Idag var det riktigt fint väder. Tog mig ut för att springa men var ännu trött i kroppen efter massagen så orkade inte riktigt... knäppte lite bilder i stället.

Dessutom har jag slängt bort ungefär en svartsäck full med skräp från mitt rum. Halleluja

I morgon är det fredag och jag har inte riktigt några planer inför det.

Hoppas ni har en trevlig helg! ❤️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hahah huu skulle aldrig le sådär om det inte vore för att bevisa just det här. No offense demi

Igår fick jag gå omkring i hemstaden lite medan jag väntade på att brorsan skulle bli färdig vid frissan. Besökte de större butikerna, som tyvärr alla stängde redan vid 17 (wtf?) och gick lite på gatorna.

På kvällen tog jag mig ut på en löprunda igen, SÅ SKÖNT. Åtminstone så länge jag hade vägbelysning. Halva lenkkin sprang jag i skogen i mörkret. Negativt: tänk om ett djur hade fått för sig att döda mig? Positivt: mycket motiverande att springa snabbare än vanligt

Idag stod massage på schemat vid 3 tiden. Flyttade på en knäskål som hamnat på tvären, knådade ryggen och armarna röda, rätade till höfterna och masserade tuggmusklerna. Mjukade också upp låren och vaderna med en durrmaskin.

När blodcirkulationen satt igång frös jag riktigt ordentligt och var tvungen att sätta på sätesvärmare på max och vrida upp tempen till 26 grader när jag körde hemåt.

Nu har jag druckit vatten som en galning eftersom det tydligen ska vara bra och hoppas att jag inatt ska somna som en bebis.

Godnatt vänner ❤️

Likes

Comments

först vill jag bara ursäkta att jag endast laddar upp webbcamera bilder.

Sen vill jag också visa er detta öra jag ritade idag.

​​Okej det jag vill skriva om hände faktiskt i fredags och för att ge lite bakgrundshistoria, tänker jag berätta om en spökhistoria en kompis berättade åt mig i högstadiet. I Kristinestad finns en herrskapsvilla från 1800-talet (ja, jag googlade) som heter Carlsro, numera är det ett museum. Vad jag talade om med min kompis den där dagen för kanske 3 eller 4 år sen var det faktum att det sägs spöka på Carlsro. Det här var inget nytt, det har säkert de flesta invånare hört. Min kompis frågade då om jag hört om spökhunden som sägs ska vakta på vägarna kring Carlsro. Det hade jag inte. Hon berättade att man om man hade (o)tur kunde träffa på hunden mitt på natten och att dens uppgift alltid varit att vakta vägarna och att den därför kan "attackera" och börja skälla den som passerar.

För 4 år sen tyckte jag det lät obehagligt men lät det rinna av mig.

I fredags blev storyn väldigt verklig. Jag och Oskar körde runt i staden, han föreslog att vi skulle köra till Carlsro. Sagt och gjort. Vi vek av på grusvägen som leder till villan och rullade lugnt framåt. Efter en bit kommer en stor vargliknande hund emot oss mitt på vägen. Vi saktade ner på farten. Hunden kom närmare. Den började skälla. Alright. Jag började försiktigt köra mot den för att få den att gå bort från vägen. I stället kom den emot bilen, när jag stannade sprang hunden till förarsidan (där jag satt) och började skälla mot fönstret.

Vid det här laget hade spökhunden flera gånger gjort sig påmind i min hjärna. Jag låste bildörrarna.

Eftersom hunden var vid sidan av bilen började jag köra igen. Tyvärr kan vår skoda octavia inte gå från zero to a hundred real quick.. Så tror ni inte hunden hann springa framför bilen och tvinga mig stanna igen? 

Här började jag drabbas av panik.

När jag stannade kom den till sidan igen och fortsatte skälla mot bilen. Så här höll vi på, försökte köra från den kanske 3 eller 4 gånger innan vi blev tvungna att komma på en ny plan.

Jag tror vi båda både skrattade och skrek. Det är länge sen jag känt sån panik. Sån stark känsla av att bara vilja ta sig därifrån.

"Jag backar!!" tyckte jag var en bra idé. "nej", "jo"

Började backa. Hunden sprang bakom bilen. Skällde och skällde och skällde.

Då satte jag gasen i botten. "KÖÖÖÖÖR" ropade Oskar.

Spökhunden rusade efter oss men med förmodligen alldeles för hög fart lyckades vi äntligen accelerera undan den.

Ingen av oss vågade riktigt andas ut förrän vi var ute på asfalterad väg.

Hade jag varit ensam vet jag inte vad jag hade gjort. Det låter så fånigt eftersom det sist och slutligen säkert bara var en hund. Men med storyn om spökhunden i bakhuvudet och de facto att den bara fortsatte skälla mot bilen skrämde upp mig ordentligt. Vi övervägde under kvällens gång flera gånger köra tillbaka, bara för att se om den fortfarande var där. Någon timme senare bestämde vi oss för att göra det.

Varför fan åka tillbaka till något som gett mig värsta paniken jag haft på flera år?

För ruset. Helt klart. Ingen skräckfilm någonsin kommer få mig att känna sådär. Så vi åkte tillbaka.

När vi närmade oss stället vi mött hunden tidigare och spänningen byggdes började vi båda uttrycka ånger. "varför fan gör vi det här?". Men till vår besvikelse/lättnad var hunden inte där längre.

Jag fångade knappast ögonblicket eller känslan i ord, men i stunden var det faktiskt riktigt hemskt.

Nu är det upp till var och en och tro vad man vill. Var det faktiskt bara en vanlig hund?

Likes

Comments

​jaja. För kanske 5 år sen svor jag på att aldrig skaffa en iphone.  OH WELL, den är ju i alla fall rosa!!!

nej skojja. Eller egentligen inte, jag ville faktiskt ha den i rosegold. Varför jag köpte den spelar väl inte så stor roll. Men det var i princip för att jag behövde en telefon att matcha min basic white bitch personlighet.

Det var allt!

Likes

Comments


Innan jag blev tvungen att rädda tangentbordet tänkte jag skriva typ. "hej! idag har jag varit på lenkki!!!!!!" Så tänkte skriva om det nu.

Hej. I dag har jag varit på lenkki!!!!!

eeeh okej, och??

Jo! Det var första gången på nästan 3 veckor. Kan inte ens beskriva hur skönt det var att få komma ut och röra på sig. Att jag egentligen är helt öm av träningsvärk från innebandyn glömde jag snabbt bort. Jag sa åt mig själv att inte ta ut mig, att återhämtning tar sin tid, men benen bar mig som tidigare. 8 kilometer och 270 meter. Känner mej fylld med energi och livsglädje, hur sjukt är inte det?

Får se om jag ens slipper upp ur sängen imorgon. i'll keep you updated.

Ha en trevlig helg!! <3

Likes

Comments

Så här glad och lycklig var jag över min smoothie kanske 10 sekunder innan jag spillde ut den över tangentbordet.

När ska jag sluta vara så jävla klumpig? Snabbt svepte jag bort det värsta från tangenterna till skrivbordet och började torka upp röran. Rev till och med bort tangenterna från datorn för att slippa under dem. Nu är ju knappjävlarna blålila på undersidan, trots desperata försök att torka bort. Nu är allt på sin plats och allt fungerar som det ska, nemas problemas!

Tog ingen bild av själva röran, ville inte låta den ligga kvar alldeles för länge, men här är en fin bild som webbcameran tog när jag i misstag tryckte på space-knappen då jag höll på och torkade upp allting:

​vuxenpoäng: -10

Likes

Comments

bakade bröd som utlovat med mamma i morse, satte nog i för mycket mjöl för semlorna ville inte jäsa riktigt i ugnen.

Tillagade sen en kronärtskocka till lunch, vilket som var intressant och faktiskt helt gott, men inte värt besväret.

Vid 4 tiden begav jag mig in till stan för lite innebandy. Roligt att få utöva en bollsport som omväxling till löpningen. Vi spelade damer mot herrar och förvånansvärt så var det ganska jämt! Härligt!

Likes

Comments

hejjj däärr

Testade proteinpuddingen på bilden idag, den smakade socker..  och proteinpulver. Kunde inte förmå mej till att äta hela men jag antar det är en smak att vänja sig vid.

Idag tvingade jag mamma att tillsammans med mej rensa ur allt skräp vi har i vårt wc. 2 hela plastpåsar fyllde vi upp. Allt från parfymflaskor till gamla smycken till gamla värmetänger gjorde vi oss av med. Nu tillfredställer rummet mitt minimalistiska tycke mycket mera. Så skönt med fria ytor!!

Efter det har jag nappat alldeles för mycket ikväll och mensvärken molar ännu försiktigt på i magen. blöööö

Har nu fixat boende inför högskoleprovet och med endast 18 dagar kvar börjar jag känna pressen komma smygande.

Kollade hela sverige bakar ikväll, där de gjorde massvis med bröd och blev så inspirerad att jag och mamma säkert slänger ihop något imorgon! Mm vad gott!

Likes

Comments

Tyckte bara mitt hår såg snyggt ut och ville posta bilder med det. :)))))))))))))))))))))))))))) ronja rövardotter numero 2

Likes

Comments

Just nu känner jag mig riktigt sliten. Ni vet sådär som när man varit i slalombacken hela dagen? Så känner jag. i både kroppen och huvudet.

Varför då?

Ett enkelt svar vore att säga att jag är trött. Jag sov dåligt i natt, de 3-4h jag sov alltså. Det blev en sen kväll och jag vaknar vanligtvis tidigt. Men det är inte hela sanningen.

Jag är sliten för att jag fått tänka väldigt mycket idag, men inte minst i natt.

vad
vill
jag
?

Signalerna var totalt oväntade. Men dom var ett faktum. Vad fan tror jag nog att jag sa. Jag har nog aldrig tidigare satt på ett samtal mitt i en mening.

Jag vet vad jag vill. Jag vill må bra. Jag vill vara lycklig. Jag vill se framåt.

Jag är inte den som dömer och jag nekar inte någon en chans till att förklara sig. Det gjorde jag inte heller, trots de fula orden. Skit händer och livet går vidare.

Det förklarar nog inte så mycket kanske. Men så är det.

Vill avsluta med något i stil med det som Allan Karlsson i Jonas Jonasson roman sa "Allt är som det är och allt blir som det blir." Eftersom det ju nog är allt för sant.

Likes

Comments