Hej, nu är jag på väg på tävling med Silvia, ska rida Sveland cup i Dagstorp idag.

Men förlåt för att jag inte skrev igår men jag orkade verkligen inte, men vi va i skogen med hästarna. Först med Skovly och min syster hade sin häst så då var vi i kronovallskogen och sen åkte vi hem och bytade till Galway så åkte vi till kronoskogen med han, de va hans första gång i skogen och han älskade de, han är sån som bockar annars men inte en gång igår😍

Jag och Galway träffade även på rådjur

​Men ja, nu är jag iallafall på väg på tävling, ska rida 2 LB så nu kör vi, taggad, nu vill jag ju gå till zonfinal👌

Ha de gött, hejdå

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Tjena :)

Jag har ju inte hunnit göra något idag för jag ligger fortfarande i sängen, men jag ska ju tävla fälttävlan nästa helg så varför inte skriva lite om de, vet inte om de är så intressant men kanske.

De är ju Silvia jag ska tävla men dressyr och Silvia är inte den bästa kombinationen för man rider ju först dressyr sen ungefär en halvtimme efter hoppar man en bana och sen när både dressyren och hoppningen är klar rider man terrängen. Men tillbaka till dressyren. Silvia är inte riktigt byggd för att gå i den formen de egentligen ska gå i (tror inte de typ går att bygga upp heller) så hon kommer antagligen inte gå så mycket i form för hon kommer väl vara taggad med. Den har de 2 grusbanor och 2 gräsbanor och såklart ska min klass gå på en av gräsbanorna och när hon går på gräs så blir hon jättepigg för de är ju så lätt att springa där så de kommer väl inte vara så mycket kontroll så jag får väl vara nöjd om jag kommer runt.

Men sen hoppningen och terrängen tror jag faktiskt hon kommer gå i för jag ska hoppa typ en LD+ (75 cm) och sen älskar hon terräng och hindren får inte vara högre än 70 cm så de är ju inte så högt :)

Nu får jag väl gå upp men vi ses och jag bjuder på en liten bildbomb här nere både på Silvia och min gamla ponny jag red fälttävlan på, hejdå :)

Likes

Comments

Halloj, jag skrev ju lite i mitt inlägg i förmiddags vad jag hade gjort så skriver från de.

Men ungefär vid kl 14 fick jag ett sms från mamma då hon frågade om jag ville dammsuga så jag gjorde de, jag behövde inte dammsuga hela huset så de var skönt, när jag hade gjort de gick jag ut i stallet och de var så skönt väder, soligt och varmt. Jag tog in Galway och han förstörde en täckeshängare när jag fixa han med. När jag red idag så var han väldigt pigg och bockig men de gick ändå bra, och jag har en egen liten terrängbana med några hinder så de var första gången för i år jag red där, de var inte helt torrt än men de gick bra, fick ta de lugnt bara. Pappa har eldat upp massa grenar där så helt plötsligt var där en stock som kom fram så nu är där ett hinder till så jag blev så glad och de var i lagom höjd med :)

Jag har planerat att bygga fler hinder nu i år så har ni några förslag på roliga hinder som inte är för svåra att bygga får ni gärna skriva de :)

Jag red lite dressyr på Silvia idag för om en vecka debuterar vi fälttävlan i Tågarp så dressyrem måste trimmas lite mer på, men hon var duktig

Jag testade även framskydden hon ska ha i terrängen idag och hon kommer lätt vara snyggast

Idag fick jag även fixa nästan hela stallet själv så de blev lite mer än 4 timmars stalljobb med allt men de var fint väder så de var mysigt :)

Nu ikväll hade vi tupperwareparty och de är därför detta inlägget kommer upp nu och inte kom upp innan ikväll, men de var väl trevligt. Lite tråkigt vissa stunder bara men så nu har vi väl köpa massa onödiga saker.

Nu vet jag inte mer vad jag ska skriva men nytt inlägg imorgon och hoppas ni testar receptet jag delade med mig av :)

Men tack och godnatt :) 

Likes

Comments

Recept

Ingredienser:

*1 Banan

*Ca 1 dl Jordgubbar

*Ca 1 dl Hallon

*Ca 0,5 dl Blåbär

*Ca 1 dl Turkisk yoghurt

*Ca 1 msk Honung

*5 msk Hasselnötsmjöl (går med t.ex madelmjöl med)

'*Ca 1 msk kokosfett

Hur man går till väga:

1. Du mixar ihop allt (har du frysta bär rekommenderas att du låter de tina/micra de så inte mixern/blendern får sönder)

2. Häll upp de i en skål/djup tallkrik och dekorera med vad du gillar.

Jag använde havregryn, mandelspån, hallon, pumpakärnor och solrosfrön

3. Klart!


Detta är lätt att göra veganskt, de är bara att byta ut turkisk yoghurt mot ett veganska alternativ, resten är veganskt :)


Detta är perfekt till frukost eller bara någon gång du vill ha en lätt fick som är väldigt mättande​

Likes

Comments

Hej, idag är en bra dag :) vi har studiedag och de är soligt och varmt.

Just nu sitter jag och äter frukost, jag gjorde en smoothie bowl och receptet kommer komma upp i eftermiddag :)

Jag var ute och tog ut hästarna, jag fick ta ut de själv idag för att jag är själv hemma för de andra jobbar. De är så varmt idag så de fick faktiskt gå ut i bara sina innetäcken, första dagen detta året de inte har utetäcke på sig i hagen.


Idag ska jag rida Silvia och Galway, fixa stallet och fixa lite med Silvia tror jag för hon ska tävla på söndag :)

Kommer ett inlägg i eftermiddag med receptet på smoothie bowlen som ni inte vill missa, hejdå :)

Likes

Comments

​Hejsan vänner!

Jag hoppas verkligen er dag har varit bättre än min. Dagen började ju då med att jag gick upp kl 6 ungefär för jag skulle ta bussen som gick 06.48 och de är väldigt tidigt ska ni veta. Kl 8 började de nationella proven i svenska och vi skulle skriva en uppsats. Vi fick välja om vi skulle skriva en novell, en tidningsartikel tror jag de var eller ett brev. Jag valde att skriva ett brev för jag kände att de var lättast fast jag hade lite svår att koncentrera mig på grund att jag var sjuk, så provet gick väl sådär, så jag lämnar in provet och kommer på att jag glömt skriva datum, så vi får se hur mycket de sänker betyget nu...

en stund efter provet åkte jag hem för jag är ju som sagt sjuk, så jag är hemma vid 13.40 ungefär, jag chillar och sover lite. Sen kommer mamma hem och får värsta utbrottet för att jag inte har fixat stallet så då fick jag gå ut i stallet och fixa fast allt gick i slowmotion så de tog ju lite tid. Jag kom i från stallet och de är där jag är nu :)

Imorgon blir de nog en roligare dag för jag ska rida och lite så fast jag är sjuk men jag måste för jag ska tävla på söndag :)

Vi hörs snart igen men nu ska jag äta så hejdå :))

Likes

Comments

Godmorgon

Idag är jag egentligen sjuk men vi ha nationella prov så jag måste ta mig till skolan, vi har de på morgon så jag kan åka hem igen efter om jag känner de så de är skönt.

Vi ska ha NP i svenska så vi ska skriva en uppsats, så kramp i handen efter antagligen. 

Just nu sitter jag på bussen påväg till skolan, jag fick åka extra tidigt idag för NP för de börjar kl 8 och i vanliga fall börjar vi 08:45. 

Men nu ska jag snart byta buss så vi hörs senare, hejdå☺️

Likes

Comments

Detta är ju mitt första inlägg så jag tänkte att ni kanske ville veta lite om mig :)

Jag är en tjej på 15 år som fyller år i november. Jag har 3 ponnyer, Silvia Keys (Silvia), Galway CJ (Galway) och Surprice Skovly (Skovly). Silvia är en C-ponny på 11 år och upp till LA (1 m) hoppning, Galway är en C-ponny på 5 år och går upp till LB (90 cm) hoppning och Skovly är en D-ponny på 9 år och går mest dressyr och har gått LC men nästa tävling blir LB.

Men tillbaka till mig, jag bor i södra skåne på en gård. Jag gillar att vara med kompisar och tillexempel ut och äta och de blir bäst om de är spontant.

Men jag vet inte mer vad jag ska skriva de får räcka för detta inlägget, förresten bilden är på Galway :)

Tack och godnatt :)

Likes

Comments