Header
View tracker

Idag efter skolan gick jag hem till mormor och var med henne ett tag. Vi fikade och pratade en massor. När jag kom hem tog jag tag i packandet till Sri lanka som jag åker till nästa torsdag. Det är helt galet vad tiden går snabbt!! Jag har dock ingen aning om vad det är jag ska ha med mig när jag åker iväg. Klänningar och byxdressar har jag men när det kommer till tröjor blir det betydligt svårare att välja vad jag ska ha med mig och inte. Allt måste packas i outfits för att det inte ska bli alldeles för mycket saker. Jag är inte heller den som är känd för att vara mest strukturerad när det kommer till packning. Jag hade övervikt när jag skulle åka till Stockholm i 4 dagar... Därför kan det bli ganska knivigt att packa till 2 veckor. Som tur är kan jag använda många grejer flera gånger, såsom mina klänningar.

Ska fortsätta med packningen nu.

Kramen och pussen.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Planen idag var att jag skulle hämta småtjejerna på skolan och dagis men tyvärr fick Cornelia (hon som går på dagis) feber igårkväll. Maria, barnens mamma, ringde mig och berättade det för mig. Det var självklart tråkigt, både att hon hade blivit sjuk och att jag inte skulle hämta dem. Jag hade liksom verkligen sett framemot att hämta dem för första gången. Istället blir det hämtning nästa måndag bara för att vi ska få in en gång innan jul. Det känns bra att få lära känna dem redan nu istället för att vänta tills om flera veckor, då det blir väldigt långt mellan gångerna jag träffar dem.

Istället för att hämta dem har jag bara tagit det lugnt. Efter sjukhusbesöket gick jag och la mig i sängen och somnade. Jag sov fram till tre och sedan dess har jag bara tagit det superlugnt. Är helt utmattad efter allt som händer i livet. Det känns som att allt går i 180km/h och jag inte riktigt hänger med i takten...

Jag ska ta och lägga undan datorn nu och få en riktig nattsömn i natt. Det behövs verkligen.


Likes

Comments

View tracker

Förra veckan var jag på besök på vårdcentralen för att jag var orolig över ett födelsemärke som blivit större, fått en svart prick i sig och kändes obehagligt. Läkaren på vårdcentralen tyckte det såg konstigt ut och kunde inte bedöma vad det var, därför skickade han vidare mig till hud på sjukhuset. Igår fick jag ett samtal från hudmottagningen och fick en tid idag. Pappa skjutsade upp mig på sjukhuset vid 11 tiden och där fick jag träffa en hudläkare som skulle bedöma vad det var för något. Hon tyckte inte att det var något konstigt med mitt födelsemärke och skickade därför hem mig. Innan det fick jag testa på någon apparat som skulle utvärderas att köpas in till hälsocentraler i regionen. Vet inte riktigt hur den funkade men jag är glad i alla fall att det inte var något att oroa sig över.

Nu ska jag fira detta på något sätt, kanske med lite plugg? :p


Likes

Comments

Tittat om på min absoluta favoritserie make it or break it. Synd bara att den är så kort för såg ut den på typ 1 vecka :(

Jag har varit på en arbetsintervju (vet inte om man kan kalla det för det) men jag fick i alla fall jobbet som går ut på att hämta mina grannars barnbarn en gång i veckan. Barnen verkar superhärliga, jag ska hämta dem första gången på tisdag så jag får skriva efteråt hur det var att passa dem.

Jag har hunnit med att hjälpa pappa att städa på hans firma. De ska stänga snart och därför har jag listat grejer som ska säljas och så vidare.

Jag har hängt med och hämtat barnen en gång med deras mamma. Det var kul att komma tillbaks till min gamla skola och dagis för jag har inte varit där på evigheter. Det roligaste var att många i personalen fortfarande kände igen mig, hihi.

Jag har köpt mig en supersnygg bomberjacka från tommy hilfiger för ynka 449 kronor?! Orginalpriset för jackan var 1849 kronor vilket är mer än dubbelt så mycket som det jag fick den för. Det är dryga 75% rabatt på jackan. Ett riktigt kap!

Företaget har öppnat ett bankkonto på Swedbank! Bästa vi!! Nu är vi helt redo för att börja sälja vår tjänst.

Jag har pluggat matte en hel kväll på skolan tillsammans med Hanna och hennes pojkvän Nikita. Skolan var generös och gav oss en julmust, korv, godis och pepparkakor.

Företaget har köpt in klistermärken till våra plastfickor samt gjort massor med flyers! :D

Jag har slutligen köpt Michaela Fornis bok "jag är inte perfekt tyvärr". Ska nog ta och vänta med att läsa den tills dess att jag åker utomlands men det kryper i kroppen för jag vill verkligen ta och läsa den.

Likes

Comments

Hela min blogg består varje vecka av bilder och inlägg på vad jag har ätit under helgen, men det är mestadels för att vi gör så god mat som är värd att fota på helgen! Pappa har varit borta den här helgen så jag och mamma passade på att äta carbonara, eftersom att han inte kan äta det. Thea var på tjejkväll hos en kompis och därför fick vi göra vår egen touch på maträtten med trattkantareller. Så gott!!

Likes

Comments

I fredags blev det hamburgare till middag, vilket var supergott. Det var längesedan vi gjorde det till middag hemma, därför blev det extra gott. Till hamburgarna gjorde vi lökringar och mozzarellasticks istället för att ha pommes. Det blev också gott men väldigt mastigt.

Likes

Comments

Likes

Comments

Instagram@linneafxllman