Header

Contains affiliate links

Sista helgen i maj så är jag och Robin bjudna på bröllop, vilket ska bli så himla kul! Älskar verkligen bröllop.
Så nu såg jag ett tillfälle att äntligen få köpa en klänning från ett av mina absoluta favoritmärken när det kommer till klänningar: Chi Chi London. Jag sitter just nu och velar mellan två stycken, men det lutar mer åt den ena.
Här är alternativen:
Jag är nog faktiskt mest sugen på den till höger, tror den passar bäst på ett sommarbröllop, eller vad tror ni?

Med den blå klänningen hade jag tänkt mig silverskor och en silverkuvertväska. Med den rosa funderar jag på antingen guldskor och guldväska ELLER röda skor och röd kuvertväska. Så. SVÅRT.
I need help!Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Jag och Robin åkte upp till dalarna efter jobbet i fredags för att umgås med min mamma, lillebror, mammas man och mina två styvbröder. De har en stuga cirkus 20 minuter från Rättvik och ligger precis vid Siljan. Supermysigt!

Kände mig lite smådepp till och från, men hade också många trevliga och roliga stunder såklart.
Fick hur som med mig systemkameran upp så blev några bilder! Har inte fört över alla till mobilen så delar bara med mig av några.

Likes

Comments

Kände mig lite lagom depp på jobbet idag. Ville bara stanna kvar hos mamma och umgås med Nonna...men nej, jag var tvungen att arbeta.
Det hjälpte inte att dagen var superseg. Vi hade knappt någon mottagning idag och så kom det typ 5 patienter till akuten på hela dagen, och de administrativa uppgifter jag har just nu är för bökigt att hålla på med i receptionen. Så det blev mest bara att sitta där och vänta ut tiden. Trist.

Och så nu har jag och Elinor legat och pratat och myst, vilket får mig att känna mig ännu mer ledsen för att hon ska åka hem imorgon. Vill ha min syster här så vi kan träffas när vi känner för det istället för att det ska behöva planeras in flera veckor innan...men vad ska man göra?

Likes

Comments

Jag tog som sagt ut en semesterdag idag så jag kunde hinna umgås lite med min syster och systerson. Så himla värt!
Vi har gosat, strosat i Nacka Forum och ätit semlor från Thelins.

Vi shoppade lite kläder åt Elinor. Hon har länge sagt att hon är så trött på sina gamla kläder, och är man nybliven mamma på mammapeng så är inte saker till en själv det man prioriterar.
Så jag lät henne faktiskt plocka ut några grejer och så köpte jag dem åt henne <3 ett par byxtights och tre toppar. Inga direkt dyra plagg men alltid något.


Sen har ju dagen självklart mest bestått av en massa bebismys<3 går inte att få nog av den här godingen!

Likes

Comments

Vi somnade någon gång efter 01.00 i natt. Jag var på väg att somna någon gång runt 23.00 men sen började Robin spela en massa musik och helt plötsligt så hade vi dragit igång ett musikquiz. Så random men så kul!
Däremot kändes det när klockan ringde 05.15...och resten av dagen. Det är verkligen inget vi kommer göra varje dag haha.

Imorgon har jag lite spontant tagit en semesterdag så jag hinner umgås med min syster och systerson innan de åker hem igen på torsdag. Men det blir ändå upp tidigt då jag tänker åka med Robin så jag hinner med bästa morgongoset med Lokeman <3

Likes

Comments

Två månader in och jag tog mina första jämförelsebilder idag. Ni kanske inte tycker det är mycket som hänt på den här tiden men jag är så nöjd med att faktiskt kunna se en skillnad!
Det här gör mig bara så mer taggad på att fortsätta. Hur kommer de här bilderna se ut bredvid bilder om 2 månader till? Så spännande!

Ursäkta att de första bilderna är tagna på så fult sätt, men ärligt talat så var jag nog egentligen inte så pigg på att ta de där bilderna, alltså ansträngde jag mig inte för att få till nå bra ;) men man kan ändå se framstegen tycker jag.


Kan väl tillägga att jag i torsdags vägde in mig på 70.2kg. Har ju blivit lite fuskande så hade säkert kunnat stå under 70, men fortfarande neråt!

Mitt nästa fokus nu är mina armar. Jag tycker det är en kroppsdel som är väldigt svår. Genetiskt sett så har jag lite större överarmar, för även när jag var yngre och smal som en sticka så var mina överarmar ändå åt det dallriga hållet ;)
Menmen, har redan kört mer armar de senaste gångerna så det blir nog bra det här!

Likes

Comments

Har varit sånt tempo den här veckan så vi har intagit softarläget. Det är också vår fuskhelg så jag har ett glas Coca Cola Zero och lite Tony's choklad att njuta av medan jag spelar Sims 3.

Hur ser er lördag ut? Kommentera så kikar jag in på er blogg!

Likes

Comments

Idag kom min syster och systerson upp till Stockholm!
SOM vi har väntat och längtat.
Jag och mamma gick tidigare från jobbet för att hinna handla och ha oss så att allt var klart till de kom hit, så när de var framme så var det bara massa gos till vi skulle laga mat. Så bra!

Jag är så kär i denna lilla unge. Det är så svårt att förklara hur man känner för sina syskonbarn för någon som själv inte har ett, men det är verkligen kärlek rakt igenom. Gullungen.

Likes

Comments

Avtackningsmiddag för en av våra doktorer som går i pension. Får skriva mer om kvällen sen!

Likes

Comments

Är så fruktansvärt trött - ovanligt?
Nu är det inte trötthet pga jobbet utan för att jag sovit så dåligt senaste nätterna. Legat och snurrat, drömt mycket och konstigt, vaknat ofta...skönt att helgen närmar sig i alla fall.

Imorgon ska jag sova hemma hos min mamma så tyvärr lär väl sömnen inte bli den bästa då heller. Men jaj-ja, en rolig kväll som väntar i alla fall!

Föresten. Vem beställde tillbaka vintern? Skäms.

Likes

Comments