Header

Igår (torsdag 13/7) träffade jag Frida och Milton vid tiotiden. Vi har tidigare bestämt att vi skulle fota någon dag när det skulle bli fint väder och vilken tur vi hade! Solen sken och det var riktigt skönt ute. Milton var på bra humör och tog fram sin fotogeniska sida. Har idag kollat igenom alla bilderna och är faktiskt oväntat nöjd med det som blev! Var längesedan jag fotade ordentligt med min systemkamera, men oj vad roligt det var att ta fram den igen, kommer absolut att fortsätta fota med den. Har tidigare lagt den lite åt sidan för att man inte kan föra över fotona direkt till mobil vilket har stört mig då jag gillar att kunna lägga upp bilder på till exempel Instagram. Tog mig i alla fall i kragen och köpte en SD kortläsare till iPhone/iPad på Kjell&Company. Absolut ett tips till alla fotofantaster med ett beroende av sociala medier, ett riktigt bra köp!

Vi hade en jättemysig dag ihop med fika, lunch och massa prat.
Mer foton på Milton kommer absolut att dyka upp!

Likes

Comments

Som jag berättade i ett tidigare inlägg så var mina föräldrar borta vecka 27. Passade på att träffa vänner konstant, hela den veckan och wow vad bra den var.

Vid midsommar planerade vi in en hel helg hemma hos mig med start fredag och slut söndag. Nu har helgen varit och det har gått några dagar, saknar redan att vara omringad av så många vänner i flera dygn. Mådde så bra och alla var så glada!

Vi startade med tacos till middag på fredagen och sen en mysig fortsatt kväll. Lördagen spenderades med kubb, bad, god mat och gott sällskap igen! Söndagsmorgon splittrades majoriteten av oss och gick tillbaks till våra egna liv igen.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Tilda hade en så otroligt fin klänning från Superdry på sig förra lördagen (1/7)!

Så sjukt att tänka att denna tjej har blivit så stor som fjorton år! De där åtta åren vi har mellan oss känns ofta som max fyra, men vill ändå att hon ska vara sju så att jag slipper oroa mig för allt som komma ske haha.

Förra lördagen var i alla fall jag, mamma och pappa och lite andra från släkten hemma hos Tilda för att fira henne på hennes födelsedag. Vi blev bjudna på bullar, kakor och tårta på dagen som var så smarrigt så, tackar ju inte nej till det. På kvällen åt vi italiensk plockmat. Olika kött, oliver, ostar och massa annat mumsigt. Hade en väldigt trevlig dag!! Var ju även superfint väder och varmt så var så skönt att inviga juli med fantastiskt sommarväder.

Jag körde hem runt tio på kvällen för söndagmorgon skulle mamma och pappa åka till England, så jag erbjöd mig att skjutsa dom till Landvetter fem på morgonen. Kom hem igen vid halv sju och somnade sju...

Igår kväll (måndag 10/7) hämtade jag dom igen på Landvetter, uppdatering om veckan som varit kommer senare.

Likes

Comments

Igår, måndag, spenderade jag dagen med fantastiska @fridacmagnusson💕

Alltid lika mysigt! Fanns en del att prata om eftersom vi inte träffas lika regelbundet som vi egentligen borde. Blev otroligt inspirerad av hennes beslut om att starta eget. Behövde verkligen höra det! Så mycket sunda tankar och funderingar. Sjukt att vi känt varandra i över 12 år, det är ändå mer än halva våra liv.
Vi tog i alla fall en liten lunch på Espresso House, jag tog en Ceasarsallad på 91 kronor vilket är ett helt sjukt pris om man tänker på att man får några gröna blad och fyra små kycklingbitar. Efter att ha ätit och kollat i några butiker så åkte vi och hämtade bästa lilla Milton på förskolan, Fridas son, han är ju verkligen det charmigaste lilla yrvädret som existerar! Eftersom Miltons mormor och Fridas mamma bor i närheten filade vi och hade det mys hos henne innan jag åkte hem.

Hade en så otroligt mysig dag med dessa underbara! 💗

Likes

Comments

Instagram@linneaelvira