Header

Gårdagen spenderades med jobb och att kolla upp med vad jag behöver för sprutor. Så efter jobbet åkte jag in till Capio läkargruppen för att få information samt ta min första hepatit A och B spruta. Utöver det fick jag malariatabletter utskrivna som jag ska ta om vi åker till något område där det kan finnas, just nu är inte det planen men skönt att ha om vi bestämmer oss för att ändra rutten.

Fick både träffa en läkare och en sjuksköterska, båda var jättetrevliga och fick bra information samt tid att ställa alla frågor jag hade. Vilket var en hel del haha, så kan verkligen rekommendera att åka dit om ni ska ut på något liknande!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Är ledig fram tills på Onsdag så passade på att träffa Linnéa för att prata lite om resan, ingen av oss kan fatta att vi drar snart?? Känns väldigt overkligt att jag ska iväg på den här resan och kommer nog fatta vad jag håller på med först när vi landar i Thailand. 

Egentligen skulle vi åka ut till Naturens Hus för att gå runt men ingen av oss kände oss helt hundra så blev lite shopping och mat istället, skräll haha. Köpte en riktigt smidig liten högtalare som är lätt att ta med till resor osv.  

Likes

Comments

Ett av stoppen i Thailand kommer bli Koh Phangan, där är (vad jag förstår det som) ett av Thailands största Full Moon Partyn. Vi kommer verkligen försöka pricka in att vara där när det går av stapeln, när man tittar runt verkar det vara riktigt sjuka fester!


​Verkar inte bara vara riktigt bra fester utan ön ser så vacker ut som helst! Kan inte riktigt fatta att jag kommer spendera mina dagar på platser som dessa. Mindre än två månader kvar tills vi drar

Likes

Comments

15e oktober åker jag och min barndomsvän Linnéa till Asien för att resa runt, vårt första stopp blir Bangkok(pinsamt att jag var tvungen att googla hur det stavades hehe). Resplanen sen är inte helt spikad utan kommer ta det lite som det kommer men en lös plan har vi:

Från Bangkok kommer vi antagligen åka vidare till Ko Tao, hur underbart ser det inte ut??

Några mer ställen vi har planerade är;

Ko Phanang

Koh Samui

Phi Phi

Ko lanataDå vi inte tänker söka visum i Thailand måste vi lämna landet inom 30 dagar, vi har lite olika idéer på vart det bär av då men finns ju en hel del olika ställen att välja på!  

Likes

Comments