Solen har lyst med sin frånvaro i drygt två veckor, den bara kikade fram i en minut igår för att sen återgå till sitt täcke av moln. Skulle i och för sig också vilja ligga under täcket, faktiskt, och krama Svantes huvud tills det ploppar av. Gosigt.

Stockholm känns som en kastrull på huvudet och det kan inte hjälpas att insidan skaver sönder lite. Tusen saker som borde göras, folk man borde träffa och muntra upp, men kanske att jag behöver lite solkraft och höstmys med ljus som filtreras mellan bladen för att klara av det. Snällarå, då lovar jag att bättra mig! 


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

HEJ! Jag är trött. Troligtvis inte lika trött som en småbarnsförälder med tre barn, men kanske ändå ganska nära. Kan dock ändå inte sova, är liksom alldeles för uppe i varv, men ändå alldeles för lat för att springa några varv runt huset. Saknar mina bästisar också, oacceptabelt att vuxenlivet ska vara såhär svårt att få ihop, och torr är jag i ansiktet också. Slutsats: missnöjd med det mesta. Men jag har ju Harry Potter och en fluffig säng iallafall, amen.

Likes

Comments

Kroatien.


Barcelona.


Rhodos.


Budapest.


Frankrike.


Åh vad denna dalkulla längtar bort. Fruktdrink i solstol eller bärs i en bar, solen lockar kanske mest nu, men jag skulle inte tacka nej till en weekend i någon trevlig kall stad heller! 


Likes

Comments


Det är höst igen. Nu har den kommit för att stanna. Jag fryser om benen påväg till jobbet, och solen är stark i mina ögon, men inte värmande längre. Hösten har alltid varit min favoritårstid, den gör mig aldrig besviken. Den är lika kall, mörk och eländig varje år, och varje år är alla löven lika fina, och varje år faller dom av till slut. Vi kanske är samma jag och hösten. 


Likes

Comments

Stickad (läs: stickig) godbit, Hm Trend.

Häromdagen shoppade jag utfyllnadskläder. Ibland behöver man en tidlös goding, och ibland behöver man bara fylla upp för att inte hamna i det där "nu har jag stått här i 30 minuter och har fortfarande inget att ha på mig"-träsket. Tack Svante för ditt tålamod, våra framtida barn säger tack på förhand!


Likes

Comments

Två dagar ledigt på raken, hunnit med både nytta och nöje. Det är ju inte varje dag man har tid, eller känner att man kan ta sig tid, att fika och läsa Harry p så länge man behagar. Välbehövligt må ni tro!

Likes

Comments

Hej peepz. I våras bestämde jag mig för att gå en distanskurs, med fyra träffar, på inredningsakademin här i Stockholm. I augusti hade jag första träffen, och den andra igår, det är skitkul! Berättar gärna mer när det är färdigt om någon annan är intresserad. Min hemläxa till den här helgen var att homestagea eller homestyla ett rum, fixade till sovrummet i min lilla lägis. Dessvärre var mitt USB-minne fyllt av konstiga mappar med konstiga namn och datum så jag fick inte chansen att visa upp det i klassen. Hursom: ovan är mitt bidrag ⬆️

Likes

Comments