View tracker

Prio 1 - Denna lilla kameran! Alla har ju en liten kamera nu för tiden, och speciellt såna här små som har wifi så man kan föra över bilder till mobilen. Har kollat runt lite på internet idag och fastnade för denna. Eftersom detta är min första kamera så vill jag ha en enkel och till ett bra pris. Vet ju inte hur länge jag kommer använda den eller hur länge jag kommer tycka det är kul att ta bilder.

Är det någon som har tips på en kamera med wifi får ni gärna kommentera!

Sedan denna jackan från Ivyrevel, såsåså snygg. Jag behöver inte fler pälsjackor egentligen men satan va najs det hade varit att ha denna i garderoben hihi

Baddräkter i massor vill jag ha till sommaren. När jag var liten hatade jag baddräkter, ansåg att bara mammor använde det. Men stopp och belägg vad fel jag hade, nu är det allt jag vill ha till min kommande utomlandsresa.

Ser ni färgen på den till vänster? Hur fin? Tänk er att ha på sig den när man är brun, man kan ju inte bli ful haha. Måste klicka hem den direkt hihi.

Look at this little qutie! Hittade den nu när jag svävade iväg på internet och jag behöver ju verkligen en, när jag säger behöver menar jag att jag vill ha en. En liten nyckelväska från louis vuitton, vem behöver inte en sån?

Alla som har sett en shopaholics bekännelser känner igen detta. "Do I need this... Do I need this... DO I NEED THIS?" och svaret är ja ja ja. Jag gillar ju enkelt, inte massa krimskrams som är i vägen. Och denna är ju superfin, denna är från Tory Burch. Man ska verkligen investera i väskor som inte går ur tiden, och jag har alldeles för lite väskor för att vara tjej.

Likes

Comments

Jag som aldrig köper skor, för att jag aldrig hittar några som är så najs att jag vill pryda mina fötter med dem. MEN igår när jag och Linus var på Frölunda Torg så hittade jag dessa! Nike Tanjun heter modellen. Jag älskar ju vita sneakers, ser så fräscht ut. Dessutom var dessa så enkla i modellen och jätte lätta, känns som man går på moln, älskar dem!! Så dem fick följa med hem hihi.

Det blir ju lite roligare att gymma om man känner sig fin samtidigt, right? Shopping och gymmande går hand i hand;)

Likes

Comments

Jobbade 11-20 idag och det var stressigt nästan konstant, usch. Efter jobbet så hämtade Linus upp mig så åkte vi till gymmet, var där i över 2 timmar, jag satt dock sista halvtimmen och stretchade hihi. Det är faktiskt roligt, måste bara hålla uppe motivation hehe. Vill ju få tillbaka mina magrutor:(

Imorgon är vi båda lediga!!! Älskar lediga heldagar med Linus, så vi ska till Frölunda Torg för lite shopping, sen gymma och sedan på kvällen laga en god middag och ha en mini-hemma-dejt<333

Likes

Comments

Idag gick det inte lika bra, men det var lika roligt! Alltså jag kan ju ingenting, verkligen noll när det gäller träning. Men jag försöker iallafall, det är väl huvudsaken haha. Och om jag fortsätter pallra mig till gymmet kommer jag ju lära mig saker osv osv, detta kan bli jättebra eller sluta med att jag ger upp. Men jag ska verkligen försöka denna gången.

Likes

Comments

Måste ba säga att det faktiskt var kul att träna igår!! Vi mötte Johannes där så han hängde med oss ibland. Vi körde ben för har ju komplex över min lilla rumpa haha. Så idag ska vi dit igen, har en sån gratis vecka på NW så får ju passa på! Kanske detta är början på ett nytt jag? Jag har ju levt extremt ohälsosamt i några år nu, men känner att det inte håller längre. Så Linus ska försöka pusha mig nu i början hihi.

Men innan gymmet idag så ska jag ut och äta med Nanna&Matilda. Något tapas ställe hade vi tänkt men vi får se!

Anledningen till varför jag ens är uppe är för att Linus åkte till jobbet nu, men ska försöka somna om nu. Kramis.

Likes

Comments

Jag har nog besökt gymmet högst 3 ggr sedan jag slutade fotbollen, tror det var 2013 jag slutade. Och då hängde jag bara med Lovisa och kollade när hon tränade hahaha. MEN idag tjatade Linus med mig! Så om en stund hämtar han upp mig, ska bli spännande att se hur svag jag är haha.

Alltså jag vill ju faktiskt börja träna, inte intensivt eller att det tar över mitt liv. Utan bara regelbundet. Men jag kan ju vara den lataste människan i Sverige iallafall så får se om det blir fler gånger efter idag!

Likes

Comments