Foto: Helena Sund

Vilken helg jag haft. Vet knappt vad jag ska skriva. Vi åkte upp med en full bil till Stockholm i snöoväder i lördags tidigt på morgonen och sedan slöt vi upp med ytterligare två kvinnor innan vi gick in på Milagro. Hade inte lyckats boka tid så vi körde på drop in men det gick bra det med. Fick riktig experthjälp. Första klänningen kändes skit verkligen och jag tappade allt hopp om att någonsin hinna en klänningen (bra inställning osv.) men sen råkade redan klänning nr.2 vara en sann dröm som jag blev helt kär i. Prislappen var mindre trevlig så pga det ska jag kolla vidare i Linköping men i värsta fall (läs bästa) så kör jag på den ändå. Klänningen på bilden är från Stockholm brud och fest. Hittade ingen jag föll pladask för där eftersom jag hade den andra i åtanke hela tiden. Men sjukt kul att testa en massa klänningar i olika tyg och modeller.

Från början hade jag planer att ta med mig ännu fler kvinnor men fick tyvärr ge upp den drömmen direkt eftersom butikerna skrev att jag bara fick ta med 2 pers. Sen tog jag ju visst med mig 6 ändå men vafan. Resten av helgen blev det burgare på Vigårda, en massa tjejsnack, utgång på Berns och sedan en sjuuuuk brunch på Clarion som avslut. Kommer leva på den här helgen i flera år känns det som. Vilka brudar jag har i mitt liv. Ni är fantastiska.

Kommer även slänga upp en film från dagen här om någon dag.

Likes

Comments

Åkte på en sån helvetes huvudvärk igår, så att det nästan svartnade för ögonen när jag skulle gå hem. Var helt övertygad om att jag skulle få ett migränanfall som jag inte fått på flera flera år men fick nöja mig med extrem huvudvärk bara. Har slängt i mig ipren sedan igår men inget händer så här ligger jag däckad hemma i min ensamhet och tvingas missa både skola och jobb.

Vill bara att denna vecka ska ta slut så att det kan bli helg istället, för då händer det grejer. Ska iväg på upptåg med några tjejkompisar och är taggad till tusen. Men mer om det efter helgen. (Bilder från en annan dag obviously! Mvh pyjamas)

Likes

Comments

​Insåg en vacker dag att jag har samma parfymer som jag hade när jag var typ 15. Kände att det var dags att sluta lukta godishalsband och sockeräpple typ. Det ordnade ju Kalle helt perfekt när han var i Barcelona måste jag säga. Bow down.

Likes

Comments

INLÄGGET ÄR ETT SAMARBETE MED @CHIQUELLE

Hallå hallå! Nu ska jag bege mig mot jobbet för lite 100% OB. Gött. Dessutom är det lördag idag vilket innebär att vi äntligen ska äta Chips Ahoj och Milka som kalle köpte i Barcelona. Sen återstår det att se om jag lyckas hålla mig borta från att äta en munk också, tror det är något beroendeframkallande i hemköps munkar alltså? Inte bra. Måste ta en runda förbi kyrkogården också och spana in alla vackra ljus. Ett mindre projekt eftersom vi bor 3m från ingången till kyrkogården. Viktigt att välja sina grannar ju. Önskar er en trevlig Allhelgona!

Likes

Comments

Så här vackra och döda var jag och lille @emborgstrom förra lördagen. Jag skulle egentligen vara en död tjuv men min polo höll på att kväva mig på alla möjliga ställen efter min lunch bestående av kyckling jordnötssås och ris (zero regrets) så jag fick låna av Emma istället. Lite senare kom Ida och plockade upp mig och tog med mig till Linnéa den andre där halloweenfesten fortsatte och jag återgick till att vara en tjuv. Har dock inga bilder alls på det tydligen. Måste lära mig att spara mina Instastories också. När vi åkte tillbaka in till stan åkte jag dock hem pga skulle jobba dagen efter. Mycket bra beslut så här i efterhand.

Likes

Comments

eucalyptus linnea hanson interior inredning blogg vitrinskåp ikea blomsterlandet
eucalyptus linnea hanson interior inredning blogg vitrinskåp ikea blomsterlandet
eucalyptus linnea hanson interior inredning blogg vitrinskåp ikea blomsterlandet
eucalyptus linnea hanson interior inredning blogg vitrinskåp ikea blomsterlandet
Handlade en massa grönt i fredags på blomsterlandet. Eller massor och massor men köpte i alla fall eucalyptus (eller ektalyptus som Matilda hade sagt) och en liten fikus till sovrummet eftersom jag saknade Kalle så mycket när han var i Barcelona (hehe kul). Har nu en drös eucalyptus både i köket och på toan, och respektlösa vänner jag har också som ni ser, men himla fina ändå och sådär. Tur man har såna här fina vänner när man är en mes som knappt vågar sova själv trots sina stolta 26 jordsnurr.


Blir sjukt förvirrad när jag försöker skriva detta eftersom ingen tangent sitter där jag förväntar mig att den ska sitta. Har spenderat några timmar med att koda en hemsida i en kurs i interaktionsprogrammering vilket innebär att jag måste fjärr-logga in på skolans datorer dvs använda operativsystemet linux istället för OS och då blir det mindfukkk.

(PS. Vi saknade dig Rakel. DS.)

Likes

Comments

välbehövlig helg linnea hanson
Här ekar det tomt, man kan tro att jag har ett liv nästan. Dagarna går undan skulle man verkligen kunna säga. Förra veckan avverkade jag två tentor och sen checkade jag ut helt med en riktig tjejkvällsfredag följt av jobb och hela två halloweenfester. Mer om det i ett annat inlägg. Här är en bild från fredagen som togs efter mat på O'learys och en bröllopsmässa i Motala medans vi rev av en riktig brudfilm. 

Likes

Comments

Instagram@linneahanson