LONDON, en otroligt vacker stad vilken årstid det än är.

Jag har besökt Storbritanniens huvudstad 6 gånger och blir lika nöjd varje gång. Den är så pass stor att man kan göra nya saker vid varje besök, men även så pass liten att om du har på dig ett par bra skor kan gå lite var som helst.

Under mitt besök med mamma våren 2017 så var vi till Notting Hill en lördag i början av april. På lördagar håller den stora marknaden "Portobello Road Market" rum på Portobello Road. Det är SÅ mycket folk (även i november när jag var där i höstas), och så mycket kul att kolla på! Min favorit är dock ALL mat. Det är så vackert att kolla på och man får även smaka på mycket, så har du inte råd att äta lunch eller bara känner för att spara pengar, gå runt där och be om smakprov.

TA DIG TID OCH BESÖK DENNA MARKNAD!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag har sen många år tillbaks älskat att fota och skriva, men någonstans för ett tag sedan så tappade jag lusten för mycket som jag tyckte om. Det drog ner mig till botten rejält! Men med denna utmaning, #nouw30daychallenge, så ser jag det som en sporre till att ta upp det jag tyckte om till ytan igen. Det är dags att ta tillbaks det jag älskade.

Dessa 30 dagar och fortsättningsvis därefter kommer bli en rejäl utmaning. Jag kommer blanda inläggen så att det är en del texter om saker som är mer "viktiga" och även mer lättsamt som foton från speciellt tillfällen osv.

Om du precis som jag behöver en spark i baken så kolla in detta inlägget ➡ nouw.com/nouw30daychallenge

Likes

Comments

Kan knappt förklara hur taggad jag är på att Fifty Shades Freed ska komma ut på bio! Har sett de tidigare två på bio så är ju ett måste att se denna på bio också. Halva nöjet med filmerna har ju varit musiken, helt fantastiska låtar som kommit ut i samband.

Love Me Like You Do av Ellie Goulding, Helium av Sia och nu i år – FOR YOU AV RITA ORA OCH LIAM PAYNE! Har ni lyssnat på den? Jag älskar den så kolossalt mycket.

Har i alla fall startat den här dagen ganska så lugnt. En rejäl frukost bestående av yoghurt & flingor, två rostmackor och en kopp te till youtube. Tycker innehållet på youtube av olika kreatörer är ganska så nah för tillfället. Känns som att många gör samma sak, vloggar där hälften av tiden är lagd på samarbeten till exempel. Menar inte att jag skulle kunna göra det så speciellt mycket bättre, men känns lite tråkigt att det är som det är.

Strax så ska jag lämna soffan för att städa lägenheten och sedan duscha. Börjar 14 idag...

Längtar så till varmare grader och sol!

Likes

Comments

2018, tiden flyger iväg och man blir bara äldre för var dag som går. Nya mål och förhoppningar jämt och ständigt, krav på ditten och datten och egentligen inte en lugn stund. I alla fall inte när det kommer till nyårslöften. Jag är en av de som sätter upp mål mm. Men jag har insett att jag måste ha mål som jag vill uppnå eller göra, inte saker som man förväntas uppnå.

Detta året ägnas åt mig själv och till att bygga upp min psykiska styrka. Jag SKA tro på mig själv! Men sen är det alltid trevligt med några saker att checka av från en liten lista också. Jag ger er nedan ett litet smakprov på tre saker som känns rimliga och som jag VERKLIGEN vill...


Likes

Comments

Instagram@linneaelvira