Header

Jordgubbar är väl den bästa tänkbara frukosten. I morse skördade jag vårt jordgubbsland i trädgården och fick fatt i de som inte sniglarna redan ätit på.

Våra egna jordgubbar är tusen gånger godare och sötare än de man köper faktiskt. Det är dessutom mysigt att gå och plocka själv direkt ner i skålen.

Mysig morgon.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Mitt i snittandet av blommor fick jag ett sms från fadern min,

Jag var 4 timmar in i snittandets värld, näst inpå galen på den slöa kniven och blomskälkarna som gärna bröt sig på mitten. Pappa fick mig däremot att dra på mungiporna när han meddelande mig om att han hade köpt en ny telefon till mig. snällt!

Min nuvarande telefon, Iphone 4s, har inte länge kvar att leva. Den har nog gjort sitt nu faktiskt. Jag är nog inte ensam om att gnälla över hur dålig batteritiden håller och hur sega alla funktioner är i allmänhet Tanken är därför att jag skulle köpa Iphone 7. Ska jag köpa något vill jag faktiskt ha det nyaste, främst för att det känns mest lönsamt.

Som sagt är min telefons dagar räknade och eftersom 7an kommer inte ut för än några månader så köpte pappa en 5a till mig så länge. Evigt tacksam för min pappa och för att jag ändå kan ha ett socialt liv på median.

Likes

Comments

Igår fanns det inte sikte av någon söndagsångest.
Mot kvällen gick jag över till Isabelles residens och chillaxade. Där spenderade jag natten och åt frukost innan jobbet. Väldigt gosigt.

Nu pendlar jag till jobbet och stress köpte en provisorisk lunch innan nästa buss.​

Likes

Comments

Ekande huvud, verkande fötter och ryggont. Alltihop är ett resultat av min arbetsdag som snart lider mot sitt slut. Efter mycket bärande och snittande på blommorna hit och dit sitter jag nu på min lunch. Min kära kära lunch.

Inte så fancy, inte så nyttig men oj så bra!

Likes

Comments

Såhär får en kväll se ut. Ärligt så ser många av mina kvällar ut såhär. Hur kul det än är att umgås med vänner och familjen så är det skönt att bara vara. Att liksom bara vara själv, helst framför en härlig serie med något att äta såklart.

Just nu har jag fastnat i orange is the new black och det verkar inte som om jag kommer komma ur det på ett bra tag.

Likes

Comments