Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Att något så litet kan förstöra hela ens dag. Vaknade med ett leende på läpparna och var redo för en härlig dag men det ändrades snabbt.

Att människor ser svart och vitt skrämmer mig. Att höra hur folk vill att jag ska leva mitt liv på ett visst sätt klarar jag inte av. Hur normer säger att man ska leva och vara, kan man inte bara få vara som man är och leva i nuet? Jag är en spontan och ganska rastlös själ, därför jag alltid har full fart och har olika bollar i luften hela tiden men när någon då säger till mig att jag måste tänka på framtiden och "sluta leva i nuet" får mig att få ångest. Självklart är framtiden viktig och man ska alltid tänka framåt men man måste även kunna leva i nuet för helt ärligt vet man inte om man vaknar imorgon eller inte. Jag prioriterar att ta vara på varje dag, varje minut och leva till fullo. Jag vill inte ligga på äldreboendet och tänka "jag borde gjort så mycket mer i mitt liv som gör mig glad" det kan vara allt från en extra lyxig frukost till en resa genom USA. Jag är trött på att alla vet hur man ska leva sitt liv. Ta vara på den tiden du har istället och do more what makes you happy! Jag vet att man behöver utbildning och allt annat i livet men jag vill hellre bli rik på erfarenhet och njuta av livet innan jag stadgar mig som jag säkert kommer göra en dag men även då kommer jag njuta av dagarna och ta vara på de personer som ser mig för den jag är. Man bestämmer helt själv hur man vill att livet ska se ut ingen annan, därför gör det ont när andra försöker ändra på mina åsikter och tankar om hur jag lever mitt liv.

Likes

Comments

Har haft ett par underbara dagar med my heart i Stockholm. Åkte upp i onsdagskväll så vi fick två hela dagar i staden. Kan ju inget annat än att sakna Stockholm lite, kommer alltid finnas i mitt hjärta. Kanske inte bara var rätt tillfälle för mig att flytta upp får helt enkelt ge de ett nytt försök snart. 

Det har varit skönt att komma iväg från jobb och annat och bara få unna sig lite av allt. Jag är nog inte ensam om att ha varit på Justin Bieber, och jag hatar folk som klagar men är faktiskt lite missnöjd med konserten tyvärr. Han var liksom inte med i matchen, trött på livet hade jag sagt. Men självklart har alla dåliga dagar, veckor, år så jag är bara glad att han inte ställde in konserten. Kan ju inte klaga på stämningen och sällskapet hade en perfekt kväll ändå. 

​Glöm inte sätt på bästa kvalite på videon annars suger den!

Likes

Comments

Just nu är det tredje världskriget i mitt huvud. Det är väldigt mycket som händer i mitt liv just nu och jag känner att känslorna börjar koka över. Det är inte bara en känsla utan flertal känslor och det gör det inte lättare att komma fram till något vettigt svar. Men en sak har jag kommit fram till och det är att jag inte behöver något/någon som ger mig negativ energi. Jag tänker omge mig av de personer jag mår bra av och som sprider glädje och omtänksamhet. Ut med de gamla och in med det nya.

Men något jag tycker är jätteviktigt att tänka på oavsett om hjärnan skriker tredje världskriget eller hjärtat har gått i tusen bitar är att man visar sin tacksamhet till de som alltid finns vid din sida och även till människor i din närhet/vardag. Det vi måste tänka på är att man inte är ensam över att må dåligt, att andra människor i din närhet kan ha allt från en dålig dag, saknad till depression. Om man då ger lite av sin egna tid och energi genom att bara till exempel ge en komplimang eller ett leende kommer du gjort personen positivt överraskad och den känslan gör att man omedvetet blir på lite bättre humör, lite gladare. Det är allt för många människor som mår psykiskt dåligt i dagens samhälle och ändå hjälps vi inte åt att prata om det. Jag vill bara att vi ska vara rädda om varandra och förstå att man aldrig är ensam.

Glöm inte bort att ett leende kan göra någons dag. Ta hand om varandra.

Likes

Comments

Världens vackraste syster, kan inte med ord beskriva hur mycket kärlek du sprider och ger mig. Kan inte med ord beskriva hur vacker du är till både insidan och utsidan. Är så glad att jag har dig i min närhet du gör mig till en bättre person.

Likes

Comments

God morgon, Chris Brown spelas på högsta volym här hemma just nu för vet ni vad? 2 juni kommer han till stockholm och jag är överlycklig. Måste bara köpa två biljetter, men inte samma tryck på hans biljetter som de är på vissa andra.

Idag är jag ledig och ska möta upp Alex i stan runt ett för en heldag tillsammans. Ikväll ska vi faktiskt gå på "the golden year gala" med Hanna & Amanda, och det kommer bli så roligt! Att äntligen få se och höra de två live. Har precis läst ut deras roman ​försoningen ​och jag gillade den. Väldigt lättläst men väldigt bra. När jag väl börjar läsa en bok kan jag inte slitas från den. Men jag ser verkligen fram emot kvällen, frågan är bara vad man ska ha på sig? Om man ska vara galafin eller bara festfin? Det återstår och se. 

Likes

Comments

Har glömt att visa hur jag bor. Jag har sagt tidigare att det är en väldigt liten etta men vet ni, jag klarar mig alldeles perfekt på 23 kvm. Såhär ser iallfall rummet ut, plus en toalett och en hall. Dörren ni ser på bilden är en liten garderob. Kan laga mat, sova och gå på toa mer behöver jag inte. 

Likes

Comments

Att det redan är 15 maj känns sjukt. Tiden går alldeles för snabbt. Känns som man inte kommer hinna med allting man vill göra "innan man dör". Men man får göra så mycket som möjligt och inte glömma bort att njuta.

Förlåt att jag har varit dålig på att uppdatera, men full rulle hela tiden, dock älskar jag det. Haft både Lin och Kajsa här på besök och det har varit underbart att äntligen får träffa de efterlängtade tjejerna. Vad har vi gjort? Vi har ätit gott, druckit gott, dansat fult och jag har bara haft en underbar vecka helt enkelt. Jag är verkligen så tacksam för alla fina människor jag är omgiven av. Glöm aldrig bort att ni är bäst.

Några tips jag har till er än sålänge, förfestställe drinkställe helt klart Mr french. Supermysigt ställe vid slussen, med drinkar som är fantastiska och härliga människor. Det har även mat men inte ätit där än men det ska vara jättebra de också.

Rosendals trädgårdar har ett supermysigt fik som jag verkligen gillade, det känns som man sitter i en trädgård på Gotland med jättegod mat och hemmagjorda bakelser som smakar som en bit av himlen. 

Ciao Ciao ​en italiensk restaurang på odenplan som har underbar mat och supermysig uteservering och även inne är det gosigt. 

​Mother ​en restaurang på mäster samuelsgatan som jag och Kajsa åt på igår och maten var hur god som helst och världens roligaste meny. De är "rawfood" stuk på de men självklart finns de vissa maträtter som är tillagade men de mesta skulle jag säga nyttigt och superfräscht. Jag älskade den restaurangen. 

Likes

Comments

Nu ska jag berätta mina vänner vart min kväll slutade. De började redan iförrgår min första jobbdag på nya jobbet. Det kom fram en kund och jag hjälpte henne gjorde mitt bästa då jag inte riktigt kan allting än. Men kvinnan tog allt med ett leende på läpparna och vi började prata om allt mellan himmel och jord, hon började fråga mig hur min jobbsitation såg ut och jag berättade som de var att jag var nyinflyttad, min första jobbdag bl.a. Hon började då berättade att hon var butikschef för Dyrberg/Kern som ligger inne i Åhléns i city och det slutade med att vi bytte nummer och idag slutade det med att jag provjobbade hos henne och har skaffat mig ett extrajobb. Känns väldigt bra och kul att folk uppskattar de man gör. Men nu har jag väldigt mycket nytt och lära mig, men som jag sagt tidigare jag älskar utmaningar och lära mig nya saker!

Likes

Comments