Header

Torsdag igen! Idag har jag en väldigt kort dag, jag slutar redan klockan 11:20. Direkt efter skolan ska jag hem och plugga lite matte. Jag ska inte lägga världens största fokus på matten idag för jag tror inte att det kommer gå bättre om jag hetspluggar. Efter det ska jag nog bara ta det lugnt, kanske planera vad jag ska göra på lovet eller så.

De senaste 3-4 åren har jag alltid haft saker inplanerade på höstlovet. När jag gick i nian åkte vi till gran canaria med våra kompisar från göteborg, i ettan på gymnasiet var jag i Stockholm med Anna hela lovet och förra året var jag i Göteborg och hälsade på Agnes. Det känns liksom lite trist att jag inte har något planerat det här lovet men det ska också bli skönt att bara få vara. Jag har som sagt varit jätte stressad hittills den här terminen så jag behöver nog en lugn stund också.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

På fredag har jag mitt andra prov för den här terminen och det är ett matteprov. Vi har prov på derivator och sådan skit. Jag förstår en del men mycket är supersvårt att förstå sig på och det tar otroligt mycket tid att lära sig alla delar. Hade jag kunnat hade jag gärna hoppat över matten i år men jag ska härda ut. Det är inte världens undergång med matten och klarar jag inte kursen så är det väl nästa bekymmer. Hela min senaste vecka har gått åt till att plugga för att förstå vad det är vi håller på med för att klara av provet. Problemet är bara att jag har haft sprängande migränhuvudvärk sen i måndags vilket gör allt betydligt mycket svårare.

Mamma var i Stockholm i måndags och då köpte hon med sig mina favoritbullar från fabrique. Så jag har suttit med min mattebok och smaskat på stenungsbakade bullar sen i måndags.

Likes

Comments

Jag har varit så otroligt frånvarande den senaste tiden både på min youtube och på min blogg men det är för att saker och ting händer i livet och dagarna bara svischar förbi utan att jag hinner blinka. Idag tog jag i alla fall tag i mig själv och spelade in en liten life update video där jag pratar om hur det är just nu. Jag fick inte med allt i videon som har hänt men det får komma fram successivt nu när jag sakta ska försöka återvända till blogg och youtube.


Likes

Comments

Likes

Comments

I fredags var det biljettsläpp till Drake i Globen och jag hann norpa åt mig en biljett! Eller tja, jag ska inte ta åt mig all ära utan Hannas kille fick tag på biljetter till oss tre. Hur kul ska inte det bli?? Jag är inte världens största fan av honom men jag älskar hans musik och har lyssnat på hans musik i perioder sen typ 2013. Konserten är kvällen innan min familj åker till Palma så det var väldigt bra tajmat med att vi skulle iväg. Vi är ändå tvungna att åka till Stockholm kvällen innan, därför spelar det ingen roll om jag tar ett tidigare flyg på lördagen (vi åker till Palma på en söndag klockan 06:10). Det enda som är jobbigt med att gå på konsert kvällen innan vi åker är att jag kommer vara tvungen att ta mig från Globen till Arlanda. Efter att jag hade varit på Justin lovade jag mig själv att aldrig mer åka tunnelbana i sådan rusning som det var då. Med min ångest och socialfobi är det inte direkt det bästa man kan göra... Jag kommer nog måsta gå lite innan konserten är slut bara för att slippa den hemska rusningen, om jag inte tar en taxi. Vi får helt enkelt se hur det blir, jag ska inte planera något redan nu. 

Det ska i alla fall bli superkul! Jag älskar verkligen att gå på konserter, det kan vara bland det bästa som finns att göra. Därför längtar jag otroligt mycket. 

Likes

Comments

Idag har jag varit ensam hemma hela dagen och kommer även sova ensam i natt. Min familj åkte till stugan vid lunchtid men jag ville inte följa med för att jag inte kände mig så värst sugen. Därför blev det en helt ensam dag för min del. Ibland är det riktigt skönt att vara helt ensam och få ensamtid. Jag är riktigt glad att jag stannade hemma för att jag har kunnat bearbeta massor med tankar som jag gått runt med den senaste tiden. 

Nu ska jag snart lägga mig och sova. Den senaste tiden har jag varit så otroligt trött, därför behöver jag sova tidigt ikväll. 


Likes

Comments

​Efter alldeles för många om och men så finns äntligen min och Agnes podcast på itunes podcaster! Vi ska även fixa så att podden kommer att komma upp på androids motsvarighet till det men vi har tyvärr inte hunnit med det ännu. Det här har gjort oss ännu mer peppade på att fortsätta podda och fortsätta med det vi håller på med. Här har ni en länk till det senaste avsnittet som ligger uppe på podcaster: https://itunes.apple.com/se/podcast/distanspodden/id1164489972?l=en&mt=2


KRAAAAM!

Likes

Comments

Jag har varit borta ett tag från bloggen så jag hade tänkt uppdatera lite kort om vad som har hänt sedan senast! Bilderna är inte de bästa kanske men det funkar.

Jag har ätit thaimat medfamiljen!

Jag har pluggat som aldrig förr, framförallt marknadsföring och kemi....

Jag har ätit kantarellsoppa och nybakat bröd som pappa lagat!

Jag har varit på ärenden med pappa och spänt åt tandställningen på sjukhuset.

Jag, Thea och pappa hade myskväll när mamma var i Prag. Pappa lagade t-bensstek, potatis, sallad och sås.

Kissen har varit i skåpet. 

Likes

Comments

Instagram@linneafxllman