassen. Igår låg jag dock utslagen på soffan hela dagen, gjorde ansiktsmask och åt kräftpasta. Så värt dock för hade den roligaste kvällen på länge ute på klubben, det händer inte så ofta.

Likes

Comments

Dagen idag har varit ganska lugn. Tvättade och fixade här hemma innan jag åkte till skolan för handledning, resten av eftermiddagen lyssnade jag på poddar och fortsatt fixandet här hemma. Har fastnat helt för "spöktimmen" så nu är mitt huvud fyllt av mord, andar och konspirationsteorier, älskar.

Ikväll blir det thaimat framför netflix och sen försöka sova tidigt. Fint. Hej.

Likes

Comments

Hösten är ett stort rött lysande faktum. Mina håliga levis 501or och vita sommarsneakers pryder dock fortfarande min kropp då plusgraderna dröjer sig kvar.

Idag hastade jag iväg till skolan, sen. Försov mig imorse men vi fick smågodis av läraren på föreläsningen och vi fick lära oss om hur man planerar webbsidor så dagen blev ganska bra ändå. Jag köpte en kjol på stan och drack kaffe och åt chokladkaka med mamma på eftermiddagen. En bra dag.

Likes

Comments

Att förstå att man inte är så usel ändå. Att man faktiskt KAN saker, ibland kanske mer än andra.

Jag har efter många år av dåligt självförtroende faktiskt börjat tro på mig själv och jag tänker ta den känslan och vira den flera varv runt mig och sedan lägga mig i sängen för att somna med den tätt tätt runt min hud.


Likes

Comments