Idag är det söndag och det betyder att det är snart måndag. Just nu sitter jag i soffan och kollar på tv med måste städa och tvätt lite idag, så tråkigt. Sedan har jag tänkt att träna, resten av dagen får vi se hur det blir. Igår var vi på dop och sedan åkte vi på middag men det blir tyvärr inget bilder.
/L

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Igår var det 20 års fest för Denice som fyller år idag! Vi hade en super roligt kväll. När det var dags att åka ut på korgen så åkte jag hem istället för har jobbat så mycket och ska på dop idag.
STORT GRATTIS TILL BÄSTA DENICE!

@denicewestrin

Likes

Comments

Mamma frågade idag om vi skulle åka upp till Umeå och äta med pappa och C som redan va där. Så vi gjorde det, super mysigt! Vi är på köksbaren, de har verkligen super god mat! Sedan åka jag och mamma hem igen, pappa och C stannade eftersom de jobbar där uppe imorgon. Nu är jag hemma och ska sova, godnatt!
/L

Likes

Comments

Idag köpte jag The black mask, det var faktist väldigt bra! Ser fram emot att köra den igen. Jag köpte den på Salongen för dig! Sedan tog jag på mig min sov mask från LCC. Den är den bästa jag vet! Jag blir lätt torr och då brukar jag ta den och sova med den sen på morgonen är ansiktet redo igen. Dem finns också på Salongen för dig även på apoteken, jag rekommenderar den till alla!
/L

Likes

Comments

Har fått en bra start på veckan, har varit på gymmet ikväll. Jag skaffade gym förra veckan och nu ska jag verkligen börja träna och har svårt att hitta ursäkter efter C gymmar på samma så nu är det bara att följa med. Men kör iaf ben idag och sist jag gjorde det va typ 1 1/5 år sedan så lär ju inte kunna gå imorgon, haha. Imorgon ska jag äta hos mamma, C ska åka bort och jobba. Efter det lär jag bara åka hem och ta det lugnt. Nu har jah druckit mitt te och lite frukt och nu ska jag sova, godnatt!
/L

Likes

Comments

I lördags fyllde Amanda 20 år, så hon hade 20 års fest! Efter jag jobbat blev det att hoppas in i duschen sedan skulle jag iväg till Alva på en lite förfest innan vi skulle till Amanda. Vi åt middag och hade super mysigt. Sedan gick vi till Amanda, hon va på the meting rom! Vi hade en svin roligt kväll men underbara människor!
\ L

Likes

Comments

Imorse när jag kom till jobbet vars det så himla fint på vattnet! Bästa med mitt jobba är utsikten! Iaf efter jobbet åkte vi direkt till karro, vi är barnvakt hos henne idag!

Nu har barnen bestämt att vi skulle ta fram fredagsmyset! Själv tycker man det är tur att det finns kaffe. Tror att om någon timme kommer någon att ligga att sova i soffan, skulle också kunna somna! Jobbar imorgon sedan ska jag på 20 års fest! Men nu ska vi ha fredagsmys!
/L

Likes

Comments

I helgen köpte vi nya skålar hem, kan säga att det verkligen behövdes. Vi har inte haft någon riktigt bra skål man kan ha sallad i eller vad man nu vill ha i en skål. Men jag tycker att dessa blev toppen. Finns på Cervera, tror att de hette tripp trapp trull och de passar ju ganska bra.
/ L

Likes

Comments

Tisdag idag och imorgon har nästan halva veckan gått. Jag är super trött verkligen, vet inte vad det är med mig nu för tiden. Iaf efter jobbet kom Pernilla och hämtade mig, vi for och köpte kaffe sedan upp på Skyttis för att kolla på tjejerna första träning. Alltså konståkning handlar det om! Nu är jag iaf hemma och ska diska sen ska jag gå och lägga mig tänkte jag.
/L

Likes

Comments

Igår jobbade men när jag kom hem var det bara att fixa i ordning sig men komma Linnea och Alva. Vi tog en fördrink, innan vi åkte till Denice på en kräftskiva. Vi hade en super mysig kväll där!

Nelly kom även och överraskade oss hon har varit i Grekland i 6 veckor och nu är hon äntligen hemma!!
/ L

Likes

Comments