View tracker

I fredags vankades det Håkan och det såg ut såhär bland annat:

Har älskat Håkan länge men nu tror jag att jag älskar honom ännu mer <3 Det finns en text, melodi och låt till varje humör och känsla, det är få artister som lyckas med det. Han är mina tårar på kinderna och stjärnorna på himlarna.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Är helt jävla ur balans. En omtumlande helg med både lycka & sorg. Livet ni vet. Livet.

Likes

Comments

View tracker


Såg ut såhär på Håkan. Är helt jävla lyckosalig efter kvällens upplevelse. Skrekgrät hela konserten. Skriver imorgon.

Likes

Comments

Finally fucking friday. Idag har jag handlat och bakat till mitt kalas imorgon och nu kom jag precis ur duschen. Ikväll är det äntligen Håkan. Längtar så jag går sönder.
Provade också att ta lite bilder med mobilen idag, den har ju lite nya funktioner ni vet, såhär blev dom!

Likes

Comments

Föreläsningar och planerande inför helgens bravader står på schemat idag. Kallt höstväder ute så jag klär mig i min varmaste kofta och äter varmt sötpotatismos. Det känns bra idag. Här är Teddan förresten, min vapendragare som nu bor hemma hos mina föräldrar. Han är min bästa hundvän.

Likes

Comments

Hade en jättetrevlig kväll med fina vänner, det är det bästa med vänner tycker jag, att kunna sitta och prata bort timmar över en kopp kaffe...

Men även om jag hade en härlig kväll & fick reda på att jag hade klarat min senaste salstenta (!) idag så verkar min ångestklump i halsen inte vilja lösa upp sig. Den sitter som berget. Varför är det så? Att även om livet känns bra så känns det inte bra i kroppen. Kan hjärta och hjärna samarbeta någon gång utan att jobba emot varandra? För det är precis så det känns, som ett krig i bröstet. Och jag känner mig dum som går runt med ångest utan att ha något att ha ångest över.

Jag vill ta ångestklumpen och kasta bort den ut i rymden så den aldrig mer kommer tillbaks. Men kanske är min bästa talang att känna så mycket och allt på samma gång.


Likes

Comments

Onsdag och snart går vi in i halvlek för den här veckan. Föreläsning och fika med vänner står på schemat. Concealer och lite solpuder på denna nuna idag annars kör jag naket. Trivs med att sminka mig lite eller inte alls på vardagar, så kör jag all in på helgen. Sån är jag. Embrace your face.

Likes

Comments

Idag har jag dykt med huvudet före i mina skolböcker, men efter ett tag behövde jag luft så jag simmade upp till ytan och fikade med mamma. Det behövs det också. Ikväll ska jag spela sims. Längtar.

Likes

Comments

1. Grått hår

DISS! Grått hår, silver hår, kalla det var ni vill men det är inte snyggt när hela stan går runt med samma hårfärg. Alla dessa kalla toner som var och varannan går runt med, snaaark. Silvershampo hit och silvershampo dit, vem bryr sig?

2. Chokers

En trend som jag ÄLSKAR. Chokers gör vilken topp som helst liite piffigare och trendigare. Sedan tycker inte jag att denna trend ska överdoseras med chokers till varenda T-shirt men när man ska klä upp sig lite och har någon snygg topp/blus som gärna ska vara V-ringad, då är det 10 poäng!

3. Over-knee stövlar

I freekin love it! Fick ett par i födelsedagspresent som jag ännu inte har vågat mig på att använda pga väldigt rädd om dom. Men som sagt, ÄLSKAR denna trend lika mycket som chokerstrenden. Allra snyggast tycker jag det är att ha stövlarna till en kort kjol/klänning och tunna strumpbyxor. Kan ge en liten halvdiss till er som har det till ett par tjocka jeans. Inte snyggt.

4. Näsringar

Okej, denna trend har väll väldigt få vågat sig på men jag tycker ändå den är värd att nämnas. Näs/tumblr-ringar som syns lite här och var. Alltså, jag har lite delade åsikter till denna ko-ring. En liten hatkärlek. Jag kan tycka att det är fint på bild, men jag vet i fasen om jag tycker att det är en höjdare annars? Så 50/50 på den. Inget jag själv hade valt men det kan vara coolt på andra!

5. Tröjor med snörning

Tillåt mig att spy i min mun. Nej men så illa är det kanske inte men på gränsen alltså. ÖVERKONSUMTION på dessa tröjor, om inte varje budgetkedja hade sålt multum av dessa tröjor hade jag kanske inte haft samma agg.

6. Adidas superstar

Snyggt men uttjatat. Har länge gillat pastellfärgerna på dessa skor och har varit nära på att köpa ett par många gånger. Men det har alltid vart något som håller emot. Alltså, jag vet inte riktigt om jag gillar trenden med att ha kappor, klänningar och kjolar till dessa skor? Det går inte riktigt ihop för mig. Dom är platta och egentligen ganska tråkiga. Så njaaa...

Likes

Comments