View tracker

Händer inte så jättemycket på min front just nu. Har precis börjat en ny kurs i skolan vilken känns kul. Annars går jag just nu runt i en januaridimma, vilket känns okej. Januari är månaden när jag oftast inte är superglad eller superledsen. Puss på er

Likes

Comments

Massor av mousserande vin, tjejsnack och spel innan en runda på stan för att fira finaste Valeria. Hade typ inte pallat högskolan utan dessa tjejer. I LOVE YOU.

Likes

Comments

Hittade det perfekta röda nagellacket idag. Det kommer från Depend och heter "London". Har även fått nys om ett life-hack! Fick en spricka i min tumnagel (som ni ser på bilden) igår, ni vet en sån spricka som man i vanliga fall hade fått klippa ner nageln på grund av? Köpte ett nagellim och vips så var de problemet löst! Så jävulskt smart!

Likes

Comments

När jag tittar tillbaka på dessa bilder inser jag hur jävla bra 2016 var på många sätt. Livet är inte så dumt ändå. Vill gärna stanna här ett tag till.

Likes

Comments

...GRAY

Likes

Comments

Är det något jag älskar att äta på morgonen (eller lunchen/mellanmålet) så är det bananpannkakor. Nyttigt, gott och lätt att göra.
Det enda du behöver är en banan och två ägg. Mixa i en mixer tills du får en lös smet och stek i lite kokosolja. Jag brukar ha något slags bär och minikeso som tillbehör, ÄT.

Likes

Comments

En av mina fina julklappar jag fick detta året. Ett perfekt iögonfallande litet smyckesfat.

Likes

Comments

Har ätit två middagar hos mamma denna veckan och som jag älskar att kunna koppla bort och bara äta god mat och dricka ett gott glas vin hos henne. Vi har ätit älgfärsbiffar med Västerbotten-potatismos och scampipasta. Den lilla svanen är gjort av maräng, så fint!

Likes

Comments