Min YouTube kanal
Linnea Forsström Blogg
Header

Vildur Från Åvreten❤️🐴 F: 2000

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej allesammans och sorry att detta inlägg inte kommer upp en måndag som jag lovat.

Men jag ville bara säga att jag har varit på praktik vid Carolinas Islandshästakademi och det var sjukt roligt😄

Jag har inte så mycket mer att skriva om så jag avslutar här, men om ni vill veta något om mig eller mina hästar är deg bara att komentera frågan så svarar jag på dom i ett blogginlägg😊

Demantur, 2 år efter Kynnir Frá Feti

Risi från Dalvik, 7 årig vallack😍❤️

Malin😍🐰

Kung trausti👑

Likes

Comments

Jag var och tävlade i somras, det gick super bra! Men min häst Atli blev tyvärr halt, det var han jag skulle tävlat i T8 (Tölt) och V5 (Fyrgång: Tölt, Trav, Skritt och galopp) men eftersom att han var halt kunde jag ju inte tävla honom, så jag fick skynda mig upp till hans hage och hämta min andra häst Vildur. Som tur var så var Vildur inte halt så jag kunde tävla! Jag tävlade Vildur i T8 och V5 precis som jag skulle gjort med Atli! När jag tävlade Vildur hade jag inte ridit honom på 6 månader eftersom att jag tränade Atli inför denna tävling och Vildur gick med på så många turer och var med på ridlektionerna väldigt mycket. Men det var bara att gilla läget och sadla och tränas å hoppa upp!

Jag red fram och blev kallad in på banan, i fyrgången kom vi 7:a av 15 startande ungdomar, så ingen final där... Men i tölten kom vi på en delad 4:e plats i uttagningen och vi fick poängen 4,8 5,0 5,0 så jag är stolt! Detta var under lördagen (Video från uttagningen finns)

Och på söndagen när det var finaler så red ja efter lunch, jag hämtade Vildur och gjorde iordning honom, värmde upp och sedan blev alla finalister i T8Ungdom inkallade på banan, vi red programmet som vi skulle och speakern sade att vi kunde lämna banan för att alla moment var visade. Alla stod utanför banan och väntade på prisutdelningen, dom ropade in 6:an, 5:an och 4:an. Jag var ganska chockad att jag var bland top 3 och när dom säger: och på en hedrande 3:e plats har vi, tävlande för Edda Linnea Forsström på Vildur Från Åvreten, blir man bara lycklig!

Han ger mig så mycket, det gör även Atli, båda ger mig så himla mycket och jag älskar dom❤️

Likes

Comments

Idag firade jag och min släkt min underbara farmor som fyller 70 år imorgon!🎉

På schemat stod det islandshäst ridning norr om Arboga och det gjorde ju inte mig ledsen direkt😉 Super härligt och trevlig miljö, men jag stannar på forsen ett tag till😉 Jätte kul att få träffa en toppryttare från ett annat stall och prata lite med henne också😊 Nu har man laddat energin inför praoen v.45 på en gård utanför Fagersta!😁 Taggad till 1000%😆

Det kommer förhoppningsvis att komma blogginlägg varje måndag, men vissa veckor kan det bli senare eller ett extra lite här och där😉

Likes

Comments

Hej allesammans!

Jag heter Linnea Forsström och är 14 år, rider Islandshästar på Sveriges kanske största Islandshäst anläggning Forsen Islandshästar! Jag går i klass 8B och har ganska bra betyg i skolan och ligger i fas med allt därför tänkte jag försöka mig på att ha en blogg!

På gården där jag rider finns det mer än 100 islandshästar! Dom har allt från ridskola, läger, turridningar och kurser! Jag rider 2 hästar på Forsen, Vildur Från Åvreten och Atli Frá Stall Kjersem! Ni kommer att få se ganska många bilder på dom två, men även bilder på en häst som vi har i våran familj som heter Valkyria Från Forsströms och det är ett silversvart sto efter Sedill Frá Hólúm! Jag kommer att skriva mer om Vildur och Atli i kommande inlägg så att ni får veta mer om dom!

Jag vet inte riktig vad ni vill veta mer om mig, jag kommer att göra åtminstone en hästtag på min blogg😄

För seriösa samarbeten maila: linneaforsstromblogg@gmail.com

Likes

Comments