View tracker

Trevlig helg alla godingar. Själv ska jag spendera min på kontoret med en matlåda lax, kvarg och en sockerfri redbull som enda sällskap. Heh. Eller har ju kollegor med men det jag syftar på är att jag försöker hålla mig undan godis. Ska försöka hålla ut så länge jag kan så jag kan äta massor ikväll istället!

En asrolig grej är att Skandia gjort världens hälsosatsning och alla anställda har fått varsin fitbit flex. Så just nu pågår en stegtävling utan dess like. Detta fick mig att gå 14 000 steg igår haha mitt standard är typ 5000 om dagen säger iPhone hälsa... vilket enligt boken vi fick räknas som "stillasittande", whoopsie. Får gå några varv runt kontoret idag med andra ord.

Likes

Comments

View tracker
View tracker

En riktigt god morgon är det idag. För typ runt 12 idag så är jag klar med allt för HT16 och får ha min första lediga helg på ett halvår. Inte för att jag brukar plugga på helger men ångest har man ju jämt över skiten, mer eller mindre. Sen ska ju jag jobba hela helgen men det är ju inget man behöver ta med sig hem. Ska bli skönt i alla fall det var allt jag ville förmedla egentligen.

Trevlig helg alla

Likes

Comments

Idag kom tröttheten över mig som en käftsmäll verkligen. Shazam-projektet är ÄNTLIGEN redovisat och klart och jag fick G, med ett - efter sig men det ger jag blanka fan i. Detta betyder att jag återigen är klar med allt, helt nollad och som minst godkänd i allt. Hemtentamen har vi dock inte fått tillbaka än i och för sig och måste komplettera lite labbar med Cornelia på fredag men vad gör väl det när alla de jobbigaste sakerna är klara. I december och januari har jag lagt en hel drös med tårar på allt det här och nu är det klart.

Så körde jag body pump för första gången på typ en månad igår med så har ont precis överallt. Det i kombination med dödstrött och världens huvudvärk som kom nu när alla spänningar släppte känns himla gött osv. Lite te, nötter och sömn på det så kanske jag med är människa snart igen.

Likes

Comments

Tyvärr så tar det ju hundra år till stolarna kommer också men här är en liten bild på det fantastiska trät. Helt underbart icke-perfekt är det med märken och kvistar och allt, precis som trä ska vara. Är hur nöjd som helst. Fick såklart panik först (någon som anar ett mönster? heh) och tänkte att stolarna inte skulle gå in 3 på varje sida men sen mätte vi och jo det kommer dom att göra. Varför mäter inte jag först, kan man ju undra? Men det har jag inget svar på.

Likes

Comments

View tracker

Så glad man blir för blommor alltså. Igår kom Eve förbi med lite inflyttningstulpaner och så satt vi och pratade skit i några timmar innan jag skulle jobba. Hade en himla bra idag faktiskt. Bordet kom OCH jag lyckades konka in det i lägenheten helt själv. Trodde knappt själv det skulle gå. Så gjorde jag även klart redovisningen jag ska ha på onsdag, om shazam och hela deras algoritm, och hann med att jobba i 5 timmar. Så det blev en produktiv dag. Idag har jag förberett och genomfört en annan redovisning så nu är ÄNTLIGEN en kurs ur världen. Och på onsdag efter 14:30 kan jag slappna av av att inte ha ett skit att göra för första gången på... vet ej? Ska jobba såklart och lyssna på alla andras redovisningar men jag har ingenting i skolan förrän en ny kurs börjar på måndag. Ska bli så. jävla. skönt.

Likes

Comments

Nu ni nu har jag gjort shots för flera veckor! Har inte smakat dom än men misstänker att dom blev för jävla goda. De består av följande:

2 gigantiska morötter
3 citroner
3 lime
6 apelsiner
Halva ingefäran på bilden.

Körde allt i centrifugen och sen pastöriserade jag så att det ska kunna hålla länge med tanke på mängden jag gjorde. Kanske måste ta 2 shots om dagen så att det tar slut innan det hinner bli dåligt. Men no prob sist blev det supergott! En kick för immunförsvaret och även förbränningen. Perfekt på morgonen med frukost!

Likes

Comments

Tror denna är lite gladare i den här lägenheten, om nu lampor har känslor. Den gör sig helt enkelt bättre med lite mer takhöjd. Tror däremot att den ska få flytta ut i hallen, som det var tänkt från början, för nu är eos fjäderlampa i vitt beställd. Vi hängde den egentligen bara i sovrummet för att vi ville kunna se något på flyttdagen, men så har den dröjt sig kvar i väntan på att vi ska få ordning på hur vi vill ha det. Känns som det kommer ta år innan vi har allt på plats så som det ska vara. Övermäktigt nästan faktiskt. Men man får ta ett litet projekt i taget.

Likes

Comments

Instagram@linneahanson