En skrynklig fin en från hm.


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Men nu får det väl ändå SLUTA vara såhär hemskt väder? Jag som hade tänkt slänga mina trasiga långkalsonger där hela rövva sticker ut, men så blir det icke, dom får hänga med ett tag till.

Det skulle ju egentligen bara fattas att det är regnperiod när jag kommer till Spanien också haha. Då lär ni aldrig höra av mig igen pga. dränkt mig själv i en skål sangria.

Jag behöver semester. HEJ!


Likes

Comments

Fikamys hann vi med efter mycket krångel. Mina bästa tjejor <3

Likes

Comments

Hej!

Idag kommer min lilla familj till Stockholm, och på fredag åker jag med hem till kära Dalarna för lite bebispussar och påskmys (läs: påskägg. Man blir aldrig för gammal för påskägg)

Annars står jag väl mest här med huvudet i sanden. Har ingen energi att ta tag i mitt liv trots att situationen är sämre än en dubbad hemmagjord porrfilm. Och trots att jag vet att ingenting någonsin har löst sig av sig självt. Men ändå står man där, och tänker att kanske dimper något ner i inkorgen. Kanske. Om någon bara ser hur snäll jag är. Och allt äter upp min energi. Bara slukar den som om det var en munsbit. För det är just det min energi är nu: en munsbit. Inte mer än så.

Likes

Comments

Finligheter från weheartit och Pinterest.


Likes

Comments

Efter att ha suttit helt paralyserad framför nyheterna i typ tre timmar, så var det helt fantastiskt skönt att gå en långpromenad med Joanna.

Naturen tar bort en del av stressen man känner i kroppen, men tanken på att sätta sig på tunnelbanan imorgon och försöka leva sitt liv som ingenting gör att ångesten bubblar upp. Jag vill inte. Vill inte. Inte inte inte.

Ta hand om varandra ❤️


Likes

Comments