Jag är precis som du men innan jag förstod det skämdes jag över att jag var jag, över att jag hade adhd. Men nu är jag bara stolt. Utan det skulle jag inte vara den jag är i dag. För vill jag något så ger jag aldrig upp.
Men sen jag fick på papper att jag hade adhd, blev jag en annan person i allas ögon och mitt självförtroende försvann helt.

Att ha adhd påverkar allt i livet. Det är hundratusentals svenskar som lever med adhd. Adhd gör det svårt att koncentrera sig men om jag är intresserad av något så har jag svårt att sluta istället. Jag har svårt att påbörja något, för jag hittar alltid något roligare att göra. Det kan vara jobbigt att bo eller ha en relation med någon som har adhd. Men kärleken du får av någon med det är obeskrivlig. För älskar jag någon älskar jag den med hela mitt hjärta. Men blir jag ledsen är det som hela världen går under. Mina känslor är så mycket större än för många andra. Men jag har svårt att släppa in nya människor i mitt liv.
Gör jag något jag tycker om, gör jag det mer både själ och hjärta. Men jag har svårt att hålla ordning efter mig.
Jag har svårt att glömma saker som har hänt och jag har svårt att förlåta. Jag hatar att sitta stilla och inte ha något att göra. Min hjärna går på högvarv nästan hela tiden, jag har blivit bättre på att hantera det men det går i perioder. Även fast jag lyssnat går inte allt in.
Jag blir orolig för allt, det minsta lilla. Det RÄ för jag tänker så mycket. Jag har svårt att styra mina känslor och därför gör jag saker jag ångrar. Jag säger precis vad jag tycker och tänker.
Vissa dagar vill jag inte leva så här men samtidigt är jag glad att jag har det, för jag kämpar för det jag vill. Och bara för man har något ska man inte kolla annorlunda på någon för alla är lika mycket värda.


ILYSM

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Adidas är såååå snyggt, asså hur kan man tröttna på det. Har själv ganska mycket adidas kläder och jag bara älskar dom.
Här hittar ni adidas kläder @https://m.zalando.se/adidas

Likes

Comments

Idag hade jag NP och det gick jätte bra, det gick bättre än vad jag trodde. Nu sitter jag och kollar på Rapunzel och äter lite gott gott. Sen ska jag upp och träna på gymet lite för efter det har jag skytteträning.

ILYSM

Likes

Comments

Igår var en jobbig dag. Har ganska mycket tankar i huvudet nu. Tog mig ett varmt bad igår för att rensa huvudet lite, så skönt!
Nu sitter jag i skolan och stressar för NP i morgon. Men det kommer nog gå bra. Idag slutar jag klockan 14:25 och ska hem och träna lite, sen ska jag äta för ska till Kristinehamn på skytteträning idag. Lite stressig dag idag men det ska nog gå bra.

ILYSM

Likes

Comments

Godmorgon på er. Jag börjar min morgon på bästa sätt, men knäckemackor och oboy till. Började skolan klockan 08:20 idag och slutar klockan 14:25 och sen ska jag hem och städa lite. För ikväll har jag fotbollsträning klockan 6 till 7 och klockan 19:15 börjar min skytteträning. Men nu ska jag fortsätta räkna lite matte.

ILYSM
❤️

Likes

Comments

Idag är det nyår. Och mina vänner kommer hit i kväll och vi ska bara träffas och ha det allmänt mysigt.

Likes

Comments

Hej! Jag har så mycket just nu, träning varje dag och massa tävlingar. Men det är kul på samma gång, pappa är min tränare och det är så kul att det är något jag och pappa gör helt själva, för då får man lite pappa och dotter tid. Men idag kommer min kompis till mig och stannar till på fredag, har saknat den personen så mycket!
Men hoppas ni får en bra dag
❤️

Likes

Comments

Har lite mys så här på morgonen. Något av det bästa med att ha hund tror jag! Jag kollar på Skam och ska snart åka iväg och träna skytte och sen lite gym. Hoppas din morgon är bra och att resten av din dag blir lika bra ☺️

Likes

Comments

Nu har alla åkt hem efter julfirandet, det har varit så mysigt. Nu sitter jag, mamma och pappa och kollar på gåsmamman, asså den serien är så jävla bra!

Likes

Comments