View tracker

Västra varvsgatan 051216 11:11

Hejsan hoppsan och glad måndag på er. En super fin dag idag! Aningen kyligt eller så var jag aningen lättklädd. :P Underskatta aldrig ett par långkallingar. Det lär man sig varje dag här under vintern men man är ju inte super smart.

Ser typ ut som att det är kvällsskymning men detta är alltså Norrbotten in winter time. Man måste verkligen hoppa upp ur sängen om man vill hinna vara ute och se solen. Det har sin charm det men jag föredrar ju såklart solsken åtminstone 10h om dagen, höhö.

Snart ska jag åka och jobbelijobba, börjar 15:00 idag så jag har lite sovmorgon om man säger så men tiden går alltid så himla fort. Bara att börja göra sig i ordning typ nu. Puss&kram!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Alltså detta är utan tvekan bästa lägenheten/huset vi någonsin hyrt utomlands. Enda minuset var väll att det var en liten bit att ta sig in till centrum men vi hade bil och det gick bra. Terassen var alltså helt otrolig, gick runt i olika vinklar och blev som i panorama. Det man ser på bilden är cirka 1/5 av hur stor den egentligen var. Inte för att man vet vad man ska göra med så mycket utrymme men ändå kul. Puss & kram!

Likes

Comments

Nila - 12 veckor

I am in loooove! Kolla vilket litet charmtroll. Var och hälsade på Elin och Oliver idag och det var såå kul att träffa dem. Var allt för längesedan senast. De hade gjort så himla fint i sin lägenhet och hund har de nu också. Det är alltså denna lilla border collie. Alltså är farligt att träffa hundvalpar för man blir ju så sugen själv på att skaffa en till hund. Älskar verkligen djur. Ikväll tror jag att jag bara ska ta det lugnt, ska nog baka och kanske ut och springa en sväng. Vi ser ju. Puss & Kram!

Likes

Comments

"Even in London I am longing for London"

​Alltså jag kan längta till ställen och älska ställen helt sjukt mycket. London har det där lilla speciella dock och jag vet inte vad det är. Kanske att det är en sådan pass stor metropol och att det även varit det genom historien? Det är så otroligt många livsöden som utspelar sig runt omkring en och som även har utspelats på gatorna man går. Det är verkligen en stad som jag känner ren och skär hemlängtan till så fort jag tänker på det. Sjukt. 

Lite roligt är faktiskt att innan jag åkte till London första gången, vilket var första året på gymnasiet så hade jag inga förväntningar. Jag förstod verkligen inte varför London skulle vara intressant på något som helst sätt. Blev positivt överraskad men kände efter första gången ingen direkt längtan tillbaka. Har varit där tre gånger nu dock och efter varje gång jag varit där har kärleken bara blivit större och större. Det var egentligen nu senaste resan som jag på riktigt kände att jag aldrig ville åka hem. Jag älskar människor och jag älskar när det händer saker, bästa London! <3

Likes

Comments

winter wantlist

Lite inspiration nu när det blivit lite ljust ute av snön. Kommer inte köpa speciellt mycket vinterkläder i år men finns så sjukt mycket som jag vill ha. Jag får inte köpa något just nu men hoppas ni är lite mer shoppingsugna. Puss&kram!

Likes

Comments

Kör alltså igång en ny veckans blogg tävling och reglerna står ovanför. Nu till det mest spännande vem som vann förra veckans....!

VINNAREN FINNER NI - HÄR - ! Helt fantastisk blogg! 

Lycka till ifall du vill vara med i denna veckas tävling som avslutas nästa måndag. 

Likes

Comments

Den här underbara väggen hittade vi i Kotor. Hade först en av bilderna som header men jag tyckte inte riktigt det passade. Vi får se, den kanske hamnar där igen.
Förresten är det där typ mitt favoritplagg ever, fick det av Linnea när jag var hos henne i Portugal. Så skön och fin och man behöver inte ha på sig någon bh. Puss & kram!

Likes

Comments

50 days to Sydney

Åh, jag kan inte vänta längre. 50 dagar kvar, låter länge men är inte ens två månader. Kommer ju att vara en EF Ambassadör så det kommer bli lite mer skriv angående det desto närmare det blir. Känns lättare för mig att skriva om det desto närmare det blir och eftersom jag inte har några tidigare erfarenheter av EF så blir det ännu klurigare. Hitills har allt bara gått super bra, de är jätte trevliga och hjälper en så mycket man behöver från kontoret i Stockholm. Min kusin jobbar där också och sköter om deras instagram. Det var super roligt för hon hade hört att de sa vårt efternamn i telefonen så fick jag snacka lite med henne. Haha. Liten värld ibland. :)

Likes

Comments

Hade tänkt ladda upp dessa bilder från halloween då det var så hittade dem nu i arkivet. Ja, man är ju clumsy men det passade perfekt för har inte tagit några foton idag.

Var och hoppade på en tramplin anläggning med några arbetskompisar idag och först undrade jag verkligen hur det kunde vara kul. Jag som tävlingsmänniska hade dock superkul genom alla tävlingar och killerball och allt annat vi körde. Hade kunnat vara där ännu längre, hehe. Sedan var vi även och käkade middag. Nu är jag hemma och är super rastlös. Måste ha något att göra typ hela tiden. Så åker nog till en kompis eller något. Ha det bra pussOkram!

Likes

Comments

Instagram@linneafunck