Boots Gianvito Rossi, ögonskugga Dior, mockajacka Mango.

Likes

Comments

Friyay folks! Ledig även om planering av ett projektarbete står på schemat, men en kaffe i solen tänkte jag få till iallafall. Helgen blir lugn och det är precis vad jag behöver just nu, återhämtning inför kommande helvetesvecka. Trevlig helg!

Likes

Comments

Bilder från min favoritsida Dustydeco och Artilleriet.

Likes

Comments

Ledig dag. Blickar tillbaka på en jävla panghelg och mår dåligt över mars månad. Just nu är det bara helgerna som gör att jag ens tar mig igenom den här tiden på året. Men man kämpar på, snart är vi där igen!

Likes

CommentsÄven jag har slagit till på denna överhypade foundation. Den är bra, absolut. Men tycker nog att den fått lite väl mycket cred i alla recensioner jag läst. Den ger ett matt resultat fast med lyster, tummen upp för det. Naturligt resultat, tummen upp för det också men däremot lovar den ett resultat som ska hålla hela dagen och nej där åker tummen väldigt långt ner. Den håller precis lika länge som alla andra foundations jag testat, alltså inte så länge. Så nej det var ingen stjärnstatus på denna heller och jag fortsätter letandet efter den perfekta basen. 

Likes

CommentsLite såhär går jag klädd varje dag. Svart kappa, oftast en stickad tröja och svarta byxor men dom där skorna som fröken Kling bär skulle helt klart hotta upp min vardagliga klädsel. Hennes skor kommer från Margiela men tänkte spana efter ett något billigare alternativ. 

Likes

CommentsTisdag och är precis hemkommen från jobbet. Sitter ustlagen i soffan med senaste numret av styleby och en kopp varm mandelmjölk med honung(typ godaste som finns). Träna borde jag göra idag också men har 1000 andra grejer som måste prioriteras. Måsten är inte min grej men lika bra att börja beta av det nu. Så hörs senare eller imorgon! 

Likes

Comments