I Haninge Centrum så finns det en affär som är fullkomligt livsfarlig. Dom säljer världens coolaste grejer och jag hittar alltid snygga statyer, ljusstakar och tavlor när jag är där.

Grejerna är dessutom inte så värst dyra så jag kan aldrig motstå frestelsen att köpa något när jag är där. Som tur är så kommer jag inte iväg till Haninge Centrum mer än en gång per kvartal!

Jag gick in i butiken för att köpa en födelsedagspresent till min pappa (vilket jag har köp men inte vågar visa här) och fann på samma gång den här coola ängeln och den här coola flaskan!

Resten av eftermiddagen så blir det tid framför datorn med WoW, Youtube och bloggar!

Trevlig söndag allihopa!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Kolla på den här supersnygga almanackan som jag beställde ifrån personligalmanacka!

Jag vet att 2018 kommer att bli ett roligt men utmanande år med mer ansvar på jobbet. Jag ville hitta en almanacka som kan hjälpa mig att hålla fokus men samtidigt peppa & sprida glädje.

Klockrent att få designa den själv precis såsom jag vill ha den!

Likes

Comments

Jag har i två eller tre år planerat att tatuera mig på nytt men det har inte blivit av på grund av ekonomi och att mitt ex inte gillade tanken på att jag skaffade fler än de jag har.

Jag mejlade två ställen i november som de inte blev något med men i lördag så mejlade jag Pimp My Skin.
Studion ligger i Haninge och jag har sett den dels på Moa Murderess Youtube-kanal och så vet jag att en vän gjorde två snygga tatueringar där i våras.

Jag fick ett svar dagen därpå att det fanns en lucka på tisdag och en på torsdag och bokade den sistnämnda. Trodde aldrig att det skulle bli av så snabbt men är så nöjd med resultatet!

Vi pratade redan under sittningen om hur vi snyggt kan väva ihop Slytherin symbolen med porträttet av min katt som finns på min arm...
Jag ska slå mig lite till ro men kan tänka mig att det blir dags för lite nytt bläck i sommar!

Likes

Comments

Här har ni den!

Marknadens godaste korvar som inte görs på kött.
Har aldrig varit ett fan av dom soyakorvarna som säljs i frysdiskarna där jag bor men jag hittade dessa på COOP och kan verkligen rekommendera dom till någon som är sugen på korv och potatismos!

Är du vegetarian eller vegan? Ge mig dina bästa tips i kommentarerna!

Likes

Comments

Jag bestämde mig för att köpa en plastgran till min lägenhet och rekryterade min pappa & lillebror Johan att assistera mig i detta.
Vi gjorde en utflykt till Rusta och igår och jag blev supernöjd med granen.

Nu i efterhand borde jag ha köpt julgransbelysning men det känns samtidigt som något jag kan köpa till nästa år. Då planerar jag även att ha ljus på min balkong.

Det var svårt att ta den här bilden då de isbjörnarna som jag köpte var ganska ljusa. De ska egentligen stå utomhus men eftersom de ska renovera min balkong inom kort så får dom stå under granen så länge.

Likes

Comments

I lördags så passade jag på att gå en promenad när det var ljust och fint ute.
Jag blev inspirerad på morgonen att ta lite kort och passade på att knäppa några bilder med min iPhone 6.

Det var så roligt! Jag tog så många bilder som det inte går att göra något med men det kändes kreativt att se på sin omgivning och fånga vardagliga ting som gör sig fina på bild.

Jag tycker att is-bilderna längst ner i det här inlägget framförallt ser jäkligt fina ut!

Tar du mycket bilder? Skriv gärna en kommentar så kollar jag gärna på dom!

Likes

Comments

Contains affiliate links

3 dagar in i december så tyckte jag att det var dags att fylla mitt hem med lite juldekorationer.
Jag har inte speciellt mycket saker men plockade fram ljusstakar och dom här coola kuddfodralen som jag köpte förra året och tyckte att det bidrog till en lite mysigare stämning!

Jag knappade mig även in på H&M och hittade ett fint påslakan-set och ännu ett kuddfodral som jag beställde hem.
Jag känner inte något behov för att köpa 100 grejer på en gån g men tänker att jag så småningom får ihop en ganska mysig samling om jag fyller på med något nytt för varje år som går!

Jag var även och spontanköpte en kaktus nu på morgonen.
Jag vet inte riktigt vad det var som inspirerade mig till detta just nu. Jag hade en kaktus tidigare som numera bor hos min pappa i Kista och fick någonstans för mig att jag vill fylla mitt hem med växter.

Jag började smått med denna minikaktus som fångade mitt hjärta!

Likes

Comments

Jag och min bror besökte Stockholms Spelmuseum förra helgen och jag testade för första gången att vlogga. Det blev inte så många klipp och jag märker att vi båda är något stela men det var lärorikt att spela in- och redigera. Jag tror absolut att detta är något man blir bättre på med tiden!

Filmar du videor och lägger ut på Youtube? Kommentera gärna en länk till din Youtube-kanal här nedan så att jag kan få lite inspo!

Likes

Comments

Jag spelade WOW med min bror för ca 10 år sedan.

Jag har länge funderat på att spela igen men har inte kommit till skott förrän förra helgen. Jag köpte en månads medlemskap och har nu spelat 2-3 på kvällarna innan jag ska sova och älskar detta.

Om du som läser detta också spelar och undrar hur det går för mig så jag kan berätta att jag just nu spelar en Gnome Warlock och är lever 42.

Bilden här ovan togs för två eller tre dagar sedan.
Min bror berättade att det var för releasen av den senaste expansionen och jag tycker att det är ganska häftigt hur de väver ihop historier ifrån tidigare versioner med de nya.

Jag spelad på Argent Dawn.
Skriv gärna i kommentarerna om du vill spela tillsammans så kan jag adda dig!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Jag gjorde det.

Efter ett år av daglig reklam på min Facebook och säkert på Instagram så kunde jag inte stå emot längre utan jag köpte ett skal ifrån Ideal of Sweden.
Skalet var på extrapris nu i helgen och jag fick den med posten idag. Så nöjd!

Nog för att skalen ifrån Wish är billiga men man märker ju skillnaden på kvalitén på en gång. Man får helt klart det man betalar för!

Likes

Comments