Header

Avtackningsmiddag för en av våra doktorer som går i pension. Får skriva mer om kvällen sen!

Likes

Comments

Är så fruktansvärt trött - ovanligt?
Nu är det inte trötthet pga jobbet utan för att jag sovit så dåligt senaste nätterna. Legat och snurrat, drömt mycket och konstigt, vaknat ofta...skönt att helgen närmar sig i alla fall.

Imorgon ska jag sova hemma hos min mamma så tyvärr lär väl sömnen inte bli den bästa då heller. Men jaj-ja, en rolig kväll som väntar i alla fall!

Föresten. Vem beställde tillbaka vintern? Skäms.

Likes

Comments

Motivationen för att hålla igång det hälsosamma livet kommer och går.
Visst, vi tar oss iväg till gymmet minst tre gånger i veckan och har gjort det sen runt jul, men det betyder inte att det bara blir roligare och lättare. Inte för oss i alla fall.

Hur som helst så fick jag mig en kick av motivation idag när jag stod på löpbandet. Jag satte upp ett mål för mig och tänkte ut några punkter som förhoppningsvis ska få mig att tagga till när jag börjar tappa det.

1. Vill vara nere på 66 kilo till 31/5 (av anledning jag inte kan nämna just nu)
2. Tanken på att kunna ha shorts i sommar utan att känna mig obekväm (bokstavligt talat. Hur skönt är det när låren skaver?)
3. Kunna hoppa ner en storlek i personalbrallorna!
4. Förhoppningsvis hålla mig friskare (vilket innebär more cash haha)
5. Gå på shopping spree när jag nått min målvikt (cirkus 64 kilo)

Så fort jag kommer på fler saker som kan peppa mig så tänker jag skriva upp dem, för ibland när det är som tradigast är det också svårast att komma ihåg anledningarna man gör det för, och då är det bra att ha listan att påminna sig med.


Likes

Comments

Idag fick jag hem två boxar från Glossybox. Februari men också JANUARI. Jäklar vad jag har fått vänta på den. Fick ett sms för lite mer än två veckor sen att min box var på väg (januari) men den kom aldrig. Så i torsdags mailade jag dem och frågade vars den hade tagit vägen. Och så nu idag så hängde dem (se: låg på trappgolvet, urtrillade ur påsen) där och väntade på mig.
Hade inte innehållet varit så bra så hade jag nog varit lite mer bitter ;)

Likes

Comments

Idag är det söndag, men det tror jag inte det är någon som har missat.
Väcktes av Robin runt 10:45 med ett "Älskling, klockan är jättemycket!". Jag trodde klockan skulle vara typ 13:30, så som han lät, men så farligt var det inte. Men helt klart skillnad från när vi brukar vakna på helgerna.

Det blev i alla fall en sväng till gymmet idag. Kände att jag nästa gång borde orka höja vikterna lite på de maskiner jag kör. Kul!

Sen vid cirkus 14:30 så var Robin tvungen att åka in och jobba en timme och jag blev kvar här hemma. Oftast när han jobbar söndagar (vilket händer kanske 2-3 gånger om året) så brukar jag hänga med, men jag kände faktiskt för att röja runt här hemma, och känner jag så då är det bäst att köra på det haha. Så plockade, fixade med tvätten, dammsög och dammtorkade. Känns så bra nu! Trevligt att börja nästa vecka med ett rent hem.

Och nu sitter jag här och myser i vårt lilla hem. Ljus är tända i princip överallt och det doftar minttryffel av vårt Woodwickljus. Mumma!

Likes

Comments

Myslördag, men ändå något produktiv.

Vi tog en promenad vid Lövhagen vid lunchtid och tog lite bilder. Sen åkte vi hem och hängde upp vår nya spegel. Jag tror jag nämnde den för någon vecka sen, att jag hade hittat en på Jysk som jag ville ha men som Robin inte var säker på.
Men i onsdags åkte vi och köpte den och idag så hängd evi upp den. Väldigt meckigt för att få den i rätt höjd osv, men det blev så bra! Eller vad tycker ni?

Sen så har jag även bakat cupcakes. Jag gjorde nåt konstigt med spritsen så frostingen blev bubblig och konstig, och det gick inte alls att forma till det som jag ville. Menmen!

Likes

Comments

Jag har putsat glaslådor på jobbet.
Inte bara, men tillräckligt för att vara öm i nyporna nu haha.

Sen har jag pratat lite med pappa om en tatuering som vill göra tillsammans. Kan slänga in en liten sneakpeak. Det jag har målat är bara för att känna av hur stor jag vill ha den.

Likes

Comments

Sen jag började jobba heltid har jag tappat så mycket av den ork jag hade att ta hand om mig själv och hemmet. Den energi jag har lägger jag på att ta mig till gymmet...och använda tandtråd.

Men när man är borta lite drygt 12 timmar om dagen så blir det väl så. Jag går hemifrån cirkus 5.50 och är hemma igen typ 18.00, och då har jag bara varit på jobbet. Sen ska man hem, träna, laga mat, duscha och fixa sig, städa upp i kök osvosv...och jag önskar verkligen att jag hade energi över till att ta tag i allt, för jag VILL ju. Jag VILL att vi ska ha ett fint och städat hem. Jag VILL att tvättkorgen ska hålla sig från att välla över. Jag VILL orka ta tag i allt på en gång. Men jag vill också kunna ha tid att ta det lugnt...

Att det ska vara så svårt att hitta balans i det vardagliga livet.

Likes

Comments

Beställde hem en ansiktskräm och några badkuber från Yves Rocher i helgen och fick paketet idag.
Ser ni storleken på kartongen? Alltså...onödigt. Det var inte heller för att kunna packa in allt säkert för de åkte bara omkring sådär tillsammans med fakturan.

Likes

Comments

Har lagt mig i sängen och tänker varva ner med lite Harry Potter. Är väldigt trött i både kropp och sinne. De här dagarna innan mensen ska komma är verkligen inte roliga.
Har dessutom storstädat här hemma vilket känns typ lika ansträngande som ett pass på gymmet.

Så god natt världen.

Likes

Comments