View tracker


Hej på er, idag är det redan torsdag vilket för mig känns helt obegripligt eftersom denna veckan nyss började? Men riktigt skönt för jag bara längtar till jullovet och bättre tider, så allt kan gärna gå ännu lite fortare för min del.

Idag har vi ingen engelska eller historia, så jag har slutat nu klockan ett istället för fyra.

Annars då? Mår inte sådär jättebra för tillfället kan jag säga, vet inte riktigt vad som hände för har haft rätt mycket jobbiga känsliga problem hela hösten (you know how it is, typ) men sen denna helgen som var började jag bara må jättedåligt och känner mig mer som ledsen tjej som är glad ibland än en glad tjej som är ledsen ibland som jag brukar vara. (yes, jag tror det var ett quote av Tessan aka Therese Lindgren). Iallafall, jag är en väldigt glad och positiv tjej men inte för tillfället. Men jag börjar nog se ett litet svagt ljus i min tunnel så vi får hoppas att det närmar sig fort.

Om nån timme ska jag iallafall till min mysiga mormor och ikväll ska jag träna boxning igen så det blir en helt okej dag. Nu ska jag kika på vänner, bye.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker


Här är några av mina favorit-jullåtar. Jag är väl inte riktigt den som lyssnar på de här vanliga, gamla jullåtarna utan jag ÄLSKAR Justin's julalbum och även flera av Ariana's jullåtar. De är mycket mer my type of music. Mistletoe har dock varit med rätt många år så den har blivit lite av en tradition i julmusik väg för mig.

Kommentera jättegärna din favorit jullåt!

Likes

Comments

godmorgon allesammans och hoppas ni haft en bra start på en ny vecka. Min har börjat helt okej ändå, min första lektion blev inställd så jag börjar 10.25 idag, jag känner hoppet för denna måndag. Sen är det ju faktiskt bara tre veckor too go tills jullovet.

Såg förresten detta citatet på en annan blogg som jag läser och jag tycker verkligen om det. Jag tror på karma och jag tror att om man har en positiv inställning till saker och ting i livet så kommer det att pay off och bra saker komma hända för dig. Och positive thinking är verkligen något man måste försöka ha, speciellt i såna här mörka och rätt tråkiga tider, you feel me?

Så här är ett litet life-quote från mig som kanske kan hjälpa lite genom en tråkig måndag och genom lite allting.

hehe vet inte riktigt om detta inlägget bara blev flummigt eller faktiskt lite peppande?

Likes

Comments


Denna brun-utan-sol'en har jag använt ett tag nu och jag ÄLSKAR DEN. Jag har den i färgen "DARK" och det blir verkligen det perfekta resultatet som jag vill ha. Känner mig genast så mycket fräschar med en tan!

Det finns tre olika "grader" på den. Du kan antingen ha den i 1, 2 eller 3 timmar beroende på hur intense du vill ha den, jag brukar ha på den på kvällen och sen sova med den och duscha av på morgonen för efter 3 timmar blir den liksom inte brunare.

Glömde tyvärr att ta före-bilder denna gången men nästa gång jag busar mig ska jag ordna före och efter resultat.

Busen är inte alls dyr heller, 90kr och den jämförs vara lika bra som st.tropez bus. Länk vart man bla kan köpa den finns (HÄR)

Likes

Comments


Som jag längtat efter att äntligen fått julpynta!! Fick ju julkänsla och taggade julpynt, julmusik och typ lussebullar redan i början av november, men nuså. Åh vad jul är mysigt alltså. Hjälpte mamma att fixa jul nere i köket, vardagsrummet och sen gick jag upp och tog tag i mitt egna rum. Supermysigt.

Likes

Comments


Här kommer ännu lite mer från middagen för min syster igår. Mamma lärde mig lite roliga inställningar på kameran så jag provade att ta kort på tårtan och endast få en punkt i fokus och det andra blurrigt, see att jag lyckades lite ändå? Det var iallafall en mycket mysig kväll och jättegod mat.

Nu ska jag fortsätta med mitt julpyntande (som det självklart kommer bilder på sen) och efter det ska jag sätta ihop lite roliga inlägg och sen fixa iordning mig och möte upp en kompis!

Likes

Comments