Hej på er!
Idag är jag ledig. Eller det kändes onödigt att åka in för en lektion på 45 minuter om hur man hittar på lärarplattformen. Det ska jag nog kunna lista ut ändå. Istället har jag fått i uppdrag av Martin att rensa bland mina grejer på vinden. Allt står dock i vardagsrummet nu och det är kaos. Fasiken vad grejer vi har. Vi har redan fyllt några sopsäckar med grejer vi ska slänga. Vi måste också bli klara idag för imorgon ska vi fixa inför när mäklaren kommer hit efter skolan på fredag och fotograferar lägenheten. Så jag ska väl börja nu, ni ser ju hur det ser ut liksom. Plus alla mina grejer från Umeå. Vet inte vart jag ska börja! Aja, kram!

Likes

Comments

Godmorgon! Idag börjar mitt pendlarliv som tack och lov bara kommer pågå fram till maj när vi flyttar. Hade faktiskt ingen lust att gå upp 5.30 imorse. Men men, jag är otroligt glad för att jag är här och inte i Umeå.

Tentan igår kändes bra. Svaren kom ut direkt efter att vi skrivit och då kändes det inte lika bra. Missförstånd och slarvfel. Hoppas att de är snälla i rättningen, då kommer det gå bra.

Skola idag 8.15-17.15. Så lång dag hade jag inte en enda gång uppe i Umeå och många dagar kommer se ut så nu framöver. Ska bli spännande att träffa nya klassen, har hamnat lite efter nu eftersom jag missat en del nollning och första skoldagen. Hoppas att jag kan komma in bra i klassen ändå, det är ju ändå en stor klass på 120 personer.

Ha en bra dag, kram!

Likes

Comments

Hej! Det går inte riktigt att fånga på bild hur fint det är där vi åker nu. Träden är helt vita, marken också och himlen är så fin.

Vi är påväg till Umeå. Vi (mamma, pappa och jag) åkte imorse klockan 8 och har några timmar kvar fortfarande. Det är långt dit. Vi ska bo på hotell eftersom jag inte har någon säng i mitt lilla studentrum. Imorgon ska vi flyttstäda och på måndag är det tenta. Pluggar lite i bilen men blev så trött och behövde sova en timme här precis haha. Aja jag måste verkligen läsa klart allt innan måndag så jag har inget val.

Hopps ni har en bra helg. Kram!

Likes

Comments

I maj flyttar vi hit! Solfjädern, Adolfsberg, Örebro. Underbart!

Likes

Comments

Lite fakta om mig ibland kanske är kul? Idag tänkte jag dra några dåliga vanor.

•Jag biter på mina läppar. Varje gång jag sitter i soffan, pluggar eller liknande (varje dag alltså) så biter jag tills det blöder. Gör ju inte ont, vet inte varför jag gör det.

•Jag petar alltid sönder huden runt mina naglar.

•Jag är väldigt spontan. Gör saker utan att riktigt tänka på vad som kan hända.

•Jag är väldigt velig av mig, har alltid svårt för att bestämma mig vad det än handlar om. Typ vilket godis jag ska köpa haha!

Kram!

Likes

Comments

Imorse slängde jag ihop en efterrätt jag tänkte vi skulle äta ikväll - chiapudding! Har gjort det förut med lite andra ingredienser men nu testade jag det här receptet:

•En burk (4dl) lätt kokosmjölk
•5 msk chiafrön
•Ca 2 dl hallon
•1 tsk vaniljsocker

Mixa allt, häll i skålar och ställ i kylen. I början får man vara med och röra om lite efter ca 20 minuter och kanske igen efter en timme. Chiafröna sjunker lätt till botten annars. De behöver stå ganska länge i kylen. Skippa vaniljsockret om du vill ha det ännu nyttigare.

Det smakar underbart gott (har såklart provsmakat). Kram!

Likes

Comments

Den här vasen och ljuset fick jag i julklappar. Perfekt nu till våren blev det! Snödroppar i vasen och underbar doft från ljuset. Kram!

Likes

Comments

Hej! Nu är det vår! Julen fick ryka i helgen och jag är redo för att shoppa tulpaner varje vecka och väntar på varmare tider haha. Kommer säkert dröja läääänge innan det blir varmt dock. Snöar ute nu.

Förstår ni hur svårt det är att hitta en lägenhet vi verkligen gillar, när vi bor i en vi renoverat så den är precis som vi vill ha den? Den här är ju perfekt liksom, och vi hittar ingen som är lika fin. Det är alltid något som vi stör oss på, något litet som olika vita nyanser på väggar och lister eller för gult ekgolv. Vi kollade på en som är superfin igår, helt nyrenoverad. Martin älskar den, men det är något som gör att jag tvekar men jag vet inte vad! Det är nästan det jobbigaste, att jag inte vet vad det är. Vad ska vi då leta efter istället?

Imorgon börjar nollningen, ska nog åka in på den då i alla fall. Hade tänkt strunta i det eftersom jag måste plugga men det blir nog kul! Kram!

Likes

Comments

Hej på er! Vet inte riktigt vad det är med mig just nu, har ingen ork till någonting, sover dåligt och har ångest. Det är mycket att tänka på just nu med tenta, ny skola, flytt och så vidare. Mobilen känns som ett störande moment och jag kollar knappt på den om dagarna. Det kom väldigt plötsligt, så jag hoppas att jag snart hittar tillbaka till mitt vanliga jag och kan vara lite mer aktiv här.

Nu ska vi i alla fall åka in till Örebro för att gå på lite visningar. Vi har hittat en lägenhet vi verkligen gillar nu men den visningen är nästa helg. Ska bli spännande att kolla på lite olika lägenheter innan det ändå. Kram!

Likes

Comments