Header

Nu har jag valt att gå vidare från nouw.com. Portalen har varit bra i sig men har aldrig känt mig som hemma här. Det är finns fler anledningar till att jag väljer att gå vidare. Men mer om det på nya bloggen. Det blev en kort visit här men nu drar jag vidare och etablerar mig på Itgirls.se en dotterportal till Modette.

Jag finns nu mera på linneahedstrom.itgirls.se och jag hoppas verkligen att ni följer med mig dit. Nya bloggen är redan uppdaterad. Nu kör vi!! PUSS

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Mode och outfits

Jacka - Nelly // Skojrta - HÄR // Jeans - Ginatricot // Skor - HÄR // Choker - HÄR // Örhängen - H&M

Igår var jag och Eric och fotade lite i hamnen. Det hade tyvärr hunnit blivit mörkt. Det blir ju mörkt redan vid 15.00 nu. Men vi försökte hitta rätt inställningar till kameran men det gick sådär. Det var svinkallt också, därför bilderna är så otroligt stela. Idag tänkte jag fortsätta lära mig lite om kameran så hoppas jag att bilderna kan bli finare och finare. Men ju bättre kamera man har desto svårare är det att fota.

Likes

Comments

Vardag och allmänt

Då var det fredag igen och veckorna tycks bara försvinna förbi. Snart är det jul. Dagen började med jobb för att sedan åka vidare till media markt och köpa ett objektiv till min nya kamera. Det blev ett 50 mm f 1.8 som jag verkligen gillade.

Nu har jag precis kommit hem. Jag har varit på gränden och käkat med några vänner. Så mysigt att bara sitta och snacka i flera timmar. Jag passade även på att fota lite. Jag måste verkligen lära mig kameran, alla olika funktioner och hur man jobbar med iso och bländare. Men träning ger färdighet så att säga. Detta bilder är helt oredigerade och direkt från kameran.

Nu ska jag kika vidare på idol. Trevlig helg!

Likes

Comments

Nu har jag äntligen investerat i en betydligt bättre komora. Så jag kan leverera riktigt bra bilder till er här. Men då behöver jag också göra mig av med min gamla.

Den köptes för ett par år sedan, kvitto finns. Objektivet köptes i somras. En perfekt kamera for dig som vill ta fina bilder med bra kvalitet. Du får alltså med kamerahus, standard objektiv plus ett 50mm f 1.8 som är perfekt till att fota porträtt, outfitbilder, matbilder och andra närbilder. Du får en blurrig/suddig bakgrund.

Nypris för allt cirka 6000 kr.

Mitt pris 2500 kr.

Likes

Comments

En parfym är kanske den mest köpta julklappen. Och nu i juletid tänkte jag dela med mig utav ett tips på parfym för tjejer som jag bokstavligt talat älskar. Det är D&G 3 L'Impératrice. Det började med att Sofia hade den för några år sedan sen önskade jag mig den i julklapp sen har jag bara fortsatt fylla på den när den tagit slut. Ett bra tips till dig som tänkte köpa en parfym till mamma, syster, kompis eller flickvän i julklapp. Och för att kunna komma undan lite billigare brukar parfymen ligga betydligt lägre i pris på internet. Kika in HÄR.

Likes

Comments

Tips

Nu är vi uppe på julklappstips runt 300 kr. Har du svårt att veta vad den personen du ska köpa julklapp till gillar går alltid några fina glas hem. Eller vet du att personen är en riktig fashionista ska du satsa på den röda sammetsväskan från Ginatricot.

Likes

Comments

Vardag och allmänt

Godmorgon lediga onsdag. Som vanligt är jag ledig på onsdagar vilket är ganska skönt att få ett break mitt i veckan. Min natt har varit usel och hatar verkligen när det blir så. I helgen när jag spelade match fick jag en smäll på tån och den blev genast blå och svullen. Igår när jag skulle träna och det var minus grader gjorde det så ont att jag inte ens kunde gå på den. Kanske att jag har en spricka. Jag tror det, men det finns inget att göra.

Idag ska jag åka till psykologen sen om jag orkar och känner mig pigg ska jag ut på stan med jobbet på en liten shoppingsafari. Men jag får se hur jag mår. Nu ska jag käka upp min goda frukost bestående utav vörtbröd med ost och en kopp kaffe. Godaste frukosten. Mums!

Likes

Comments

Hem och inredning, Vardag och allmänt

Och då var julen snart här vilket innebär en massa julstök och julpynt. Förra året vid den här tiden mådde jag så himla dåligt och julkänslan fanns aldrig där. I år har jag bestämt mig för att göra det bästa utav det, jag ska till och med fixa en gran i år. Men frågan är. Ska man ha en plast eller riktig? En stor eller liten? Jag har ingen aning. Det enda jag vet är att jag vill att min gran ska gå i guld och silver.

Ska ni ha en gran? I så fall en äkta eller en fejkad?

Likes

Comments

Vardag och allmänt

Varför driver jag min blogg egentligen. Svaret på det kommer här. Redan när jag var liten har jag alltid haft intresse för att skapa. Jag ritade mycket, jag skrev låtar, jag designa mina egna kläder och mycket annat. Jag har alltid gillat att skriva och har flera böcker där jag dokumenterat mitt liv, mina känslor och mina tankar. Bloggen har varit ett ställe där jag samlat mina intressen. Jag tycker det är så otroligt kul att blogga, annars hade jag aldrig fortsatt. Jag lägger ner så mycket tid och tanke bakom allt som publiceras. Det går åt ett par timmar om dagen till bloggen då jag försöker publicera minst ett linlägg om dagen. Men vad är det som driver mig framåt?

Jag vill jobba i mediabranschen och bloggen har jag alltid sett som ett startverktyg till att nå dit. Det har redan öppnats en del dörrar och jag är verkligen super glad att jag fått den chansen. På bloggen får jag visa vem jag är och vart jag vill. Sen är det givetvis super kul att få sitt liv dokumenterat.

Likes

Comments