Vardag

Då sitter jag återigen på tåget hem från Vännäs och ska fortsätta beta av några läxor så jag är i fas med allt.
Så fort jag kommer hem ska jag bara byta om innan jag åker iväg på utbildningen som egentligen är mer utav en föreläsning/träning-aktig typ utav utbildning.
Planen är att jag ska kunna använda denna "utbildningen" som ett typ av underlag till mitt gymnasiearbete som jag tror jag skrev om i mitt förra inlägg men jag är duktig på ändra mig så vi får se vad jag snor ihop innan slutet.

Förövrigt kommer vi åka på evidensia på fredag med Gordon för att skära bort lite mer svallkött så jag hoppas innerligt att allt kommer gå bra!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hästen, Vardag

Då var dagen D kommen och här ska de plåtas det sista skolfotot i mitt liv.
Som ni kanske läste i mina förra inlägg trodde jag att jag skulle vara tvungen att åka till evidensia med Gordon idag MEN, förhoppningsvis slipper jag det då han är pigg, håller en jämn temp och jag inväntar svar från evidensia kring vad de tycker och tänker kring hur såret såg ut nu sist vi bytte bandage.

Jag kommer eventuellt hinna vara med på John Moore clinicen idag och imorgon men vi får se vad jag hinner, hade tänkt påbörja mitt gymnasiearbete så det är prio ett.

Längtar ihjäl mig till att få börja rida han igen!!!

Likes

Comments

Hästen, Mode, Vardag

Äntligen hemma! Har börjat beta av några uppgifter och det går relativt bra än så länge men får lite smått stress över att jag har skolfoto imorgon och ska hinna hem igen för att kunna vara med på utbildning i Lycksele och samtidigt måste vi nog åka till Evidensia igen då Gordon gått upp lite i temp igen.... Åååh tänk om man fick klona sig själv, hur underbart?! Men här ska jag inte ge upp, än finns chans!!

Outfiten består av ett par hängselbrallor från H&M
Stickat från Lindex
Kappa från GinaTricot
Ryggsäck från Fjällräven

Likes

Comments

Vardag, Mode

*pust*, hade tänkt blogga lite flitigare ihelgen men som ni ser lyckades jag inte med det. Jobbade både lördag och söndag vilket var super skönt! Älskar människor och känslan av att man gjort något vettigt under dagen däremot kan jag inte påstå att jag känner mig sådär pigg och fräsch eller utvilad för den delen.

Som vanligt har lite prylar hänt under dessa dagar, bland annat har mina prylar från GinaTricot kommit och jag är sååå nöjd!!
Jag har också lyckats pricka både John Moore kurs, hovslagare och ett eventuellt evidensia besök i veckan... suck, hur lyckas man??

Ni hittar mössan Här och Här hittar ni kappan
Jag kommer lägga upp egna bilder på dessa godingar inom kort!

Likes

Comments

Hästen

Här är allt jag klickat hem från gustvallridsport.se och de snygga dojjorna köpte jag i storlekarna XL och L då storlekarna gärna varierar beroende på märke men nu då Gordon har bandage sitter XL verkligen som en smäck!
Det som är så bra med dojjorna är att de går att använda då de har tappsko eller annat och man behöver skydda hoven från smuts, vätska och slitage.
Super nöjd än så länge med dessa så hoppas att de håller, kvalitén verkar vara riktigt bra.

Sedan köpte jag nytt hönät, tvättmedel för min mattespadd och ett nytt bett med bettringar från bombers.
Riktigt nöjd över allt egentligen men trodde bettringarna skulle vara större så får se om jag lyckas få på dem på det nya bettet.
Bettet är ett 3-delat fullcheek bett i strl 12,5cm och jag tycker nästan det ser lite litet ut men det är nog bara för att jag är van sprengers 12,5cm som är mer åt 13cm-hållet.

kan länka alla produkter om ni skulle vilja det.

Likes

Comments