Senast ni satt på mina fötter var på en dödsfärd till Baoli, men det är förlåtet och glömt nu.


Likes

Comments

Hej hallå dagboken!

Idag har jag fikat två gånger, men inte på semla trots att jag bara ville ta en och trycka den i fejset på mig själv av sötsug... Jag har även rensat avlopp men dessvärre inte ens öppnat min inlämning till skolan. Heja!


Annars? I juni kommer jag att få gå på min första militärbal med prinsen, så himla roligt! Dock lite besvärande också eftersom att vi tjejer måste ha HANDSKAR på oss, såna där silkiga långa ni vet? Jag får sura uppstötningar bara av tanken.

Fattig som jag är reanätshoppade jag en klänning i puderrosa från Asos, kanske egentligen mer som en backup, så jag försöker att inte ha några förväntningar. Detsamma gäller för er!

Ha en fin kväll alla nissar!


Likes

Comments

Vill helst bara sola och dricka bubbel på terassen i Cannes <3


Likes

Comments

På inköpslistan står baskläder. Känns som en punkt som aldrig stryks pga. slitage. Denna pärlan kommer från stories och jag tänker definitivt investera i flera!


Likes

Comments

Nu får det bli sommar, faktiskt. Eller vår iallafall, så att en jänta kan få lufta sina tår!


Likes

Comments

Eftersom att karln och jag somnade på soffan igår efter varmrätten, så hann vi inte med fruktsalladen vi skulle äta till efterrätt, meeen det tackar jag för idag. #pensionärsparet

Likes

Comments

Körsbärsträden. Isande vindar och värmande solsken. Gator som sopas. Man vet att det värsta är över, och det känns som vingslag bakom bröstkorgen. Längtar.


Likes

Comments

Har ni provat att göra te på färsk mynta? Så himla gott! Och bra om man är sugen på kvällen men inte vill snurra sig svettig i lakanen pga. koffeinet!

Ha en fin helg!


Likes

Comments

På inköpslistan står nya köksstolar och en nättare fåtölj. Det är svårt att få till det praktiskt, bekvämt och mysigt, men ändå personligt på samma gång på sådan liten yta. Men dessa två har jag förälskat mig i, inte särskilt bekvämt men är man kär så är man!


Likes

Comments