Jag sitter just nu på dagens första tåg, mellan kvicksund och Västerås. Sitter här dyngsur! Det började regna redan hemma så tog på mig regnjacka vilket var bra. Men skulle även behövt regnbyxor och stövlar. Det här blir nog en lång dag med böta skor och byxor.

Igår jobbade jag lite längre än vanligt. Det saknades folk och jag fick några extra lägenheter att dela ut post till innan jag tog tåget hem. Mamma mötte upp mig vid tågstationen i Eskilstuna. Vi svängde förbi hemma hos farmor och farfar för att vattna lite blommor då dem är i Umeå. Sen vidare till gymet. Vi gick på Challenge pass. Det var mycket pulls och även en del styrka. Trodde på riktigt att jag skulle dö innan passet eftersom jag inte har tränat något på typ hela sommaren. Men tack vare min relativt bra grundkondition så klarade jag det bra. Det var skönt att komma dit och maxa konditionen lite. Jag har faktiskt saknat det här passet och att träna inser jag nu efteråt.

Sen gjorde jag inte så mycket mer igår. Åt mat, duschade och somnade.
Nu ska jag snart byta tåg det ser inte ut som att det har slutat regnat så får stå inne och vänta på tåget idag. Men jag hoppas att det slutar regna snart det är jobbigt att springa med post i regnet då allt blir pissblött. Men det är svårt att styra vädret så jag får göra det bästa av situationen
Kram

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Godkväll

Jag är en trött filur som snart ska stänga av Wallander och datorn för att sova. Mamma skjutsade mig till tåget imorse, efter ca en timme var jag framme i Arboga och redo för dagens jobb. Efter 5 timmar i min lilla gula clubcar blev jag hämtad av mamma och moster. Vi tillbringade en timme hos mormor innan vi började rulla hemåt. På vägen blev det ett stopp på affären för att handla. Mat och en promenad med mamma och hundarna blev det sen. Resten äv kvällen har jag tillbringat framför Netflix och Wallander.


Morgondagen ser i princip likadan ut förutom att jag ska försöka mig på lite träning på kvällen.
Nu dags för att sova mobilen ringer 07.15

kram


Likes

Comments

Hej

Dagen har varit fullspekad men ändå väldigt skön. Jag vaknade hos min kille och vi tog det lugnt fram tills jag rullade hemåt vid 11.30 tiden. När jag kom hem packade jag bilen full med återvinning som skulle kastas. Passade även på att posta ett packet med kläder inne på Ica. Sen vidare till OKQ8 för att tanka upp mammas bil som jag lånat senaste veckan nu när dem har varit i Sälen. Lilla pärlan (bilen) åkte även på en lång biltvätt ute på uppfarten. Efter 2-3 timmar ute i duggregnet gav jag upp och gick in. Insidan av bilen får jag ta nästa helgen. Ett tappert försök att tömma både tvätt- och diskberget här hemma har även varit två punkter på dagens "att göra lista". Lite mer små fix ska göras hemma innan mamma och pappa kommer hem ikväll. Jag har även hunnit kolla på ett par filmer av Wallander under städningen hemma.

Imorgon är det dags för jobb igen. Tåget går från Kvicksund 8.45 imorgon, byte i Västerås för att sen komma fram till Arboga. Imorgon är det en tuff dag som varje måndag med mycket reklam. Slutar förhoppningsvis mellan 15-16 för att sen ta ca 16.30 tåget hem. Blir nog att pendla med tåget denna vecka men det är alltid skönast att bo hemma. Kanske stannar någon natt i Arboga hos någon av släktingarna men det är inte bestämt ännu.

Nu ska jag fortsätta kolla på film för att sen sova.
Kram

Likes

Comments


1. Jag bor i Kvicksund

2. Min familj har en hund, han heter Olle

3. Jag har en storasyster och en lillebror

4. Jag och min pojkvän firar 2 år tillsammans i September

5. Jag ÄLSKAR sushiiii

6. Jag sover oftare hos min kille än hemma.

7. Min familj har en vinterstuga i Hundfjället, sälen

8. Jag tog mitt körkort dagen innan jag skulle prov jobba på posten (enda kravet för jobbet var körkort)

9. Jag har släkt i Norge och har vart där ett 20 tal gånger

10. Jag är bättre på snowboard än på skidor

11. Jag jobbar på ett IT företag men kan ingenting om IT

12. Jag älskar att resa men jag har endast varit utomlands 3 gånger (norden räknas inte)

13. Jag gick i idrottsklass på gymnasiet men min klass var en av de lataste på hela skolan.

14 Jag älskar barn och ska plugga till grundskolelärare F-3 i höst

15. Jag fick förfrågan att döma Gothia men tackade nej två år i rad pga. Jag var för feg

16. Jag MÅSTE äta frukost varje dag

17. Jag bor på en Ö, en väldigt stor sådan. Googla Nyckelön i Kvicksund om du ej tror mig

18. Jag har bott på tre olika ställen och längtar till att få flytta hemifrån.

19. Jag vill ha minst två barn i framtiden

20. Jag är kvällstrött och morgonpigg.


Det var svårt att komma på 20 saker om mig själv så dessa får duga.

Kram


Likes

Comments

Hej!
Välkommen hit. Jag är en arton årig tjej som bor i Kvicksund som är en liten ort mellan Eskilstuna och Västerås. Om ett par veckor ska jag börja plugga första året på Grundskollärare programet F-3 på Mälardalenshögskola i Eskilstuna. För tillfället sommarjobbar jag på posten i Arboga och lite kvällar på ett IT företag. Resten av min tid spenderas med min kille, familj och vänner. Mer om mig får ni veta så småtingom i framtida inlägg.
Kram

Likes

Comments