Jag har inte varit ute och springa på jätte länge och känner verkligen att jag skulle vela springa av mig lite.

Jag hade faktiskt tänkt stiga upp 1h tidigare än vanligt imorgon på morgonen för att springa. Dom som brukar springa på mornarna säger att det är super effektivt och en bra start på dagen men sen igen så är det så mörkt hela dagen och blir nästan int ens ljust haha. 

Ska kolla om jag orkar dra upp mig och hur sent det blir fören jag går och sova idag för vilan och sömnen är ändå viktigare.

Men vi får se hur det blir 😄
kramar Linnea

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Bilderna är från We ❤️ it! 

Likes

Comments

Hallo och sorry för dålig uppdatering... mitt liv har stått ganska stilla under höstlovet haha. Så har inte haft mycke att säga.

Idag blir det mycke skolarbete och så är det min tur att gå en lång promenad med Wilda! Men man måst vara glad att få gå ut nu när det är fint och relativt varmt ute för snart kommer snön. Senare ska jag också på friidrottsträning och jag hoppas på ett lite lungnare program efter en hejtisk vecka med match och träning.

Imorgon fyller den bästa Danne år ❤️ efter det är det bara jag kvar som 15åring...

Ha de skönt! kramar Linnea

Likes

Comments

Idag är det fredag!

Det känns egentligen som söndag eftersom jag har varigt ledig i 2 dagar nu. Men idag har varigt en skön dag.

Jag och min syster åkte till stan och träffade vi pappa för att äta. Sen så drack vi kaffe och gick runt i butiker och drömde om allt vi ville ha och hade de roligt. Efter det tvingade Karin mig på en bio jag hade sett typ en vecka innan men det var ändå helt kiva att se den igen. Den heter The Intern och om ni har en ledigt kväll nångång och funderar på vad ni ska göra... se den!

Mamma som va på jobbresa från onsdagen kom också hem idag! Det är skönt att ha henne hemma igen. Imorgon hoppas jag på att få se flickorna igen och på söndagen ska jag till Karis på match. 

Gonatt! kramar Linnea

Likes

Comments

Finally!

Det har kommit ut en 12 säsong av Grey's Anatomy, redan en månad sen haha men jag märkte det ganska sent. Jag blev så glad när min lillasyster sa att det har kommit ut för ja hade totalt glömt bort det.

Men nu ska jag alltså ha en liten maraton med dom första tre episoderna som redan kommit ut. Och sen blir det igen en väntan på nästa. Det kommer vara såå underligt när inte Derek är med. Jag har faktiskt läst på många ställen att han slutade för att han hade bråkat med Shonda Rhimes, producenten och det är typ orsaken till många skådespelares slut i serien, synd. Men jag är ändå jätte exited! Hoppas det håller sig lika bra för hittills har jag varit helt indragen i deras liv haha.

Men hoppas ert höstlov har startat bra! Själv ska jag bara vara hemma då föräldrarna har jobb.

Sköt om er!
kramar Linnea

Likes

Comments

Hejsan!

Det är tisdag och jag vill redan att det ska bli veckslut. Det går såå långsamt.

Idag hade vi provutgivning i skolan och jag är nöjd ned mina resultat! Tyvärr så hade de blivit problem med engelska provet, såklart det jag hade velat veta vitsordet av mest... Men snart får jag också veta det.

Överlag har set nog gått ganska bra. Och provveckan har inte varit så tung som jag trodde. Sovmornar, extra träning och ledia dagar var inte så illa haha.

Nu sitter jag i bussen påväg till Solvalla för träning med landslaget.Ska bli kiva stt se dem igen!

Ha en skön tisdag!
kramar Linnea

Likes

Comments

Jag har gått igenom bilder från min senaste telefons minne och hittade några fina från ett tag tillbaka.!

Sommarmiddag med tjejerna!

Grillmat! ❤️

Långt hår och fransförlängningar ❤️

(inte en super seriös bild haha)

Kaffe i stan med den bästa och shortsväder 💕

Veckoslutets look med Annina ❤️

Kramar Linnea​

Likes

Comments

Skön söndag till er alla!

Hoppas ni har de super skönt och är redo för en ny vecka. Just nu ligger jag i sängen med despis och planerar lite grejor för veckan och jag hoppas på att jag ännu ska få ut mina vänner på en promenad lite senare på kvällen. Ett superskönt sätt att sluta veckan och hinna prata igenom saker med kompisarna!

kramar Linnea!


Likes

Comments

Hejsan!

Idag slutar jag först klockan fyra... jag ska hem och kanske träna lite om jag har lust. Senare blir de middag hos Danne med tjejena och fest!

Under veckoslute ska ja hinna me mycke, ser speciellt fram emot matchen!

Ha de kul!
kramar Linnea

Likes

Comments

Träna på morgonen - Man får mycket energi för dagen av det och piggnar till.

Ta på dig träningskläder – också när du inte orkar springa. Gå runt hemma i kläderna de ger dig en större feelis att gå ut o springa.

Unna dig bra träningskläder - Speciellt på vintern är det viktigt med bra utrustning. Belöna dig själv, kom ihåg att påminna dig själv om varför du har förtjänat det.

Spring i snygga löparskor - Är skorna inte jättekivoga, bestäm då att du får köpa ett par riktigt snygga löparskor om du har lyckats nå dina mål efter en viss tid som belöning.

Håll blodsockret stabilt - Ät var tredje timme, annars är det svårt att orka komma iväg.

Lite är också bra - känner du inte för att tröna, spring en liten runda ändå. Ofta kommer energin när du springer.

Träna med andra - Det är svårare att ge upp eller fuska när man inte tränar ensam.

Likes

Comments