Min lördag har bestått av att ta hand om denna sötnosen! Det är inte bara, men som tur är det super mysigt! Christoffer har haft match idag så jag har varit själv med Zorro och såklart har han det imorgon med. Har tänkt att köra något varje vecka om Zorro, vad som har hänt och vad han har lärt sig. Tror ni förstår vad jag menar.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Tänkte berätta vad det jag har hållit hemligt om. Igår fredagen den 15/12 gick bilen vid 6:10 söder ut. Vi åkte fem timmar, och tillslut var vi framme.

Och då skulle vi äntligen hämta hem våran älskade valp Zorro!

Detta är alltså Zorro, han är en Golden Retriver som är 8 veckor och en dag idag! Han var så duktig i bilen, han bara sov. Han var inte ledsen en gång, och har inte varit det i natt heller. Vi fick gå ut en gång vid 12 men sen har han bara sovit!

Nu sitter vi och myser på golvet och väntar på att Christoffer ska vakna, så vi kan få busa lite med honom också! Jag är så lycklig, har fått en sån fin hund och har den finaste pojkvännen. Kan man vara mer än super lycklig!?! Nu ska jag mysa med min lilla sötnos, vi hörs! Kramis

Likes

Comments

Idag är det myskväll hos Amanda men tjejerna. Dock så kunde inte alla komma så vi saknar dom! Imorgon är jag ledig och kommer berätta mer om vad vi ska göra!

Likes

Comments

En bild från jobbet igår.


Idag är det onsdag den 13/12 och det är lucia, och snart är det julafton. Igår jobbade jag till 21:45 vi hade en lavinutbildning, super roligt. Idag efter jobbet ska jag åka och hjälpa mamma och pappa med att flytta för idag får de äntligen flytta in, känns så skönt för då borde vi hinna allt innan jul. Jag jobbar bara idag och imorgon sen går jag på helg! Så skönt, väldigt ovanligt att jag inte jobbar. Jag jobbare ju alltid, även lördagar men jag är har faktist tagit ledigt fredag och lördag denna vecka. Kommer berätta mer om det sedan varför jag är ledig. Hoppas eran onsdag blir toppen, jag hoppas min går super fort iaf!

Likes

Comments

Det är ny veckan och jag är super taggad! Denna vecka kommer bli så spännande, om ni bara visste! Idag har jag och Christoffer har varit och träna idag, har inte tränat på över en vecka så det va så skönt att få röra på sig idag. Nu sitter vi i soffan och kollat tv, jag håller även på att måla naglarna.

Likes

Comments

Idag vaknade jag vid 8, och då gjorde jag en kopp te och gick och la mig i sängen igen. Sedan ringa mamma och frågad om jag var redo för Ikea. Så vi åkte typ tjugo över 9 mot Umeå. Sakerna nu se här är det jag kom hem de, var även en matlåda men den kom inte med på bilderna. Är iaf super nöjd med det jag kom hem med, detta behöver verkligen vi. Kom även hem med lite underkläder, få se om jag visar de sedan eller inte.

Likes

Comments

Tänkte skriva om min lördag.
Jag åkte och jobbade, efter det åkte jag till mamma och där bar vi kartonger till mamma och papps bil, mamma och pappa flytta till en ny lägenhet så jag hjälper dom. Sedan bjöd mamma oss på lite bubbel. Pappa och jag gick till hemma kväll och köpte godis. Sedan åt vi min favorit mat, fondue. Det är så himla gött!!! Det bästa jag vet! Hoppas ni har en bra lördag

Likes

Comments

Träning har alltid varit en stor sak i mitt liv. Jag åkte konståkning i många år, och det var verkligen mitt liv! Jag levde verkligen för det, men jag hade verkligen inget talang och jag åkte inte för att bli bäst, jag åkte för jag tycket det va det roligaste som fanns. Jag hade mycket problem dom sista åren jag åkte med ryggen och knäna. En dag kände jag att det va dags och lägga skridskorna på hylla.


Jag har alltid försökt att träna efter jag slutade åka, men när jag slutade tappade motivation för att träna. Jag har alltid försökt att hitta tillbaka till den men det är inte så lätt. Jag börjat alltid väldigt bra, tränar hårt och mycket. Men sedan en hittar jag alltid på ursäkter varför jag inte behöver gå ut och gå eller varför ska jag inte behöver gå på gymmet idag, jag kan ju ligga i soffan och chilla. Så varje gång jag är på väg tillbaka ger jag upp när jag börjat tycka det är jobbigt. Jag älskar verkligen att träna, jag mår så bra när jag tränat och får svettas, att rensa tankarna.

Men frågan är ju varför ger jag upp? Varför ger jag upp när jag mår så bra? Idag tränar jag mer än vad jag gjort på flera år och det är ju jätte bra. Men frågan är hur ska jag inte ska ge upp? Det är det svåra. Jag har mål jag vill nå inom min träning och det är inte om att jag ska gå ner massa i vikt eller något sånt. Jag är väldigt nöjd med min kropp med såklart finns lite saker jag vill ändra på. Det jag vill verkligen kunna göra det är att kunna springa EN MIL! Men när jag väl står på det där jädra springbandet på gymmet är jag less efter 3 minuter och tycker det är så jobbigt.. I början av sommaren sprang jag 4 km och va så jävla stolt men nu kan jag inte ens springa i 5 minuter innan jag är less. För någon vecka sedan sprang jag faktiskt i 20 minuter och det är det bästa jag gjort på så länge. Och efter var det skönt! Väldigt stolt och nöjd är jag också, hihi.

Jag lever ihop med en människa som älskar att träna, det är hans liv och han har stora mål! Men tyvärr är han inte så ofta hemma på kvällarna så vi kan inte träna tillsammans. Jag hoppas att jag verkligen ska få in träningen i mitt liv på allvar! Vissa kanske kommer tänka efter detta inlägg men du tränar ju mycket du lägger ju ut på det, ja jag lägger ut på det men jag tränar kanske max 2 till 3 gånger i veckan och ibland är jag inte där alls, men jag vill verkligen träna mer än så och träna hårdare än vad jag gör idag. Idag går ju ditt men kan kör kanske 5 min på bandet sedan lite mage sedan går jag hem, jag gör inte så mycket. Men jag vill kunna spring och vill träna hårt, bygga muskler. Jag vill ha träning i min vardag inte bara för att jag måste eftersom jag har ett gymkort, jag vill att det ska vara roligt!

Likes

Comments

Nu har jag satt mig i soffan med ett glas vin! Idag har det varit en dag men många tankar och mycket känslor, så det känns så skönt att sitta i soffan med ett gals vin! Imorgon jobbar jag, och sedan är jag själv ändå tills söndag kväll. Christoffer åker bort imorgon bitti och kommer hem på söndagkväll. Nu ska jag mysa med Christoffer, och ha en skön fredagkväll!

Likes

Comments

Idag efter jobbet for jag och köpte massa julklappar. Jag blev nästan klar, känns så skönt att jag har snart gjort bort allt. Nästa vecka har vi så mycket som ska göras både på jobbet och hemma. Nästa vecka kommer bli super rolig!

Likes

Comments