View tracker
View tracker
View tracker

Som blev invigda idag, benpass är avklarat på gymmet, har hunnit med både kondition och styrka idag, förjäkla bra 👍👍 nu hem och äta chinesfood 😊🍜


Likes

Comments

1 1/2 timmes kondition fick det bli idag! Känner hur det blir lättare och lättare för min kropp att träna, trots att jag bara har tränat i två veckor 😉 varierat mellan löpband, tränings cykel & crosstrainern! 👍



Likes

Comments

Lite inköp som jag fått med mig hem 😊
Två T-shirtar 50:-/st
En jacka 500:-, kostad 2000:- från början.
+en massa hund grejer som jag inte orkar ta kort på 😊





Likes

Comments

Avslutar denna helg med ett lowcarb mål på Max, hundbad och gym! Fin dag!!

Likes

Comments



 

Antal: 5-6 stycken

Ingredienser
2 ägg
50 g smör
2 dl fet yoghurt (minst 10% fetthalt)
0,75 tsk salt
2 tsk bakpulver
2 dl mandelmjöl
1 dl pofiber*
2 msk fiberhusk
Vallmofrön

Bli inte avskräckt av att pofiber innehåller 12g/100g kolhydrater. Kolhydratsinnehållet är i sig helt ointressant om man inte räknar in mängd. I detta fallet innehåller 1 dl pofiber cirka 2-3 gram kolhydrater, utslaget på totalen blir det väldigt lite. Pofiber är dessutom bra för magen.

 

Gör så här: Vispa samman ägg, “halvsmält” (så det lätt går att blanda ihop) smör, yoghurt, salt och bakpulver. Häll i och blanda samman med resten av ingredienserna. Låt stå i cirka 5-10 minuter så att fiberhusk och pofiber hinner absorbera vätskan så att smeten/degen blir fast. Rulla till 5-6 stycken bollar. Lägg dem på ugnsplåten, strössla över vallmofrön. Grädda i 175 grader i cirka 15-20 minuter eller tills de fått fin färg.

 

Receptet kommer i från JillsMat

Likes

Comments

Lowcarb bröd med salami och kyckling-curry röra 😊 GOOOOOTT!! 😄

Likes

Comments