Hur många utav oss har inte blivit svika på den vi litar på mest? Hur många utav oss har försökt och litar på folk men kan inte? Hur många utav oss har inte get dom en ny chans men ändå har blivit sviken om och om igen?

Det här med tillit på andra verka vara lite svårt när man har blivit sviken utav någon en gång eller flera gånger. Alla har vi blivit svikna av någon, och det tar väldigt olika på folk. Vissa personer kanske har väldigt svårt att få tillit igen för andra, vissa personer rycker på axlarna och gå till nästa person och låtasas att det inget har hänt. Vi alla är olika och vi tar åt oss på olika sätt.

Så det är väldigt viktigt att kunna läsa av personer och kunna prata om saker och ting för att undvika att svika någon. Detta vill säga att det är väldigt viktigt att kunna diskutera när man känner att man börja bli sviken. Så man får en större bild på det hella, att man få den andras veriation på det hella så att man kan döma situationen både från sin variation och den andras variation.

Klart blir man sviken i livet av personer, men det är viktigt att inte lägga ner så mycket vikt på det, för att det inte ska påverkar en i framtiden. För varje individ behöver tilit till någon för att mår bra och just den personen kan variera vem det är genom livet.

Med detta inlägg vill jag får fram att blir sviken i livet av peronserär helt normalt och man hitar även andra personer som man kan lita på ändå.

Likes

Comments

All det hat som finns på sociala medier idag. All den hat som fördärva många männisor bara för att det är vissa perosner som inta kan acceptera att andra har det man inte själv har. Alla dessa personer som rassar samman för att andra trycker ner deras självförtorende för att de inte kan accetera.

Vi alla är människor och vi alla gör misstag men vi lär oss på våra misstag. Alla är lika värda även om man gör misstag, även om man är anorlunda för ingen av oss ör parfekta och normala!

Alla kan inte älskar alla men vi kan iallafall har respekt för varandra ändå, och med respekt så trycker man inter ner någotn annan bara för att man själv inte har det den andra har, bara för att man vill hämnas, böra för att man vill må bättre själv.

Till alla er som blir hatade eller har fått ta emot hat, Det ör inte fel på er ni är bara människor och alla gör misstag ibland och det är våra misstag som vi lär oss av. När folk slänger hat till er ska ni kolla på det bra ni gör för oftas är haten för att de inte kan accptera er för de andra har något som fattas och ni har det som de inte andra har. Ni ska vara stålta över det ni har och kämmpa för det ni har. Låt inte någon förstöra för dig!


Till alla er som hatar. Vissa respekt för er omgivning för ni vill inte vara ansvariga för någon annasn död, ni vill inte bli hatade själva för att ni få tillbaka det ni ger. Tänk på vad ni gör och vad ni säger till folk för mycket vi gör och säger slår faktiskt väldigt hårt, mycket hårdare än vad man tror. Tänk på så du vill bli behandlan, så ska du behandlar andra! Jag säger igen att vi älskar inte alla men det betyder inte att vi inte ska respektera varandra. om du nu har hat mot andra vissar inte hatatet mot dom eller andra.


Likes

Comments