jag får mycket av min inspiration från weheartit. Jag tycker de har så najs bilder och man kan verkligen bygga upp ett flöde med bara massa fina bilder. Dessa ovanför är några av mina senast-hjärtade bilder. 

om ni vill följa min weheartit-sida så har jag en länk HÄR ofc​

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Postad i: Söndagslåt

Den här låten hittade jag för några dagar sen (kommer vara ca tre veckor sen när det här inlägget kommer upp eftersom dessa alltid är tidsinställda) men den är riktigt skön. Älskar att lyssna på den och bara vara typ.

Likes

Comments

Postad i: Deep talk


Som ni ser av rubriken och bilden tänkte jag skriva lite om p-stav!

P-stav är då ett preventivmedel i from av en ca tändstickslång bit som förs in i underarmen. Jag har haft min sen februari 2015 (alltså snart två år) och jag trivs jättebra med den! Jag har ingen mens ALLS i dagsläget, och det har jag inte haft sen september 2015. Det är väldigt varierande från person till person hur lång tid det tar innan mensen försvinner och för vissa försvinner den inte utan blir bara "tunnare" eller "mildare". Men för mig tog det då 7 månader tills att den försvann och jag har inte haft nån mens at all på hela den här tiden. Innan mensen försvann så var min ganska oregelbunden, när den väl kom hade jag den bara i ca 5-6 dagar men den kunde komma lite olika men det var ca 3-5 veckors mellanrum. Men min mens har alltid varit ganska oregelbunden så det behöver inte ha nånting med p-staven att göra.

Och den funkar såklart jättebra! (annars hade jag inte skrivit och rekommenderat den) har inte fått några bebisar och mår alldeless som "mig själv" eller hur man ska säga, jag har inte förändrats på nåt sätt pga p-staven i humör eller så.

Att sätta i staven gick också jättebra! Jag gjorde det hos en ungdomsmottagning, så jag bokade först in en tid och pratade om vilket p-medel som skulle passa mig bäst (eftersom min mamma har fått blodproppar kan jag inte ha vissa p-piller osv) och vi kom då fram till p-stav som jag redan varit ganska inställd på. Jag fick en ny tid några dagar senare och ett recept utskrivet så jag kunde hämta ut min p-stav på ett apotek. När jag tog min p-stav kostade den 200kr att hämta ut, men om du skulle ta den idag är den gratis (eller mycket billigare beroende på vart du bor) för dig under 18 (eller 26, är inte säker) år, vilket är superbra! Sen fick jag komma tillbaka då efter några dagar och få en bedövande salva på armen och ett plåster runt hela det, sen fick jag komma tillbaks igen efter 2 timmar och sätta i staven. Det gick väldigt bra och gjorde inte alls ont faktiskt, och jag hade även med mig en stötte-kompis i detta vilket är superskönt om du känner dig nervös. På bilden här nedanför ser ni på ett ungefär hur man för in p-staven. Det ser mycket otäckare ut än vad det är! Sen var jag lite öm i armen och behövde ha plåster på i ungefär en vecka, sen har mitt "sår" (d är ca 2mm stort ärr på min arm) läkt väldigt bra.

Negativt med min p-stav är att den verkligen påverkade mig superdåligt i humör osv de första kanske 6 månaderna. Jag började känna mig väldigt ledsen, nedstämd, hade ingen ork till nånting, oroad, hade ångest osv efter ungefär en måndag (alltså i mars) och det blev riktigt dåligt. Jag har aldrig mått så dåligt och varit så deprimerad någonsin. Men det var samtidigt väldigt mycket i mitt liv då, jag var 14 (skulle fylla 15 år) man är tonåring, mitt i högstadiet, man ska hitta sig själv och jadajada ni vet hur det är (haha). + att det var riktigt mycket bråk i mitt kompisgäng, jag litade inte på någon, hade ingen att prata med och stängde allting inom mig. Men så var det för mig. I september/oktober 2015 började detta gå över och jag började bli mig själv och idag har jag utvecklats SÅ mycket som person och idag är jag en jätteglad person.

Och somsagt så blir det verkligen inte såhär för alla, alla reagerar olika, vissa reagerar inte alls utan allt är som vanligt. Men såhär är min lilla story angående p-stav. Nu i efterhand är jag ändå glad att jag satte i den (jag var kanske lite för liten skulle jag säga idag, men det är ändå skönt att jag har det gjort) och jag tror absolut att jag kommer sätta i en ny när den "gått ut" efter mina tre år!

Likes

Comments


Hello. Igår var det fredag och jag spenderade den med mina fina tjejkompisar Malin & Maja (och några andra men vilka whatevs)

Vi var först hemma hos mig lite eftersom jag var barnvakt åt mina småsystrar till ungefär 23. Seeeen begav vi oss till en snubbe (låter om nån helt random typ 35 åring men nejdå, we kind of know him haha) och där var vi hela kvällen och natten och det var kuuuuul.

Idag har jag varit med min lillasyster och ätit kebab till lunch (mums) och sen har jag duschat och fräschat till mig lite och ska snart beat this face igen och byta om från mina underbara träningstights och bege mig till Maja, så får vi se hur denna kväll turns out!

Imorgon kommer det ett inlägg om p-stav så stay tuned for that (kan inte stava det)

pusssssss

Likes

Comments


hej på er, hur mår ni?! <3

jag mår faktiskt väldigt väldigt uppochner, mestadels dåligt. Men jag har faktiskt haft en bra dag idag, vilket har varit så skönt!! Men känslan inom mig är att allt är hopplöst, jag känner mig ledsen, arg, ingen energi, ingen livsluts typ. Det sista var kanske att ta i men tror ni kan relatera till känslan. Idag är det varjefall torsdag och det är snart helg igen och jag har roliga planer. På fredag ska jag vara barnvakt och när systrarna har somnat kommer min tjejkompis Malin hit och myser, sen ska vi nog ut på nånting. På lördag har vi inte riktigt någon plan men det brukar alltid sluta med nåt roligt, så denna helgen kan bli bra.

Något positivt denna veckan då.. jag börjar komma ikapp i matten och jag är klar med allt som ska vara inlämnat för denna veckan och delvis nästa vecka!

tjoho

Likes

Comments

Postad i: Outfits


denna outfit hade jag på mig i lördags, jag var bara hemma och myste med Malin som kom hit vid 3-tiden. Vi käkade frys-pizza och bara pratade om allt och ingenting<3

jag älskar varjefall svart, så mina outfits är oftast all-black vilket jag älskar. Känner mig bekväm och snygg. Mina jeans är från Lager157 (länk HÄR) och min tröja är från h&m (hittar ej länk)

puss & kram, skummbanaaaaaan

Likes

Comments