HALLOJ JAG E GLAD JAG SKA PÅ SURFCAMP IMORGON! :D
Kommer vara borta hela helgen för det ligger utanför Sydney. ...och ja, jag vet att det förmodligen inte alls kommer vara som man tänker sig. Jag kommer inte lära mig att surfa, kommer inte se snygg ut när jag gör det och jag kommer inte ha någon gris/hund som åker längst fram på min bräda. Istället kommer jag nog för det mesta vara i vattnet och knappt komma upp på brädan över huvudtaget. Kommer ha på mig en ful våtdräkt istället för någon snygg bikini och min fransförlängning kommer svida i ögonen så att dem blir helt röda av allt saltvatten,.. TROTS ALLT kommer jag nog skratta så otroligt mycket. Äntligen. Puss&Kram!

Likes

Comments

Nog är man röd som en tomat i fejjan, men så blir det ibland när man dyrkar solen för hårt. Idag har det blivit lite mer shopping också, undrar verkligen om jag ens har några pengar på kortet kvar... Hehe, tur jag få en full månads lön den 25e. Är i skolan just nu, har kvälls skola 5pm-20pm. Sedan ska jag åka tåg hem med Malena som är en av dem jag bor med. PussOKram! ❤️

Likes

Comments

Har bara hunnit vara till två stränder i och för sig men Manly är helt klart favoriten framför Bondi! Var så otroligt mysigt där och känslan var bara on point. Köpte en fet Beachbag där för tro mig det behöver man verkligen. Vi låg i solen flera timmar som sagt men använde spf 50 och smörjde in mig hela tiden haha.. Solen är så sjukt himla stark, svårt att förstå.

Hur som helst har jag börjat tänka på engelska nu(!!). Inte hela tiden men kanske 50% av tiden. Kommer på mig själv rät ofta att bara, vänta va??? Tänker jag på engelska? Najs! Jag gillar det. Har ju bara varit här tre dagar men hjärnan ställer verkligen om sig snabbt. Såklart gör den säkert inte det om du åker med en svensk kompis men åker du själv ska du se att den kommer göra det snabbare än du kan ana. Klockan är bara fem på morgonen här men vaknar pågrund av så svettigt... Är trettiograder och ingen AC är på, vågar inte heller stoppa på den för vet inte hur man gör. Puss & kram!

(Fått frågan om jag kan skriva ett mer detaljerat inlägg om vad jag gör här nere och det kan jag absolut göra. Vill vänta åtminstone en vecka innan jag gör det dock så att jag hunnit ta reda på själv lite mer vad jag gör, haha.)

Likes

Comments

The opera house

Wow ser ni så fiiiiiiint! Idag var första riktiga skoldagen och gick väldigt bra. Hamnade i klassen som läste på högsta nivå och det kändes faktiskt inte alls svårt men vi får se. For sedan med en tjej från Sverige och Norge till Manly Beach med färja och det var då jag fick chansen att ta dessa underbara bilder. Efter flera timmar på Manly så gick jag runt själv i centrum ett bra tag innan jag tog tåget hem. Just ätit en mysig middag och pratat och skrattat med min "familj" här borta. 💞 Puss & Kramar!

Likes

Comments

Är helt slut och klockan är bara 3 pm här... Måste hålla mig vaken till i alla fall 20.00 idag är min plan. I alla fall... Flygningen gick bra, han som satt bredvid mig var lite jobbig men väldigt snäll ändå. Kom fram och delade transfer med 4 tjejer. Alla från Europa de var från Spanien, Italien, Frankrike och Schweiz. Kul var det och vi fick åka över Harbour bridge samt se så himla fina områden. Nä, har knappt hunnit se någonting men det är lätt vackraste stället jag varit på.

Bor med fyra stycken andra studenter i ett sååååånt fint hus. Minns inte var alla var ifrån men min rumskompis som jag hängt med hela dagen är från Kina och så himla snäll. Nu kommer jag typ somna känner jag... Kanske blir en tupplur! Puss och kram!

Likes

Comments

“She is free in her wildness, she is a wanderess, a drop of free water. She knows nothing of borders and cares nothing for rules or customs. 'Time' for her isn’t something to fight against. Her life flows clean, with passion, like fresh water.” - Roman Payne

Snart fyller jag 20 år? Låter så lite men ändå så mycket för mig. Får lite separationsångest till tonårsåren samtidigt som det ska bli så otroligt skönt att äntligen gå in på ett nytt kapitel i livet. Har varit tonåring i sju år nu, det räcker. Det har hänt så mycket under dessa år, det gör det nog för många. Har fått lära känna mina känslor och mitt hjärta så mycket bättre. För det är faktiskt så, att de är de små händelserna i vardagen som blir livet. Det är de små detaljerna som kan ge inblick i ett stort perspektiv.

1. Det var denna kille. Wow vilken kille alltså. Nä, alltså jag hade aldrig pratat med honom bara spanat på avstånd lite försiktigt sådär inget märkvärdigt med det. Ett halvår senare tog han kontakt med mig(!?!). Vi träffades och denna kille var inte bara snygg, han var trevlig också. Jag var såld. Vi gick på en dejt till... och en till... Vi träffades igen och plötsligt kände jag inget. Bara sådär. Du var perfekt men vi saknade "det". Inte enligt dig men enligt mig. Jag undrar ibland vad du gör idag, jag hoppas du mår bäst i världen.

2. Det var i början av december. Vi hade precis börjat lära känna varandra lite i klassen och vår första gymnasietermin var snart avklarad. Ibland var det lite mycket skitsnack och snack om utseende vilket jag mådde dåligt av. Även om jag inte brydde mig det minsta såg jag hur andra ofta tog åt sig. En kommentar.. En enkel kommentar men så onödig. En dag under första veckan av december förklarade en person hur hemskt det var att det fanns personer som gick med mjukisbyxor i skolan. "HUR KAN MAN? Nej usch, det skulle jag aldrig göra.. Fy!" Jag gillade inte heller att gå omkring med mjukisbyxor i skolan, jag gillade att klä upp mig men hade aldrig ens ägnat en tanke på vad de andra i skolan gick omkring i om det inte var något jag tyckte var otroligt snyggt/coolt. En person som satt bland oss just då hade mjukiskläder på sig den dagen och rätt ofta annars. Den personen satt tyst och tittade ner i backen. Vi var 16 åriga tjejer, alla lite osäkra men på olika sätt. Efter den dagen var jag så arg att jag letade fram några par mjukisbyxor som jag sedan varvade på månaden ut. Ha!

3. Vi hade inte träffats så mycket innan men vi klickade jävligt bra. Var väll inget mer med det egentligen, vi spelade i samma fotbollslag en sommar. Det var på träningarna vi pratade en del men det var du ju sällan. Du flyttade söderut och nästan ett år senare bestämde vi oss bara för att jag skulle komma och hälsa på. En vecka dessutom. Jag var lite nervös faktiskt för när jag tänkte efter kände jag ju dig egentligen inte så bra, tänk om jag skulle känna mig jätte obekväm. Det tog typ en sekund för oron att släppa efter jag kommit fram. Det tog typ två timmar och en kanna sangria innan jag insåg hur äckligt lika vi var och hur jag verkligen hade funnit en vän för livet.

4. Det var på en fest. Jag hade aldrig sett honom. Han var snygg, för snygg. Söt också, farligt söt. Jag mindes kyssen dagen efter men jag mindes inte ditt namn, hade du ens sagt vad du hette till mig? Troligen inte för ditt namn hade jag kommit ihåg. En månad senare såg jag dig igen på en fest och efter det såg jag dig rätt ofta. Jag var kär.. jag som trodde jag varit kär så många gånger tidigare var nu kär för första gången. Det var vi... Det var självklart vi. Inga tvivel. Ingenting spelade någon roll bara vi. Det var bara vi när vi bråkade senare, när vi grät och sa förlåt gång på gång och att vi skulle bättra oss. Det var bara vi när vi inte längre faktiskt var vi.

Puss & Kram

Likes

Comments

Ida och jag har just varit och gymmat. Vi båda har blivit lite lata på senaste tiden men det blev en riktigt bra träning idag. Vi testade några nya övningar och en blev en favorit.. Ingen aning om vad den heter men kan försöka förklara den:

Jag tycker att min överkropp inte orkar hålla upp lika mycket på skivstängerna som jag vill lyfta med benen när man håller den bakom nacken. Tycker dessutom att det kan vara obehagligt att köra tungt och vara själv. Är så himla svag i överkroppen tycker jag det kan vara svårt att få tillbaka skivstängerna. I alla fall... Vi la skivstången mot ett hörn och lyfte bara ena sidan av den. Där med vågade vi köra mycket tyngre samt behövde ej ha den bakom nacken. Varje gång vi kom upp klämde vi ihop skinkorna(haha), inte så vackert men oj så de bränner! ;) Puss & kram!

Likes

Comments

"Blue jeans, white shirtwalked into the room you know you made my eyes burn."

Likes

Comments

Instagram: @LinneaFunck

Ni får gärna börja följa mig på min instagram där jag heter som det står ovanför @Linneafunck. Tänkte någon kanske inte ser vad det står. Ska bli bättre på att uppdatera också för nu är jag lite dålig på det. Puss&kraM!

Likes

Comments

Haha älskar denna bilden, makes me happy. I miss this curvy little CRAZY gypsy! Vi försökte ta en fin bild men det gick inte super bra. 🍸Puss & kram glad lördag på er alla.

Likes

Comments

  • I want to ...

    "✖Ha en egen lägenhet. ✖Se Shakira, Rihanna & Beyonce live. ✖Surfa på Hawaii. ✖Krama minst en person…"

  • Yearbook part 2

    "Yearbook part 2 May-August Lisbon, Exam, Dubrovnik etc. Damn vilka månader alltså, fantastiska! Lit…"

  • ten days

    "​What?! Tio dagar kvar till jag åker till Australien... Skrev nyss ett inlägg om att det var femtio…"