View tracker

Jag har en dröm, som troligtvis alla med något slags inredningsintresse också har, att köpa en smutsig vindsvåning, eller ett lustigt hus som tidigare haft ett helt annat användningsområde och rusta upp det precis som jag vill ha det. Jag hoppas verkligen att det blir så, dock lär jag försöka utveckla mina tekniska skills med borrmaskiner och annat tills dess, så att inte byggnissar blir min ekonomiska undergång!


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Sista träffen med skolan den här helgen. Lite lättnad över att det snart är klart, efter sista inlämningen i januari, samtidigt lite ångest över att det bara är början, nu måste en kämpa på riktigt!

Hoppas ni får en trevlig helg!


Likes

Comments

Godmorgon!

Äter gröt, dricker en kopp kaffe och lyssnar på Mick Flannery. Borde göra klart läxan, med fyra dagar kvar innan inlämning, men likt mitt femtonåriga jag fortsätter jag att vänta till sista sekund med typ, ja, allt. Ikväll är det middag med jobbet, men innan dess har jag en del att fixa, trevlig tisdag!


Likes

Comments

Har haft svårt att somna och rullat hit och dit och inte alls varit trött, samtidigt har jag ändå varit alldeles för trött på kvällarna efter jobbet för att orka laga mat, då får det bli Vigårda till lunch, men jag klagar inte!


​Linneafl@instagram 

 


Likes

Comments

Gloria från Klong, och en whiskey-flaska som vas, man tager vad man haver.

I min fruktansvärda tristess idag har jag hunnit med lite städning, pyntning, en joggingtur (försök förstå tristessen då) och lite fix med hemläxan. Svantes dator har segat av helt och jag har nackspärr och musarm. Trevlig kväll alla nissar!


Likes

Comments