​Som jag skrev i tidigare inlägg ska jag flytta, jag ska flytta in i en etta på 30 kvm med snedtak och jag behöver all hjälp jag kan få med inredningsinspiration. Allt från fina möbler/inredning till bra och smart förvaring. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vaknade när klockan ringde halv sex imorse drog på mig träningskläderna och gick i snöstormen till Atlantis för ett bodypump pass. Jag älskar att träna på morgonen att få det avklarat, bästa sättet att vakna till liv. Var dock alldeles för länge sen jag var på bodypump så känner redan nu i armarna och benen. Ska försöka hitta en balans i träning och kosten denna gången för jag är väldigt bra på att gå all in, det är antingen allt eller inget men nu ska jag verkligen träna lagom mycket så jag inte tröttnar på det och äta bra men ändå unna mig. Vill komma i bra form och må bra, känner att träning ger mig så mycket mer, mår väldigt bra av att träna känner mig starkare både psykiskt och fysiskt. 

Ledig idag så ska sätta på lite kaffe fixa lite frukost och slappa i soffan lite. Planen för idag är att laga matlådor så jag klarar mig i helgen (jobbhelg) sen ska jag faktiskt försöka börja packa inför flytten. Redan 15 januari, bara 15 dagar kvar tills jag äntligen ska flytta tillbaka in till stan. Just nu bor jag i en trea ute på Strandängen och trivs jättebra i lägenheten men läget är jag mindre nöjd med. Omgivningen är helt underbar här ute men att ta sig in till stan är inte det smidigaste, jag är ju vann vid att ha fem minuter till stan till gymmet till jobbet så ska bli skönt att flytta tillbaka till stan. 

Likes

Comments

Man ska verkligen inte klaga när man har lediga dagar och solen lyser och man vaknat med ett leende. Veckan som gått har varit perfekt. Har jobbat på mitt jobb där jag trivs som fisken i vattnet, varit ledig och tagit vara på dagarna. Träffat vänner, familjen och alla de som ger mig kraft och bra energi. Har orkat med ett träningspass och nästa vecka kommer de bli fler. Ska helt enkelt inte klaga på mitt liv just nu, känner mig glad, lycklig och motiverad. Dagarna bara springer iväg redan 15 januari och snart är våren här, längtar något otroligt mycket efter att ta på mig skinnjackan och vårskorna.

Likes

Comments

Att något så litet kan förstöra hela ens dag. Vaknade med ett leende på läpparna och var redo för en härlig dag men det ändrades snabbt.

Att människor ser svart och vitt skrämmer mig. Att höra hur folk vill att jag ska leva mitt liv på ett visst sätt klarar jag inte av. Hur normer säger att man ska leva och vara, kan man inte bara få vara som man är och leva i nuet? Jag är en spontan och ganska rastlös själ, därför jag alltid har full fart och har olika bollar i luften hela tiden men när någon då säger till mig att jag måste tänka på framtiden och "sluta leva i nuet" får mig att få ångest. Självklart är framtiden viktig och man ska alltid tänka framåt men man måste även kunna leva i nuet för helt ärligt vet man inte om man vaknar imorgon eller inte. Jag prioriterar att ta vara på varje dag, varje minut och leva till fullo. Jag vill inte ligga på äldreboendet och tänka "jag borde gjort så mycket mer i mitt liv som gör mig glad" det kan vara allt från en extra lyxig frukost till en resa genom USA. Jag är trött på att alla vet hur man ska leva sitt liv. Ta vara på den tiden du har istället och do more what makes you happy! Jag vet att man behöver utbildning och allt annat i livet men jag vill hellre bli rik på erfarenhet och njuta av livet innan jag stadgar mig som jag säkert kommer göra en dag men även då kommer jag njuta av dagarna och ta vara på de personer som ser mig för den jag är. Man bestämmer helt själv hur man vill att livet ska se ut ingen annan, därför gör det ont när andra försöker ändra på mina åsikter och tankar om hur jag lever mitt liv.

Likes

Comments

Har haft ett par underbara dagar med my heart i Stockholm. Åkte upp i onsdagskväll så vi fick två hela dagar i staden. Kan ju inget annat än att sakna Stockholm lite, kommer alltid finnas i mitt hjärta. Kanske inte bara var rätt tillfälle för mig att flytta upp får helt enkelt ge de ett nytt försök snart. 

Det har varit skönt att komma iväg från jobb och annat och bara få unna sig lite av allt. Jag är nog inte ensam om att ha varit på Justin Bieber, och jag hatar folk som klagar men är faktiskt lite missnöjd med konserten tyvärr. Han var liksom inte med i matchen, trött på livet hade jag sagt. Men självklart har alla dåliga dagar, veckor, år så jag är bara glad att han inte ställde in konserten. Kan ju inte klaga på stämningen och sällskapet hade en perfekt kväll ändå. 

​Glöm inte sätt på bästa kvalite på videon annars suger den!

Likes

Comments

Just nu är det tredje världskriget i mitt huvud. Det är väldigt mycket som händer i mitt liv just nu och jag känner att känslorna börjar koka över. Det är inte bara en känsla utan flertal känslor och det gör det inte lättare att komma fram till något vettigt svar. Men en sak har jag kommit fram till och det är att jag inte behöver något/någon som ger mig negativ energi. Jag tänker omge mig av de personer jag mår bra av och som sprider glädje och omtänksamhet. Ut med de gamla och in med det nya.

Men något jag tycker är jätteviktigt att tänka på oavsett om hjärnan skriker tredje världskriget eller hjärtat har gått i tusen bitar är att man visar sin tacksamhet till de som alltid finns vid din sida och även till människor i din närhet/vardag. Det vi måste tänka på är att man inte är ensam över att må dåligt, att andra människor i din närhet kan ha allt från en dålig dag, saknad till depression. Om man då ger lite av sin egna tid och energi genom att bara till exempel ge en komplimang eller ett leende kommer du gjort personen positivt överraskad och den känslan gör att man omedvetet blir på lite bättre humör, lite gladare. Det är allt för många människor som mår psykiskt dåligt i dagens samhälle och ändå hjälps vi inte åt att prata om det. Jag vill bara att vi ska vara rädda om varandra och förstå att man aldrig är ensam.

Glöm inte bort att ett leende kan göra någons dag. Ta hand om varandra.

Likes

Comments

Världens vackraste syster, kan inte med ord beskriva hur mycket kärlek du sprider och ger mig. Kan inte med ord beskriva hur vacker du är till både insidan och utsidan. Är så glad att jag har dig i min närhet du gör mig till en bättre person.

Likes

Comments

God morgon, Chris Brown spelas på högsta volym här hemma just nu för vet ni vad? 2 juni kommer han till stockholm och jag är överlycklig. Måste bara köpa två biljetter, men inte samma tryck på hans biljetter som de är på vissa andra.

Idag är jag ledig och ska möta upp Alex i stan runt ett för en heldag tillsammans. Ikväll ska vi faktiskt gå på "the golden year gala" med Hanna & Amanda, och det kommer bli så roligt! Att äntligen få se och höra de två live. Har precis läst ut deras roman ​försoningen ​och jag gillade den. Väldigt lättläst men väldigt bra. När jag väl börjar läsa en bok kan jag inte slitas från den. Men jag ser verkligen fram emot kvällen, frågan är bara vad man ska ha på sig? Om man ska vara galafin eller bara festfin? Det återstår och se. 

Likes

Comments