Igår lördag åkte jag och William till Västerås för middag och bio. Maten åts på Jensens Böfhus och det var gott som vanligt. En bacon och ost hamburgare valde jag med pommes till. Det var sjukt mycket mat och blev proppmätt. William fick till och med äta upp en fjärdedel av min burgare hahah. Vi båda var ändå väldig sugna på efterrätt. William har gått och längtat efter deras chokladfondant Jag är ingen choklad älskare och har istället velat ha deras belgiskavåffla med glass. Den såg godare ut än vad den var men nu har jag smakat den och vet om det till nästa gång.

Efter maten gick vi til Ica för att köpa lite "godis" och dricka till den lite mer än två timmar långa filmen. Filmen vi kollade på var IT. Ja lilla fega jag vågade kolla på skräckfilm på bio. Bion var fullsatt så vi hamnade på andra raden men det var bra ändå. Jag hade med min stora halsduk och satt och gömde mig under den större delen av filmen. Det var en mysig kväll med människan jag älskar allra mest. Vi var hemma runt halv 12 så det enda vi gjorde när vi kom hem var att lägga oss och sova

Fler sådana kvällar vill jag ha!
Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Då har mer än halva veckan gått och imorgon är det fredag igen. Veckorna går så sjukt fort och jag känner mig sjukt stressad och pressad inför nästa veckas tenta. Jaa ni läste rätt nästa fredag har jag min första salstenta!! Grammatik kan fan slänga sig i väggen för det suger så jävla mycket. DET ÄR SÅ JÄVLA MYCKET OCH SVÅRT. Jag kan erkänna att jag aldrig har varit bra på grammatik. Substantiv verb och adjektiv okej inte så svårt men på riktigt adverb, nominalfraser, satsdelar, attribut propositioner, konjunktioner, finita- och infinitaverb osv osv osv ja ni förstår det här är inte det lättaste att lära sig.

Idag måste jag därför försöka plugga på all grammatik. Det är prio ett sen har jag ca 1000 sidor i blandade böcker jag skulle behöva läsa men det får bli prio två. Nu måste jag sätta mig och plugga

bye


Likes

Comments

Idag måndag har jag föreläsning heeeela dagen. Börjar nu klockan 9.15 till 15 med en timmes lunchrast. Föreläsningen handlar om läs- och skrivinlärning.

Tisdag är det plugg hemma som gäller. Blir att läsa bok hela dagen och eventuellt grammatik. Funderar på att kanske åka in till stan för ett träningspass mellan 19-20.

Onsdag har jag en sen föreläsning mellan 13-16 om barnlitteratur

Torsdag blir lite som tisdagen då jag inte har några föreläsningar.

Fredag ska jag ha information om VFU (praktik/ verksamhets förlagd undervisning) Jag vet dock inte vilken tid ännu. Ska även eventuellt ta en fika på stan med Wilma.

Helgen blir lugn tillsammans med William. Vi har pratat om att gå på bio någon helg vilket kanske blir då.


Likes

Comments

I går var det sittning vilket innebär middag för studenterna. Vi träffades redan 16 för förfest dock drack jag inget. Kl 18 började sittningen som höll till på gränden. Middagen bestod av kött och pommes. Det var ganska gott. Mycket skratt, sång och spex vilket var riktigt rooooligt. Det blev dock tråkigt när själva sittningen slutade och själva klubben startade så bad William hämta mig redan vid 23 heheh. Men var sjukt trött så det var ganska skönt att komma hem och lägga sig i sängen.

Likes

Comments

Efter skolan i fredags mötte jag upp en kompis för middag på Mocca deli. Vi tog en varsin grillad focaccia med kyckling, mozzarella och pesto. En is-te till det blev det också. Det var lika gott som vanligt. Jag och Wilma har typ inte setts sen studenten så det var riktigt nice. Passade på att åka med mamma hem vid sju så slapp jag åka tåget. Vi stannade på vägen hem och köpte spicy hot till mamma pappa och Lukas. Somnade runt 22.30 för var sjukt tråkigt och jag hade inget bättre för mig. Ganska skönt med en lugn hemma själv ensam då William var och träffade kompisar.

Kram

Likes

Comments

Som ni ser på titeln så är det här en lite speciell dag idag. För exakt två år sen sov jag över första gången hemma hos min nuvarande pojkvän. Vi hade då känt varandra i lite mer än en månad. Mitt i natten (tror den var runt två) vaknade vi båda av någon anledning. Vi låg och pratade och det var då vi konstaterade att vi var ett par. På morgonen vågade jag inte nämna något om samtalet om allt endast hade vart en dröm. Men när han väl började prata om det så var jag den lyckligaste i världen. Utåt sätt torde alla våra vänner redan att vi var tillsammans men det var inte förens den 12 september som vi var det på riktigt. Jag kommer ihåg en gång när jag och en kompis stod och pratade i korridoren, plötsligt säger hon där går din pojkvän. Jag svarar då vi är inte tillsammans var av hon frågar -Har ni gjort slut?? HAAHA Var av jag svarar vi har inte hunnit bli tillsammans ÄN.

I fredags var vi i Västerår och åt middag på O´Learys. Det var en mysig kväll med godmat och mysigt prat. I dag har vi inte tänkt fira så mycket utan bara umgås (och plugga.)

Jag vet redan nu som artonåring att jag har hittat killen som jag vill bilda familj med och även åldras med. Jag vill ligga på dödsbädden med honom och även dela samma grav. Jag vet att alla säger så och att i princip alla förhållanden går i krasch. Men jag tror och hoppas att våra framtidsplaner går i uppfyllelse. Jag kan inte förställa mig ett liv utan honom.

Ja som ni förstår skulle jag kunna skriva en hel uppsats om mina känslor, minnen och framtidsplaner med William, men jag förstår att det inte är så jätte kul att läsa om så tänkte istället lägga upp lite blandade bilder från vårt förhållande

Likes

Comments

Hej det var ett tag sen nu men det är så sjukt mycket just nu. Jag har därför vart tvungen att prioritera bort det här. Men nu ska jag försöka komma ikapp igen. Det kommer inte komma upp inlägg varje dag men så ofta som jag kan. 

Nu har jag gått i skolan två veckor och det märks en stor skillnad till gymnasiet. Jag har så många böcker som jag skulle behöva sätta mig och läsa. Men jag får skylla mig själv lite för att jag inte började prioritera läsningen tidigare. För tillfället vet jag inte hur jag ska få ihop det men det handlar ju om att prioritera och PLANERA läsningen, men det är så sjukt svårt. Det svåraste är egentligen inte att ta sig tid till att sätta sig utan att läsa och fokusera. Efter endast några få minuter har tankarna farit iväg. Även ögon och hjärnan blir trötta av att Sita och läsa i längre perioder. Jag måste därför hitta en strategi som fungerar för mig för annars kommer det här inte fungera. Men det är bara att bita i det sura äpplet och kämpa på.

Imorgon ska vi träffas tre stycken för att skriva ett grupparbete som ska lämnas in på onsdag. Vi ska ses kl.9 och sitta tills vi är färdiga. När vi väl är färdiga ska jag åka till William och ungås med honom då det är våran 2års dag. Men vi båda har mycket plugg som måste prioriteras och göras. Vi har redan firat våran två års dag vilket jag tänkte lägga upp ett inlägg om imorgon. 

Idag hade jag föreläsning mellan kl. 9-12 för att sen ha en lunch rast mellan kl 12-13. Klockan 13 hade vi diskussioner i grupp och redovisning på det vi kom framtill under samtalen. Kl. 15 slutade vi och jag gick och hälsade på en snabbis hemma hos farmor och farfar. Vidare till gymmet för en timmes tuff träning. Väl hemma blev det kvällsmat och dusch. Nu väntar bland annat boken: Läsa och förstå skriven av Helena Eckelskog. 

Vi hörs imorgon

Kram

Likes

Comments

Likes

Comments

I Torsdags kickade högskolan igång. Det började med välkomsttal på hotellet Elit här i Eskilstuna. Efter en timme var talet klart och vi fick leta reda på våra faddrar. Minna faddrar hade planerat att alla vi som ska läsa till lärare skulle köpa med sig mat och gå till högskolan för att äta tillsammans. En rundvandring av skolan som till störta del gjorde en mer förvirrad än vad man var innan. En sväng in i aulan för att lyssna på "kåren" . I fredags hade vi en två timmars föreläsning i aulan om studieteknik, läroplattformar, skolhälsan och biblioteket. En lite små seg föreläsning om jag får säga det själv. Det har varit några rookie-aktiviteter sen i torsdags. I torsdags var det för fest+ utgång. I går var det parkhäng och idag var det såpafotboll och vatten krig. Sen även utgång ikväll. Men av olika anledningar har jag inte varit med i dessa aktiviteter. Det kommer fler och dessa ska jag försöka vara med på. På måndag har vi spelkväll och kurragömma på skolan vilket jag tänkt vara med på. Det är även program upprop på måndag som jag måste gå på. Men det känns bra och det verkade vara några roliga människor i klassen.
Kram

Likes

Comments

Då sitter jag nu på tåget på väg till sista dagen på jobbet. Känns lite konstigt men ändå väldigt skönt. Jag har kört runt samma runda så många gånger. Igår var det så extremt mycket att dela ut så jag hade nästan lite svårt att komma i väg. Jag hoppas verkligen att det är mindre idag så att det går lite smidigare och snabbare. Finns en risk att det är mycket idag också nu vid katalogtider. Undra om jag ska dela ut Ikea kataloger idag? Det får jag snart reda på. Vi hörs senare
Kram

Likes

Comments