hej!

Det är lördag. Ja. Hurraaa!!

Idag ringde familjen på dörren, och jag hade inte ens vaknat ännu. Pinsamt. Det var i alla fall dags för att ta ut alla möbler ur lägenheten. Har inte ett jota kvar här. Har 3 (mycket tunna och olika stora!) madrasser som ska fungera som säng i några dagar framöver. Har en pafflåda som nattduksbord, den syns på bilden bakom mitt ben. Sen har jag mitt smink, lite kläder och två små hyllor kvar i rummet. Trots det känns det fortfarande som mitt rum.

Men snart flyttar jag... vad fan.

(försök att inte tänka på det, ok, ok, ok)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Är det någon annan än jag som fortfarande får mjölkmustasch 99% av gångerna ni dricker mjölk?

Inte? Bara jag då.


Hej!!

Igår började jag min dag med att besöka gynekologen. Gick via alko på vägen hem och började dricka kl 11. Nä skämta bara. Pluggade några timmar, sen hälsade Niko på och före jag började göra mig klar inför kvällen hann jag på en kort springrunda. Vid 8-tiden kom Sanna hit och vi började planera kvällen lite grann, en timme senare tog vi oss ut till första lokalen på listan, Public Corner. Fortsatte sedan vidare till Little Pub, Amarillo och Café de Paris och samlade ihop lite stämplar innan vi gav våra kort åt Felicia och Joanna. Besökte en hel del andra pubar/barer innan kvällen var slut men de sista 2-3 timmarna spenderades utanför Olivers.

Och som det brukar bli dagen efter så har jag bara bara slöat bort den här dagen.  Har inte känt illamående men varit otroligt trött. Har i alla fall hunnit göra plättar, nappa och gå på en powerwalk. Det var frisk och krispig luft ute ikväll, riktigt härligt att komma ut en timme. 

Likes

Comments

snyggt smink gör under. Ofta upptäcker jag när jag grinar och tar fula bilder med snyggt smink på... att jag ändå inte ser SÅÅÅÅ ful ut. Intressant. På dessa bilder försökte jag mitt bästa.

Likes

Comments

Igår myste jag hela dagen. Pluggade på förmiddan och myste i princip resten av dagen. Satte på ledslingan, tände massor med ljus och kollade friends.

Imorse blev det frukost på sängen! Inte dåligt. Tog mig in ett varv till stan för att köpa en scart adapter och ett nytt wii-spel. Så nu har jag suttit och spelat the legend of Zelda - twilight princess i någon timme och det har faktiskt varit riktigt kul! Tänkte ta en runda Super Mario Bros ännu ikväll, men först ska jag göra muffins!

Likes

Comments

hej!!

I fredags spenderade jag eftermiddagen på stan med Sanna, shoppade lite, åt god mat och tog varsin jordgubbs margarita på Amarillo. Efter det gick vi till henne och pratade skit i några timmar, lite senare kom Max hem och Victor joinade på. Det blev kortspel för hela slanten och jag förlorade faktiskt inte så mycket, vilket som var bra, jag är en urusel förlorare. Kanske hade jag en fördel för att jag inte drack någonting. Hur som helst var det en riktigt trevlig kväll och jag kom hem någon gång efter 02.

På lördag bjöds jag på kakao på stan, därefter gjorde jag en tacopaj med Elin. Kollade lite New girl tillsammans med henne innan vi började packa ihop det sista av hennes saker. Och som vi kämpade för att få allt att rymas i hennes bil(!).

Hur som helst. Vet inte hur jag ska säga eller skriva det här. Hur skall man förhålla sig till att någon som man spenderat så mycket av sin tid med de senaste e åren, flyttar bort? Hur förhåller jag mig till att en av mina bästa vänner, som nästan blivit som en syster för mig, flyttar bort? Jag är otroligt glad för hennes skull. Jag har sett Elin mogna och växa som person, jag har sett henne bli den underbara, snygga, roliga, smarta, härliga tjej hon är idag. Jag har sett henne både mycket glad och mycket ledsen. Jag har låtit henne se mig mycket glad och mycket ledsen. Det finns så många fina minnen från våra år som roomates och jag kunde skriva mycket mera, men för att hålla det kort säger jag bara detta: fan vad jag kommer sakna dej Elin.

Så hur förhåller jag mig till detta?

Jag försöker att inte se det som ett hejdå, utan mera som ett vi ses snart. Det funkar ganska bra faktiskt och förhoppningsvis kan jag besöka henne om någon vecka.

Någonstans mitt i allt virr varr kom Oskar till oss, efter Elin åkt iväg tog vi bilen till Natalie. Där disskuterades allt mellan himmel och jord, mest killar dock. Lite senare kom också 2 av Natalies kompisar, Evelina och Jennie, dit och vi fortsatte diskussionerna och festligheterna. Kvällen slutade ganska abrupt för min del och gick aldrig in till Ollis, men sparade ju pengar på det så heyyyyyy win.

Igår var jag på lite sämre humör så jag stannade i sängen nästan hela dagen, med undantag för när jag gick till butiken och for på lenkki.

Det var min helg det! Vad gjorde ni?

Likes

Comments

1. Fjärilar är den äckligaste insekten jag vet, speciellt nattfjärilar
2. Jag brukade bita på mina naglar, men slutade samma sommar som jag skulle börja i 7an för att jag var rädd för vad andra skulle tycka
3. Mango är min favoritfrukt
4. Jag har en ljus pigmentfläck på min rygg
5. Jag har knappt alls hår på mina ben/armar och rakar benen vääääääldigt sällan
6. Jag kan inte gå och lägga mig före golvet i mitt rum är relativt rent
7. När jag chattar/skriver meddelanden börjar jag alla meningar med liten bokstav för att jag tycker det ser bättre ut
8. Har börjat använda ordet bitch som en synonym till tjej
9. Är mittemellan kupstorlekarna b och c och hittar sällan bhar som sitter riktigt bra
10. Har besökt: Frankrike, Tyskland, Norge, Sverige och Estland!
Likes

Comments

​tjatja!

Hur mår ni? jag mår bra.

Idag har varit en bra dag. Pluggade flitigt på förmiddan och sen senare ikväll blev det några cider och pizza.
Ja? det var ju egentligen allt... 

Kan nämna att jag läst ut boken "Himlen börjar här". Sjukt deprimerande men fin story. Måste säga att det nog endå var första gången jag haft så mycket problem med att relatera till en protagonist. Helt kort så handlar boken om en tjej som nyligen förlorat sin syster., hennes otroliga sorg och samtidigt vad som händer i hennes kärleksliv Boken är väldigt beskrivande, och fångar verkligen känslor i ord. Det tyckte jag om. Vad än huvudpersonen kände, det kände jag också. 

.

Likes

Comments

Jag är en glad människa.

Eller jag skulle vilja påstå det. Idag tog jag ett depressionstest på nätet (och jag menar inte att jag tror på dem för 5 cent). Det visade att jag lider av mild stress (1 poäng över det som ansågs normalt) och det kan jag förstå, eftersom framtiden nog trycker på lite grann. Men annars sa testet att jag nog inte alls lider av varken depression eller ångest, och det var ju bra för det tror jag inte att jag gör heller.

För lite på en månad sen sprack jag sönder och flög över hela mitt rum i tusen bitar. Sen hände det igen en vecka senare, fast 100 gånger explosivare. Jag visste inte vad jag skulle göra av mig själv. Jag hade konstant ett tryck över bröstet och vred och vred mig i sängen och tycktes inte hitta en skön position.

Efter dryga två veckor orkade jag inte vara ledsen längre. Det är inte vem jag är. Jag kände hur mina vänner tröttnade på mitt konstanta gnällande och jag förstår dem, det gjorde jag själv också. Till mitt försvar vill jag bara säga att det var svårt.

Jag har på senaste tiden börjat hitta bitarna av mig själv. Vissa bitar har jag slängt bort och andra bitar har jag ersatt med nya. Jag har börjat trivas med mig själv på ett sätt jag nog aldrig tidigare gjort. Jag har bättre självförtroende än någonsin och jag mår bra.

Det första jag tänker på när jag vaknar är inte längre en annan person. Ibland påminns jag. Det händer. Men snabbt kommer jag på andra tankar. Jag har börjat glömma. Mest det som var dåligt, men också det som var bra. Det känns nästan skönt.

Nu fokuserar jag på mig själv. Jag faller för mig själv.

Ibland är jag rädd för att det är en fasad för något underliggande men det känns inte så.

Jag är en riktigt på riktigt glad tjej. Det känns så bra. När jag tänker på alla gånger jag njutit av att tycka synd om mig själv känns det så långt borta. Jag kan medge att jag troligtvis börjat bry mig lite mindre. Men fan vad det är skönt? Jag njuter av att vara rakt på sak, att göra som jag själv vill. Att stå i centrum, få uppmärksamhet. Ja tack..

"Jag tycker om att du bara står där och ler för dej själv" 

Det gör jag också.Efter ett ganska seriöst inlägg kan jag slänga in en fun fact: Jag kan inte sova om jag har varma fötter. Går inte. Fy.

Puss och kram!

Likes

Comments

idag var jag och kollade på jackor på stan, hittade dock inget som föll mej i smaken. I intersport hittade jag dock en tshirt med texten "I run like a girl, keep up!" och jag skulle nog ha köpt den om jag gillat färgkombinationen.

Annars då? pluggar på och njuter av att slöa lite. Gjorde zucchini pizzor idag till middag, mumsigt!

Kram!

Likes

Comments

före & efter mensvärk (haha dramatisk bild eller vadå?)

Hade så mycket energi idag och 9km kändes som ingenting! Rullade när jag kom hem och hann bara säga till Elin att jag har ont i min ... när jag kom på varför. Nu ligger jag i sängen, tycker synd om mej själv och cravear lasagne. Oftast hjälper det att träna lite så kör kanske ett yogapass ikväll när jag slutat tycka synd om mej.

Ha det bra!

Likes

Comments