Behöver fler vita skjortor i olika modeller. Helst igår.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Efter tentan imorse (som gick sådär) åkte jag och familjen ner till Torekov och Båstad för lite lunch, fika och promenad. En väldigt härlig dag efter många dagar inlåst här hemma med plugg och förkylning. Superhärligt väder också! Nu är jag helt slut så ska slänga mig på soffan här och sätta igång en ny serie.

Likes

Comments

Den här förbannade förkylningen verkar inte bli bättre, snarare värre? Riktigt bra timing nu när man har tenta och jobb i helgen...

Får göra så gott jag kan imorgon helt enkelt, ska sitta och repetera här hemma idag och sen gå och lägga mig tidigt så att jag kanske hinner repa mig lite i alla fall.

Likes

Comments

Idag är himmelen alldeles blå, det firar vi med ett moodboard i samma skala. 

Idag sitter jag och snorar på biblioteket, tror inte att jag kommer bli så populär här.

Likes

Comments

1. Tre guilty pleasures?

Paradise Hotel, ostbågar, tittar på alldeles för mycket Youtube.

2. När grät du senast och varför?

Kommer knappt ihåg? Grät svinofta innan men nu har det inte hänt på länge. Kanske dags att se en riktig snyftare på Netflix och tömma tårkanalerna.

3. När kan du vara dig själv till 100 %?

När jag är med människor jag trivs med.

4. Tre saker du avskyr?

Okunniga män som spyr på feminister, exvänner som snackar skit, människor som skuldbelägger andra människor för deras olycka.

5. Hur är/var du i skolan?

Punktlig, hjälpsam och ibland lite slapp haha...

6. Vad blir du stressad av?

När lägenheten är stökig, framtiden och tentor.

7. Hur tror du att andra uppfattar dig?

Glad, lätt att ha och göra med och lätt till skratt.

8. Hur uppfattar du dig själv?

Framåt, social, säker i mig själv (inte alltid såklart men oftast!)

9. En situation som du tycker är jobbig/pinsam?

När någon hejar på stan så man hejar tillbaka men så är det personen bakom den hejar på, haha! Har hänt föör många gånger.

10. Tre otippade saker om dig själv?

Jag har sån sjuk IBS så att det inte är sant, Kan inte äta någonting utan att få uppsvälld mage. Jag gillar inte tystnad, jag går alltid omkring med podcast i öronen när jag är hemma och gör sysslor eller när jag är och handlar. Jag har seriöst inte köpt nya kläder på tre månader kanske?!

11. När känner du dig som vackrast?

När jag gör mig iordning för en middag eller utekväll och får gå all in med smink och hår. Skräll, haha.

12. Något du funderar mycket över?

Framtiden

Likes

Comments

Har köpt en palm att ha i vårt stora fönster. Den passar fint där eller hur? Vill ha fler gröna växter hemma. 

Idag mår jag sådär. Är riktigt förkyld och seg, plus att jag har en massa tentaplugg...

Likes

Comments

Jag känner mig så jävla stressad. Jag vet att det kanske är fel av mig att känna så men just nu är jag så himla stressad över livet, min utbildning och framtida jobb. Jag tycker att jobbet är viktigt, det tar så mycket tid av ens liv så jag känner att jag måste trivas med mitt framtida jobb. Jag vill känna att jag gör något varje dag som jag kan vara stolt över och ha ett jobb där jag utvecklas och får göra saker som jag tycker är jätteroligt. Som grädde på moset så vill jag såklart tjäna mycket pengar.

Om allt går som det ska tar jag examen nästa sommar. Då blir jag utbildad kommunikatör med inriktning media. Planerna efter det är att gå en eller flera kurser i antingen PR eller marknadsföring/reklam, det är sånt jag tycker är kul. Jag har alltså en viss plan vilket känns skönt, jag hatar att bara ligga och guppa och veta varken ut eller in som jag gjorde för något år sedan. Det var nog på ett sätt den värsta perioden i mitt liv. För att må bra behöver jag alltid vara påväg framåt mot den vision jag har satt upp om min framtid, och det gör jag ju? Men jag är så rädd och stressad över att mitt liv inte kommer att bli så som jag har föreställt mig. Jag har alltid varit en person som inte tagit ut någon lycka i förskott just för att jag är rädd för att bli besviken och just nu är jag nog mest rädd för att bli besviken på mig själv.

Jag måste lyckas. Så är det bara.

Likes

Comments

I freaki'n love baddräkter. Denna är ny i min samling och den kommer från H&M. Älskar verkligen trycket och ryggen är superfräsch. Lite Gucci inspirerad till trycket. Kan tänka mig denna både till stranden och till ett par snygga shorts i sommar.

Likes

Comments

Neck bandana

Spring och köp en scarf/snusnäsduk och knyt hårt runt halsen, det är vårens nya choker & I love it.

Likes

Comments

Igår var det finally fucking friday. Skålade in den kommande helgen med krispigt iskallt vin och en stor portion skaldjurspasta tillsammans med Julia, Jannika, Felix och Rasmus. Djävulskt trevligt som vanligt.

Likes

Comments