Header

Allmänt

Mina mornar ser alltid exakt likadana ut, i princip. Celsius, avokadomackor och någon serie/youtube. Faktiskt en himla bra rutin.

Snart ska jag knalla hem från jobbet med en trött kropp. Märks att fotbollen är igång på riktigt nu och att man börjar anstränga sig rejält. Ska träna bodypump senare ikväll så måste ladda upp nu känner jag.

Livet rullar verkligen på nu, och det rullar på bra. Måste ta tag i hur min höst ska se ut då jag ska plugga. Är taggad men ändå rädd. Motiverad men ändå inte. Säker på vad jag vill men å andra sidan helt lost. Måste bara bestämma mig, då blir det bra - vet ju det.

Likes

Comments

Fotboll

Uppe med tuppen i morse men var inte alls trött utan mest taggad på att få spela. Och fint spel bjöd vi allt på. Lunch från klubben och grymma brudar. Nu: välförtjänt dejt med Netflix.

Likes

Comments

Fotboll

Laddar kroppen med ett varmt bad innan cup i morgon. Hur underbart att få lira ännu en cup i diöshallen.

Likes

Comments

Fotboll

JISSES vilket snöväder det blev!! Helt galet! Passande nog hade ett coopertest planerats in på träningen. Vissa sträckor var det så mycket motvind att det knappt gick att komma framåt, men fick ändå till en bra tid. Sjukt bra kämpat av alla brudar.

Nu blir det en nocco och något trevligt att äta, sedan en dusch för att värma upp mig igen.

Likes

Comments

Träning, Allmänt

Tjo tjena goddagens. Sitter i soffan och är rejält trött i både kropp och huvud efter dagen. Älskar känslan dock, av att vara trött för att man är trött "på riktigt". Jobbade lunch idag och tog sen en promenad hem med ett leende på läpparna. Är så tillfreds i jobbet nu. Det tog tid att lära sig allt och få in rutiner men nu känner jag mig stensäker. Vet att jag tyckte det var rejält jobbigt i början vilket gör att det känns extra bra nu.
Sedan tog jag bilen till gymmet för ett bodypump-pass vilket var väldigt länge sen, skönt att börja med styrketräning nu igen.

Nu blir det nog ett bad och serietittande resten av kvällen.

Likes

Comments

Allmänt, Träning

Asså WOW vilket fint väder det var idag. Passade på att springa 5 sjukt jobbiga kilometer i snön vilket inte var det lättaste eftersom snön var ganska djup nästan överallt, så det blev lite benstyrka med i det hela också. Väl hemma bytte jag om till skidkläder och tog med mig mamma till spåret. Var rejält trött i benen så försökte jobba mycket med överkroppen vilket lyckades rätt bra. Nu ska jag kolla youtube och tagga middag, är superhungrig!!

Likes

Comments

Allmänt

Äntligen nya naglar, mina gamla var riktigt fula så det var verkligen dags. Valde en lite mer galen färg denna gång. Försöker köra varannan neutral och varannan färgglad så det blir lite variation. Supernöjd hursomhelst!

Likes

Comments

Träning

Äntligen kom det snö och mamma och jag tog direkt chansen i morse och drog ut till Storvreta för längdskidor. Spåren hade dock inte hunnits fixas så det var väldigt svåråkt, men bättre än ingenting. Körde ett egetkomponerat benpass hemma sen så nu är jag rejält trött.

Likes

Comments

Allmänt

ÄNTLIGEN LIGGER JAG I MIN SÄNG. Har längtat efter denna stund ett tag nu. Jobbet var galet från början till slut med rekordmycket besökare. Kul men också väldigt jobbigt. Nu ska jag sova, tagga.

(Lägg märke till hur cool jag var idag med min kom-radio.)

Likes

Comments

Allmänt

Om ca en timme bär det av till jobbet där det är både match och cup så det lär bli en hel del att göra. Vaknade med sjuk träningsvärk i morse och bestämde att veckans vilodag fick bli idag. Har stretchat och rullat med foamrollern istället, hatkärlek. Nu kollar jag runt på youtube med en kopp te för att försöka ladda jobb på något vis.

Likes

Comments