BRÅVIKEN LINNEA HANSON
BRÅVIKEN LINNEA HANSON
BRÅVIKEN LINNEA HANSON
BRÅVIKEN LINNEA HANSON

Här hängde jag i lördags med två fina vänner. Det skulle varit tre fina vänner men en av dessa tre valde att cykla vätternrundan... Ja ni hör ju? Helt galen kvinna. Eller egentligen skulle det ju såklart ha varit fyra, fem med mig, och den sista kommer vara exakt lika saknad varje gång, oavsett hur lång tid som går. Det är så fint med vänner man haft i så här himla många år för man delar så otroligt många minnen tillsammans. Både de allra allra roligaste minnena men även de allra allra tråkigaste och sorgsna. Och det är väl kanske på något sätt det som gör att oavsett hur lång tid det går mellan gångerna man ses så är allt ändå precis som det brukar. Men skärpning ändå, för det är för jäkla kul att ses. Önskar verkligen man hade mer tid på dygnet.

Likes

Comments

APAN ENZO LINNEA HANSON
APAN ENZO LINNEA HANSON
APAN ENZO LINNEA HANSON
APAN ENZO LINNEA HANSON
APAN ENZO LINNEA HANSON

Lite detaljer i hyllan här hemma. Det senaste är den där jäkla apan som Kalle tjatat om i flera månader. Som ni säkert redan misstänkte blir det ofta så att det är jag som tjatar om att åka och kolla inredning och köpa nytt och hit och dit och kanske lite mer sällan (någonsin?) som Kalle tjatar om saken. Däremot tycker han alltid det är kul när vi åker men ibland har vi inte riktigt samma åsikter gällande vad som ska inhandlas. Den här apan är en utav dem. Den var kanske inte direkt vad jag sökte just den gången vi var på Mio och därför blev det inte att den följde med hem. Sen dess har Kalle halvt på skämt tjatat om den här jävla apan i tid och otid. Så sist vi var där fick det helt enkelt bli ett köp. Jag gillarn faktiskt (både apan och mannen).

Likes

Comments

​Är det inte konstigt att man kan bli helt jäkla utmattad av att göra absolut ingenting? Jag har typ gått och lagt mig 2 och vaknat 12 de senaste dagarna. Blev helt förstörd av att börja 6 i söndags och sen sluta 22 i måndags och 23 i tisdags. Min kropp är helt förvirrad känns det som. Vet aldrig när jag borde gå och lägga mig och när jag borde gå upp.  Hard life. Sen hinner jag träffa Kalle typ 3 sekunder om dagen också vilket inte direkt gör saken bättre. Längtar ihjäl mig efter vår semester!

Likes

Comments

NUDE MATTE NAILS LINNEA HANSON
NUDE MATTE NAILS LINNEA HANSON
NUDE MATTE NAILS LINNEA HANSON

Har gått runt med riktigt kassa naglar i flera dagar nu. Massa utväxt, halvtrasiga och dassiga, en riktigt vidrig känsla enligt mig (mvh i-landproblem). Tog i alla fall tag i det igår och gjorde nya. Spexade till det lite med att göra matta naglar. Kan ju va kul att variera sig lite i alla fall eftersom ingen annan än jag verkar se skillnad på de 100 olika nyanser av beige/rosa jag har köpt in. Känner mig som en prinsessa nu i alla fall, blev hur bra som helst.

Likes

Comments

Uppe med tuppen och ett mingeläpple på väg till jobbet. Trodde aldrig jag skulle komma upp men det var inga problem. Längtar dock till jag slutar 14.20 vill typ gå och lägga mig då som det känns nu. Längtar till lunch med för då blir det hamburgare och aioli, favorit i repris från igår. Dröm.

Tur man har lille @emborgstrom som kan underhålla en på jobbet när man ska hålla sig vaken så här dags. Det är allt man behöver, och en nocco såklart då. Det var så himla fint när jag gick till jobbet imorse, kolla barra. Kanske borde gå upp så här tidigt lite oftare. Det lär ju hända...

Likes

Comments

Igår fick äntligen Rakel och jag ge vår present till Linnéa och Ida. Vi drog med dom till Yoump och jag lyckades försäga mig till Ida när hon suttit i bilen i tre sekunder. Skyller på att jag hade feber. Vi insåg att vi var för gamla för att hoppa för typ ingen av oss orkade hela timmen och framförallt inte jag som fortfarande mådde skit. Sen åkte vi ut till Rakels föräldrar och grillade grillbilar och körv. Vi hade även fixat chokladdoppade jordgubbar som bara är såå jäävla göött. Varför äter man inte det oftare? Hur svårt är det liksom? 

Idag har jag faktiskt haft en kanondag på jobbet. Fick veta halvvägs till jobbet att jag slapp prata i telefon och kunde vara teknisk support istället (bästa jag vet). Har inte pratat telefon sen januari typ så det kändes rätt gött pga livrädd. Och det var mängder att göra hela dagen så nu ligger jag utslagen i soffan post hamburgare och B&J och laddar om för en ny jobbdag imorgon. Börjar 05:50 så ska lägga mig ASAP. Blir dock tvungen att ta telefonen sista två timmarna imorgon men det borde man väl överleva.

Hoppas ni med får en fin helg!

Likes

Comments

BLIR SÅ TRÖTT LINNEA HANSON

​Näe vet ni vad nu är jag för jävla trött på det här. Har mått som en påse skit sen i tisdags nu och kan knappt gå 2 meter utan att bli andfådd. Igår när jag gick från bussen till föreläsningssalen kändes det som jag hade halsfluss typ för lungorna bara ok byeeee. Vet inte ens när jag var sjuk senast? Har nog inte ens varit sjuk i år alls när jag tänker efter. Aja jag ska i alla fall bota detta nu. Och det vet ju alla att det gör man bäst med 1 banan, 1 kiwi och lite C-vitamin mango med spirulina. Jag förväntar mig vara frisk 16.30 (4 timmar känns ju som en lagom lång tillfriskningsperiod?) för då ska jag och Rakel dra med Ida och Linnéa på äventyr för att fira att de fyllt år. 

Att jag skrivit hela 3 inlägg idag kanske säger en del om hur kul jag har? Am I right? Nu är det ju så att jag har sett alla avsnitt av Skam, gift vid första ögonkastet, biggest loser, vem bor här? sofias änglar, outsiders, skönhetsfällan. Och så de lite mer internationella då: pretty little liars, greys anatomy, criminal minds, prison break, blindspot, blacklist, how to get away with murder.... OSV. Och måste vänta in Kalle för att kunna se OITNB som kom ut idag. Vilket liv. Med andra ord blir det fan kardashians nu. Hejpåre.

Likes

Comments

Instagram@linneahanson