Idag träffade jag Emmy, som fick ett break ifrån att vara mamma för en stund! Så himla mysigt, godrinkar och lägesrapport. Imorgon blir det aw med kollegorna trots lungor som flyger ut genom bröstkorgen. Och nästa helg kommer två favoriter hit, längtar så <3 Ha en mysig helg!


Likes

Comments

Piazzan. Bilder: Engblad & Co.

Vitt är ute 2017 säger dom, in med svart, kitsh, färg och överdimensionerad lekfullhet. Jag kommer alltid älskar det vita dock! Växte upp i ett mörkt trähus där fönstren är små och djupa, så varde ljus säger jag, men det finns ändå en liten längtan efter färg, kanske mest mint och ljusrosa som varje vår, men det får bli när jag bor i en mer välplanerad lägenhet. Puss!


Likes

Comments

Svante var övertaggad på den här "sagoväxten" från plantagen, så jag var ju bara tvungen att köpa den haha, men den är gulli, visstdå?


Likes

Comments

Gofrulle dagen till ära här i sjukstugan!


Likes

Comments

ELLE. Foto: Miracle gro.

HUR fint är inte det här? Alla människor borde ha växter hemma, det är en lag. Dessvärre har typ tre av mina blommor avlidit under tragiska omständigheter, och jag borde inte köpa nya pga. behöver spara pengar, meeeen jag är bra sugen.

Och likt varje vår är jag inne på rosa av någon anledning, fast jag vet att jag egentligen aldrig varit eller ens kommer att bli en rosa tjej. #livskris


Likes

Comments

Stora trenddagen 2017, Klara strand.

Igår och idag har vi fixat och donat, packat goodiebags, skruvat och stylat lite. Jag sänder min kärlek till alla stackars satar som packar goodiebags inför event, det är verkligen ett jävla jobb, tänk på det nästa gång ni får en sådan där liten godispåse i er hand, haha!


Linneafl@instagram


Likes

Comments

Budapest 2015.


På rese-önskelistan står:

• Slapp solsemester med bylsiga klänningar och litervis av drinkar.

• Barcelona, alltid denna längtan.

• Prag eller annan fin stad med billig öl och fina hus.

Förslagsvis pojkvän, bästa vänner eller familj som resesällskap.


Likes

Comments

JANUARI FEBRUARI MARS.

Påsk inföll i mars, och vi åt middag hos mina föräldrar. Vi balkonghängde, och jag och Pauline hälsade på Emilia och Hanna i Göteborg, det var i slutet på februari och var sådär drömmigt som det ser ut, och solen värmde till och med.


APRIL MAJ JUNI.

I maj blev det en hel del parkhäng och i juni åkte jag med bästisarna till Cannes. Jag sa hejdå till min bästa Milton, och hälsade min älskade Winston välkommen, fasters lilla prins, önskar så att ni hade fått träffa varandra <3 Vi åkte flytbrygga vid Gustavs stuga och fikade, mysigaste kvällen, likt midsommar när vi var vakna tills det blev morgon, och karln kastade sina blöta kalsonger i nacken på mig hela vägen hem..


JULI AUGUSTI SEPTEMBER.

Sol, bärs, Champagnefrukost hos bästa Madeleine, festivalade PAP VOL 1 och hade nackspärr men var lyckligast ändå. Jag och Svante åkte till ett kallt Göteborg, och när sommaren kom tillbaka carpade jag med en finkaffe på rasten. Började även plugga på inredningsakademin.


OKTOBER NOVEMBER DECEMBER.

Mamma och pappa bjöd på middag på Prinsen, jag och karln grillade korv i skogen och jag bebisgosade en hel del. Hade en oerhört mysig julafton, och avslutade året ovanligt lugnt men helt perfekt med världsklassgänget.


2016 skulle vara året när vi GÖR saker om jag inte minns fel, blev inte tillräckligt mycket av det tycker jag, därför provar vi på nytt år 2017!


Likes

Comments

Linnelakan, Edblad.

Norpade dessa på Edblads utförsäljning på Jakobsbergsgatan, dom är så fina!


Likes

Comments