Klänning, ZARA.

Bestie skickade bild på denna till mig, men det var först när jag såg den i butiken som jag förstod att vi var ämnade för varandra. Vi ska ha det festligt tillsammans i sommar!


Likes

Comments

Har ju glömt det viktigaste: I MAJ åker jag och Joanna till Spanien och bor i hennes släktingars lägenhet. Längtan efter sol, tunna kläder och vin på balkongen är påtaglig. ÄNTLIGEN något att se fram emot!


Likes

Comments

Balkonginspiration när snön faller utanför fönstret haha. I år ska balkongen bli mysig, och Svante har faktiskt lovat att vi (läs: han) ska bygga en soffa så att våra vänner kan sitta skönt.

Annars då? Har varit på fest med ett gäng militärer i helgen och jag hade så förbannat roligt rent ut sagt. Alla var så välkomnande och det var längesedan jag skrattade sådär mycket.

Nu är det kaffedags, trevlig måndag!


Likes

Comments

Kan äta gröt resten av månaden, behövde ju den här tishan från Ganni.


Likes

Comments

Idag värmde solen mitt fejs när jag satt på balkongen och drack kaffe till tonerna av Leon Bridges ☀️

Det känns som att vi svenskar har ett destruktivt förhållande till vårat land, som att vi varje vår glömmer och förlåter det elände vi har stått ut med under sex månader, för att sedan göra om samma bittra misstag till hösten igen. Och så går det runt.


Likes

Comments