De senaste dagarna har i princip stått stilla, därför har jag inte haft något att dela med mig. I lördags var jag och fikade hos mormor som fyllde år, sedan gick jag och simmade på badhuset. Igår var familjen hos mormor på middag och idag har jag bara varit i skolan. Mer spännande än så är mitt liv inte.

Den här veckan däremot är ganska fullspäckad. Det är massor som ska göras med UF-företaget. Marknadsföringsmaterial tills vi ska ställa ut i Utopia måste beställas, tävlingar ska färdigställas, broschyrer ska göras och så vidare. Utöver det har jag saker att göra i skolan, både ett svenska prov och matteprov ligger framför mig den här veckan. Jag har säkert glömt något utöver detta.

Nu ska jag snart ta tag i matteplugget fast det tar emot... Det kan ju vara bland det tråkigaste jag vet.

Likes

Comments

Jag har de senaste dagarna haft riktigt fullt upp med allt möjligt. Igår gick dagen ett i ett i ett. Jag hade massor att göra i skolan eftersom att skolan hade någon typ av uf-dag som vi alla skulle delta i. Efter det hade mitt företag möte tillsammans med en person som är ansvarig för hela utopia shopping. Vi planerade upp ett samarbete tillsammans med henne som jag tänker skriva om lite mer utförligt i ett annat inlägg.

Idag hade jag livets värsta dag i skolan. Torsdagar är rena rama pesten för mig, bara tråkiga lektioner, dålig mat och bristande motivation till saker och ting. Efter skolan livades i alla fall min tillvaro upp sig. Jag hämtade A och C på skolan/dagis och vi gick till en lekpark för att leka lite. Vi tittade sen på film och myste vid tvn.

Nu ikväll har jag inte haft mycket för mig alls. Bara vilat mig och jobbat lite med företaget.

Nu hade jag tänkt lägga mig för att jag är så otroligt trött och seg i hela kroppen och själen.

Likes

Comments

Jag vet inte hur många gånger jag har sagt att måndagar inte direkt är min favoritdag på veckan. Den här måndagsmorgonen var nog bland de värsta på länge. Min väckarklocka ringde klockan 06:15 för att jag skulle upp och duscha. Helst av allt ville jag bara somna om igen och sova bort hela dagen för att jag var så otroligt trött. Jag visste dock att jag inte kunde stanna hemma från skolan eftersom att jag varken var sjuk eller hade någon anledning till att inte gå till skolan. Därför var det bara att pallra sig upp trots att tröttheten tog över min kropp. När jag stod i duschen höll jag på somna, lika så vid matbordet samt i bilen på väg till skolan.

Skoldagen rullade på precis som vanligt. Inget särskilt hände. Planen för eftermiddagen var att gå och ha ett möte med Balticgruppen med företaget men vår kontaktperson blev sjuk så vi skulle ta det på onsdag istället. Jag bestämde mig då istället för att sitta kvar och skriva på gymnasiearbetet som ska in om bara någon vecka. Jag satt i skolans bibliotek fram till 16 då mamma hämtade mig. När jag kom hem fortsatte jag med arbetet eftersom att det är mycket som ska göras innan vi ska lämna in det.

Utöver det har det inte hänt speciellt mycket. Imorgon är en vanlig dag i skolan igen och sedan på onsdag har vi en UF-dag i skolan så vi ska både på möte samt arbeta hela dagen. På torsdag efter skolan ska jag hämta Alicia och Cornelia från dagis/skolan och på fredag ska jag jobba ännu mer med företaget. Så ser min vecka ut.

Nu ska jag tvätta av mig sminket och lägga mig i sängen.

Likes

Comments

Instagram@linneafxllman