Haha dit sinade bloggandet bort.

Är inte alls inspirerad till att skriva, så nu säger ja officiellt att det inte kommer komma fler inlägg här på bloggen.

de va de

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

men jag fick inte på tvättmaskinen i tid så nu måste jag vänta på att den är klar trots att jag hellre skulle somna här och nu.

så hör mycket blommor har jag haft hemma nu i veckan. så fint.

(jag hör centrifugeringen komma i gång)

i helgen lockade jg mitt redan lockiga hår för jag tänkte jag skulle få några fina foton.

men ofotogenisk som jag är så blev det mest sånt här.

(tvättmaskinen tystnar, vad händer )

utöver detta har jag också varit mitt konstiga härliga jag. Provat lite gröna kläder. Tyckt mitt hår sett fint ut. sett ut som ett troll. whats good?

Jag har köpt regnkläder. Vuxet. Heja mej.

jag har motionerat lite och börjat träna upp flåset igen. Denna gång utan en tracker. Vad fan ska jag med den till? Jag orkar inte bli påmind om hur långsam jag är efter varje kilometer. Då lyssnar jag hellre på musik. Eller kanske inget alls.

dessutom köpte jg en tröja som har ärmar med hål för tummarna i. Den kommer jag leva i i helgen.

(Nu centrifugerar den igen?)

Det var alla bilder jag hade att visa denna gång. Väldigt dålig text dessutom. Men vem bryr sig.

Puss & kram

Likes

Comments

Bor i en lägenhet. Livet känns under kontroll. Jag är kär. Jag är 20 år. Jag tar det som det kommer. Spenderar för mycket pengar. Läser böcker, läroböcker och skönlitteratur. Springer. Äter bättre sover längre ler mera. Trivs i mitt eget sällskap. Njuter av stunderna med familj och vänner. Känner mej mera vuxen. Har aldrig tråkigt. Bakar bullar. Tvättar kläder. Städar och diskar. Fotograferar ögonblick, fula och fina.

Drömmer mej bort. Glömmer. Kommer ihåg. Analyserar och försöker vara logisk. Tänker att allt ordnar sig, oavsett.

konstaterar att grannen har väldigt intressant och varierad musiksmak. Hoppas att min levnadstillvaro inte hörs lika mycket som hans/hennes.

Skrattar och gråter. Låter allting komma. Låter allt vara som det ska vara. Försöker att tänka mindre och känna mera. Det funkar. Det funkar i alla fall nu.

Likes

Comments

Likes

Comments

kort life update:

Tycker jag jobbar häcken av mig. (så dramatisk, jo tack jag vet). Efter de tidiga passen sover jag och före de tidiga hinner jag inte med någonting känns det som.

De dagar jag varit ledig, de senaste fyra veckorna har jag tillbringat i Vasa. Med kompisar och någon lite mer speciell.

Backa bandet lite, vad sa hon?

Jo. Så kan det gå. Precis när man slutat leta, för att man helt enkelt inte orkar, dyker dom upp från ingenstans.

Jaha vem är det då? Helt ärligt håller jag ännu på och tar reda på det själv, det kommer jag väl förmodligen göra en ganska bra tid framöver. Vad jag vet, är att det är bra. Han är bra. Bra på riktigt.

Är ganska omotiverad på att försöka slippa in på den utbildning jag först velat. Jag VET att jag inte har motivationen och orken att läsa samma saker, om och om och om igen. Jag blir så snabbt uttråkad. Vill veta mer, vill utvecklas, gå framåt, se nya saker.

Så är det.

Likes

Comments

fick hem dessa två idag, älskar den glansiga (jag vet inte vad tyget kallas snorrryyy) även om det är svårt att fånga färgen på bild.

tyvärr är jag fortfarande en liten skit som satte den ena bilden i svartvit men färgen ser man ju på den övre bilden i alla fall.

Likes

Comments

halå där blåbär!

I lördags var jag till Vasa och blev bjuden på bio, inte illa! Såg uppföljaren till hundraettåringen som gick ut genom fönstret och försvann och den var faktiskt riktigt rolig. Jädrans olidlig spänning dessutom, inte för att det var så mycket action men det var alltid så himla mycket som kunde gå åt pipsvängen i filmen så åtminstone jag satt med minihjärtklapp mest hela tiden.

Sedan blev det middag på en asiatisk restaurang i stan och jag beställde Kung Pao kyckling utan att alls veta vad det är för någonting egentligen, men det visade ju sig vara riktigt gott! (inte för att jag är förvånad)

Senare blev det festligheter med Felicia! Dans, lite drinkar, lite mera dans, det vanliga.

Söndagen kom med en rejäl huvudvärk så jag slöade och sov största delen av kvällen.


Nu mår jag fint och har varit på löprundor både igår morse och nu i morse, även om jag ännu inte fått tillfälle att använda mina nya springskor som jag köpte i lördags.

Likes

Comments

hej älsklingar! (nej förlåt jag kräks)

hej miffon! (nej gud vad jobbig)

Hej! (så där, det blir bra)

Just nu har jag väldigt blandade känslor. Det händer så mycket roligt i mitt liv just nu samtidigt som jag för bara någon dag sedan fick sorgebud. Som tur är är jag ledig nu in i veckan och kan spendera de närmaste dagarna med familjen. När någon går bort är det skönt att kunna få någon att inte känna sig så ensam.

Har så att säga tagit det ganska lugnt nu. Försökt ta mej ut varje dag på promenad eller lenkki för att njuta av det fina vädret och rensa tankarna lite.

Dock har jag lite roligare saker planerade inför helgen som jag verkligen ser fram emot! Bl.a. bio och kanske lite shopping. Dessutom ska jag träffa Elin i morgon, det kommer definitivt bli mysigt!

Likes

Comments

så kan jag ju ladda upp dessa bilder från helgen.

Alltså hörni.

I lördags efter jobbet hoppade jag i bilen och körde iväg mot Vasa för att se på en lägenhet. (that's right, IM MOVING BACK) Småpratade med de härliga hyresvärdarna i en timme och fick sån bra feelis av både dem och själva bostaden.

Efteråt hämtade jag Elin & Elin för middag på stan tillsammans med Natalie. Det är nog väldigt länge sen jag ätit sushi och det var riktigt gott! mums!

Vid 7 tiden gjorde vi oss klara för utgång och vet ni vad? att fixa sig tillsammans med de här två tjejerna, vilket jag gjort många många gånger förut, kändes så bekant och så roligt och så rätt!

Vi pratade om hur man lätt faller tillbaka till det som känns bekant, något/n man gjort förr men som man inte längre vill och hur bra det känns att kunna gå vidare från det.

I stunden tänkte jag inte på att det som var så bekant just då, att sitta med er, var precis vad jag ville. Något jag verkligen njöt av.

11-tiden ställde vi oss i olliskön och även om jag var nykter dansade jag nog vildare än jag någonsin tidigare gjort. (Då dansar jag ju aldrig så där jättevilt, så det var inte i några extrema drag ändå).

Jag hade otroligt roligt även om söndagspasset på jobbet sakta kröp sig närmare. Vid 3-4 tiden låg jag äntligen i en säng även om jag knappt sov alls under natten pga jag var så nervös för att försova mig.

Sedan dess har jag försökt ta igen den sömn jag missat senaste dagarna och dessutom läsa böcker och pluggmaterial. Inte lika roligt kanske men oh well.

Likes

Comments