Den 6 december 21.00 australiensk tid så var vi framme på vårat hostel Wake up. Det ligger så centralt det bara går, tvärsöver gatan från centralstationen och dessutom vara 3 km till opera huset!

Flygresan var väldigt lång, först 5,5h Arlanda till Doha, Qatar. Sedan fyra timmars väntetid och sen 14,5 (?!) h från Doha till Sydney. Det var verkligen konstigt att sitta ner så länge, man har ju inte så jättemånga andra möjligheter precis!

I skrivandes stund så är klockan 05:27 den 7:e och dagens aktiviteter blir opera huset och Sea life! Kommer bli så intressant 😍

Jag och Erik känner verkligen att vi vill hinna med ALLT här när vi bara stannar några dagar. Tror det är den 9:e vi får hämta ut våran campervan och då har vi cirka 3 veckor på oss att åka 260 mil upp till Cairns!

Likes

Comments

ÄNTLIGEN så är det dags för Australien!!!
Nu så är det bestämt att vi ska bara vara borta en månad, för Erik fick en Volvo anställning. Men det gör absolut ingenting för en månad semester i solen är helt klart bättre än vintern här hemma..

Just nu ligger vi på ett hotell på Arlanda och imorgon bitti går flyget först till Doha och sen vidare till Sydney. När vi väl kommit fram så har vi hyrt en bil som vi ska köra hela östkusten upp till Cairns. Det är verkligen drömmen, åka längs med havet och bara göra det som faller oss in. Och det här med att bo i en camping van?! Det kommer bli huuuur bra som helst!

Tänker att jag ska försöka lägga ut ett inlägg per dag, iallafall skriva ett och så läggs det ut när jag har tillgång till internet. Kommer ju vara helt fantastiskt att kunna gå in här och se att till exempel dag 18 så gjorde vi si och sen så.. blir helt enkelt en resedagbok som, speciellt jag, kommer kunna blicka tillbaka på!

Och så självklart kommer det tas massor med bilder som kommer upp här!

Likes

Comments

Idag har jag haft en välbehövlig kväll med Erica.

Vi har lagat mat och bara pratat, om precis allt.
Sen avslutades kvällen med en riktig snyftar film som fick mig att gråta i massor. Men det är så nyttigt att göra ibland, speciellt med henne. Det känns så skönt att veta att oavsett vad så finns hon där för att trösta en eller skratta med en.


Jag är så glad över att ha en sån vän. Där allt kan diskuteras, allt från gamla minnen till killar och bitchiga vänner. Jag kunde ha berättat att jag mördat en person och Erica skulle ha reagerat med ett ”Vet du vad, det gjorde jag med i torsdags.”

Man brukar säga att det är ’högt i tak’ när man kan diskutera mera tabulagda ämnen, men mellan oss finns det inget tak, inget är för tabu att prata om. Inga åsikter är fel.

Nu ska jag lägga mig till ro bredvid den dära speciella tjejen jag babblat om, godnatt.

Likes

Comments

Likes

Comments

I skrivandes stund sitter jag på tåget mot Göteborg för att hälsa på min käre gamle vän Erica.

Älskar verkligen Göteborg, att bara strosa runt i staden och få känna sig obetydlig, som individ försvinner man i folkvimlet vilket passar mig helt i smaken.

Har någon timme att slå ihjäl innan Erica slutar jobbet, så Alex och Sigge kommer förgylla dagen med sitt nya poddavsnitt. Så glad att jag har lyssnat igenom alla avsnitt i kronologisk ordning och äntligen har kommit ikapp!

HAEJ!

Likes

Comments

Igår var det kladdkakans dag vilket innebar att hela Facebook var fyllt med diverse kladdkakor, ni vet ju hur det blir. Så efter jobbet bestämde sig jag och Erik att det var värt att unna sig lite onyttigt, så klockan 02:00 inatt var det bakning som gällde!

Vi lever verkligen i våran egna lilla värld när det är jobb, vaken hela nätterna och sover hela dagarna. Men det är så skönt att vi gör det tillsammans istället för att ha olika dygnsrytmer!

Likes

Comments

Lyxade till det innan jobbet med lunch på stan. Jag och Erik har verkligen fått upp ögonen för sushi, helt klart en ny favorit!

Likes

Comments

Enda nackdelen med att jobba kväll är att man ibland inte kan somna när man kommer hem, vilket tyvärr sker idag.

Det kvittar hur trött man är och hur mycket man än försöker så går det inte att somna. Det trista är även att det inte är så många andra som är vakna klockan tre en tidig tisdags morgon som kan hålla en sällskap heller..

Som tur är det alltid sovmorgon och jag kan få vakna av mig själv imorgon i vilket fall som helst, lite lyxigt ändå.

Likes

Comments

Instagram@linneaevamaria