Klockan är för mycket då jag måste kliva upp 6 imorgon för att hinna med tåget till Åre för att jobba städ åt skistar. Men sitter och funderar över livet, en aktivitet som bidragit till sena nätter och trötta morgnar. Stressar över att jag inte fixat ett riktigt sommarjobb. Har för tillfället tre aktuella jobb vilket låter mycket men faktiskt är ganska lite och jag har lyckats kombinera jobben med mina studier utan problem hittills.
•Jobbar på Athena 4 timmar i veckan på lördag (kvällstid).
•Jobbar cirka varannan helg på skistar på städ. Dock tar det slut i mars då säsongen närmar sitt slut och ordinarie personen kan klara av allt jobb.
•Jobbar på någon helg då och då. Sökte egentligen sommarjobb men alla som jobbade där sökte semester augusti vilket är den enda månaden jag inte kan jobba. :/

Som sagt, letar verkligen efter ett sommarjobb på dagtid som är roligt, har jobbat några år inom resturang och det var inget för mig. Kanske teknikmagasinet? Måste in och försöka iallafall.

  • 5 Readers

Likes

Comments

Vart ska man börja? Ja jag heter Linnea och bor i Östersund med min familj. Är inte intressant på något riktigt förutom att jag är amerikan och har svenska som andra språk.
Är inte riktigt en bloggare då jag skriver bara när jag måste men kände att det kan vara bra för att utveckla min svenska samt ha någon form av utlopp. Alla har ju blogg så kan för en gångs skull följa strömmen och skaffa nouw. Jag hade tänkte skriva om min vardag och skönhet då jag (bland många andra) har stort fokus på just mitt utseende och tycker skönhet är roligt.

Likes

Comments