Header

TISDAG

Det stod jobb och promenad på schemat denna dag. Blev en härlig hösttur ute i skogen i det sköna vädret, älskar verkligen hösten ibland! Alla färger är helt fantastiskt!

ONSDAG 

Kanelbullens dag! Jobbade ett långt pass på jobbet där det bjöds på bullar till fika vilket var oerhört uppskattat, vem gillar inte bullar liksom (?) Vi bakade även egna bullar i butiken så det luktade så oerhört gott, blir sugen nu när jag ligger och tänker på det. Vi hade bullar som stöder bröstcancer, så fint att många människor gemensamt kämpar mot denna hemska sjukdom!

TORSDAG

Dagen bestod av jobb och efter det blev det en löprunda i det soliga väder! Underbart!

På kvällen skulle vi gå ut och äta med jobbet för att fira en kollega som fyllt jämnt samt gift säg, var så mysigt! Vi var på Pitchers som nyligen öppnade här i stan, mycket trevligt ställe enligt mig!

FREDAG

Jobbade hela fredagen så kvällen spenderades hemma i soffan med pappa där jag passade på att måla naglarna samtidigt som jag kollade på Idol! På lunchen var jag och två till från jobbet inne på pizzerian för att ta en pizza till lunch, det var ju trotts allt fredag ;)

Fick även hem en paket med lite smått och gott i, alltid kul med lite nya produkter!

LÖRDAG

Sista passet på jobbet för denna veckan gjordes, vilket var skönt! Direkt därefter åkte jag till stan för att möta upp Jonna, Elin och Robin för att äta lite gott på resturang Oliven här i Borås. Jag hade otur med allt då varken mitt vin eller mat var särskilt gott.. men oerhört kul hade vi. Mycket skratt och snack under kvällens gång, kvällar som dessa ligger mig varmt om hjärtat.

SÖNDAG 

Idag har jag varit ute i Gällstad en sväng med mamma! Vi kikade runt i lite affärer och tog även en fika uppe på lager innan vi åkte hem. Mysigt att få umgås lite med bara mamma innan jag åker om cirka två månader. Fick med mig ett par nya jeans från Tiger samt en glitter topp som var sjukt snygg! Köpte även en ny skidjacka, ska visa er någon dag i veckan då den är så oerhört snygg!! Nu ska jag bara ligga hemma i soffa hela kvällen och kolla på någon bra film, ha en superbra söndagskväll kära ni!!

Kram

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments