Här är lite härliga bilder från i fredags när jag och tjejerna hade grillkväll hemma hos Maja. Det var riktigt mysigt och det var ju sån otrolig sommarvärme så sommarkänslorna var på topp! Riktigt mysig, trevlig och glad kväll! Jag och Ida stod även för att införskaffa vår mat (vilket vi gjorde otroligt bra) så det blev grillspett (veggie hamburgare till mig), pommes, halloumi, mozzarella, sallad, ananas, choklad, päronsoda (saft till mig). Grymt sommrigt och supergott. Maja var även väldigt duktig vid grillen!

Efter vår middag drog vi hem till en kompis till en av tjejerna vilket även det var supertrevligt och riktigt välbehövligt att få komma ut lite, träffa folk och hänga med tjejerna! Toppen kväll!

Likes

Comments


Som jag skrev i min lilla "veckoplanering" så hade min underbara tjejkompis Malin sin bal idag. De hade den dock i studentkårens hus på stora torget och inte på skolgården som vi och 99orna (även 98orna?) hade. Såg bilder från deras "matsal" där de satt och åt och det var hur fint som helst! Även Malin och hennes tjejgäng var superfina och såklart alla eleverna. Älskar verkligen bal, det är så härligt. Saknar verkligen min denna dagen till ära. Men två år så har jag studentbal ;).

Efter vi hade stått och tagit massa bilder och pratat lite hängde jag, Ida och Maja lite och bara satt i en mysig park, pratade och testade en ny cool energidricka. Fantastiskt skönt väder idag, tror det blev runt 23 grader? Fantastiskt.

Likes

Comments


Igår hade jag min efterlängtade gradering! Det är verkligen en så sjukt härlig energi och teamspirit extra mycket under en sånhär träning, älskar det! Min gradering bestod av skuggboxning, slå på säck, slå på mittsar, hålla mittsar, burpes och för min del även visa att jag kan challange coin inför hela gruppen. Sjukt kul och sjukt jobbigt.

Riktigt bra känns det, termin tre here I come. Och nu har jag även massa ny härlig energi som kommer räcka tills nästa pass!

Likes

Comments

måndag:
Igår hade jag ingen skola eftersom våra lärare rättar nationella (även därför detta inlägg kommer idag, tisdag). Igår var det iallafall matteplugg för hela slanten på schemat..

tisdag:
Idag har jag skrivit matte nationella hela dagen lång.. fy vad jag är mos i huvudet nu alltså. Från 9.00-14.30 har vi suttit med tre delprov. Är ändå väldigt glad och lättad att det är över! Ikväll är det även gradering på boxningen och jag ska show off mitt challengecoin på ca 48 slag och steg så jag får gå upp i termin tre och få mina rosa lindor och handskar!!

onsdag:
En helt vanlig skoldag denna dagen. Dock en väldigt najs en, juridik, ekonomi, matte (suck på den dock..) och IDROTT! Älskar idrottslektionerna så denna dagen är bra! Har inga planer för kvällen ännu men ska iallafall äta middag med familjen.

torsdag:
Också en helt vanlig skolldag som tyvärr är rätt lång.. Vi har dock inga speciella arbeten att göra så det funkar verkligen! På kvällen är det boxning igen vid 18.15 med ihopslagna grupper. Alltid lika roligt med träning, dock sista veckan nästa vecka. :( Min tjejkompis Malin har även sin bal vid 17.30 som jag och de andra tjejerna självklart ska gå och titta på. Sjukt att våran bal alltså var för snart ett år sen?! Tokigt. Och lilla Malin pärlan går snart ut nian, haha.

fredag:
Superkort skoldag med spanska och juridik! Dock muntliga nationella på spanskan men det ska nog gå bra. Ska även till min vårdcentrals sjukgymnast vid 13-tiden för att äntligen kolla upp min rygg och sen även mina stygn vid sidan av foten eftersom de orsakar lite problem när jag har vissa skor, går mycket och springer osv. Det ska även bli 22 grader varmt denna dag så jag och tjejerna ska hänga ute i solen med jordgubbar och eventuellt dra till en fest hos en!

lördag:
Inga planer alls för min lördag än så länge faktiskt. Rätt skönt ändå. Men det blir säkert lite häng med tjejerna även denna dag!

söndag:
Inga planer här heller, ta en lång dusch, göra ny brunutansol, och ansiktsmask till kvällen, kanske ut och springa på eftermiddagen.

Likes

Comments

Contains affiliate links


Jag älskar posters! Det är verkligen så snyggt och enkelt att byta ut om man skulle tröttna på någon. Tror de flesta känner till desenio.se från att ett antal youtuber's har gjort sammarbeten med dem. Även jag har varit inne och kikat och jag vill så gärna sätta upp tre stycken ovanför mitt skrivbord i rummet hos mamma. Mina favoriter till just mitt rum är boxningshandskarna, kvinnotecknet och ballerinan. Har även hittat än med en karta över Västerås (där jag kommer ifrån) som jag gillar massor!

Men dessa sex skulle jag säga är mina favoriter på hela hemsidan, så fina!

Likes

Comments