Känns som jag alltid skriver här om hur stressad jag är? Tänker inte bryta trenden så: stress, stress, stress. Så, då var det avklarat. Hittills denna vecka har jag (eh.. blev tvungen att kolla kalendern nu pga senil) pluggat, jobbat, pluggat, jobbat, träffat Helena och varit på studiebesök på räddningstjänsten. Det sistnämnda gjorde jag idag och det var faktiskt sjukt intressant. Har aldrig tänkt på hur de arbetar innan. Anledningen till att vi åkte dit var att vi läser en kurs i sammansatta kognitiva system och skulle därför ta en kik på hur man kan jobba i ett sådant. Då undrar ni (eller?) vad fan är ett sammansatt kognitivt system? Jo det kan väl egentligen va typ vad som helst. Det är väl snarare en approach man kan analysera system utifrån, där man analyserar systemet som helhet istället för en specifik del. Så nu har jag analyserat räddningstjänsten och hur de arbetar med olycksrisker i samhället på ett A4 och där nöjer jag mig för dagen. 

Den där handen längst upp till höger är en helt ok bra tröst faktiskt i dessa dagar, vad skulle jag göra utan den mannen?

Likes

Comments

Har blommor överallt känns det som. Så går det när man har för jävla fina vänner (och en helt okej sambo osv.) Gud jag vet knappt vad jag skrev sist eller när jag sist la upp ett inlägg här så upprepar mig säkert. Well sue me. Är veckovild och helt tappad rent generellt efter 6 arbetsdagar i rad och ikväll är det den 7:e innan jag får gå på två dagars ledighet. Från jobbet då, inte skolan. Ibland vet jag inte om jag ska skratta eller gråta åt mitt schema. Jag har ett så sjukt år framför mig och jag är nog lika taggad på allt som ska göras som jag är livrädd för hur allt ska kunna ske samtidigt. Hujedamig.

Likes

Comments

Fick äntligen tag i två kuddar som gjorde om hela sängen till en hotellsäng på en sekund. Har verkligen kämpat med den här jävla sängen ett bra tag för att få det att se ut så som jag tänkt mig. Var helt okej nöjd efter jag fick de ljusgrå kuddarna från Classic Collection/Sleepo men ändå saknades något och nu vet jag vad det var. SÅ nöjd. Kuddarna hittar ni här (90x50). Nu saknas nog bara en matta, en sänggavel och kanske en och annan tavla för att detta rum ska få en check.

Likes

Comments

wedding 2018 blush champagne gold eucalyptus navy color theme linnea hanson

BLUSH / CHAMPAGNE / GOLD / EUCALYPTUS / NAVY

Min fritid den spenderar jag för närvarande helst på Pinterest. Det är mycket att fundera på och mycket som ska falla på plats innan man kan fortsätta med planerandet. Var ska man ens börja liksom? Söker inspiration och fuckar ur helt på pinterest just nu med andra ord. (Hänger ni inte med alls nu så hänvisar jag er till detta inlägg.)

Färgerna har dock känts rätt givna hela tiden faktiskt. Satte ihop ett litet kollage här uppe som jag ändå tycker visar lite hur jag tänker. Eller vi ska man väl säga ja, heh, woops. Men just färgkombinationer kanske är liiiiiite mer mitt intresseområde och sådär då.

2018 smäller det.

Likes

Comments

PHILIPS SLOWJUICER LINNEA HANSON
PHILIPS SLOWJUICER LINNEA HANSON

Så här jäkla gött kan man ha det om man är en buzzador. Fick nämligen hem en philips slowjuicer helt gratis för ett tag sen som jag har testat och även får behålla. Gjorde en "grasshopper" som fanns i receptboken som följde med. Den innehåller mineralvatten, 1 kiwi och 1/2 ananas per glas och var helt enkelt sjuuuukt god. Frös in resterna i såna där gör-din-egen-glass-behållare vad det nu kan heta också så att man kan försöka fylla på med sånt istället för godis. Sjukt nöjd.

Vill du också bli en buzzador och få hem såna här saker helt gratis? Om ja så kommentera din mejladress nedan.

(OBS du behöver inte ha en blogg.)

Likes

Comments

Firar fyra år på mitt jobb idag, varav ett år som kvällstidare, ett år som studieledig och två år som sökande efter meningen med livet. Oj vad dramatiskt det blev. När jag började på banken hade jag absolut noll koll på vad jag ville göra med livet. Allt jag visste var att jag inte ville jobba i en smyckesbutik, sportbutik, restaurang, nattklubb eller på ett dagis. Innan jag fick jobbet balanserade jag fyra av de jag just nämnde parallellt och sov därför ca aldrig. Förstår inte ens hur jag klarade av det när jag tänker tillbaka. Men sen kom jag då till banken och fick chansen att klättra både till höger och vänster tills jag helt plötsligt halkade in i rollen som acceptanstestare vid en systemkonvertering och bara 'this is my destiny'. Dramaaaaaa. Riktigt så dramatiskt kanske det inte var men jag fastnade i alla fall för allt vad det innebar att testa och utvärdera och började därför söka efter utbildningar som kunde låta mig fortsätta på det spåret. Då dök Kognitionsvetenskap upp bland alla tusen ointressanta utbildningar och DÄR kan jag i alla fall säga att det kändes som mitt öde utan att vara överdramatisk.

Innanför bankens väggar har jag gråtit både av skratt och av helt andra anledningar. Jag har hittat en bästa vän jag kanske aldrig hade träffat annars. Medans jag jobbat på banken har även många andra stora saker hänt i livet. Jag har avslutat ett förhållande och även påbörjat ett nytt. Jag har börjat plugga. Jag har förlovat mig. Jag har flyttat. Det känns rätt sjukt hur mycket som kan hända under fyra år. Och jag hade aldrig i hela livet trott att jag skulle vara just här idag. Haha wow kom just på att allt det bästa i mitt liv har hänt sedan jag blekte håret blont några månader efter att jag började på banken. Hur ska det gå nu när jag har exakt samma färg i håret som dagen jag började på banken? Varför har jag ens färgat håret brunt? Jo det ska jag berätta för er, för det finns nämligen en himla bra anledning till att jag gått tillbaka till min naturliga hårfärg.

Om två dagar firar jag tre år med mannen i mitt liv. Om två dagar firar jag även två år som förlovad med mannen i mitt liv. Och om ett år kommer jag även att vara gift med mannen i mitt liv.

Ja ni läste rätt. Vi ska gifta oss 2018.

Likes

Comments

Instagram@linneahanson