kort life update:

Tycker jag jobbar häcken av mig. (så dramatisk, jo tack jag vet). Efter de tidiga passen sover jag och före de tidiga hinner jag inte med någonting känns det som.

De dagar jag varit ledig, de senaste fyra veckorna har jag tillbringat i Vasa. Med kompisar och någon lite mer speciell.

Backa bandet lite, vad sa hon?

Jo. Så kan det gå. Precis när man slutat leta, för att man helt enkelt inte orkar, dyker dom upp från ingenstans.

Jaha vem är det då? Helt ärligt håller jag ännu på och tar reda på det själv, det kommer jag väl förmodligen göra en ganska bra tid framöver. Vad jag vet, är att det är bra. Han är bra. Bra på riktigt.

Är ganska omotiverad på att försöka slippa in på den utbildning jag först velat. Jag VET att jag inte har motivationen och orken att läsa samma saker, om och om och om igen. Jag blir så snabbt uttråkad. Vill veta mer, vill utvecklas, gå framåt, se nya saker.

Så är det.

Likes

Comments

fick hem dessa två idag, älskar den glansiga (jag vet inte vad tyget kallas snorrryyy) även om det är svårt att fånga färgen på bild.

tyvärr är jag fortfarande en liten skit som satte den ena bilden i svartvit men färgen ser man ju på den övre bilden i alla fall.

Likes

Comments

halå där blåbär!

I lördags var jag till Vasa och blev bjuden på bio, inte illa! Såg uppföljaren till hundraettåringen som gick ut genom fönstret och försvann och den var faktiskt riktigt rolig. Jädrans olidlig spänning dessutom, inte för att det var så mycket action men det var alltid så himla mycket som kunde gå åt pipsvängen i filmen så åtminstone jag satt med minihjärtklapp mest hela tiden.

Sedan blev det middag på en asiatisk restaurang i stan och jag beställde Kung Pao kyckling utan att alls veta vad det är för någonting egentligen, men det visade ju sig vara riktigt gott! (inte för att jag är förvånad)

Senare blev det festligheter med Felicia! Dans, lite drinkar, lite mera dans, det vanliga.

Söndagen kom med en rejäl huvudvärk så jag slöade och sov största delen av kvällen.


Nu mår jag fint och har varit på löprundor både igår morse och nu i morse, även om jag ännu inte fått tillfälle att använda mina nya springskor som jag köpte i lördags.

Likes

Comments

hej älsklingar! (nej förlåt jag kräks)

hej miffon! (nej gud vad jobbig)

Hej! (så där, det blir bra)

Just nu har jag väldigt blandade känslor. Det händer så mycket roligt i mitt liv just nu samtidigt som jag för bara någon dag sedan fick sorgebud. Som tur är är jag ledig nu in i veckan och kan spendera de närmaste dagarna med familjen. När någon går bort är det skönt att kunna få någon att inte känna sig så ensam.

Har så att säga tagit det ganska lugnt nu. Försökt ta mej ut varje dag på promenad eller lenkki för att njuta av det fina vädret och rensa tankarna lite.

Dock har jag lite roligare saker planerade inför helgen som jag verkligen ser fram emot! Bl.a. bio och kanske lite shopping. Dessutom ska jag träffa Elin i morgon, det kommer definitivt bli mysigt!

Likes

Comments

så kan jag ju ladda upp dessa bilder från helgen.

Alltså hörni.

I lördags efter jobbet hoppade jag i bilen och körde iväg mot Vasa för att se på en lägenhet. (that's right, IM MOVING BACK) Småpratade med de härliga hyresvärdarna i en timme och fick sån bra feelis av både dem och själva bostaden.

Efteråt hämtade jag Elin & Elin för middag på stan tillsammans med Natalie. Det är nog väldigt länge sen jag ätit sushi och det var riktigt gott! mums!

Vid 7 tiden gjorde vi oss klara för utgång och vet ni vad? att fixa sig tillsammans med de här två tjejerna, vilket jag gjort många många gånger förut, kändes så bekant och så roligt och så rätt!

Vi pratade om hur man lätt faller tillbaka till det som känns bekant, något/n man gjort förr men som man inte längre vill och hur bra det känns att kunna gå vidare från det.

I stunden tänkte jag inte på att det som var så bekant just då, att sitta med er, var precis vad jag ville. Något jag verkligen njöt av.

11-tiden ställde vi oss i olliskön och även om jag var nykter dansade jag nog vildare än jag någonsin tidigare gjort. (Då dansar jag ju aldrig så där jättevilt, så det var inte i några extrema drag ändå).

Jag hade otroligt roligt även om söndagspasset på jobbet sakta kröp sig närmare. Vid 3-4 tiden låg jag äntligen i en säng även om jag knappt sov alls under natten pga jag var så nervös för att försova mig.

Sedan dess har jag försökt ta igen den sömn jag missat senaste dagarna och dessutom läsa böcker och pluggmaterial. Inte lika roligt kanske men oh well.

Likes

Comments

Hej!

Nu är det drygt ett är sen jag började blogga.

Och jag har tröttnat. Eller också så kommer jag bara inte ihåg att blogga.

Tycker det är lite tråkigt när folk låter sina bloggar dö helt utan en heads-up. Det tänker jag inte göra.

Jag tycker fortfarande det är roligt att gå och se tillbaka på vad jag gjort så därför kommer det väl nog dyka upp några sporadiska inlägg då och då. (typ som nu då)

Ville väl främst säga att hej! nej jag slutar inte! men om jag inte skriver så är det troligtvis för att jag glömt bort att göra det. (inte att jag inte orkar/vill!)

det var allt.

adjö

Likes

Comments

tjena.

I helgen var det jobb som gällde igen, men innan jag åkte på fredagens pass hann jag träffa Marie över några koppar te och kex och på kvällen mötte jag upp Sofia för att catcha upp lite.

Nästa dag såg ut som på videon ovanför!
Städade rummet, tog mig på jobb och for sen till Vasa för en tjejkväll med Sanna.

Följande dag chillade vi vid soffan, tog en promenad längs strandpromenaden och åt onyttigheter.

I måndags var det jobb igen i 4 timmar och sen sov jag ganska mycket av den dagen för att jag inte mådde så bra.

I går träffade jag Elin på kvällskvisten och det var så härligt som det alltid är. Mycket skratt, mys och chips senare skiljdes vi åt med kramar.

Idag har jag slöat så in i helvete men nog lyckats ta mig på en promenad i alla fall. Skönt!

Ledsen om det var någon som råkade höra mina vrål i skogen de 5 gångerna jag var nära att halka till döds. Det var bara lilla jag.

Likes

Comments

Hej!


Vet inte riktigt vad jag tänkte när jag tog denna bild MEN det blev en så bra bild på mitt bättre ögonbryn så var tvungen att posta den.

Igår var jag på zumba, glömde vattenflaskan hemma och höll på att svimma vid slutet av pausen. Tungt och sjukt roligt var det i alla fall, trots att jag säkert var den som missade flest steg och som ibland fick stanna upp för att försöka hitta tillbaka till rytmen. Vad gör nu det?

Mycket annat händer det inte om dagarna men hade tänkt att jag kanske kunde skriva ett inlägg eller två om vad jag använder för skönhetsprodukter? Kanske visa mina favorit sminkprodukter, hudvård och hårvård. kanske kanske? För att göra bloggen lite mera varierad. (... och uppdaterad för den saken.)


Troligtvis nämnde jag det aldrig men jag beställde hem ytterligare två böcker från Liza Marklunds bokserie om Annika Bengtzon. Fy sjutton vad hon är bra på att skriva alltså. Jag älskar numera att läsa böcker vars originalspråk är svenska eftersom författarkonsten kommer fram så mycket tydligare. Dock kommer ingenting jag skriver här någonsin förklara vilken jälva upplevelse det är att läsa hennes böcker. (men kanske det säger något att jag valde att stanna uppe längre en natt trots att jag jobbat så hårt för att få in en sömnrytm, bara för att läsa?)

Den jag nu läst hette Du gamla, du fria och handlade om att Thomas, Annikas man blir kidnappad och tagen som gisslan i Afrika. Annika och Thomas chef, Jimmy Halenius, samarbetar i förhandlingarna om lösensumma och att försöka fria Thomas från fångenskapen, samtidigt som Annikas vänner och familj verkar oförmögna att visa medkänsla och medierna hela tiden är ute efter kommentarer om ditt och datt, allt eftersom kidnappningsscenariot fortskrider.

Några av mina favoritdelar från boken var dels de som skingrade Thomas i fångenskapen, hur hans psyke bröts ned i takt med att förhållandena blev sämre. Hur han går från att tänka logiskt och rationaliserat till att i ett stycke knappt vara medveten om verkligheten och befinna sig i ett minne från barndomen.

Dessutom var det intressant att följa med i utvecklingen av Annikas och Halenius's förhållande. Det som borde vara strikt jobbrelaterat, att få hem Thomas, för dem mycket närmare varann än så.

Jag kan nog inte påpeka det nog men wow, otroligt bra bok, otroligt bra författare.

peace!

Likes

Comments

från frissastolen och från köket

resultat 1 och resultat 2

är skitnöjd med håret men mindre nöjd med kakan, frostingen blev inte sådär jättegod, men själva kakan var saftig och GUD SÅ GOD.

Är ju mer eller mindre blond nu. Det känns lite ovant. Har aldrig tidigare gått mot det hållet utan alltid färgat håret mörkare. Intressant. Jag tycker att det passar mig. Troligtvis bleks det ännu när vårsolen börjar skina, så kanske jag övergår till helblond till sommaren? Knappast. Men vem vet?

Likes

Comments