Jag suger på att blogga. Haha. Men jag jobbar varje dag så det finns inte så jätte mycket att blogga om..
Men här lite bilder från den senaste månaden, har bara jobbat och jobbat. Så har inte hunnit att göra så jätte mycket. Det blir förmodligen detsamma den här kommande månaden..
Men hyran ska betalas!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hatt ~ H&M
Klänning ~ Gina
Skor ~ H&M

Åkte in till stan en kortis idag med Maddo, skulle sälja min Stella McCartney Clutch så mätte upp en tjej i tc. Sen gick jag och Maddo till en resturang där dem har en vegetarisk buffé. Tyckte inte maten där var god, så slösade 89kr för inte så god mat :(
Sen tog vi även en sväng till stikkinikki, kan verkligen tipsa om dem för tycker personligen dem har Stockholms godaste glass. Och dem har även vegansk glass🙏🏼

Kram

Likes

Comments

Köpte denna klänningen från H&M. Jag köper oftast inte kläder från H&M. Men denna fastnade jag för. Tror den kommer bli jätte mysig som hemma klänning, efter som att jag bor på "landet" och för att det är så varmt hela tiden. Tyget är rätt så tunt och den är luftig. Just därför jag köpte den! Men den finns som sagt på H&M för 149kr.

Sen köpte jag även den här hatten från H&M. Hittade verkligen ingen hatt någon annan stans. Dock blåste det mycket idag så den blåste av huvudet hela tiden haha.
Den kostade 199kr.

Det var supersvårt att få en bra bild på den här. Men den kommer iallafall från Lager 157. Den kostade endast 50kr!!!
Den sitter skit fint på, hade tre likadana förut fast långärmade. Sålde dem och ångrar mig sjukt mycket. För dem är så jävla snygga.
Men den kommer som sagt från Lager 157 och kostade 50kr.

Eh ja. Köpte även dessa från Twilfit. Dem är från Calvin Klein (obviously) och kostade 179kr.

Och så köpte jag en liten parfym från Dolce & Gabbana. Köpte den från sephora för 180kr.
Eftersom att det inte är en stor flaska (7,4ml) så kommer bara använda den till lite finare tillfällen!

Och sen köpte jag en BH, bikiniöverdel och en bikiniunderdel. Men orkar inte ta kort på dem😁

Likes

Comments

Var för första gånger på år (känns det som) och shoppade in lite nya saker🙏🏼 Var i Nacka forum med Maddo, sen käkade vi på olearys. Sen gjorde vi inte så mycket mer än att köpa en jävla massa saker (speciellt jag).
Men men. Kan verkligen tipsa om olearys veganska hamburgare! Den är supergod, så om ni äter där någon gång så prova den!
Tänkte lägga upp en hiten Haul senare ikväll eller imorgon på allt jag har köpt.
Och jag vet. Jag har typ inte bloggat på evigheter. Och varje gång jag gör ett inlägg säger jag att jag ska börja igen haha. Men vi får se. Det kommer förmodligen komma upp ett till inlägg idag. Och ett imorgon!

Kram

Likes

Comments

JAG SKA FLYTTA HEMIFRÅN!!

Ja! I Augusti är jag inskriven på en lägenhet! En liten tvåa som bara jag och hamstern ska bo i. Det absolut bästa med allt är att jag kommer ha ett eget kylskåp och frys (!!!!)
Så det är ett stort steg ut i vuxenvärlden för en icke studerande 17 åring.
Jag ska hitta ett heltids jobb till hösten. Nu har jag sommarjobb och ett deltidsjobb. Det räcker till framöver.
Jag är hur som helst supertaggad och tänker bara positivt om detta!
Så det blir inge Australien nu när jag har lägenheten. Så nu kommer bloggandet mest handla om flyttandet, för det är många saker jag kommer behöva inskaffa mig.
Ska till IKEA när lönen kommer för att köpa det nödvändiga. Men funderar på om jag ska göra som en vlogg istället för att skriva en massa text, det är mycket roligare tycker jag personligen.
Xoxo

Likes

Comments

  • Snapchat
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw