Tiden har gått sedan jag senast la upp något på bloggen, men här kommer lite bilder. Vi har bl.a köpte PROM DRESSES!! (tagga) och jag har ätit mycket god mat och ja, haft det gott helt enkelt. Älskar detta ställe så mycket. Galet när jag räknade ut att jag varit här över 200 dagar, och det betyder att jag har mindre än 1/3 kvar, vilket jag inte ska tänka på nu för då börjar jag gråta, jag älskar allt här, mänskorna, naturen, stranden, maten, min värdfamilj och ALLT!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

w/ my friend Fenja

Likes

Comments

God jul och gott nytt år!

Lite sent jag vet men, bättre sent än aldrig. Nu är det fredag kväll och jag har gått i skolan 5 dagar denna vecka. Vi började alltså skolan i tisdags (den 3 januari). Här kommer lite saker jag gjorde under jullovet: Åkte till LA i ett par dagar, shoppade, ugly sweater party, åkte till kusinerna nära Sacramento i nästan en vecka, Lake Tahoe (snöööööö), firade såklart jul, åt mycket mat.

Likes

Comments

Bilder, Skolan, Vardag

Hallå,
Idag är det söndag, eller ja det är söndag kväll. Jag ska sova om en minut och imorgon är det skola igen, men bara denna vecka och sen har jag jullov! Vilket är skööönt. Det är bättre här tycker jag att man har mer lov innan jul och sen börjar tidigare i januari. Det är ju juletider man vill ha mysigt och ledigt. Vi har som i Sverige 2 veckor jullov. Vi får lov den 16 december och börjar den 2 januari. På lovet ska vi till Sacramento (för er som inte vet är det huvudstaden här i California). Det ska bli rooooligt!

Förra helgen jobbade jag på ett event för bröstcancer. Det var på ett jättefint hotell i Montecito, och människor kom och det var auktion och prisutdelningen och fashion show. Det var jättekul att hjälpa till och det var roligt att vara med om detta eftersom det känns ganska amerikanskt. (Finns någon bild på priser här över)

Känns lite galet att det är någorlunda varmt och ingen snö och jul är snart (12?!) dagar. Men folk har dekorerat deras hus galet här, vilket är as kul!! Så pappa nästa år så har du lite mer press på dig när det gäller julbelysningar.

Ha det bra gott folk!

Likes

Comments

Bilder, Utbytesstudent , Vardag

Lovet är nu slut och imorgon bär det av mot skolan igen, vilket inte alls känns like jobbigt som i Sverige efter ett lov, eftersom här är skolan så rolig (har kul klasser och det är så lätt). Jag tycket faktiskt det ska bli riktigt kul att komma tillbaka och träffa folk.

Det har varit ett mysigt lov som började med förberedelser för thanksgiving och avlutades med julpyntat hus och en julgran i vardagsrummet, supermysig. Det spelas nu julmusik överallt och även att det inte är så kallt eller snö så börjar det faktiskt ändå kännas lite som jul.

Sista dagen på lovet, varför inte köpa 12 cup cakes?!?

Jag och Emily, snygga af

Black Friday shopping, ihhhhh, fick hem lite godingar

Jag och familjen och mostern gjorde ugly sweaters cookies

Jag var riktigt dålig att ta bilder på Thanksgiving, men ni får i alla fall föreställa er hur mycket mat det fanns om det var 30 personer där och hur mycket mat som helst blev över. Ja, det var mycket mat. Det var super mysigt och utsikten från huset är ju underbar.

Det lagades också lite svenska köttbullar under veckan av moi

Sedan har vi bara lite småbilder från gånger då jag troligtvis ätit eller druckit något gott som innehåller mycket socker och kolhydrater

Bilderna kom i lite fel ordning men det gör ju inget det, ha det bra alla mina fans, host mamma host pappa host farmor host resten av familjen

Likes

Comments

Bilder, Utbytesstudent

Hej alla där hemma!

Nu sitter jag här i min säng, efter en veckas lov, och räknade för en stud sen ut med min kompis att jag har varit här i exakt hundra dagar idag. Galet att vi pratade om det, och jag bara skulle räkna och sen visade sig att det var hundradagars-jubileum idag. 100 dagar är 27,4% av ett helt år (365 dagar). 100 dagar är 33,1% av mitt utbytesår, det är 1/3. Jag har varit här i 1/3 av tiden jag ska vara här. Det är blandade känslor jag känner, jag är så otroligt glad att jag trivs så bra och att jag har en sådan underbar familj här. Jag är också stolt över mig själv, att jag sitter här på andra sidan jorden och kallar nu denna plats mitt hem, denna plats med människor som jag för 100 dagar sedan aldrig hade träffat.

Hemlängtan har aldrig riktigt kommit åt mig, då jag vet att min familj tänker på mig varje dag och jag på dom. Jag vet att de finns där och att de stöttar mig genom allt. Såklart jag saknar deras närhet, men att veta att de finns med mig hela tiden i tankarna gör det lättare.

Det finns ingen som är mer redo än mig fortsätta detta äventyr.

Avslutar detta inägg med en riktigt cheesy med sann quote. 

Adios chicos 

Likes

Comments

Bilder, Vardag

Jag har inte uppdaterat på länge så här kommer en hel bunt med bilder från de senaste veckorna.
Jag har varit har i mer än 3 månader nu, galet.
Livet är bra, precis som det ska va.

Herrå

Likes

Comments

Bilder, Skolan, Vardag

Väldigt känslosam dag här i USA idag. Jag känner många människor som kände sig riktigt ledsna och rädda över hur valet avslutades. Det bor många mexikanare här och att ha en president som sagt så hemska saker om dom kan inte kännas bra någonsans. Också alla kvinnor, jag hatar honom och skulle aldrig Linna respektera honom pga saker han sagt om kvinnor, men det finns ju tydligen människor som tycker det är okej. Jag är beskriven över vad detta land röstade fram.

Idag hade vi en "protest" som stöd för alla som känner sig hotade och ledsna över att han vann. Alla sprang ut ur klassrummet kl 12 och gick till en gräsplan vid kanten av skolan. Flera hundra elever gick sedan ända till UCSB, ca 1 h, för att ansluta till en större protest, många talade också under denna protest, men jag gick inte dit för jag fattade inte riktigt vad som pågick, men polisen kom till skolan och våran DP Security följde med våra elever till den stora protesten. En känslosam dag.

Likes

Comments