View tracker

Hur barnsligt glad får man bli? Hur gott är kinder? Svaret på båda frågorna är för jävla. Sen är det ju även förjävligt att man bara får ta en.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Han känner mig väl min man, den ska han ha. Vad mer behöver en gammal mensmage på en sån här förjävlig dag? Hade bokat träningspass 18.00 och 19.05 ni kan ju räkna ut själva hur det gick med det. Om man har mens räknas inga kalorier i världen, det är mitt livsmotto. Så nu har jag 4 chokladbitar kvar och jag har dessutom varit i julkalendern och pillat ut en liten kindertomte. Drog på Ariana Grandes julskiva på högsta volym för ännu mer feel good men när de första härliga jultonerna från introt fyllde vardagsrummet frågade jag kalle om volymen var okej och då säger han "bara det inte är Arianas julskiva i år igen... nej det ÄR det? eller hur?!". Så det sket sig. 

Likes

Comments

Vet ni vad att igår var jag på ett så otroligt dåligt humör, vilket jag egentligen har varit hela veckan. Tänkte hela dagen skriva ett inlägg och klaga lite men sen valde jag att inte göra det för jag tänkte att näe nu får det vara nog med klagomål för mig nu ska jag vända på steken istället och bestämma mig för att vara glad. Hur tackar universum mig? Jo, jag fick mens i exakt samma sekund som jag tappade min telefon i stengolvet på toan så att skärmen sprack i tusen bitar. Bra start på december. Ungefär såhär har hela november känts. Månaden jag skulle göra massa saker i förtid för att slippa stress i dec, det gick ju bra? November månad bjöd till exempel på en uthälld smoothie över hela nattduksbordet och väggen, en hyresvärd som fortsätter få en att tappa hoppet om mänskligheten och grannar som gör audition till porrfilm mitt i nätterna. Och nu borde jag vara på väg till campus för att plugga men istället sitter jag här hemma och säkerhetskopierar min telefon så jag kan åka och lämna in den och bli av med 700 kronor för att jag är en klumpig idiot. Bilderna är helt klart från en annan dag för ett leende får ni nog inte ut från det här huvudet idag.

La även upp en instagram för någon timma sen med texten "0% luck 100% hustle" och jo, det stämmer ju fortfarande rätt bra.

Likes

Comments

Jaa bättre sent än aldrig. Jobbar man hela helgen får man fira första advent på en måndag. Och Kalle har äntligen förstått traditionerna han ska leva upp till (att jag behöver en marsipangris per högtid så här runt jul) så den här första advent blev extra trevlig. Egentligen fick jag bara en gris på julafton när jag var liten men spär(?) man på lite kan man tydligen få flera. Sen hade vi visst gått och köpt barnchokladkalendrar till varandra också. Blir det bättre?

Likes

Comments

Det är nog knappast en hemlighet att jag älskar julen. Jag är den absolut sista att försöka förändra på traditioner, oavsett vilka traditioner det gäller, och tycker nog helt ärligt att det är rentav jobbigt när man måste göra det av olika skäl. Förra året hade vi hela tre granar (två va små, chilla), en hemmagjord adventskalender, små tomtar lite här och där, julstjärnor överallt, hemmagjord krans med ljusslingor och detta åkte inte ur huset en dag innan trettondagen. Det gör mig helt gaaalen att inte veta om det blir något av det i år. Vi har fått veta att vi kan få flytta in 22 dec om vi vill. Men vi har ännu inte blivit av med vår nuvarande lägenhet. Och dubbel hyra i mer än en månad är väl inte allt för lockande. Tänk om vår hyresvärd bara kunde tänka sig att svara på ett endaste sms. Eller kanske ens låtsas ha tagit tag i problemet och låtsas försöka hjälpa en när man ringer. För nu verkar det som att det varken blir jul på uttergatan eller storgatan i år. För jävligt.

Likes

Comments

Jag längtar tills jag kan få pryda min blogg med såna här bilder fast från vår lägenhet. Det känns som det är alldeles runt hörnet men ändå så himla långt bort. Jag vill bara få kunna ta tag i allt och köpa allt och packa upp saker och börja ordna i vår nya lägenhet. Jag längtar så mycket att det känns som det aldrig kommer hända typ. Har ändå längtat sen Januari 2014. Att det bara är en månad kvar nu säger mig typ nada konstigt nog.

Likes

Comments

Hade en riktig kanonfredag igår faktiskt. Fick spendera en hel del kvalitetstid med fina vänner, lite fler timmar än tänkt till och med för det blev en himla sen kväll. Men sånt behövs ju också ibland. Skrattade tills jag fick kramp i magen och fick dessutom äta sushi. Då är kvällen gjord för mig.

Likes

Comments

Heeeeelt slut efter denna helg. Jobbade till 10 i fredags, gick upp 5 i lördags och åkte till Ullared med den här donnan. Där rände vi runt konstant till 5 med endast ca 30 minuters paus för mat. Var hemma vid 9 och totaldäckade i soffan. På bild ser ni elin med hennes lilla vagn som hon lyckades skrapa ihop trots att hon "bara skulle följa med och titta"... Sånt kan man inte hålla på med i Ullared. Hon blev ägd. Och nu är vi båda fattiga. MEN jag är klar med alla julklappar. Förutom till Kalle. Väntar med det så han måste va snäll ända till julafton. Annars får han inga. Idag har vi dessutom börjat packa inför flytten vilket = ännu mer trött nu än vad jag trodde man kunde bli av att ha helg. Sov hela 12 timmar i natt och känns som jag ska somna när som helst nu ändå.

Likes

Comments

Instagram@linneahanson