Bilder, Skolan, Utbytesstudent , Vardag

Som rubriken lyder har jag alltså varit här i två hela månader, wow. Som vanligt passerar tiden fort förbi, och vi börjar närma oss Halloween. Vi närmar oss slutet av oktober, och november är snart här, som kommer erbjuda mycket kul som Thanksgiving och homecomming,

Idag var en speciell dag då Juniors och Sophomores hade stora prov, freshmen vet jag inte vad de gjorde men vi SENIORS hade rolig aktiviteter och började filma inför vår lip dub (en video seniors gör som visar skolan och är rolig). Alla seniors gjorde tillsammans 17 (för 2017) på football field och filmade det med en drone (drönare, hatar det ordet dock), as coolt blev det, vi fick se videon.Sen gjorde vi lite andra saker och det var kul, men väldigt varmt dock 29 grader och vi var i solen mycket, och smart som jag är glömde jag ju min vattenflaska så var väldigt uttorkad i slutet av dagen.

De två resterande dagarna av denna vecka är också lite speciella då vi imorgon har korta lektioner hela dagen typ (40 min tror jag) och sen på fredag är det 50-års junilem för Dos Pueblos High School + att det är home comming game på kvällen och en stor Pep Rally under lunchen. 

Ha det gott mina vänner och familj!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Bilder, Vardag

Jag blir sämre och sämre på att ta bilder, det glöms bort lite nu när allt börjar bli vardag för mig. Så här bjuds det på lite bilder på min söta lilla hund, och sen från en härlig fredags eftermiddag som spenderades med härligt umgänge och mat.

Nu är det söndagskväll och jag har lite läxor som skjutits upp tills nu, men det fixas på 20 min. (Inte som att plugga till ett slutprov/ halvkursprov i kemi eller matte eller nått, som jag vet att ni där hemma säkert ska göra snart.) Skolan är relativt lätt här jämfört med Sverige.

Under helgen har jag också pratat med flera människor som jag saknar, min moster och kusiner i Canada, min familj(när dom firade Thanksgiving), min moster i Wales och flera vänner! Det kändes skönt att prata med lite Svenne folk och alla mina familjedelar!

Så nu ska jag fixa det och sen bara ta det lite lungt, för snart drar en ny skolvecka igång som kommer innehålla lite speciella skoldagar och avslutas med Homecoming Game!

Ha det gött mina vänner så hörs vi snart!

Likes

Comments

Imorse åkte vi till Carpitenria på den årliga Avocado Festivalen, det var fint och kul att titta på alla saker. Min värdemamma köpte denna t-shirt till mig, jättehärlig.

​Sedan gick jag hem till en kompis och var lite med några där och sen kollade vi på en fotbollsmatch, kände mig lite hemma att sitta kolla på en fotbollsmatch under lördagen, då jag ofta gör det hemma. Sedan gick vi till ett träd som ligger nära där vi bor. Det var kul.

Likes

Comments

Bilder, Vardag

I fredags åkte vi på en borta match i Ventura, det var jättekul, lite kallt bara då det blev ganska sent!

Igår åkte jag till en liten turist stad som har varit en dansk koloni för länge sendan, det var en jättemysig liten stad. Fanns lite svenska saker också faktiskt! 😄😄

Nu börjar också alla halloween saker komma fram, kuuul!

Likes

Comments

Muuums, köpte faktiskt inte bara mat!!

Likes

Comments

Bilder, Utbytesstudent , Vardag

Att vakna upp till detta fina väder är toppen!

Idag åkte jag och en japansk utbytesstudent med hennes familj till Costco (affär med allt i jumbo size) och till Goleta Lemon Festival! Det var härligt!

Sen gick jag på bio med en kompis och såg Bridget Jones's Baby, den var hur rolig som helst och hela biosalongen skrattade igenom i stort sett hela filmen! Sen åt vi på Panda express, as gott. Man väljer sin "bas" (jag valde nudlar med grönsaker" och sen sitt "kött" (jag valde orange chicken, vilket blivit en favorit när det kommer till China mat här).

Helt enkelt en rolig dag!

Likes

Comments

Bilder, Vardag

Herregud, tiden flyger förbi, och det har redan gått en hel månad. Mitt liv här är nu min vardag och allt känns normalt, jag bor här.

När jag tänker tillbaka på första skoldagen så vet jag hur mycket jag har växt som person och hur mycket jag har lärt mig. Min första skoldag var hemskt läskig och tankar som "hur ska jag klara det här" och "jag passar verkligen inte in här" dök ständigt upp, men nu, nu är jag en del av det här och jag passar in alldeles utmärkt.

Min första månad har gått otroligt bra, jag har faktiskt inte stött på alls många hinder, förutom ett tag då det kändes som mitt schema aldrig skulle bli fast. Jag är också otroligt glad över att jag inte fått hemlängtan än. Hemlängtan för mig
är när det blir ett problem. Såklart saknar jag min familj och mina vänner. Jag saknar speciellt att ha mina syskon så nära mig och alltid vara med dom, men jag ser nu hur mycket man ska uppskatta sin familj, och hur mycket man verkligen älskar dom. Samma sak med att bo här, jag uppskattar varje gång vi åker på highway 101 (så otroligt fin utsikt), vilket är väldigt ofta. Jag uppskattar att gå till bussen och kolla på den fina utsikten över bergen. Jag har lärt mig att uppskatta kan jag här med meddela.

Det gör mig lite rädd när jag tänker på att det gått 1/10 av min tid här. Jag har så mycket mer jag vill göra och se. Men det är ändå 9 månader kvar, och det är en väldigt lång tid.

Jag hälsar er alla där hemma med kramar från mig!

Likes

Comments