Nu var det ju ett tag sen jag skrev senast och det är ett par saker som har hänt. Jag är inte längre i stugan, och har inte kunnat skriva eftersom när jag kom hem var jag heelt slut och sista dagen vi var där bestämde vi oss helt spontant att gå på Hov1 i Västerås (inte första gången, hehe) och hann bara vara hemma en dag sedan åkte jag iväg en vecka igen. Killarna var lika bra som vanligt och är hur glad som helst för att fick träffa Valter. På festivalen spelade också Peg Parnevik och Anton Hagman.

Den här veckan kommer inte bli särskilt händelsefylld för kommer nog mest sova, men ska försöka uppdatera lite då och då.

Obs,, det är 2 till killar med i Hov1, men fick inte så bra bilder på dom, men alla 4 är heeelt underbara <3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Har inte riktigt något att skriva, men nu har vi varit i stugAn i 2 dagar och imorgon är det midsommar, inte jätteintressant men min kompis dampar så stress skriver detta:)) hejdååå

Likes

Comments

Imorgon åker jag och min kompis till Ösby, som ligger nånstanns i Vallentuna tror jag. Vi ska fira midsommar tillsammans med hennes släkt och bo i en sommarstuga i 1 vecka, så idag ska jag nog bara packa klart och handla. Inte så händelserikt kanske. Bilden ovan var tagen i Sigtuna i fredags när vi gick på nån ''strandpromenad''.

Likes

Comments

Igår spenderades dagen med denna tönt, vi gjorde inte mycket mer än att gå runt på stan, tog en kvällspromenix längs fyrisån och träffade 2 kompisar. Vet inte riktigt vart jag vill komma med denna blogg, är sämsta fotografen och är inte direkt ett fan av att skriva, men hade tråkigt så vrf inte. Idag ska vi antagligen fira vår kompis som fyller 18, sen åker vi väll tillbaks till Knivsta och gör något.

Likes

Comments