Header

2016-08-12:
Detta inlägget känns så svårt att börja, men framför allt kommer det vara slut att avsluta. För det är i stort sett ett avslut, i alla fall för nu. Som ni förmodligen har insett har jag slutat blogga. Egentligen är det inte för någon speciell anledning. Min blogg började som en rolig grej, som sedan gick vidare till ett ställe där jag kunde skriva av mig. Jag älskade att blogga & det gör jag än idag, men som ni som hängt med här ett tag kanske förstått gillar inte jag att göra saker halvdant. För tillslut blev bloggen ett måste, där jag skrev dåliga inlägg bara för att publicera något. Det är inte så jag vill ha min blogg. Det är därför jag slutade. Eller pausade, kanske kommer jag tillbaka, när tiden och passionen finns igen.

2017-07-21:
Hej, nu är jag tillbaka? Eller tillbaka for one night and one night only som dem gamla världsstjärnorna brukar säga när dem gör comeback. Inte för jag är någon världsstjärna precis, utan bara en amatörbloggare som ibland vill skriva av sig. Jag brukar gå in här ibland och läsa alla dem texter som ligger undangömda i mitt arkiv. Precis som detta ovan. Jag hade rätt, det var svårt att avsluta det, därför blev det aldrig något avslut. Men nu har det gått ett år, och idag får det publiceras utan ett ordentlig slut. Ett år senare har jag nu slutat tänka i blogginlägg, men jag hoppas att jag någon dag börjar göra det igen. Idag kommer inte vara den dagen, men jag älskar att jag har stora delar av mitt liv dokumenterat i denna (och tidigare) blogg. Här minns dagar som annars hade blivit bortglömda bland tusentals andra, och bilder om annars hade försvunnit när datorn slutat fungera. Det var inte därför jag började blogga från första början, men det var därför jag fortsatte så mycket längre än jag någonsin trott. Förmodligen kommer det inte vara någon som ser detta inlägg som jag nu sitter och skriver på jobbet dem sista timmarna innan semestern. Ett tidsfördriv när hjärnan inte kan koncentrera sig på något annat vettig.

Ne nu får det vara slut på inlägget, så man orkar läsa det, om någon mot förmodan skulle titta in här. Själv kanske jag hittar hit igen om något år och skriver några rader, eller redan om en månad. Vem vet? only time will tell.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Att jag är ledig nu i några dagar är både skönt & tråkigt, hinner vila upp mig lite men är så otroligt rastlös. Idag blev det ändring på det när jag började dagen med att träffa Wilma, Mickan & My. Förutom att ligga i soffan & snacka skit så lagade vi en supergod pastasallad med pesto & kyckling och fikade på Flättinge gårdscafé. Så behövligt med catch up!!

Åkte direkt därifrån till bryggan för ytterligare en fika, den med Ebba, Filippa & Clara! Sen landade jag supertrött i soffan med mitt hjärta där jag stannat tills nu då vi ska sova. Har alltså hunnit med nästan alla mina nära & kära idag, vilken dag! Nu somnar jag lycklig, XO

Likes

Comments

Efter en sen utgång på fredagen vaknade vi lite trötta & sega på lördagen. Vi började med hotellfrukost innan det var dags för en runda på stan.

Sen köpte vi med oss lunch från Orange and BLK som vi åt på rummet medan vi förfestade & fixade oss.

Har tyvärr inga bra bilder från själva festivalen konstigt nog, men där spelade blandannat Icona Pop, Kygo & Alesso! Grym kväll! Vi drog däremot inte ut eftersom köerna till typ alla ställen va milslånga & vi inte hade lista. Men var mer än nöjda med helgen på summerburst! Längtar redan till nästa år!!

Likes

Comments

...FYFAN VA VI ÄR BRA!!!

Efter 12 år i skolan är det nu över, eller i alla fall för ett tag, & jag klarade det. Jag är så glad & stolt, inte bara för betygen i skolan, utan för att jag utöver skolan har hunnit med så mycket mer. Att jag har hunnit umgås med mina vänner, jobba samt tjäna egna pengar, träna & helt enkelt levt livet. För att få bra betyg i skolan är inte det svåraste men att däremot pussla ihop resten av livet är något jag fått kämpa med men som jag känner att jag tillslut klarat av. För nu är skolan över & även fast jag inte har en aning om vad jag ska göra i framtiden så har jag ändå koll på nuet & det tycker jag är så skönt! För nu är jag redo att leva livet på riktigt, utan skolans stress i bakhuvudet!

Likes

Comments

Studentveckan är i full rulle, vi hade tältningen igår som verkligen va så rolig! Idag är jag lite seg, men som tur är har jag inga planer utan ligger nu framför the OC i väntan på kvällens äventyr! xo

Likes

Comments

Firade starten av STUDENTVECKAN!! / jag & min älskling innan balen!

Lyxlunchade med Ebba & Clara / En dag i solen på Claras altan

Två glada (snart) studenter! / Lillelördag & middag med släkten på bada bing

HEJ!! Tro det eller ej, men jag lever. Livet har bara kommit emellan, som vanligt. Idag är det ynka tre dagar till studenten och samtidigt som jag helst vill ta studenten redan idag vill jag bara att denna månaden innan ska gå på repeat. Med grillkvällar, nedräkningar, klassfester & allt annat roligt som studenten & sommaren för med sig. Världen bästa tid! Nu ska jag tillbaka till jobbet där jag ska spendera resten av dagen innan jag går tillbaka till mitt studentliv haha. XO

Likes

Comments

Idag är det äntligen min tur att gå balen!! Har precis fixat håret & är nu hos Cajsa för smink & ombyte innan förfesten. Om ni bor i Jönköping så kom gärna förbi Spira vid fem! XO

Likes

Comments

När vi kom till Göteborg i fredags släpade vi våra väskor genom halva stan till vårt hotell. Vi bodde på Gothia Towera & som tur va kunde vi checka in redan när vi kom. Vi lämnade av väskorna lite snabbt & gick sedan till da mateo för lunch & kaffe.

Klockan sprang iväg så när vi kom tillbaka bytte vi om snabbt & började förfesta innan festivalen. På fredagen dansade & sjöng vi till Dada Life, Afrojack & Axwell^Ingrosso! Helt grymt! Vi hade det fantastiskt & va sedan supertaggade på utgång. Då drog vi en snabbis till hotellet, satte på oss klackarna & drog till trädgårn. Första kvällen slutade inte förens inpå småtimmarna när vi gick barfota hem i morgonsolen. En fantastisk första halva på summerburst!!

Likes

Comments

Nu är jag äntligen klar med allt. Denna veckan har varit tuff, men absolut inte så som jag trott. För på något sätt har jag nu sett ljuset i slutet av tunneln & jag har vetat att efter detta är jag helt klar. Nu sitter jag på bussen till summerburst & det är så skönt att jag äntligen kan slappna av. Denna veckan har jag klarat av tre prov, ett tal, haft teoriprov till körkortet & min uppkörning. Det känns så konstigt att jag äntligen kan sätta mig i en bil helt själv. Men jag är så stolt över mig själv som klarade det, & på första försöket med! Förra årets summerburst var det bästa jag varit med om så jag är nu nästan farligt taggad på denna helgen som förhoppningsvis också kommer bli grym! För nu har jag körkort & är helt klar i skolan & det ska firas! XO

Likes

Comments

Sitter just nu vid mitt skrivbord för kanske en av de sista gångerna, jag flyttade ju in ett skrivbord i mitt rum bara för att jag skulle kunna plugga ordentligt och ostört. Men ikväll är den sista pluggkvällen på flera år och sen har jag bestämt att flytta ut skrivbordet igen. För det kommer inte vara fler nätter här, med ljuset från skrivborsdlampan, med högar av saker att göra och med klockor som passerar 02. Ingen mer ångest framför detta vita bord, fyllt med slarvigt skrivna papper och dåliga vibbar. Det är så otroligt skönt att veta. Att när jag nästa gång öppnar upp en bok är det för att jag vill det och inte för att jag måste.

Men inte riktigt än är kvällen slut, och även fast mitt nationella prov i fysik är om ynka fjorton timmar så har jag en hel del kvar. Men sån är jag, alltid ute i sista sekund. XO

Likes

Comments

Instagram@hallgrenlinneas