Har tänkt att börja göra lite videos då och då så börja följ mig på videofyme så får ni se mitt liv i en video då och då. Så jag heter linneafrolich på videofyme så de bara börja följa så får ni lite seriösa och lite oseriösa videos då och då.

Jag hade inte så mycke mer och säga så följ linneafrolich

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 18 Readers

Likes

Comments

Dålig bloggning jag vet men känner att jag inte haft ork. Igår va ja ute hela kvällen o kände att ja inte hade tid och idag fanns ingen ork och absolut ingen blogginspo...

Men iallafall igår va jag hos Samantha och Martina var där så vi va där och umgicks och snacka massa tjejsnack, love it❤️
Sedan runt 9 drog jag och Martina till Skogås och var där i typ 1h o 30min då drog jag hem och gjorde inget speciellt la mig i soffan och kolla på Desperate Housewives

Ja och idag har jag gjort absolut ingenting jag har bara legat i soffan och kollat på Desperate Housewives hela dagen. Det har varit så skönt och bara legat hemma helt ensam och bara tagit det lugnt. Och exakt det gör jag fortfarande. Har knappast rört mig från soffan idag haha. Men ibland måste man få ha dagar som den här.😜

Och så var de ju söndag oxå. Då ska jag och Samantha åka till Vallentuna för att Samantha ska kolla på en vagn hon troligen vill köpa. Och de är ju super super långt dit men måste ju komma ute lite. Så imorgon blir det en tripp till Vallentuna. Hoppas Samantha vill ha vagnen oxå annars kommer det kännas som vi åkte dit i onödan.

Men iallafall ska fortsätta kolla på Desperate så höra vi senare eller imorgon

Ciao


  • 18 Readers

Likes

Comments

Och så var det dags för halloween igen då.
Jaha aa det är väll kul med halloween men vad är det de går ut på igentligen? Att barn ska gå runt och fråga godis av folk när dom är utklädda till olika saker? Jag själv tycker inte halloween är en speciell grej hör i Sverige men jag skulle gärna vilja uppleva en halloween i USA där dom går all in.

Men iallafall vad händer på halloween da? Jo jg ska på en lokalfest med några kompisar. De är då en maskerad och jag har tänkt och klä ut mig till soldat, men jag börjar oxå tänka på om kag kanske ska vara polis hmm.. Svårt beslut vet inte vad jag vill va och ska beställa dräkten idag så de är lite bråttom och bestämma sig nu.. Men ni kanske tänker vafaan polis elr soldat är väll inte speciellt läskigt eftersom på halloween ska man vara läskig, men nej jag vet men kände inte för att vara läskig i år men tänkte ändå piffa upp min outfit men sår som man gör med vax så dom ser äkta ut så de blir iallafall lite läskigt, eller mer äckligt blir det ju men haha aa ni fattar.

Men ni som inte har bestämt er vad ni vill ha och könner att halloween närmar sig med stormsteg, ni ska få lite bilder på va man skulle kunna vara för något.


Du kan hitta dräkter som dom här på partykungen.se


Spökbrud, död tjej som gifter sig
PolisDjävulenHembiträde/städerskaTjuv

  • 40 Readers

Likes

Comments

Godmorgon folket!

Ja som ni ser vakna jag verkligen inte i tid idag. Men det va så att jag vaknade imorse vid 7 men kände mig så otroligt trött så valde att inte gå till skolan. Men imorgon då gäller det då ska jag upp och till skolan.

Ja okej tänkte att jag berättar lite kortfattat vad som jag tänkt och göra. Det är absolut inget speciellt spännande men vi kör ändå.

Idag runt 4 ska jag träffa Martina och tror att Samantha kommer oxå. Vi lär väll sitta och vänta på att ungdomsgården öppnar och sedan vara sär tills stängning (21.00) ja de är väll det som lär hända idag. Men hade tänkt och hoppa in i duschen nu så skriver senare, och då tänkte jag snacka lite om halloween.

Ciao

Kör på två snabba bilder på mig
  • 18 Readers

Likes

Comments

Tjääääna!
Nu ligger jag i sängen och tänkta ta något och käka😋 men tänkte oxå sätta mig och kolla på PH som ja missade ikväll. Efter jag fått i mig lite mat och kollat klart på PH så blir det godnatt för mig börjar ju faktiskt 8 imorgon och känner att jag verkligen måste vakna i tid för kommer nästan aldrog i tid till skolan så måste verkligen försöka nu!!

Men ja det här blir väll ett godnatt inlägg för mig så skriver jag imorgon när jag vaknar.

Ciao

  • 19 Readers

Likes

Comments

Jaha de va ju här jag skulle skriva lite om mig själv

Okej som sagt jag heter Linnea Frölich och är 17 år, jag bor i Handen och Skogås . Jag går första året på Fredrika Bremer/ Fredrik gymnasiet inriktning bygg och anläggning. Jag är en helt vanlig tonåring som umgås med vänner på fristilen festar och lever livet :)

Jaa har väll inte så mycket mer och skiva om mig själv igentligen ni kommer få veta lite mer detaljer om allt i olika inlägg du jag skriver lite mer om mitt liv i ett längre inlägg men det här får bli en kort beskrivning på mig just nu bara!

Haaadeee 😄

  • 22 Readers

Likes

Comments

Vet inte HUR många gånger jag sagt att jag ska börja blogga, men sen en vecka senare ger jag upp haha! Men nu ska jag verkligen försöka uppdatera regelbundet!

Slänger upp ett kort inlägg om mig efter detta så ciao så länge

  • 21 Readers

Likes

Comments