Header

... det va inte igår! Men väldigt välbehövligt. Igår var jag till pappa där vi åt tacos hela familjen (förutom Moa som är i kil) och sedan kollade vi på Melodifestivalen tillsammans och åt lite mera gott.

Ska åka och hämta Moa som kommer med bussen nu, så ska vi åka vidare till styrkan för lite söndagsträning!

Likes

Comments

Började helgen på ett fint sätt med en tripp till Karlstad med tre fina tjejer, middag på Frost och bio. Dom hade inte sett nya Fifty shades än och jag tackade inte nej till att se den igen hehe

Likes

Comments

Jobbade halvdag idag, så skönt. Hem & fixade mig innan bilen rullade till Karlstad tillsammans med Emelie för en alla hjärtans dag-dejt!

Vi såg på bio, Fifty shades darker samt avslutade kvällen med god mat på pinchos. Filmen var suverän och maten likaså, en toppenkväll med en toppentjej❣️

Likes

Comments

Imorse hade jag en välbehövd sovmorgon innan det blev några timmars jobb på salongen. Passade på att äta frukost i sängen framför youtube, som aldrig annars hinns med innan jag hoppade i duschen.

Imorgon är det kortdag på salongen, sen bär det av till Karlstad tillsammans med Emelie för lite allahjärtansdag-mys❣️

Likes

Comments

Snart är denna jobbhelg slut. Sen väntas det 5 dagars jobb på salongen innan jag får helg. Hann med en utgång i fredags iallafall, hade en väldigt bra kväll! Det har ju varit rally här i Hagfors under helgen så de va kul.

Nu ska jag göra mig klar för att åka iväg till jobbet, för andra gången idag. Man måste ju älska delade turer alltså 🤗

Likes

Comments

Två arbeten från dagen!

Idag har varit en bra dag. Hade Linda som sista kund så det gick lätt, skönt med lite ny energi från henne 🌟 Passade även på att ta pappa till salongen, han har inte blivit klippt på hur länge som helst så de va dags nu!

Likes

Comments

Hade idag färgkurs med lanza på jobbet, superkul & lärorikt! Så idag gick jobbdagen snabbt och enkelt haha.
Mig gjorde vi lite lila effekter på samt gjorde de kallare eftersom Thailandsresan gjort det riktigt varmt och även lite grönt från kloret, en annan modell blev grå & den tredje fick också lite lila/rosa effekter framme i luggen.

Nu är jag helt slut så ska bara få i mig nåt i matväg innan jag ska lägga mig!

Likes

Comments

Bjuder på 3 charmiga från gårdagen.

Åkte till Karlstad igår runt 14-tiden tillsammans med Lovisa. Strosade runt på bergvik för lite shopping samt mat innan vi skulle börja fixa oss inför kvällen då det vankades utgång.

Hade en superrolig kväll verkligen och det var längesen jag skrattade så mycket.

Idag känns det i kroppen samt huvudet att jag ej sovit mycket dom 2 senaste nätterna + alkohol på det, så nu är jag riktigt sliten. Men ska kolla om alla säsongen av skam & äta chips, samt ladda upp för en ny jobbvecka! Puss

Likes

Comments

Slutade redan vid halv 2 idag på salongen, hade Lovisa där som sista kund som fixade barret, alltid lika roligt att få pyssla om ens nära & kära!

När jag slutade åkte jag hem och käkade innan jag åkte vidare ner till Ebba, älskar att umgås med henne. Tiden verkligen flyger iväg för vi alltid har så mycket att prata om, min fina vän 💗

Likes

Comments