Bilder, Utbytesstudent

Hejsan!

Äntligen var Prom helgen här. så hela dagen var jag med Maaria, Emily, Fenja och Natalie och gjorde oss i ordning. Sedan åkte till Santa Barbara Court House för att ta bilder, sedan middag. Vi begav oss efter det till Prom (själva dansen) och efter det var det After Prom (vilket är ett event på ett bowling ställe). Hela dagen var så otroligt kul. Jag ler bara jag tänker på det. After Prom gick till kl 4:30 på morgonen så dagen efter var vi jättetrötta. Dagen efter var dock super kul också. Hela helgen var en success!!!

Dagen innan så provade jag och Maaria att göra olika frisyrer. Jag gjorde också en rolig skylt till Maaria, vi bestämde i September att vi skulle gå tillsammans, men tycket det var en söt ide.

Tjejerna kom över runt 3 och då började vi lite smått att göra oss iordning.

Sedan for vi iväg till The Court House

Mina fina vänner och jag. Fick aldrig någon med my syster Emily för hon hade redan åkt till hennes middag så vi missade varandra, så det var lite synd.

Sedan åt vi middag på en italiensk resturang, det var väldigt gott. Dock hittade Maaria någon skum larv i hennes vatten, så hon fick hennes mat gratis. Gratis är gott.

Vi tog sedan en UBER BLACK, alltså en uppgradering från vanlig uber. Så föraren var mer som en chaufför, öppnade dörrar, stor svart bil och kostym och sånt. Det var riktigt kul.

Själva Prom var på ett jättefint hotell vid stranden som heter The Fess Parker. Jag tog inte alls många bilder där inne eftersom jag lämnade in min telefon i garderoben, men det fanns massor deserter, lemonades etc. Det var as fint där inne och vi dansade sååå mycket. Prom var mycket roligare en vad jag förväntade mig. Det var också så kul att se alla uppklädda i klänning eller kostym, alla var sååååååå fina.

After PROM med bowling, massor mat och bästa vänner.

Dagen efter var galet kul också. Vi låg i min säng hela dagen förutom en promenad och det var bara så mysigt. Älskar mina tjejer, kommer sakna dom sååååå mycket.

Likes

Comments

Bilder, Skolan, Utbytesstudent , Vardag

Santa Barbara fair and Expo var jag med mina vänner Rebecca och Bailey på söndag. Sedan i måndags gick jag och Fenja till stranden och sedan åt Thai mat. I tisdags var jag i Teen court med mina kompisar Giulia och Demi som jury. I onsdags lagade jag Fenja och Maaria mat till min värdfamilj. Det var såååå kul och smakade faktiskt gott. Idag var jag vare hemma efter skolan med Emily och kollade på the Office hela dagen, haha älskar det. Imorgon är det fredag och sedan på lördag är det PROM!!!

Likes

Comments

Bilder, Skolan, Utbytesstudent , Vardag

Hjälp på måndag är det maj. Galet. Vädret är aaaas bra här och det är runt 26 grader varje dag.

Här kommer lite bilder från de senaste 2 veckorna. Igår åkte jag med Maaria och hennes värdsyster plus två andra vänner till Camarillo Outlets, det var så kul. Vi åt på en jättegod Thai resturang efter. Nästa helg är Prom och morgon ska jag till Santa Barbara Fair! Ha det gott mina vänner.

Likes

Comments

Date w/ J, påsk lunch med släkten, gulligaste svenska påskägget min värdmamma gjorde till mig och lite små plock av bilder från andra dagar. 

Likes

Comments