Idag var jag hos läkaren och fick med mig goda nyheter😃 har ont i armen nu efter alla stick men är glad ändå! Hejsvejs nu ska jag och träna!

Kram, L

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • 16 readers

Likes

Comments

Nöjdast i världen är nog jag!
Löning, nya Raybans, sol och fredag på det!

Kram, L

Likes

Comments

Fixade ju till håret i måndags! Kanske inget märkbart men jag är svinnöjd. Efter incidenten i höstas då jag hade både grönt blått och gult hår är jag mer än tacksam över att vara tillbaka till min gamla nyans. Lite kallare slingor och nyansering var det som krävdes!

Happy Friday!
Kram, L

  • 134 readers

Likes

Comments

Idag vaknade jag upp och var glad över att jag skulle ha tre lektioner i skolan. Efter en ledig måndag och onsdag samt en halvdag på tisdag såg jag framemot att få vara i skolan? How weird is that. Dagen slutade ändå kring 11 då sista lektionen var inställd.. och imorgon ser det likadant ut, slutar vid lunch. Helt sjukt egentligen vad man kan bli rastlös och slö av att inte aktivera hjärnan. Jaja.. det var ju skönt att få lite ledigt ändå! Då hann jag med att assistera Maja när hon tränade sina gymnaster, fortfarande helt mindblown över den idrotten! Barn som snurrar i luften och rör sig som om gravitationen var obefintlig. Efter det for jag iallafall till iksu och halvt dog på ett RPM pass. Förutom det fick jag även hem en bikini från Nelly och en klänning. Om en timme är det lön och fredag så jag ska sova❤

Kram, L

  • 140 readers

Likes

Comments

Hej!
Idag var jag ledig. Tog en rejäl sovmorgon, åt min gröt och mötte upp bogge i lägenheten för några timmars slöhäng. Efter det promenerade jag till Ica för att hämta ut ny medicin och begav mig sedan till umedalen. Efter middagen, burgaren på bilden, åkte jag till Alex och vi har sedan dess tagit en promenad och kollat tv.

Kram, L

  • 192 readers

Likes

Comments

Här startade jag min morgon, med lite hårfix på mammas salong. Efter det åkte jag, Alex och mackan till Intersport och vidare på andra ärenden. Vid 16 promenerade jag och Alex till mig för att käka och kollade youtube med bogge resten av kvällen. Nu har vi tittat på Farang och ska precis sova.

Kram, L

  • 297 readers

Likes

Comments

En solig söndag som gått åt till jobb! Kl 16 slutade jag och då promenerade jag till Alex och lagade mat. Det kanske inte ser så gott ut men oj så bra det blev! Tacotårta med guacamole och nachochips. Dessutom kom mormor förbi med en hel kasse nybakade bullar så det mumsar vi i oss nu medan vi väntar på att Innan vi dör ska börja på tvn. Imorgon är både jag och Alex lediga!

Kram, L

  • 358 readers

Likes

Comments

Imorse åkte jag på Intersport med mamma och köpte dessa snyggingar!! Skitnöjd är jag verkligen, det finns inga skor jag använder mer än "springskor" till vardags. Efter det tog jag en promenad, köpte pepsi och parkerade mig i soffan framför Matgeek (youtuber). När Alex kom hem från jobbet åkte vi på iksu och där cyklade jag först lite sedan gick jag och mamma på ett pass och boxades. Nu ska jag duscha och efter det käka middag.

Kram, L

  • 403 readers

Likes

Comments

Jag och bogge bestämde oss för att packa med oss pepsi, choklad och liggunderlag och ta bilen mot nydalasjön. Där blev vi i några timmar, sittandes i solen och njöt av ledighet. Nu har jag precis käkat middag, världens godaste sallad och ska mysa hela kvällen.

Kram, L

  • 435 readers

Likes

Comments

Vilken fredag!
Först en lektion och sedan två inställda. Efter lunch åkte jag, Julia, Maria och bogge till lägenheten för att spela in en film till marknadsföringen. Just nu hänger jag och bogge i mitt uterum, solar och dricker kaffe. Underbart!

Kram, L

  • 443 readers

Likes

Comments