Header
View tracker

Då kör vi igen då!
Kommer bli svårt nu när vi har så mycket gosaker hemma som kommer locka en...men det är bara att stå emot ;)
Förhoppningsvis kommer Robin också ihåg att kolla upp hur han gör med jobbet när han ska skaffa gymkort. Vi får se.

Nu ska jag sitta här vid min dator på jobbet och dricka mitt te. Önskar jag haft honung att ha i, blev väldigt sugen på det nu...konstigt? Pffh.

Ha en bra måndag hörrni!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Men det det behöver inte vara något negativt!

Vi skulle åka iväg till tippen med vår samling grovsopor, men vi kunde inte hitta vårt kort som vi behöver för att komma in där, såå...vi fick bära upp allt till lägenheten igen och ta det nästa vecka istället.

Eftersom vi nu har några extra timmar utan något planerat så bestämde vi oss för att istället åka till Heron City och gå på bio. Riktig myslördag!

Jag passade även på att sminka mig, vilket jag som sagt så sällan får tillfälle att göra. Provade min nya concealer från Chanel. Alltså. Jag. DÖR. Den är så fantastisk! Testa den om ni får möjlighet!

Ursäkta mina hemska ögonbryn.

Likes

Comments

View tracker

Har inte skrivit på SÅ länge. Skäms nästan.
Efter London har jag varit sjuk och seg och har kommit av mig helt med typ ALLT. Ugh.
Konditionen lär ju vara helt borta och de lilla fasta med kroppen jag lyckats fixa är la tillbaka till där jag var innan. Men, har jag lyckats en gång kan jag göra det igen! Försöker jag intala mig själv i alla fall haha.

Det var verkligen lättare att motivera mig själv när jag uppdaterade här samtidigt, för jag ville inte ljuga här. Ingen mening med det liksom. Så nu ska jag köra igen. Håller ni på mig??


Så ikväll får bli en "sista" softardag. Har redan börjat den med att tvätta mina smutsiga sminkborstar.
Hur ofta rengör ni era?

Likes

Comments

Ugh. Dagen har varit rörig till och från. På jobbet gick det la bra men det var en del stressiga patienter. Kom hem och lagade mat så snabbt jag kunde så vi kunde komma iväg och veckohandla. Ah. Äsch. Det blev ganska sent ändå så jag kom tyvärr inte iväg på en springrunda.

Har en känsla av att det inte kommer bli mycket av det eftersom jag har lite att fixa inför Londonresan på fredag! Jag är sån som får riktig resfeber och tänker typ bara på förberedelser och har inte direkt plats för annat.
Tror ni förstår ;)

Har badat, ätit vindruvor och kollar youtube i typ en timmeish. Nu ska jag faktiskt mysa ner mig i soffan en stund innan det är dags att sova.

Likes

Comments

Jag är så ledsen att jag har varit dålig på att uppdatera er här de senaste 2 veckorna. Sjuk, pms och trött. Blöh. Dålig ursäkt kanske men faktiskt sant. Har inte haft nån större lust för nånting. Men. Nu så känner jag mig bättre :)

Den här veckan har jag i alla fall varit ute och sprungit 4 gånger och traskat runt i Stockholm i MASSA timmar en dag. Ätit bra till och från.
Har som sagt inte känt mig riktigt som mig själv senaste tiden så har lite svårt att säga att jag "mått bra", men nu de senaste dagarna har det varit helt okej!

Vikten ligger och skvalpar runt 70kg vilket är 👍🏻 men som jag skrivit tidigare så är det inte allt för mig med det här. Det jag går ner går jag ner, helt enkelt. Vill bara må bra.

Nästa vecka blir nog lite mer spännande så kika in då ;)

Likes

Comments

Vilket galet trist väder vi har haft idag.
Hade man legat hemma i soffan med täcket och någon bra serie så hade det varit så mycket trevligare. Men nej. Jobbajobba!

Har i alla fall varit ute och sprungit tillsammans med Robin, vi har ätit tacogratäng och nuu ska jag bada och ha det mysigt :)

Likes

Comments

Jag skrev ingen sammanfattning för förra veckan. Borde kanske göra det. Även fast hag var stillasittandes och åt lite för dåligt.

Aja. Nya tag nu! Känner mig bättre och mitt värsta pms-sug hade jag igår så fr.o.m nu så blir det lättare igen! Taggad som attan också! Hoppas på att få till formen lite till de sista dagarna innan London. Tveksamt men vi för ett försök ;)

Likes

Comments

Jag har inte haft någonting att uppdatera. Har legat hemma mån-tors sjuk och blöh.
Tog mig till jobbet idag däremot. Vi hade ett möte som jag inte skulle missa och sen var de så kort om folk så jag hade inte så mycket att välja på. Men kändes sådär. Fortfarande väldigt segt.

Men jag hoppas att jag kan få känna mig hundra igen senast på söndag så jag kan få sätta igång igen! Den här veckan har ju varit panikdålig. Inte ätit överdrivet bra och inte rört mig alls. Alltså visst, man måste låta sig vara sjuk men jag hade verkligen hoppats på att komma ännu mer i form till Londonresan som är om två veckor.
Aja. Det blir nog bra det.

Nu ska jag i alla fall sätta mig och spela lite Sims 4 och lyssna på Handens fem fingrar på repeat. See ya.Likes

Comments

Då var det min tur att bli förkyld då. Sitåsså.
Är snorig, har ont i huvudet och halsen och är bara allmänt hängig.
Hoppas det går över fort...

Igår låg jag i soffan och kollade Teen Mom OG hela dagen och sov lite tillochfrån.
Idag lär väl vara ganska lik gårdagen. Började med frukost och Teen Mom OG men kanske blandar in lite youtube och Glee också hah...


Krya på er andra som också ligger hemma och är sjuka!Likes

Comments

Femte veckan kan bockas av, och första veckan på andra månaden är avklarad. Det här har helt klart varit den sämsta veckan hittills. Jag har inte orkat lika mycket som tidigare och jag gar fuskat mer med godsakerna. Jag har inte överdrivet det men det har blivit mer än jag önskat.

Jag tror att jag har något i kroppen som sänker mig, helt klart, och jag är rädd att det håller på att bli värre så nästa vecka kommer väl säkert bli ÄNNU dåligare när det kommer till träningen. Aja.

Vågen hade i alla fall en något lägre siffra: 69.8!
Jag är under 70 igen :) hade trott att det skulle stått still så det var en trevlig överraskning.

Så allt som allt en rätt dålig vecka med ändå helt okej resultat. Nu till bilderna dåå.

Likes

Comments