för jag har en bättre luva och den är ROSA.

Idag har jag tagit hygienpasset med en poäng på 40/40. Inte dåligt alltså.

Dessutom var jag på lenkki i det uppfriskande vädret, pluggat lite och nu letar jag recept på en god chokladtårta! Intressant hur ALLA chokladkakor är världens bästa ... ;)

Det är nämligen så att min käraste lillebror har namnsdag i morgon och jag av någon anledning lovat att baka en kaka tills dess. Varför varför varför

Därutöver har jag frissatid i morgon, antingen kommer jag ut därifrån med aningen uppfräschat hår eller med en nyans ljusare. Jag är ju en sån som gärna rådfrågar frisörskan.

Just nu rockar jag looken med alldeles för långt bevuxna babyhår, vilket får mig att se lite sådär småtokig ut.

Likes

Comments

Fick hem nytt smink + borstar idag!!!! Var på lenkki idag!!! Testade hur jag skulle se ut med blondt hår!!!

Igår var det en man på jobbet som undrade när jag skaffat glasögon och eftersom jag inte kände igen honom blev jag ganska förvånad och svarade något dumt i stil med "ööö ha noo haft dom i nager år nu..?" Till vilket han svarade "men du ha ju itt haft dom förr!!!!!!"

För det första:
Jo

För det andra (som min bror uttryckte det):
Kvem je tu å kvann köper et bryöä?

Vilket som hade varit hysteriskt roligt om jag faktiskt hade frågat det. Obviously köper han ju brödet på Lidl. Lolllllll


Ok bye

Likes

Comments

Hur jag sett ut senaste dagarna.

Denna helg har jag bara jobbat och det känns som om jag inte haft en lugn stund sedan i torsdags förmiddags (om ens då) men som tur fick jag lördagkvällen ledig och det var verkligen behövligt!

Idag efter jobbet träffade jag upp familjen utanför precis utanför och åkte sen in till Närpes för att äta och fira mamma med en middag som aldrig blev av i December då hon fyllde år.

Då Sanna kom hit i tisdags ströva vi omkring på Engellan loppisen där jag fyndade en gul tröja. Så otroligt uppiggande! Jättefin!!! Dessutom kollade vi på lite muminmuggar och planerade hur vi ska kunna tjäna pengar på dem med minsta möjliga ansträngning.

Annars har jag seriöst bara jobbat sovit läst. Rutin rutin rutin.

Det har varit rätt tungt men idag fick jag höra att de verkligen uppskattar mig på jobbet och det kändes verkligen bra!!! Imorgon blir det kanske lite lättare att ta sig an söndagspasset med den informationen i bakfickan.

Ha de bäst, (ingen protest)#

Likes

Comments

Morjens!

Två lediga dagar framför mig, ligger nu i sängen och njuter av träningsvärken från igår då jag rätt spontant tog jag mig till gymmet. Roligt med lite omväxling i träningen!

I dag får jag besök av Sanna och jag har några idéer för vad vi ska göra, vi får se vart vi slutar.

Ha en bra dag!

Likes

Comments

Det har varit en lyckad helg trots att jag inte egentligen hade några planer från början.

I fredags hängde jag med Oskar och pratade om allt strunt och skrattade ordentligt mycket. Fick dessutom låna ett Wii spel och ser framemot att få dansa loss till det!

I går blev det en superkort visit till Vasa när mammut och papput var bjudna till familjebekanta, så tog tillfället i akt och hälsade på Felicia medan de var där. Vi konspirerade kring lite planer för 2017, hämtade pizza från O sole Mio och såg några avsnitt av gossip girl. Vad gäller pizzan var den asgod. Det är den som är sist på deras meny, med extra svamp, because i love me some shrooms... ;) Nej men svamp är så gott på pizza alltså. Seriöst.!

På hemresan pluggade jag i aux sladden och tillkännagav för mina kära föräldrar att dom i tur och ordning fick önska låtar så skulle jag spela dem och oh boy vilken variation i låtar det blev! Allt från Cara Mia till en mycket snuskig fransk låt som hette je t'aime moi non plus. Och egentligen vet jag inte om den var så snuskig (eftersom jag inte förstod så mycket) men med tanke på allt stönande och på avslutningsfrasen som jag faktiskt förstod - vien = kom - antar jag det.

Idag var planen att åka och pilkka med pappa men han dissade mig för skogen istället. Så jag spelade lite just dance och sen dess har jag bara slöat. Soffpotatis i know.

Likes

Comments

Förut brukade jag spara på en hel massa skit bara för att "det KAN vara bra att ha" eller "jag kommer KANSKE använda den någongång" men i verkligheten låg allt detta skräp bara och tog plats.

Med jämna mellanrum börjar jag rensa ur en låda eller ett skåp i mitt rum, sen kan jag inte sluta. Igår sorterade jag bort bland annat alla dessa smycken som ligger i korgen på bilden, den röda och den svarta smyckeslådan, massor med smink, flera böcker och lite andra skönhetsprodukter.

bokhyllan blev luftig, nattduksbordet också. Det är så skönt att få bort saker man inte använder längre, det känns mindre stressfyllt.

Likes

Comments

Som ni som står bloggen trogna märker så är bloggmotivaionen inte på topp. Dock måste jag ge mig själv en liten applåd för att aldrig haft ett större uppehåll än en vecka sedan jag senast hörde av mig.

Men ärligt så är det bara det att jag liksom inte riktigt har något roligt att skriva om... men så är jag ju lat också. Nu när jag tänker efter har jag väl visst en del saker att skriva om.... I alla fall har höjdpunkterna den senaste veckan varit

27 dec
• skaffade min första tatuering
• Firade Natalies födelsedag
• Ollistisdag

Angående tatueringen, så har jag ingen bild på den som jag tänker sätta på bloggen. Dels för att den aldrig var menad att visa upp och dels för att den sitter mellan/under brösten. Men här är i alla fall skissen! Jag har black night tattoo att tacka för den mycket smärtsamma upplevelsen och det lyckade resultatet.

28 dec
• Kaffe & te hos Sanna

31 dec
• nyårsfest

1 jan
• new year new attitude

2 jan
• LEDIG

I dag då jag har varit ledig gick jag och Henrik på en promenad. På ån hade det lagt sig ett istäcke och i snön låg dessa konstiga spår! Kom fram till att det troligtvis är en svan som traskat över flaket, hur coolt skulle inte det varit att se?

Likes

Comments

Smäller det

Ännu en gång tack för en härlig kväll och en förfärlig baksmälla!

Likes

Comments

Till vänster har ni mig för exakt ett år sedan, plus minus några timmar.

Är det mycket som har förändrats? svar: JA.
Är mycket fortfarande sig likt? svar: JA.

Det senaste året har jag förändrats en del utseendemässigt. Jag är smalare i ansiktet, mitt hår är betydligt ljusare, min kropp aningen aningen mera tränad, mina tänder är inte lika raka längre. Jag har blivit bekvämare med mitt "naturliga jag" och bekvämare med mig själv i allmänhet. Jag råkar faktiskt bära samma smycke på bilderna, även om jag bytt ut kedjan. Jag petar fortfarande på mina nagelband, så mina fingertoppar är konstant rödare än resten av mina händer. Jag har slängt bort kläder som inte längre passar min stil och därav har jag inte längre kvar den röda tröjan. Jag har utvecklat mina sminkkunskaper och fortsätter göra det varje dag. Jag har börjat ta bättre hand om mitt hår och min hy även om det kanske inte ser ut så. (jag lovar ert hår skulle se lika tovigt ut om ni sovit på mina lockar en natt!) Jag är fortfarande lika lång och väger ungefär lika mycket. Vad mer?

2016 har jag hunnit bli hjärtekrossad, totalt förstörd av en pojke som verkligen hade mitt hjärta. Dessa bilder har jag postat någon gång här på bloggen för länge länge sen, helt hundraprocentigt om honom.

Med facit i hand kan jag säga att jag inte längre känner mig sorgsen. Jag har fått mitt avslut och även om det finns saker jag saknar vet jag att vi inte var menade för varandra.

Jag lärde mig hur det känns att vara riktigt kär, hur en person kan kännas som ett hem och hur samma person kan få hela världen att stanna. Jag har lärt mig att livet går vidare. Jag har lärt mig att bli mera självständig, och göra saker för min egen skull. Jag har lärt mig att jag måste vara försiktigare, vilket jag också är nu. Jag har inte längre problem med att spendera några timmar helt ensam, även om det tröttar ut min inre extrovert.

Jag har provat på annat men det funkade inte heller.

Jag är så tacksam. Jag är tacksam för allt jag lärt mig och alla erfarenheter jag fått sätta i min ryggsäck..

Nu är jag singel och planerar hållas singel ett bra tag framöver, eller i alla fall inte inleda något med någon som inte är helt fans fantastisk.

Även om kärleken har kommit och gått har dessa vänner bestått. Härligaste gänget jag vet. Även om vi är så olika kommer vi så bra överens. Alla bidrar vi med något eget. Ni betyder mer än guld för mig och även om jag inte säger det tillräckligt ofta hoppas jag ni vet det.

Jag är så tacksam att vi hållit kontakten också efter gymnasiet. Även om vi befinner oss på 3 olika destinationer lyckas vi hitta tid för varandra och stunder med er är alltid stunder jag längtar till och tänker tillbaka på. Jag har kommit er alla närmre under detta år och det har varit helt fantastiskt. Jag älskar er så. ♥

Jag har sällan känt sån tomhet som när jag och min käraste roomate Elin skiljdes åt. Vi gick från att se varann varenda dag till att nu inte ha setts på åtminstone 3 månader!

Du skulle bara veta hur jag saknar att prata med dig. Du som alltid kunde relatera, som alltid lyssnade och som fanns där. Bara att veta att du bara var några meter bort, även om vi inte umgicks, var en trygghet i sig. Jag saknar våra vin + sushikvällar, våra killproblem rants, våra balkongpicknikar och allt annat vi gjort tillsammans.

För dig gäller det också att jag inte alltid varit så bra på att uttrycka hur mycket jag tycker om dej, du betyder så mycket.

Snart får jag se dig igen och jag är nästan nervös. MEN GUD VAD ROLIGT DET SKA BLI!

Personlighetsmässigt har jag också utvecklats mycket.

Jag är mera öppen för möjligheter. Jag förösker att göra allt det jag VILL göra. Jag har lättare att skratta åt mig själv och tar inte mig själva lika seriöst längre. Jag försöker hålla rutiner och jag försöker träffa både nya och äldre vänner mer frekvent. Jag är definitivt mera självständig. Även om jag är en person som fortfarande bryr sig otroligt mycket, så bryr jag mig lite lite mindre. Jag jobbar på att kunna säga nej och att tillåta mig själv att visa mig arg och ledsen inför andra istället för att bara bry mig om hur den andra känner och hur jag på bästa sätt får den att känna sig bättre.Jag försöker att prata om PRECIS det som jag tänker på samtidigt som jag försöker att inte bara chatta med människor utan faktiskt prata med dem när vi ses.

Jag har med all säkerhet blivit mera irriterande i någons ögon, men vad jag inte hör eller ser vet jag inte av.'

2016 växte min kärlek till löpningen också fram och även om det nu har känns motigt att jobba mig tillbaka till min kondition efter att jag var sjuk i 3 veckor är det så skönt att komma ut några gånger i veckan. Det är som terapi.


Med detta tänker jag avsluta detta inlägg. Godnatt. ♥

Likes

Comments

charmig, eller hur?

Idag har jag varit ledig! Samtidigt som det är riktigt skönt är det svårt att veta vart man ska göra av sig själv?

Nu tänker jag inte skriva om min vardag som jag oftast gör. För det var egentligen inte varför jag skapade bloggen. Eller såklart var det en del av orsakerna, men ville ha något lite mera varierande och underhållande också. Samtidigt som det är i sämsta möjliga kvalitet. Förlåt för det. (Är egentligen inte ledsen, bryr mig faktiskt inte alls)

Okej så om vi går tillbaka till bilden.

IDAG KOM AVON PRODUKTERNA!!! Tyvärr är jag som redan nämnt faktiskt en liten skit så jag har endast bild på 3/5 av sakerna jag beställt hem. Hur som helst, till vänster har jag en cleansing milk för normal till torr hy från nutraeffects linjen. Den köpte jag nog med tanke på att jag ska få en FOREO i julklapp. Snabbt var det bortglömt och jag köpte en annan cleansing produkt från apoteket.... I min andra hand håller jag en intimtvål och jag har inte testar någon av dem ännu.

På denna bild håller jag i en ansiktsmask och lådan till en asiktsmask. Orsaken är att jag testade peel off masken redan ikväll och den får pluspoäng för att den hade guldkorn i sig, minuspoäng för att den inte tog bort allt skit från mina porer. Men kanske använde jag den fel. Den andra masken är en claymask, vilken doftar starkt av eucalyptus och båda är från linjen planet spa.

Dessutom hade jag köpt en mascara.

Det var allt för idag. Snart är det jul och snart snart snart ska jag göra något riktigt riktigt spännande!!!!! Stay tuuuned

Likes

Comments