Idag var det då Onsdag!

Dagen började ganska så segt, gick upp vid 06:10 och var skit trött. Skoldagen var seg med bara tråkiga ämnen, efter det så passade jag på att åka till Kungsbacka och gör några ärenden där. Köpte en mineral foundation från Loreal som jag har använt förut, en jättebra produkt verkligen som täcker väldigt mycket utan att det sår ut som ett kakigt lager. När jag kom hem kände jag mig dock ännu mer produktiv! Gjorde snabbt de läxor jag hade och passade på att klämma in en timmas träningspass efter också ;)

Nu så ska jag se ett avsnitt av "The Originals" innan jag somnar, älskar TVD och spinoffen verkar vara lika bra :D

Nedan kommer bilden på foundationen: "L'Oreal Paris True Match Mineral Foundation - färg: Golden Ivory"

Godnatt <3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Tog den här vackra bilden igår kväll från där jag bor. Var ute med min hund när jag märkte att himlen såg sådär extra fin ut, så en bild på det blev det!

Idag så är det ju då Tisdag. 10:30 så åkte hela klassen iväg för simprov, och pågrund utav att jag behövde mitt äpple med mig så missade jag nästan bussen när den gick. Simningen gick bra och efter det när skolan slutat var det dags för min Tisdags dans. Jag har street dans på Tisdagar (och jazz på Fredagar) och idag gick det rätt så bra faktiskt. Höll på att dö lite när vi körde styrka men men...

    ;)

Likes

Comments

Va ute i en timma och tränade styrka i ute gymmet. Ska försöka få in ett bra tränings schema med blandat kondition och styrka, dessutom har jag ju två danspass i veckan! Sen det senaste inlägget (vilket va för ngn timma sen, wow två inlägg på en dag) har det inte hänt mycket, tog en efterlängtad dusch och fönade faktiskt håret, vilket är något jag aldrig brukar hinna med! Men nu har man ju krypit ner under täcket för en film, vet inte vilken jag ska se men hittar väl nåt bra. 

Go'natt <3

Likes

Comments

För ett tag sen så köpte jag de här två läpprodukterna från Nyx. Den första på bilden är ett liquid lipstick som just nu är en av mina favvos! Färgen heter "Abu Dahbi" och är i en brun-röd färg. Den andra är ett matt läppstift i färgen "Angel Ange" och är i en rosa-korall-neon färg, den är väldigt pigmenterad och jag tycker att den är bra om man vill ha mer fokus på läpparna! :)

Idag har inget speciellt hänt, det är Söndag vilket betyder att ångesten inför skolan kryper fram. Hjälpte till lite hemma, tvättade faktiskt två stycken sminksvampar (vilket typ inte har hänt på 100 år), så det känns ju som ngt produktivt iallafall!

Vi ses ;)

Likes

Comments

... startade väl en blogg då iallafall. Vet inte riktigt vad målet med den är, men för det mesta så kommer det komma upp bilder på vad som händer i min vardag (vilket inte är mycket) och sådant. 

Peace out ;)

Likes

Comments