Header

I fredags åkte jag med Edebäck till Åmål där dom hade kvalmatch, fick äntligen träffa Sofie igen, även om de bara va någon timme.

Lördag & söndag har jag jobbat. Inte hänt mycket mer för mig i helgen, sovit alldeles för lite så varit sjukt trött.

Denna vecka gör jag bara mån, tis & ons sen har jag långhelg. Ska bli så underbart! Den ska jag spendera i Åmål 🙌🏽

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Från när jag färgade Ida i tisdags

Idag hämtade mig Lovisa på jobbet när jag slutade, vi åkte sedan vidare till styrkan där vi körde ett styrkepass. Ett under om jag tar mig upp ur sängen imorgon haha!

Är ledig imorgon, så ska försöka att verkligen sova ut då jag varit så fruktansvärt trött denna vecka.

Likes

Comments

Idag fick jag äntligen träffa Liam för första gången, jag har ju varit sjuk så har inte kunnat gjort det tidigare.. Världens finaste lilla prins!! Hjärtat svämmar över av kärlek.

Likes

Comments

Då börjar denna helg lida mot sitt slut! I fredags var det tacosmys & film med mamma, Moa & Viktor. Igår var jag och Lovisa till Karlstad på bio & åt god mat på Street Friends. Vi såg skönheten & odjuret, den va superbra verkligen! Lite mycket sång men tyckte ändå den va bra. Lovisa däremot satt & blunda en gång när jag kikade på henne haha 😂.

Idag har jag jobbat 7-16! Nu ska jag fixa mig lite snabbt innan vi ska ner till hallen för att kolla Moas+de andra tjejernas andra kvalmatch.

Likes

Comments

En liten tillbakablick till sommarn, den är efterlängtad nu.

Likes

Comments

Igår va jag ledig och det bjöds på sol men blåste dock riktigt kallt.. Började iallafall dagen med en timmes promenad tillsammans med mamma & Buster. Vi testade även på att juice-detoxa en dag, roligt att testa men ingenting jag kommer göra om i framtiden vad jag känner nu haha.

Idag har jag jobbat hela dagen, på salongen. Sen har jag inte gjort mycket mer, ska kolla lite youtube nu innan jag ska hämta Elvira!

Likes

Comments

Ett av förrförra veckans klipp&sling

Nu är jag tillbaks på jobbet igen, hostar som bara den & är snuvig men febern är borta iallafall så! Eftersom det inte finns tider förrän i mitten på april så är det lite att göra på salongen nu.. Men nu är det inte länge kvar!!

Imorgon är jag ledig, har strukit mig lite framöver nu för att de inte ska bli ett så tvärt avslut!

Likes

Comments

Natten till igår var hemsk, vaknade först runt 01 av att jag skakade samt svettades och förstod ingenting. Orkade somna om men vaknade liknande 3ggr till samma natt, hade alltså lyckats dra på mig hög feber och en förkylning så inte varit på jobbet på två dagar nu. Idag känner jag mig lite bättre, febern har sjunkit men har så sjukt ont i kroppen än, alldeles mör/öm.

Inne i någon slags bubbla nu där det känns som att jag bara går runt och existerar, jag känner mig liksom inte närvarande för fem öre. Mest tom. Vill bara skrika men istället blir jag tyst. Men jag blir väl såhär ibland har jag förstått. Men det är okej att inte alltid må bra, det är okej.

Kollade nyss massa bilder och videos från Thailand och blev glad för stunden iallafall, vilka veckor och vilka människor. Resa är det bästa jag vet, det finns verkligen inget annat som får mig att må så bra, som att resa får mig att må. Mera resor blir det att planera in framöver, det är en sak som är säker ✍🏼

Likes

Comments

Likes

Comments

Hade en rolig utgång igår, men som vanligt så är alltid förfesten roligare än själva "festen", men överlag så va allt bra!

Idag kom vi hem från Karlstad runt halv 4 och då bar det av på kalas för Emma & Marcus, smörgåstårta som bakismat är inte helt fel. Ska hoppa i duschen nu innan jag ska krypa ner i sängen, så himla trött så det dröjer nog inte innan jag somnar 😴

Likes

Comments