Jag hatar det. Jag hatar allt med det. Dagarna blir så långtråkiga. Men samtidigt behöver jag det, jag sover 70% av dagarna, jag är så trött. Trött psykiskt och känslomässigt. Men men, jag försöker hålla det positivt. Jag får mer tid till lägenheten, sätter upp minst ett mål per dag jag måste göra.

Jag har klippt av mig luggen, haha. Impulsiv som jag är så klippte jag av mig luggen. Tanken var att jag skulle klippa hel lugg, men mitt i klippandet så ångrade jag mig (?????). Så min lugg är kort, men inte så kort så den går över ögonbrynen om ni förstår hur jag menar, slänger in en bild🤦🏼‍♀️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Heeeeej! Jag tänkte dra en liten catch upp då jag inte har bloggat på ett tag, och tänkte börja blogga lite smått nu när jag är sjukskriven och ändå inte har något att göra på dagarna.


Så vad har hänt under tiden jag inte har bloggat?

Jag har blivit sjukskriven pga min depression, så jag sitter bara hemma på dagarna. Det är få dagar jag faktiskt hittar på något haha. Jag har skaffat två nya tatueringar, en på armen och en i nacken! Två hamstrar har flyttat hem till mig, Nemo och Kiwi. Men Nemo ska flytta pga tidsbrist. Han kräver otroligt mycket tid, och den tiden har jag inte. Jag har gjort om mycket i min lägenhet, så den ser helt annorlunda ut från vad den gjorde innan. Så nu står frågan kvar om jag kommer börja blogga igen eller inte. Förmodligen så kommer jag det den här gången då jag saknar det.

Kram

Likes

Comments

Jag gjorde det. Jag tatuerade mig! Jag fyllde 18 i november. Fick i present av pappa, en sittning. Bestämde mig då för att göra en under brösten. Och såhär blev det! Jag är super nöjd!
Men det gjorde så jävla ont, i början klarade jag av det. Sen efter ett tag kände jag inte lika mycket. Men dem sista minuterna var värst. Det gjorde så ont så jag låg och skakade. Aldrig känt den smärtan i hela mitt liv. Men samtidigt går det inte att förklara hur ont det gör. Nu är det dagen efter, det är ömt och kan inte börja mig ner haha.
Blicken hade läckt så hela min säng är full med bläck fläckar, men det går bort i tvätten!🌸
Hur som helst, är jag sjukt nöjd!

Kan inte riktigt rekommendera en tatuering under brösten som första tatuering då man aldrig känner smärtan tidigare. Alltså av nålarna.

Mer tatueringar ska det bli🌸
Kram

Likes

Comments

Jag suger på att blogga. Haha. Men jag jobbar varje dag så det finns inte så jätte mycket att blogga om..
Men här lite bilder från den senaste månaden, har bara jobbat och jobbat. Så har inte hunnit att göra så jätte mycket. Det blir förmodligen detsamma den här kommande månaden..
Men hyran ska betalas!

Likes

Comments

Hatt ~ H&M
Klänning ~ Gina
Skor ~ H&M

Åkte in till stan en kortis idag med Maddo, skulle sälja min Stella McCartney Clutch så mätte upp en tjej i tc. Sen gick jag och Maddo till en resturang där dem har en vegetarisk buffé. Tyckte inte maten där var god, så slösade 89kr för inte så god mat :(
Sen tog vi även en sväng till stikkinikki, kan verkligen tipsa om dem för tycker personligen dem har Stockholms godaste glass. Och dem har även vegansk glass🙏🏼

Kram

Likes

Comments

  • Snapchat
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw